08:17 - 22/01/2015

Ψηφιακός πόλεμος, ελεύθεροι κυβερνοσκοπευτές: Όλη η αλήθεια για τα σχέδια των ΗΠΑ να παραλύσουν τους εχθρούς τους! (βίντεο)

Η NSA προσλαμβάνει εξελιγμένο στρατό χάκερ ειδικών αποστολών, που θα παραλύσει τους εχθρούς των ΗΠΑ, διεισδύοντας και μετά αναλαμβάνοντας τις υποδομές τους, αποκαλύπτουν τα τελευταία έγγραφα του Έντουαρντ Σνόουντεν.

Τα έγγραφα, που αποκαλύφθηκαν από το Der Spiegel, λένε ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA) πιστεύει ότι η επόμενη μεγάλη παγκόσμια σύγκρουση, θα ξεκινήσει στον κυβερνοχώρο. Για να προετοιμαστεί, η NSA έχει προβλέψει ότι θα χρειαστεί περίπου $1δις για να αυξήσει την ισχύ των επιθετικών επιχειρήσεων του δικτύου υπολογιστών της.

Κατά τον 20ο αιώνα, είδαμε την εμφάνιση των όπλων ABC- ατομικών (Α), βιολογικών (Β) και χημικών (C) – αλλά στον 21ο αιώνα, θα δούμε την έλευση των ψηφιακών όπλων (D).

Ικανοί χάκερς θα είναι εκπαιδευμένοι από τις ΗΠΑ να διεισδύουν στα συστήματα του εχθρού και στη συνέχεια, να παραλύουν τα δίκτυα υπολογιστών, να αναλαμβάνουν τον έλεγχο του ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού, των εργοστασίων, των αεροδρομίων και των τραπεζικών λογαριασμών.


Αναγνώριση, επίθεση, κυριαρχία
Θα υπάρξουν τρεις φάσεις στο ψηφιακό δόγμα των ΗΠΑ – παρακολούθηση, λαθραία εμφύτευση παροχής μόνιμης πρόσβασης και στη συνέχεια, κυριαρχία.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η NSA έχει δημιουργήσει μια επιχείρηση γνωστή ως Politerain, η οποία θα προσλάβει και θα εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά των ψηφιακών ελεύθερων σκοπευτών για λογαριασμό των Tailored Access Operations της NSA.

Οι πιθανοί ασκούμενοι ενημερώθηκαν ότι η έρευνά τους μπορεί να περιλαμβάνει σχέδια για την «εξ αποστάσεως υποβάθμιση, ή καταστροφή, υπολογιστών του αντιπάλου, δρομολογητών (routers), servers και συσκευών δικτύου με επίθεση στο λογισμικό».

Οι ΗΠΑ συνεργάζονται και με άλλες χώρες για τη δημιουργία στρατών στον κυβερνοχώρο στο πλαίσιο της συμμαχίας Five Eyes, η οποία περιλαμβάνει επίσης το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο κυβερνοστρατός της NSA θα συνυπάρχει με άλλες δυνάμεις του κυβερνοχώρου, που ιδρύθηκαν από τον αμερικανικό στρατό, το ναυτικό, τους Πεζοναύτες και την Πολεμική Αεροπορία. Ο ηγετικός κυβερνοπολεμιστής της Αμερικής είναι ο ναύαρχος Μάικλ Ρότζερς και έχει σχεδόν 40.000 υπαλλήλους, υπεύθυνους για την ψηφιακή κατασκοπεία και τις εχθρικές επιθέσεις στο διαδίκτυο.

Αν η NSA είναι σωστή που πιστεύει ότι ο Γ “Παγκόσμιος Πόλεμος θα αρχίσει στον κυβερνοχώρο – χωρίς συμβατικούς στρατούς, αλλά με χάκερ στρατιωτικούς και πολίτες- τότε είναι ένα σήμα, αν μη τι άλλο, ότι τα έθνη θα πρέπει να στοχεύουν στην επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα στην άμυνα και την επιτήρηση.

Φέρνει στο νου μια διάσημη ατάκα του Αλβέρτου Αϊνστάιν: «Δεν ξέρω με τι όπλα θα γίνει ο Γ “Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά ο Παγκόσμιος Πόλεμος IV θα διεξαχθεί με ξύλα και πέτρες».

John Kennedy, siliconrepublic

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    παρτε antivirus free …ολη η τεχνολογια εχει σχεδιαστει να ειναι τρυπια ακομα και τα λεγομενα ασφαλη λογισμικα για τον κοσμο ειναι υποχρεωμενα να παραδιδουν στις σατανικες αρχες τους τροπους που μπορουν να παραβιαστουν στο ονομα μια αοριστης εθνικης ασφαλειας…εισαι αρχοντας με την εξισωση…φοβος. δωσε φοβο και ολοι θα κατεβασουν τα βρακια τους ουτε το χρημα δεν εχει τετοια δυναμη..μονο ο λοβοτομημενος λαος νομιζει οτι με το χρημα εχει δυναμη..οι κυβερνωντες ελεγχουν με το φοβο σε ολους τους τομεις! καλα κρασια …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί