Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:01 - 16/03/2015

Όλη μας η Ζωή ένα κουδούνι…!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το κλασικό κουδούνι της σχολικής αυλής , αυτό που μας έβγαζε στην χαρά του διαλείμματος …το ίδιο κουδούνι άλλαξε πολλές μορφές και δεν έφυγε πότε από την Ζωή μας ξανά !

Μεταλλάχθηκε στον ηλεκτρονικό ήχο απο το ξυπνητηρι , στον ήχο της κάρτας που χτυπάμε στην εργασία , στο σφύριγμα του διαιτητή , σε τετραετιες δημοκρατίας , σε εποχές Ειρήνης …!

Παντού μικροί κομμένοι χρόνοι και αποστάσεις που η κάθε γενιά θα πρέπει να περάσει με επιτυχία!

Κάποιες γενιές είχαν την τύχη να ξεκινήσουν με το να μάθουν μια σταθερά και πριν χτυπήσει το κουδούνι της Ζωής τους να έχουν τελειώσει με μια νέα σταθερά!

Σαν τα σκυλάκια του Παβλόφ ακολουθούμε το κουδούνι! Ακολουθούμε της εντολές των παλαιότερων από εμάς στην γη …ακολουθούμε τα δια τους κουδούνια ..τις δικές τους εμπειρίες ….τις δικές τους συμβάσεις αλήθειας !

Είναι ποιο γρήγορο να ακολουθήσεις παλαιές νόρμες παρα να δημιουργήσεις νέες και να διορθώσεις λάθη! Είναι πιο λειτουργικό να ελέγχεις την μάζα σε κανόνες πεπερασμένους παρα να ρισκάρεις την αλλαγή και έτσι ίσως να έχεις και κουφούς προς το κουδούνι!

Η Ζωή η ιδια ακολουθεί βιορυθμους , έχει το δικό τους κουδούνι , πέραν των κοινωνικών κουδουνιών ..υπάρχουν και κουδούνια ..χρόνοι και αποστάσεις που έχουν να κάνουν με μεγαλύτερους οργανισμούς από εμάς ..!

Κράτη , εξέλιξη, ανθρωπότητα , σύμπαν …όλα μέσα σε ένα προσωπικό δικό τους κουδούνι!

Η Ζωή μας είναι γεμάτη νέους ρόλους οι οποίοι και αυτοί είναι σημαδεμένοι από τον χρόνο εκκίνησης και λήξης … ο γάμος , η πατρότητα – μητρότητα , ο πολιτικός μας βίος κοκ κοκ κοκ!

Όσα και κουστούμια και αν φορέσουμε το κουδούνι παραμένει εκεί …είτε να μας θυμίσει την λήξη του κάθε ρόλου είτε να λήξει την στιγμή που οδεύουμε με τα πατουσακια μπροστά προς τον Αχέροντα ποταμό!

Είναι μεγάλη παγίδα το κουδούνι , είναι ο μάγος με τα δώρα για πολλούς η ο κλόουν βιαστής για άλλους ! Μας μαθαίνει υποσυνείδητα να περνάμε από τον ένα ρόλο στον αλλά και μάλιστα μας το μαθαίνει να το κάνουμε πολυ γρήγορα …σαν να φοβάται μην κατανοήσουμε τον πραγματικό μας ρόλο!

Μας ξεγυμνώνει από την ουσία μας και μας βάζει σε έναν μόνιμο αγώνα ενάντια του χρόνου … μια μόνιμη κούρσα τρεξίματος …εκκίνηση …αφετηρία …με έπαθλο συνήθως το τίποτα ! Τίποτα που να μπορούμε να πούμε είναι δικό μου….τίποτα με το οποίο να μπορούμε να σταματήσουμε τον χρόνο και να πούμε είμαι στα αλήθεια ζωντανός!

Μπορεί να υπάρχουμε αλλά δεν ζούμε ανάμεσα στα διαλείμματα από τα κουδούνια της Ζωής μας!

Υποσυνείδητα μάθαμε να κόβουμε τον χρόνο σε υποχρεώσεις , σε καθήκοντα ,σε ρόλους και πάνω από όλα σε καταπίεση …!

9 ώρες εργασίας …νέα μάσκα … 3 ώρες οδήγηση ..νέα μάσκα … 24 ώρες γονιός νέα μάσκα … 24 ώρες πολίτης νέα μάσκα … 24 ώρες συζύγου νέα μάσκα … και παει λέγοντας μέχρι το μεγάλο κουδούνι της Ζωής!

Στοχεύουμε τόσο πολύ στο κουδούνι που στην ουσία έχουμε ξεχάσει τι θέλουμε , τι είμαστε , τι μας κάνει εμάς ζωντανούς … η αλλιώς μας ενοχλεί τόσο πολύ το κουδούνι που μοιράζουμε την ήμερα μας σε χρόνους τιμωρίας και αντοχής …

Πρέπει να αντέξω άλλες 4 ώρες….έχω μια ωρίτσα ηρεμία … έχω 5 ώρες να κοιμηθώ κοκ κοκ κοκ!

Πρέπει να το σπάσεις το κουδούνι ..μια και καλή! Το γνωρίζω ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στην γη ..αλλά αν θες να αλλάξεις ..αν θες εσύ να μην είσαι ακόμα ένας κρατούμενος της φυλακής τους πρέπει να ξεριζώσεις από μέσα σου το συναίσθημα του Παβλόφ που σου δημιουργεί το κουδούνι!

Η Ζωή δεν μπορεί να κόβεται σε κομμάτια αντοχής και υπομονής αν θες να μάθεις ποιος είσαι και τι είσαι ικανός να κάνεις ! Η Ζωή πρέπει να είναι μια μόνιμη χαρά, ένας μόνιμος ενθουσιασμός και έρωτας …και για να πετύχεις αυτό που τώρα σου ακούγεται ακατόρθωτο και δύσκολο ..πάνω και πρώτα από όλα πρέπει να σπάσεις το κουδούνι!

Σκέψου ότι ακόμα και για θέματα βιολογικά αφήνεις το κουδούνι η τα παρελκόμενα του να σε ελέγχουν, τρως συγκεκριμένες φορές κάθε μέρα…ενώ θα μπορούσες να φας μετά από τρεις μέρες …έτσι για αλλαγή ..έτσι για να αλλάξεις την δόνηση η να κάνεις αποτοξίνωση!

Κοιμάσαι τόσο όσο το κουδούνι σε πιέζει να νομίζεις ότι χρειάζεσαι αλλά αν ήσουν παθιασμένος με κάτι δεν θα χρειαζόσουν τον ύπνο τόσο όσο νομίζεις ! Η ανάποδα θα μπορούσες να κοιμηθείς ευτυχισμένος για ώρες ατελείωτες χωρίς το εσωτερικό κουδούνι του άγχους σου να σε σηκώσει!

Κάνεις αναγκαστικά νόρμες μέσα στην ήμερα σου για να προλάβεις αυτό το αόρατο κουδούνι που σε εκπαίδευσαν να ακολουθείς …πας από τους ίδιους δρόμους κάθε μέρα στην δουλεια σου γιατί έχεις δει ότι έτσι κερδίζεις χρόνο…μα ο χρόνος αν το δεις πραγματικά είναι μόνο δικός σου…όλοι οι άλλοι που επιβάλλονται στον χρόνο σου είναι απλά και αυτοί σκλάβοι του μαγικού κουδουνιού!

Τόλμησε να αλλάξεις , τόλμησε να σπαταλήσεις χρόνο από το κουδούνι, τόλμησε να μην σε απασχολεί τόσο πολύ , τόλμησε να πεις θα αφιερώσω όλη την ημέρα για μένα …ακόμα και αν χρειάζεται να ακολουθώ τις χρονικές ρήτρες του κουδουνιού του συστήματος!

Θα είμαι αφυπνισμένος από εδώ και πέρα όλο το 24ωρω , δεν θα αφήσω ευκαιρία για αλλαγή εξαιτιας του κουδουνιού , δεν θα αφήσω ευκαιρία να φύγει για το νέο , το απρόσμενο στην Ζωή μου!

Θα αλλάξω της νόρμες μου, τις μάσκες μου, τα κουστούμια μου γιατί δεν είμαι μόνο αυτό, δεν είμαι μόνο μικρά κομμάτια χρόνου που αναγκάζομαι να παίρνω συγκεκριμένους ρολους !

Θα αυξήσω εν ανάγκη τους ρόλους μου , τις μάσκες μου μέχρι να κατανοήσω ότι είμαι τα πάντα , οτι δεν είμαι ότι οι πρόγονοι μου έφτασαν να είναι λόγω σύμβασις αλήθειας αλλά μπορώ να δημιουργήσω δισεκατομμύρια νέους κόσμους από την δική μου αλήθεια !

Βάζοντας στόχο σαν εχθρό το κουδούνι θα μάθω επιτέλους στην επόμενη ευκαιρία που θα έχω για να ξεπουλησω τον χρόνο μου να γνωρίζω ότι ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό και όχι η ύλη που κάποιος θα μου προσφέρει για τον χρόνο..και όσο εγώ σέβομαι τον χρόνο τόσο θα επηρεάσω και τους άλλους ..και αν τους επηρεάσω σωστά τότε το χρόνος όλων θα αρχίσει να ανεβαίνει επιτέλους σε αξία και όχι σε τιμή ..που δεν έχει!

ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ …ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣΚΑ ΜΟΥ … ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ …

Καλημερα …αν και είναι καλησπέρα και …σε λίγο θα είναι καληνύχτα…!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 2:21 ΜΜ

    Ντιν ντον!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*