Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:19 - 22/07/2014

Όλα είναι δόνηση …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η σκέψη σου , ο λόγος σου , οι φόβοι σου , οι πεποιθήσεις σου , όλα μα όλα είναι δόνηση !!

Μην γίνεσαι εχθρικός όταν σου λέω ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν άμυνες για σένα !

Μην αντιδράς όταν κατανοείς ότι μπορεί κάποιοι να έχουν βρει τον τρόπο να αλλάζουν το πεδίο!

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Αν η δική μου φωνή σου ξυπνήσει την αλήθεια σου ας είναι ,αν δεν σου κάνει η δική μου παρουσία διάλεξε οτιδήποτε άλλο σε κάνει να θυμηθείς την αλήθεια σου , η ουσία παραμένει, είσαι εδώ ,κολυμπάς μέσα στο φως ,μέσα στην δόνηση , θα πρέπει να σταματήσεις να τους επιτρέπεις να ταράζουν τα νερά της Ευτυχίας σου!

Οι προτροπές μου είναι απλές άρχισε να της ακολουθείς για να δυναμώσεις τον ήχο σου!

Μην περιμένεις μέσα σε μια ήμερα να οργανώσεις την παραφωνία στην εσωτερική σου συναυλία , θέλει δουλειά μα πάνω από όλα θέλει καρδιά!

Αν δεν αγαπήσεις την μουσική δεν θα αφήσεις το όργανο να δονηθεί όπως πρέπει ,αν δεν λατρέψεις την Ζωή δεν μπορείς να αξιολογήσεις την εννοια θυσία!

Ο λόγος για να γίνει νόημα και μετά μάθηση και μετά πράξη πρέπει πάνω από όλα να περάσει μέσα από το πεντάγραμμο της καρδιάς σου!

Πόσο σίγουρος είσαι ότι ο καμβάς αυτού του κόσμου σου έχει απαγορεύσει να δημιουργήσεις την δική σου εικονα;

Δεν είσαι μέσα σου ακόμα υπάρχει ο ήχος που σου δόθηκε σαν όπλο ! Άφησε τον να εκφραστεί ξεκινώντας να αγαπάς άνευ όρων τα πάντα!

Να σαι καλά …Τα κεφάλια ψηλά , τα μάτια φωτιά η καρδιά γεμάτη αγάπη!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Ανώνυμος 07/22/2014 @ 4:57 ΜΜ

    "Η σκέψη σου , ο λόγος σου , οι φόβοι σου , οι πεποιθήσεις σου , όλα μα όλα είναι δόνηση !!"

    Που να δεις την πορδή μου φιλαράκι… μιλάμε για σεισμό μεγατόνων!!!!!!!!

    • Ανώνυμος 07/22/2014 @ 6:48 ΜΜ

      Ωραιο χιουμορ…τι μπαινεις ρε βλακα και σχολιαζεις αφου δεν καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις?

    • Ανώνυμος 07/22/2014 @ 7:53 ΜΜ

      Πες εσυ που κατάλαβες ποιο
      είναι το νόημα?

      • Ανώνυμος 07/22/2014 @ 8:57 ΜΜ

        Βαρεμενο εισαι παιδακι μου?Αντε διαβασε το αθρο ξανα και αν δεν γουσταρεις ξεκουμπισου απο εδω μεσα.

    • Ανώνυμος 07/22/2014 @ 8:13 ΜΜ

      Άλλοι μιλάνε για φιλοσοφίες θεοσοφίστικη(δεν σημαίνει ότι συμφωνώ) και άλλη για πορδές…δεν πας να γράψεις κανένα στοίχημα για κανένα άλογο,σε λάθος σάιτ είσαι!

  2. ΑΝΩΝΥΜΕ 7.57
    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙ??? ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ????
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΛΩΣΣΑ……. ΜΙΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….
    ΕΜΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΛΩΣΣΑ…. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ….. ΔΥΣΚΟΛΟ……
    ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ …ΑΚΟΥΕΙ….. ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ…… ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ….. ΠΟΙΟΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ…. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….. ΑΣ ΓΥΡΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ…
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

    • Ανώνυμος 07/22/2014 @ 7:24 ΜΜ

      Κακώς ασχολείσαι και απευθύνεσαι σε κάποιον του επιπέδου του. Αυτός ή βαλτός είναι ή τόσο ανώριμος που ακόμα ασχολείται και χαίρεται με τις σωματικές λειτουργίες. Προφανώς του αρέσει να ασχολούνται μαζί του και να σπάει τα πολύ καλά άρθρα και τα ακόμα πιό όμορφα σχόλια. Φέρει επάνω του όλη την ασχήμια της εποχής, δεν θα αμφέβαλα αν έβλεπα κάποιον ασχημο, αγάμητο και χωρίς αγάπη μέσα και έξω του, φυσικά όλα αυτά με την προυποθέση ότι δεν είναι βαλτή πλέμπα. Κακώς ασχολείστε, δώστε του αυτό που θα τον λυώσει αδιαφορία και απαξίωση και φυσικά οίκτο για την κατάσταση του. Το καλύτερο είναι οίκτος γιατί ο καημένος ποιός ξέρει τι ζόρια εσωτερικά τραβάει… αλλά δεν μας αφορά. Κάποιος που σε τόσο όμορφα άρθρα και σχόλια σκορπά ασχήμια είναι όντως για λύπηση. Εύχομαι να πάψετε να ασχολείστε ειδικά σε τέτοια δύσκολη στιγμή που πρέπει να ασχοληθούμε με "ΆΛΛΑ" συναισθήματα. Με τον κακομοίρη ρε παιδιά; άνθρωποι με επίπεδο παντού; γιατί; χέστε τον να χαρεί η καρδούλα του αλλά στην ουσία!

    • Ανώνυμος 07/23/2014 @ 5:05 ΠΜ

      Τελικά εσυ ασχοληθηκες ποιο πολυ απο όλους !!!

      • Ανώνυμος 07/23/2014 @ 7:51 ΠΜ

        ασχολήθηκα τόσο για να πάψετε να ασχολείστε οι λοιποί, ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαι γιατί είναι ξόδεμα ενέργειας για ανθρώπους που διαβάζω και εκτιμώ από τα σχόλια τους να απαντάνε ή να εκνευρίζονται με τον κακομοίρη.
        ΔΠ

  3. http://www.greekbooks.gr/books/psihologia/sizitisi-me-to-theo-vivlio-1.product

    αυτό το βιβλίο είναι μια καλή αρχή για μια καλή αλλαγή στη ζωή μας…καλή συνέχεια σε όλους μας..

  4. Ανώνυμος 07/22/2014 @ 7:48 ΜΜ

    Καλά λες…όλα δόνηση
    μεγάλε.Και γω τις
    προάλλες πήρα ένα δονητη για τη
    Ρούλα σου λέω κάνει
    θαύματα!Σπαρταραει
    σα το ψάρι…Μιλάμε
    είσαι μπροστά ρε
    αδερφέ.Παιδιά το συνιστώ…για ατελείωτα
    παιχνίδια.Κάτι
    μικρούλια είναι..τόσο δα

  5. ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ 07/22/2014 @ 9:10 ΜΜ

    διος νοηση —δηλ ολα ειναι κινηση, αλλα η δονηση ειναι προς το να κατανοηθει κατι—- δια νοηση ειναι η εναρμονισμενη κινηση του συμπαντος —λιγο ψιλα γραμματα απο οτι καταλαβα απο ταμπελακιδες που το πεδιο τους φτανει μεχρι τα ενστικτα –μεση και κατω-
    ταμπελακια αυτοχειροκινητε η οπισθοχειροκινητε αυτη η δονηση θα ειναι απο πιο κατω απο τα ποδια σου γιατι συμπληρώνετε ενας χρονος απο τις δονησεις εκει κοντα στους δελφους —τοτε ηταν 600 σταδιακες και σε αυνανιασανε τωρα μην ειναι μια και συνηθως τυποι σαν και σενα βαζουν τα κλαματα

  6. Ανώνυμος 07/22/2014 @ 9:14 ΜΜ

    Ειναι απλο..αν δε μπορεις να ακουσεις περα απο τον ηχο της πορδης σου, δε φταις εσυ. Επισης ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου! Εξαλλου, καποιος εδω και χρονια μιλαει για πολιτισμο της..χεστρας..αν με εννοεις..
    Αν οχι, θα σου πω ενα ομορφο (κατ εμε) περαδειγμα. Αν αφησεις μια μυγα σε ενα πανεμορφο λιβαδι, γεματο πολυχρωμα λουλουδια, και μονο μια και μονη κουραδα σε μια γωνια κρυμενη, η μυγα θα προσπερασει τα λουλουδια και επριχαρης θα παει να κατασκηνωσει πανω στην ακαθαρσια. Αν αντιθετα, αφησεις μια μελισσα σε ενα χωρο γεματο ακαθαρσιες, οπου βρισκεται παρολα αυτα ενα και μονο μικρο λουλουδακι, η μελισσα θα δει μονο αυτο. Δεν υφιστανται τα υπολοιπα, δεν υπαρχουν οι ακαθαρσιες, επειδη δεν τις βλεπει, δεν τις μυριζει. Λοιπον, κι οι δυο ειναι ευτυχισμενες..και η μελισσα και η μυγα.
    Αρα: δεν ειναι θεμα επιλογης, ουτε απορροια σκεψης και διληματων. Ειτε εκπαιδευεσαι να εχεις κριτηρια μυγας – ειτε μελισσας.
    Ολοι χωραμε εδω μεσα. Ισως λιγο η ποιηση-δονηση της φωνης, ισως ενα ωραιο κειμενο, μια ομορφη ιδεα ή αναλυση αρκεσει στις μελισσες. Ισως λιγο τρολαρισμα, λιγο βρισιδι κλπ, ευχαριστησει καποιους αλλους.
    Ο καθενας εκει που εχει το θησαυρο του, εκει ειναι και η καρδια του.
    Εδω το θεμα μας. Ας ενωσουμε οσοι θελουμε τις σκεψεις και καρδιες μας στον σκοπο που περιγραφεται στην αναρτηση. Ειναι κοινος.
    Η εκθεση της ομορφιας δε σημαινει και την κατανοηση ή αποδοχη της. Ειναι ομως μια καλη συνηθεια. Σου αφηνει μια ανμνηση απο ενα διαφορετικο αρωμα..που ξερεις τι κρυμενο μπορει να υπαρχει τελικα μεσα στον καθενα, και ποσες μυγες θα εκπλαγουν.. 🙂

    • Ανώνυμος 07/23/2014 @ 8:28 ΠΜ

      Δεκτόν ! Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο παράδειγμα.

      Να προσθέσω μόνο ότι όλα αυτά λέγονται και γράφονται γι' αυτούς που έχουν εκπαιδευτεί να ακούνε και βλέπουν την πορδή τους ή να μυρίζουν μόνο την κουράδα, μπας και πάρουν χαμπάρι ότι αυτό κάποιοι τους το έχουν εμφυτεύσει και είναι καιρός να … απελευθερωθούν.

      Θα το κατανοήσουν ποτέ ;
      Είδομεν !

  7. Ανώνυμος 07/23/2014 @ 8:52 ΠΜ

    (Δεν είσαι μέσα σου ακόμα υπάρχει ο ήχος που σου δόθηκε σαν όπλο ! Άφησε τον να εκφραστεί ξεκινώντας να αγαπάς άνευ όρων τα πάντα!)
    αγαπη !!!!
    δεν υπαρχει αυτο το συναισθημα ,ολα ειναι ενα παρε δωσε .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*