16:50 - 17/11/2014

Ἔξελθε ἐξ αὐτῆς ὁ λαός μου, ἵνα μὴ συγκοινωνήσητε ταῖς ἁμαρτίαις αὐτῆς…

Φοβήθητε τὸν Κύριον καὶ δότε αὐτῷ δόξαν, ὅτι ἦλθεν ἡ ὥρα τῆς κρίσεως αὐτοῦ, καὶ προσκυνήσατε τῷ ποιήσαντι τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν καὶ πηγὰς ὑδάτων.

Αποκάλυψη Ιωαννου

18.4 «Ἔξελθε ἐξ αὐτῆς ὁ λαός μου, ἵνα μὴ συγκοινωνήσητε ταῖς ἁμαρτίαις αὐτῆς, καὶ ἵνα ἐκ τῶν πληγῶν αὐτῆς μὴ λάβητε·»

Γενεσις 19,15 ἡνίκα δὲ ὄρθρος ἐγίνετο, ἐσπούδαζον οἱ ἄγγελοι τὸν Λὼτ λέγοντες· ἀναστὰς λάβε τὴν γυναῖκά σου καὶ τὰς δύο θυγατέρας σου, ἃς ἔχεις, καὶ ἔξελθε, ἵνα μὴ καὶ σὺ συναπόλῃ ταῖς ἀνομίαις τῆς πόλεως.

Γενεσις 7,11 ἐν τῷ ἑξακοσιοστῷ ἔτει ἐν τῇ ζωῇ τοῦ Νῶε, τοῦ δευτέρου μηνός, ἑβδόμῃ καὶ εἰκάδι τοῦ μηνός, τῇ ἡμέρᾳ ταύτῃ ἐῤῥάγησαν πᾶσαι αἱ πηγαὶ τῆς ἀβύσσου, καὶ οἱ καταῤῥάκται τοῦ οὐρανοῦ ἠνεῴχθησαν.

Αγαπητοί μου αδελφοί,

Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ και ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΘΕΟΣ μας χάρισε πολύτιμες πληροφορίες χρήσιμες ωστε να γνωρίζουμε κάποια σημαντικά γεγονότα πριν αυτα συμβούν. Οπως ενημέρωσε τον Λωτ αλλα και τον Νωε ετσι ακριβως ενημέρωσε και εμας με το πρόσωπο του Αντιχρίστου αλλα και με τις ημερομηνίες Β΄Παρουσίας του Κυριου μας και Αρχης Γεγονότων Εσχάτων Ετων..

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ, ηρθε η ωρα ΟΛΟΙ μας να αποδείξουμε την ΑΓΑΠΗ μας για τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και θα πρέπει να εφαρμόσουμε στην πράξη και στην ζωη μας το Αποκαλυπτικό «έξελθε εκ αυτης» της Μεγάλης Πόρνης δηλ.των Εσχάτων καιρών που δεν είναι τίποτε άλλο περα απο το ΣΥΣΤΗΜΑ που εχουν σχεδιάσει οι 10 αφανείς Βασιλείς τα τελευταία χρόνια και περιλαμβάνει το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ – ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ πλαίσιο μεσα στο οποίο ζούμε. Θα πρέπει λοιπόν να ΕΞΕΛΘΟΥΜΕ απο το σύστημα αυτό κατι που ισως είναι δύσκολο για τους περισσότερους απο εμας ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ που θα σημάνει ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ αλλα και ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ σε πρωτη φαση. Θα πρέπει να κάνουμε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ωστε ο καθένας μας να λάβει την ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που να είναι συμφωνη με το ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.Eπίσης καλό θα είναι να έχουμε κάποια χρήματα και τρόφιμα στα σπίτια μας για διάρκεια 1-2 μηνες καθως η ΠΤΩΣΗ της Βαβυλώνας θα επηρρεάσει σε πολυ μεγάλο βαθμό την οικονομία γενικότερα και θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα σε Τράπεζες – λειτουργία Αγοράς.

Μια καθυστερημένη φυγη μας απο το σύστημα ισως μας κανει να «συγκοινωνήσουμε ταις αμαρτίαις αυτης» και «εκ των πληγών αυτης λάβετε», οπότε θα παρακαλούσα απο τα βάθη της ψυχης μου να ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ την απόφαση ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ καθως ολα μας δείχνουν οτι τα ΦΟΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ των Εσχάτων καιρών (ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ) ξεκινάνε το ερχόμενο χρονικό διάστημα με ημερομηνίες ΟΡΟΣΗΜΟ τις 21-22 Νοεμβρίου που είναι πιθανότατα η στιγμή του ξεκινήματος τους.

Φυσικά μπορεί να πει κάποιος, εγω θα περιμένω και αν δω να συμβαίνουν αυτά τοτε φευγω απο την δουλειά μου και απομονώνομαι , ο χρόνος που θα συμβεί αυτο ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ αλλιως κινδυνεύουμε να πέσουμε σε περιπέτειες και να εκλειφθεί η στάση μας ως ΕΓΩΙΣΜΟΣ που ως γνωστον ειναι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΩΣ.

Σε κάθε περίπτωση να έχουμε ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ-ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ και τότε μεσω της προσευχής θα φωτιστούμε για να πάρουμε την καταλληλότερη απόφαση.

Θα παρακαλούσα να ενημερώσουμε οσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε ,γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ΑΡΝΗΤΙΚΗ τους στάση.

ο αδελφος σας

Ιωαννης

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. 0
  0
  ΙΩΑΝΝΗ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑ ΕΝΩ Ο ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ?
  ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
 2. 0
  0
  Νομίζω οτι αυτό το άρθρο είναι το μεγαλύτερο HOAX που έχω διαβάσει…
 3. 0
  0
  παιδια σιγουρα ειναι δικαιωμα σας να εχετε τις αποψεις σας και τα δικα σας πιστευω,αλλα να πιστευεται και σε κατι μλκιες παισιου και αρχιδια ,ε οχι αισχος δηλαδη.οι θρησκειες ειναι το μεγαλυτερο μετρο χειραγωγησης και οταν ενας ανθρωπος προγραμματιστει ειναι σχεδον ακοτορθωτο να επαναπρογραμματισει τον εγκεφαλο του ακομα και με καθοδηγηση ,ποσο να βρει την ακρη και να το κανει μονοσ του.
 4. 0
  0
  Πάω για μακαρόνια. Τώρα!
 5. 0
  0
  δεν ειναι ασχημο…καπως ετσι ειναι τα πραγματα
 6. 0
  0
  Ο μοναχός που έγραψε την επιστολή και αναφέρει την Αποκάλυψη και στην Γένεση ως πηγές πληροφόρησης για το πώς θα καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε στα έσχατα χρόνια αναφέρεται κυρίως στην ένωση των εκκλησιών με στόχο την πανθρησκεία.

  Υπάρχουν όμως κι άλλα σημάδια τριγύρω μας. Στο 24ο κεφάλαιο του κατά Ματθαίον ευαγγελίου, ρωτούν οι μαθητές τον Ιησού πώς θα καταλάβουν οι άνθρωποι ότι σιμώνει ο καιρός που θα ξαναρθεί. Τους απαντά ο Ιησούς:

  “Nα έχετε ανοιχτά τα μάτια σας, μην σας πλανήσει κανένας. Γιατί πολλοί θα έρθουν στο όνομά μου λέγοντας: "Εγώ είμαι ο Xριστός" και θα παραπλανήσουν πολλούς. Θα ακούτε επίσης φήμες για πολέμους και νέα από πολέμους. Προσέχετε να μην ταράζεστε, γιατί όλα αυτά πρέπει να γίνουν. Όμως δεν θα είναι ακόμα το τέλος. Γιατί θα ξεσηκωθεί έθνος εναντίον έθνους και βασίλειο εναντίον βασιλείου και θα παρουσιαστούν πείνα και επιδημίες και θα γίνουν σεισμοί εδώ κι εκεί στον κόσμο. Mα όλα αυτά θα είναι οι πρώτοι πόνοι της γέννας.

  Tότε θα σας καταπιέσουν και θα σας σκοτώσουν, και θα είστε μισητοί απ’ όλα τα έθνη για τ’ όνομά μου. Kαι τότε είναι που η πίστη πολλών θα κλονιστεί και θα προδώσουν ο ένας τον άλλο και θα μισήσουν ο ένας τον άλλο. Kαι θα εμφανιστούν πολλοί ψευδοπροφήτες και θα πλανήσουν πολλούς.

  Kι επειδή η ανομία θα πληθύνει, η αγάπη των περισσοτέρων θα ψυχρανθεί. Aλλ’ όποιος αντέξει ως το τέλος, εκείνος θα σωθεί. Όμως τούτο το Eυαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχτεί σε όλη την οικουμένη σαν μαρτυρία σε όλα τα έθνη και τότε θα έρθει το τέλος.

  Όταν. λοιπόν, δείτε το σιχαμερό σύμβολο της ερήμωσης, που προφητεύθηκε από τον προφήτη Δανιήλ, στημένο σε τόπο άγιο – ο αναγνώστης ας καταλάβει – τότε εκείνοι που βρίσκονται στην Iουδαία, ας καταφύγουν στα βουνά, εκείνος που θα βρεθεί στην ταράτσα, ας μην κατέβει να πάρει τις οικοσκευές του κι εκείνος που θα βρεθεί στο χωράφι, ας μην γυρίσει πίσω να πάρει το ρουχισμό του. Kαι αλίμονο στις εγκυμονούσες και σ’ εκείνες που θηλάζουν τις μέρες εκείνες. Kαι να προσεύχεστε να μη γίνει η φυγή σας χειμώνα ούτε Σάββατο. Γιατί θα υπάρξει μεγάλη θλίψη τότε, τέτοια που δεν έχει γίνει από την αρχή του κόσμου ως τώρα κι ούτε θα ξαναγίνει μετά. Kι αν δεν ήταν να συντομευτούν οι μέρες εκείνες, δεν επρόκειτο να γλιτώσει καμιά ύπαρξη. Mα για χάρη των εκλεκτών θα συντομευτούν οι μέρες εκείνες. Τότε, αν κάποιος σας πει: "Nα, εδώ είναι ο Xριστός" ή "εκεί", μην τον πιστέψετε. Γιατί θα εμφανιστούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα παρουσιάσουν μεγάλα θαύματα και υπερφυσικά φαινόμενα, έτσι που να παραπλανήσουν, αν είναι δυνατόν, ακόμα και τους εκλεκτούς….
 7. 0
  0
  ….Eίδατε, σας τα προείπα όλα. Έτσι, λοιπόν, αν σας πουν: "Nα, στην έρημο είναι", μη βγείτε. Ή: "Nα, μέσα στα ιδιαίτερα δωμάτια", μην πιστέψετε. Γιατί, σαν την αστραπή που βγαίνει από την ανατολή και φαίνεται ως τη δύση, έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιου του Aνθρώπου. Γιατί όπου βρίσκεται ένα πτώμα, εκεί θα μαζευτούν οι αετοί…

  Kαι αμέσως μετά τη θλίψη των ημερών εκείνων, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι θα χάσει το φως του και τ’ άστρα θα πέσουν από τον ουρανό και οι ουράνιες δυνάμεις θα σαλευτούν. Mόνο τότε θα φανεί το σημάδι του Υιού του Aνθρώπου στον ουρανό, και τότε θα χτυπήσουν με απόγνωση τα στήθη τους όλες οι φυλές της γης και θα δουν τον Υιό του Aνθρώπου να έρχεται πάνω στις νεφέλες του ουρανού με δύναμη και δόξα. Kαι θα στείλει τους αγγέλους του με πολύ ηχηρή σάλπιγγα και θα συνάξουν σ’ έναν τόπο τους εκλεκτούς του από τα τέσσερα σημεία των ανέμων, από τις άκρες του ορίζοντα ως τις άλλες του άκρες.

  Kαι την αλληγορία αυτή θα την εννοήσετε όταν σκεφτείτε τη συκιά. Όταν το κλαδί της γίνει τρυφερό και αρχίζουν να βγαίνουν πια τα φύλλα, να ξέρετε πως το καλοκαίρι είναι κιόλας κοντά. Έτσι κι εσείς, όταν τα δείτε όλ’ αυτά, να ξέρετε πως είναι πολύ κοντά, στο κατώφλι της πόρτας. Σας βεβαιώνω πως δε θα εκλείψει η γενιά αυτή, που θα τα δει αυτά, ώσπου όλα αυτά να πραγματοποιηθούν. O ουρανός και η γη θα πάψουν να υπάρχουν, τα λόγια μου όμως, δε θα πάψουν ποτέ να ισχύουν.

  Kι όσο για τη μέρα εκείνη και την ώρα, κανένας δεν την ξέρει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών, παρά μονάχα ο Πατέρας μου. Πάντως, ακριβώς όπως στις μέρες του Nώε, έτσι θα είναι κι όταν θα έρθει ο Υιός του Aνθρώπου. Όπως ήταν, δηλαδή, οι άνθρωποι τις μέρες εκείνες, πριν από τον κατακλυσμό: έτρωγαν κι έπιναν, παντρεύονταν και παντρεύανε ως την ημέρα που μπήκε ο Nώε στην κιβωτό, και δεν το πήραν είδηση μέχρι που ήρθε ο κατακλυσμός και τους αφάνισε όλους, έτσι θα είναι κι ο ερχομός του Υιού του Aνθρώπου. Tότε, δύο άνθρωποι θα βρίσκονται στο χωράφι, ο ένας απ’ αυτούς θα παραληφθεί κι ο άλλος θα εγκαταλειφθεί. Δύο γυναίκες θα αλέθουν στο μύλο, η μια θα παραληφθεί και η άλλη θα εγκαταλειφθεί.

  Nα αγρυπνείτε, λοιπόν, γιατί δεν ξέρετε ποια ώρα έρχεται ο Kύριός σας. Mα τούτο να έχετε υπόψη σας, ότι, αν ήξερε ο σπιτονοικοκύρης ποια ώρα θα έρθει ο κλέφτης, θα αγρυπνούσε και δε θ’ άφηνε να διαρρηχτεί το σπίτι του. Γι’ αυτό κι εσείς να είστε έτοιμοι, γιατί ο Υιός του Aνθρώπου έρχεται σε ώρα που δεν το περιμένετε”….
 8. 0
  0
  ……Υπάρχουν πολλά σημεία στο παραπάνω απόσπασμα που θα έπρεπε να μας βάζουν ήδη σε σκέψεις. Οι πόλεμοι και οι φήμες πολέμων, η πείνα, οι επιδημίες, οι σεισμοί, ο διωγμός εναντίον όσων θα εξακολουθούν να πιστεύουν.

  Αλλά το τι εννοούσε ο Ιησούς όταν έλεγε ότι οι μέρες πριν από την δεύτερη έλευσή του θα μοιάζουν με τα χρόνια που έζησε ο Νώε, ας το σκεφτούμε καλύτερα. Στην Παλαιά Διαθήκη οι μέρες αυτές παρουσιάζονται σαν μια εποχή όπου κάθε ανομία και ακολασία ήταν επιτρεπτή. Γίνεται αναφορά και σε κτηνοβασίες.

  Μόλις χθες κυκλοφόρησε μια είδηση από την Δανία στο διαδίκτυο. "Ο γάμος μιας γυναίκας με το άλογό της αποτελεί δεδικασμένο":

  http://www.ereportaz.gr/o-gamos-ginekas-me-alogo-sti-dania-dimiourgi-dedikasmeno/

  Στην ίδια χώρα όχι μόνο επιτρέπονται εδώ και χρόνια οι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων, αλλά έχουν επιτραπεί και οι οίκοι ανοχής για κτηνοβασία.

  Και αυτά είναι μόνο μία όψη της κατάστασης. Ο ευτελισμός της ανθρώπινης ζωής και τα απάνθρωπα χαρακτηριστικά όλων αυτών που αποφασίζουν για εμάς χωρίς να μας ρωτήσουν είναι ακριβώς οι "μέρες του Νώε" σε replay.
 9. 0
  0
  …Βρήκα κσι το πρωτότυπο άρθρο στα Αγγλικά, μαζί με τις δηλώσεις δύο Δανών υπουργών, που δεν ήξεραν πώς να συμμαζέψουν την κατάσταση όταν η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.
  http://worldnewsdailyreport.com/denmark-woman-marries-own-horse-creates-legal-precedent/
 10. 0
  0
  Ποιός είναι ο Ιωάννης? Το πότε θα συμβεί το οτιδήποτε μόνο ο Θεός το γνωρίζει… υπάρχουν κάποια, ίσως αρκετά σημάδια ,που κάποιοι που έχουν ψάξει λίγο παραπάνω τα αναγνωρίζουν αλλά… από εκεί μέχρι το δίνεις ημερομηνίες….καταντάει γραφικό το όλο θέμα… προσευχή μετάνοια και αγάπη και όλα για το καλό θα γίνουν…όταν γίνουν…
 11. 0
  0
  Ποιός είναι ο Ιωάννης? Το πότε θα συμβεί το οτιδήποτε μόνο ο Θεός το γνωρίζει… υπάρχουν κάποια, ίσως αρκετά σημάδια ,που κάποιοι που έχουν ψάξει λίγο παραπάνω τα αναγνωρίζουν αλλά… από εκεί μέχρι το δίνεις ημερομηνίες….καταντάει γραφικό το όλο θέμα… προσευχή μετάνοια και αγάπη και όλα για το καλό θα γίνουν…όταν γίνουν…
 12. Ηλίας Κοζάνη 17 Νοεμβρίου 2014 @ 22:32
  0
  0
  "Kι όσο για τη μέρα εκείνη και την ώρα, κανένας δεν την ξέρει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών, παρά μονάχα ο Πατέρας μου."
  Εκείνη την στιγμή ο Χριστός δεν είπε στους μαθητές Του πότε ακριβώς θα ξανάρθει.
  Το αποκάλυψε όμως, 90 χρόνια μετά στον αγαπημένο του μαθητή Ιωάννη.
 13. 0
  0
  "ΚΟΓΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΑΣΩΝΟΜΥΝΗΜΑ" ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ…ΕΠΙΚΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ Η "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ"…ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ "ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΣΙΜΗΤΟΑΒΟΥΡΗ,
  ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ._
 14. 0
  0
  αδελφοι μου,

  Συνιστω την ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ, να ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ να ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ καθως η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…

  ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ
  Ιωαννης
 15. 0
  0
  ''Προφητικά'' κείμενα όπως η ''Αποκάλυψη'' έχουν φτιαχτεί απο παρασιτηκές οντότητες, που είναι πολυδιαστατικές και έχουν την δυνατότητα να φτίαχνουν μοντέλα πρόβλεψης των μελλούμενων γεγονότων.
  Ο στόχος τους είναι να χειραγωγούν την ανθρωπότητα μέσα απο τον _φόβο-αμαρτία-ενοχή_ ωστε να τρεφωνται απο την αρνητική ενέργεια των ανθρώπων.___Ημαστε το κοτέτσι τους εκκατομύρια χρόνια!___

  Ενεργειακο θρεψιμο των παρασιτικων οντοτήτων…για να μην παρουμε ποτε την δυναμη μας πίσω, και συνεχίσουμε και εκτελούμε το πρόγραμμα ''ο θεος θα μας σώσει'' …
  Δεν συναινώ.Οχι.
  • 0
   0
   Κότα στο κοτέτσι του μυαλού σου είσαι. Εάν νιώθεις ότι χειραγωγείσαι μέσα από προφητικά κείμενα, σταμάτα να διαβάζεις αμέσως, δεν κάνει για εσένα. Είσαι τόσο κότα, που τα αθλητικά νέα να διαβάσεις μπορεί και να πάθεις κανένα σοκ. Το γεγονός ότι δεν πιστεύεις πραγματικά σε προφητείες, δείχνει ξανά το ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ είσαι ώστε να φοβάσαι για κάτι που ΟΥΤΕ ΚΑΝ πιστεύεις. Σου συνιστώ να κόψεις τις ταινίες τρόμου, και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα όπως αρμόζει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί