Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:45 - 27/11/2014

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ Αυτά είναι τα σημεία όπου θα επιτεθούν οι Τούρκοι!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Δεν έχουν άδικο όσοι κάνουν λόγο για Ώρα Μηδέν σχετικά με τα ελληνοτουρκικά θέματα και τις επερχόμενες δραματικές για τον ελληνισμό (και όχι μόνο) εξελίξεις! Αν και, δυστυχώς, μόνο η «Ε.Ω.» και οι συνεργάτες της στέκονται δίπλα στον χειμαζόμενο λαό μας, ενημερώνοντας σε καθημερινή βάση για τα φοβερά και τρομερά που διαδραματίζονται γύρω μας και αφυπνίζοντας συνειδήσεις έστω και στο «παρά ένα» της Μεγάλης Στιγμής που έρχεται…

Θα θυμούνται βέβαια οι φίλοι αναγνώστες μας ότι πολύ πρόσφατα (στην «Ε.Ω.» της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου 2014) είχαμε σε πρωτοσέλιδο θέμα μας ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εχθρική διάταξη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στον Έβρο! Παραθέσαμε τα ΕΠΙΣΗΜΑ έγγραφα-χάρτες του ελληνικού υπουργείου αμύνης και, μακάρι, να ήμασταν εμείς εκείνοι που αποτρέψαμε (ή έστω να συμβάλλαμε) στην αποτροπή μιας νέας πολεμικής περιπέτειας, στην οποία ήθελαν να μας ρίξουν οι στρατοκράτες της γειτονικής χώρας!… Στο ως άνω δημοσίευμά μας παραθέσαμε ακόμη και την ειρηνική διάταξη των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας σε αντιπαράθεση με τη διάταξή τους σε προπολεμική περίοδο…

Και τώρα όλοι ασχολούνται πια με το μείζον αυτό για το μέλλον όλων μας ζήτημα. Για παράδειγμα, στην πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα «Ενημέρωσης Πενταπόσταγμα» (www.pentapostagma.gr) διαβάσαμε κείμενο με τον τίτλο «Πού θα επιτεθούν οι Τούρκοι;», συνοδευμένο από την εικόνα ενός «περίεργου» τουρκικού εμβλήματος. Παραθέτουμε εδώ ολόκληρο το κείμενο της άνωθι ιστοσελίδας.

«Σας έχω ξαναπεί ότι τα σύμβολα από αρχαιοτάτων χρόνων παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Για αυτό και υπάρχουν.
Η Τουρκία το 2010 (όταν η Ελλάδα έμπαινε στο Μνημόνιο) αποφάσισε σε συμβούλιο που έγινε στο τουρκικό ΓΕΕΘΑ τους γεωστρατηγικούς στόχους της. Αυτοί οι στόχοι αφορούσαν τα ενεργειακά, διότι ήξερε η Τουρκία ότι οι μεγάλες δυνάμεις είχαν αποφασίσει τότε, ότι είχε έρθει η ώρα της εξορύξεως των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου.
Όλοι γνωρίζουν από δημοσιεύματα (και όχι μόνο) ότι οι Τούρκοι τις στρατιωτικές τους ασκήσεις τις εκτελούν στις περιοχές της Ανατολικής Θράκης, στην Ρόδο και στο Καστελόριζο, και φυσικά στην Κύπρο.

Στην Τουρκία υπάρχει ένα επίλεκτο τμήμα ειδικών δυνάμεων που λέγεται BORDO BERELI, αντίστοιχο του δικού μας ΕΤΑ. Σας δίνω τον αντίστοιχο σύνδεσμο: http://en.wikipedia.org/wiki/Special_Forces_Command Όπως ήταν φυσικό «κατά μεγάλη σύμπτωση» το 2010 προστέθηκαν στο έμβλημα των BORDO BERELI τρία ελληνικά μέρη.

Όπως βλέπετε πρόκειται για τον χάρτη της Τουρκίας και έχω κυκλώσει το σημείο το οποίο έχει αλλάξει το 2010. Προς πληροφόρησή σας πριν το 2010 στο κυκλωμένο σημείο υπήρχε μία άγκυρα.

Όπως φαίνεται καθαρά, το έμβλημα των BORDO BERELI έχει ενσωματώσει στο έμβλημά του, στον τουρκικό χάρτη, την Ρόδο, την Κύπρο και την Δυτική Θράκη. Έχει αμφιβολία κανένας για το ποια ελληνικά μέρη θα θελήσουν να καταλάβουν οι Τούρκοι; Η Τουρκία δεν μπλοφάρει, να το ξέρετε».

Αυτά αναγράφονται στο κείμενο που δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2014 στην ιστοσελίδα «Ενημέρωσης Πενταπόσταγμα». Το κείμενο αυτό το υπογράφει «Κάποιος που σας έχει πει πολλά». Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο συντάκτης του κειμένου.

Έχει πάντως απόλυτο δίκιο στις εκτιμήσεις του, αφού τα όσα αναφέρει στο άρθρο του είναι πέρα για πέρα ορθά, τόσο ως πληροφορίες όσο και ως ερμηνεία. Εξάλλου, αυτά ακριβώς προβλέπονται και στο μυστικό σχέδιο γεωπολιτικής «πλαστικής εγχείρησης» της περιοχής μας, υπό την κωδική ονομασία «Φάρος της Ανατολής», για το οποίο τόσες και τόσες αναφορές έγιναν στην «Ε.Ω.» από τον γράφοντα και συνεργάτες του, ενώ υπάρχουν και οι σχετικοί χάρτες: τόσο ο δικός μας (που τον φιλοτέχνησε ο υπογράφων το παρόν κείμενο) όσο και ο αυθεντικός, που -όπως αποκαλύψαμε από την «Ε.Ω.»- είναι κατασκευασμένος από τον… καθηγητή Δημήτρη Κιτσίκη!

Δεν κρύβουν λοιπόν τις προθέσεις τους οι στρατοκράτες φασίστες της Άγκυρας, εκείνοι που είναι πάνω και πέρα από τις κυβερνήσεις της Τουρκίας και, μέσω του περίφημου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (MGK) της χώρας αυτής, χαράσσουν την τουρκική εξωτερική πολιτική. Και, βασικά, τα επεκτατικά σχέδια της Άγκυρας σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Συρία κτλ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι είναι γεγονός ότι το 2010, που αναφέρεται και στο άρθρο από την ιστοσελίδα «Ενημέρωσης Πενταπόσταγμα», έγινε το μεγάλο «deal» στην περιοχή μας.

Τυχαία άραγε τη χρονιά εκείνη, με διάγγελμά του μάλιστα από το… Καστελόριζο (!), ο Γιώργος Παπανδρέου έριξε την Ελλάδα στις «δαγκάνες» της Τρόικας, με παρενέργειες μετά και στην Κύπρο, διαλύοντας τελείως τη Μεταπολίτευση; Ο Γ.Α.Π., η μορφή με το μουστάκι, που υλοποιεί μεθοδικά και ψύχραιμα την εφαρμογή του προγράμματος γεωπολιτικής ανάπλασης της Ανατολικής Μεσογείου μέσω «μεθόδων-σοκ» («Τιτανικός», «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», «το πιστόλι πάνω στο τραπέζι», «η Ελλάδα στην εντατική» κτλ.)! Και τώρα ο «Ιωάννης Βατάτζης» ετοιμάζει την επόμενη κίνησή του: την απόλυτη πολιτική «ηλεκτρική εκκένωση» που δεν θα αφήσει όρθιο λίθο επί λίθου!…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 9:07 ΜΜ

    Οι τούρκοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σε αυτή τη φάση πρώτον διότι τον πλούτο της Ελλάδος τον διεκδικούν μεγαλύτερα κοράκια και μπροστά τους η Τουρκία δεν μετράει,οπότε ας το σκεφτούν καλύτερα οι φίλοι μας οι Τούρκοι και ας κάτσουν στ'αβγά τους.

  2. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 9:30 ΜΜ

    ας κανουμε ενα σχολιο

  3. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 11:06 ΜΜ

    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΔΡΑ…………..

  4. Ανώνυμος 11/28/2014 @ 3:20 ΠΜ

    Τεστ

  5. Ανώνυμος 11/28/2014 @ 10:22 ΠΜ

    ΚΑΙ ΟΜΩς ΑΝ ΕΔV ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ! ΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..-ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ ΕΣΤΙ ΟΠΩς ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ…ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ… ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ…ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ..1821<>…2014…ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ! ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΝ ΚΤΛ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΙΙΙΙΙΙΙ!! ΕΜ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς…ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΓΙΝΗ…ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ…ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΟΚΑΡΕΣΕ..ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑ ΦΤΩΧΟΜΠΥΝΕΔΕΣ!!!Ο ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ…. ΑΛΑΧ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΗ ΠΟΟΥΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΥΠΡΟ ΘΡΑΚΗ…ΓΙΑΤΙ!!;; ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΥΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!! ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ! ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΜΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!! ΧΜ ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ…ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩς:;;;;;; 11821 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*