Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:35 - 15/11/2014

Όλοι είμαστε…. άπληστοι

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όλοι είμαστε…. άπληστοι

Δεν έχουμε όρια, δεν καταλαβαίνουμε από κόκκινες γραμμές και φυσικά δεν μας ευχαριστεί σχεδόν τίποτα. Ζούμε σε μια εποχή που το να έχεις μία δουλεία η οποία θα σου προσφέρει ένα καλό επίπεδο ζωής, φίλους να σε περιτριγυρίζουν και έναν άνθρωπο να σε αγαπά θα έπρεπε να νιώθεις ο «πλουσιότερος» άνθρωπος του κόσμου, εμείς θέλουμε ακόμα περισσότερα. Είμαστε άπληστοι όχι μόνο στη ζωή αλλά ακόμα και στα όνειρά μας.

Ζηλεύουμε όσους έχουν τα πολλά, θα δίναμε και τη ζωή μας για να μπορέσουμε να τα αποκτήσουμε και εμείς και ποτέ δεν κοιτάμε όσους δεν έχουν τίποτα και παλεύουν απλά να ζήσουν μία ακόμα μέρα, να δουν έστω για ένα ακόμα πρωινό την ανατολή του ήλιου και τη δύση του.

Η απληστία, όμως, δεν σταματά στη ζωή μας, αγγίζει και μολύνει ακόμα και τα όνειρά μας. Πριν από λίγες μέρες με το τζακ ποτ του λαχείου είχαμε εκστασιαστεί. Όλη την ώρα στην δουλειά, χτίζαμε πολυεθνικές εταιρίες που θα στεγάζονταν σε ουρανοξύστες και θα είχαν φυσικά και προσωπικό υπόγειο πάρκινγκ για τον καθένα μας. Ταξιδέψαμε μόνο για δύο μέρες, έτσι για να πάρουμε μια ανάσα από την δουλεία στις Μαλδίβες και αντί να πάμε για σκι στα Καλάβρυτα, τα δικά μας το χιονοπέδιλα είπαμε ότι μπορούσαν να κάνουν σκι μόνο στις Άλπεις γιατί έτσι κάνουν οι εκατομμυριούχοι σαν εμάς. Τα όνειρα, όμως, μαζί φυσικά με την απληστία μας, διαλύθηκαν. Επιστρέψαμε στην πραγματικότητα, συνεχίσαμε να γράφουμε κείμενα και το βράδυ μας περίμενε στο κάτω δεξιά στενό από το γραφείο το αυτοκίνητό μας και πουθενά κανένα ιδιωτικό αεροσκάφος.

Ακόμα και στα θα μας, στους κρυφούς μας πόθους και στα θέλω μας δεν αναφέραμε ποτέ ότι θέλουμε υγεία, χαμόγελα και να μπορούμε να ζούμε σαν αξιοπρεπείς άνθρωποι. …μας λες λοιπόν και άπληστους… και όχι μόνο εμάς αλλά και σένα, που αν είσαι ειλικρινής θα παραδεχθείς ότι και εσύ έτσι σκέφτεσαι.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 11/15/2014 @ 9:15 ΜΜ

    Αυτά όλα ίσχυαν και για εμάς πριν από καμιά δεκαριά χρόνια. Τώρα που ψάχνουμε για δουλειά και δεν υπάρχει ουτε για δείγμα έχουμε δει τον κόσμο αλλιώς. Αυτό ελπίζω τουλάχιστον. Βρήκαν κάποιες αξίες το σωστό τους μέγεθος αλλά έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα.

  2. Ανώνυμος 11/15/2014 @ 9:26 ΜΜ

    Εγω παιζω λοττο τακτικα δε ξερω γιατι ισως απο συνηθειο δε περιμενω μια καλυτερη ζωη τα λεφτα δε φερνουν την ευτηχια αλλα βοηθανε οσους τα χρειαζονται.

    Οποτε μπορουμε να κανουμε μια συμφωνια.(οχι οπωσδηποτε στο κατοχικα κυριως σε αυτον που εγραψε το αρθρο)

    Σε περιπτωση που πιασω το λοττο.
    Εσυ θα μου δωσεις αυτο που εγραψες

    "να έχεις μία δουλεία η οποία θα σου προσφέρει ένα καλό επίπεδο ζωής, φίλους να σε περιτριγυρίζουν και έναν άνθρωπο να σε αγαπά"

    Κι εγω θα σου δωσω οτι κερδη μου δωσει το λοττο ετσι θα ειμαστε και οι 2 ευχαριστημενοι..

    Για μενα τα αγαθα που δεν αγοραζονται αξιζουν περισσοτερο..

    (Φυσικα και δε μπορεις να μου τα δωσεις αλλα υποθετικα μιλαμε παντα και βαση επιθημιων.)

    Αλλα ειναι ολα μια υποθεση στο τι περιπου αναζηταμε απο αυτη τη ζωη ο καθε ενας εχωντας διαφορετικα ονειρα κι επιθημιες

    Οντος ειμαστε ολοι απληστοι γιατι αναζηταμε αυτο που δε μπορουμε να εχουμε..

    Ασωτος

  3. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

  4. Το άρθρο μιλάει για Ονειροπόλους και όχι για Άπληστους….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*