Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:01 - 17/03/2014

Όλη η αλήθεια για το «Ποτάμι» με λίγα λόγια από έναν γέροντα Κρητικό

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όλη την αλήθεια για το «Ποτάμι» του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, την είπε με λίγα λόγια ένας ηλικιωμένος Κρητικός που βρέθηκε στον «Κήπο» των Χανίων για να ακούσει την παρουσίαση του κόμματος.

Ένα κόμμα το οποίο χωρίς να έχει διατυπώσει ποτέ ούτε… μισή πολιτική πρόταση για έστω ένα από τα μεγάλα σημερινά πολιτικά προβλήματα, παρουσιάζεται σε «δημοσκοπήσεις» τρίτο κόμμα – και με δυναμική που σύντομα θα το βγάλει και πρώτο! – και την στιγμή που δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης που να δηλώνει ότι θα το ψηφίσει!

Ο ηλικιωμένος Κρητικός με την απλή λογική του μέσου Έλληνα πολίτη – που βέβαια έχει δει και έχει ζήσει εδώ και σαράντα χρόνια τα ψέματα της Πασοκικής μεταπολίτευσης – είπε χαρακτηριστικά:

«Για το ενάμιση εκατομμύριο ανέργους είπατε τίποτα; Για την παγκόσμια κρίση είπατε τίποτα; Δεν είπατε τίποτα! Και που κάτσαμε να σας ανεχθούμε να σας ακούσουμε τόσην ώρα, χάρη σας έκανα!».

Αυτά τα λίγα και ουσιαστικά είπε ο Χανιώτης παππούς και αποχώρησε απογοητευμένος.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 03/17/2014 @ 7:51 ΠΜ

    Aυτός ο Θεοδωράκης δεν πάει καλά..!!!!! Καθόλου καλά και χρειάζεται εξέταση. Ο άνθρωπος κάνει ΜΠΑΜ ότι δεν είναι στα καλά του. Δείτε τον τρόπο που κινείται.. το σκυφτό περπάτημα με τα χέρια στις τσέπες.. τις εκφράσεις του.. την βραδυπορία στις αντιδράσεις και την ομιλία του.. ο τρόπος που πολλές φορές κοιτάζει συλλογιζόμενος τον ορίζοντα. Εκεί κάπου στο βάθος του "ορίζοντα" βρίσκει τις λύσεις ο Θεοδωράκης. Μάλλον, ένα βράδυ πριν τον πάρει ο ύπνος, η φαντασία του θα οργίασε.. και θα είδε τον εαυτό του τιμημένο και δοξασμένο ηγέτη, επειδή "χωρίς πολλά λόγια" έσωσε την χώρα.. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;

  2. Ανώνυμος 03/17/2014 @ 8:23 ΠΜ

    Ενας μονο… Οι υπολοιποι του ελεγαν "σαλευε,σαλευε!", να φυγει γρηγορα, γιατι τους την..χαλασε, βλεπεις…
    Ωρες-ωρες, οσο κι αν αγαπω το νησι μου, ντρεπομαι…

  3. Ανώνυμος 03/17/2014 @ 9:09 ΠΜ

    ΤΕΛΙΚΑ , ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΝΕΡΟΥ . ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ " ΠΟΤΑΜΙ " … ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗΣΕΣ …Η ΜΗΠΩΣ , ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΗΣΕΣ …

  4. Ανώνυμος 03/17/2014 @ 11:18 ΠΜ

    H απολυτη ξεφτιλα ο θεοδωρακης το πιονι των εργολαβων πολιτικος για εξουσια. Αλλα θα μου πεις εδω κανατε τον βλαμενο τυν ΓΑΠ πρωθυπουργο στον τσιπρα κ στο θοδωρακη θα κολοσετε,. Μιλαμε για πολλες μαπες εισαι ρε ελληνα

  5. Ανώνυμος 03/17/2014 @ 11:38 ΠΜ

    ΚΑΛΗ Κ ΧΡΥΣΗ Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΕ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ! ΑΝ ΔΕ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΑΞΙΩΜ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

  6. Ανώνυμος 03/17/2014 @ 1:59 ΜΜ

    προς 1:38 εισαι κ συ μηπως κανενας απο αυτους τους περηφανους κρητικαρους που ειναι τοσο περιφανοι για τον τοπο τους,που παραγει τα παντα,εχει ολεσ τισ υποδομες,που δεν σεικωνεις μυγα στο σπαθι σου γιατι εδω ειναι κρητη κ πετασ τους πακιστανους,αλβανους,πουστιδες στο λιμανι με την ανωχη της αστυνομιας(γιατι οπως ειπαμε εδω ειναι κρητη) και που βλεπεις την σημαια της ανεξαρτητης κρητης κ κανεις τεμεναδες?αν για κατι μπετοβλακες σαν κ σενα(πιτηανον να μην εισαι συ αλλα εχω γνωρισει παρα πολλους με τετοιεσ αντιληψης)η μονη λυση ειναι η φασιμος η αποσχησει τοτε μετα χαρας μου να πατε ολοι σας στο διαολο!!δε λεει ο ελληνας να καταλαβει τι ειναι φασισμος οσες σφαλιαρες κ αν εχει φαει στην ιστορια του.ελπιζω να κοιτας περιφανα τους κυπριους "πρωην" αδερφους σου γτ κατι τετοιες σκεψεις εχουν τετοια αποτελεσματα

  7. Ανώνυμος 03/17/2014 @ 3:49 ΜΜ

    Πω , πω , πω τσουξιμο ο 3.59 … και μας κανει ταυτοχρονα και κατηχηση περι φασισμου ,ενω τον εκφραζει απολυτα . Αυτο θα πει παραπληροφορηση και εμπαθεια … θαυμαστε "δημοκρατη "…που σαι μαστορη , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αποσχηση δεν πανε ανταμα … ψαξε στο συναφι σου για απατριδες ανθελληνες κι αρχιστε τα εντατικα γιατι γελανε και τα λαχανα μαζι σας .

  8. Ανώνυμος 03/17/2014 @ 5:42 ΜΜ

    σιγα 3:59 γιατι πηρες φορα!μαλλον εσυ εισαι ο μπετοβλακας κ δε βλεπεις οτι τωρα ζεις το φασισμο!η χρυση αυγη ειναι μια ελπιδα,υπαρχουν ακομα Ελληνες πατριωτες,δεν ειπε κανεις οτι ειναι τελεια αλλα για πες αλλη λυση αν εχεις.

  9. Ανώνυμος 03/18/2014 @ 12:30 ΠΜ

    προς 5:49 και 7:42.χρυση αυγη(φασισμος)και αποσχιση δε πανε μαζι,ξαναπειτε το στους κυπριους αυτο κ επειδη περασανε τα χρονια πειτε το στους ουκρανους γτ με την ιδια διακαιολογια μπεικαν οι ρωσσοι σημεραθα μου πειτε φταινε οι μεγαλες δυναμεις…εκτου αποτελεσματος κρινεισ εκτοσ κ αν εισαι 5χρωνο.σταματιστε να χωριζετε τους ανθρωπους σε αριστερα κ δεξια γτ δεν ανοικουν ολοι σε αυτουσ τους 2 χωρουσ κ δεν ειναι μονο αυτοι οι 2 χωροι η λυση στην ζωη μας.οταν ξεκολισετε απο αυτη τη διχονια που σας πετακσαν μεστην μουρη μπορουμε να συζητησουμε σοβαρα.μεχρι τοτε ψηφιστε μιχαλολιακο κ οπως ειπε κ ο πρωην αγαπημενος σας κολοτουμπας(αδωνησ)ο λαος ειναι ηλιθιος γιατι πιστευει οτι του λενε στα καναλια…

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-SUCESS STORY-ΔΡΑΧΜΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*