Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:58 - 30/01/2014

Χρησιμοποιώ αυτό που γνωρίζω καλύτερα για να μας βοηθήσω όλους !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από όλες τις προσβολές που δέχομαι κάθε μέρα από τρολς και πρακτορακια σήμερα στα σχόλια διάβασα την ποιο τσουχτερή!

ΔΕν σηκώνονται όλα τα σχόλια , πρώτα δεν σηκώνονται αυτά που με τέχνη προσπαθούν να δημιουργήσουν αντι-νοηση και μετά αυτά που προσβάλουν χρησιμοποιώντας ακατάλληλη γλώσσα!

Σε μερικά από αυτά σήμερα διάβασα (όλος τυχαίος συνέπεσε ο τρόπος σκέψης σε πολλούς σχολιαστές)ότι είμαι ένας επιχειρηματίας και όλα όσα κάνω τα κάνω για να έχω επιτυχία στην σελίδα μου.!

Αν ήμουν επιχειρηματίας δεν θα έκανα επίθεση κατά μέτωπο στους πραγματικούς εχθρούς ,άλλα θα έγλυφα και θα προσπαθούσα να έχω μια καλή μεταχείριση από αυτούς!

Αν ήμουν επιχειρηματίας δεν θα είχα κλείσει ερμητικά την πόρτα για συνεργασία με τις μεγάλες ιστοσελίδες που διαχειρίζονται έντεχνα τον πατριωτισμό σου και την οπτική γωνία σου!

Αν ήμουν επιχειρηματίας δεν θα τολμούσα να αγγίξω δεσμούς που σε έχουν εγκλωβίσει και σου δείχνουν μόνο το δρόμο του διαχωρισμού ,όπως πίστη, πολιτικές θέσεις κοκ!

Αν ήμουν επιχειρηματίας θα είχα επιλέξει να διαφημίζω ΠΟΛΛΕΣ πάρα πολλές εταιρίες των οχτρων άλλα αντι αυτού επιμένω μόνιμα να χρησιμοποιώ μόνο την υπηρεσία της Google!

Όλοι αυτοί με φοβούνται και συγνώμη που στο λέω έτσι , φοβούνται γιατί κάποιος που είναι ακηδεμόνευτος ,που δεν έχει να δώσει λόγο σε κανένα παρα μόνο στην τιμή του ,ότι μπορεί να φτάσει στην θέση τους και τότε το παιχνίδι θα αλλάξει μόνιμα για αυτούς!

Δεν έχεις ιδέα για τον πόλεμο της πληροφορίας και το τι είναι αναγκασμένος να κάνει κανείς κάθε μέρα ώστε να έχει λόγο και ευκαιρία να έρθει πρώτος να σου δείξει την ΑΛΗΘΙΝΗ πληροφορία χωρίς να προλάβουν οι υπόλοιποι να την σβήσουν η να σε οδηγήσουν να κοιτάς τον αετό της καθαράς Δευτέρας !

Πολλοί ίσως θεωρούν ότι όλα αυτά αποφέρουν τεράστια κεφάλαια ,ότι άνθρωποι σαν και μένα μπορούν να έχουν ένα μπλοκ και να κερδίζουν χιλιάδες ευρώ ! Από την μεριά μου σου λέω ότι ο μισός μήνας είναι με δανεικά τσιγάρα ώστε να μπορώ να νικάω αυτή την μάχη της πληροφορίας !Γιατί επέλεξα ο δρόμος μου να είναι απόλυτα ξεκάθαρος και χαραγμένος με ξυράφι!

Γνωρίζω τους τρόπους Άμυνας ,γνωρίζω τι χρειάζεται και πρέπει να γίνει! Άλλα ακόμα και ποιο καλά γνωρίζω τι μπορεί να γίνει από την μάζα , μια μάζα που τις συμπεριφέρονται σαν πειραματόζωο!

Έχω δημιουργήσει το Σχέδιο Αχιλλέας και γνωρίζω ότι στο τέλος μόνο αυτή η λύση θα είναι η σωστή! Υποστηρίζω καθημερινά το Κατοχικά έχοντας ξεχάσει τι σημαίνει προσωπική Ζωή εδώ και χρόνια! Ταυτόχρονα πίσω από τις κουρτίνες έχω προσπαθήσει να δημιουργήσω και τα σκαλοπάτια αντίστασης ..μάχες που χάθηκαν χωρίς να το μάθεις πότε!

Δημιούργησα τον Χρυσό θέλοντας να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στους συνανθρώπους μου να ενεργοποιηθούν και να ενωθούν τουλάχιστον σε κάτι που μπορούν συνειδησιακά αυτή την στιγμή να κατανοήσουν άλλα και κάτι που μπορεί άμεσα να βοηθήσει ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ πολλούς που έχουν πληγεί από τον “οικονομικό πόλεμο” !

Αν ήμουν επιχειρηματίας και με τις γνώσεις που έχω στο Ίντερνετ θα μπορούσα κάλλιστα αύριο κιόλας να έχω την καλύτερη σελίδα από Κουτσομπολιό η κωλαρακια διάσημων και να κερδίζω δεκάδες φορές παραπάνω από όλα όσα σήμερα αναγκάζομαι να δανειστώ για να είμαι εδώ κάθε μέρα και να σου φωνάζω όλα όσα πρέπει ώστε όταν έρθει η ώρα ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ και να μην ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙΣ!

Όταν έχεις να κάνεις με το μεγαλύτερο σου δυναμικό να είναι ένα δυναμικό προσφοράς και εθελοντισμού , όταν όλα όσα πρέπει να πετύχεις πρέπει να τα πετύχεις σε ένα χώμα ήδη προδομένο και γεμάτο σπαρτούς προδότες ,όταν ότι πρέπει να γίνει πρέπει να γίνει με μικρά δειλά βήματα λόγω αδυναμίας Στρατού ..Τότε το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να δημιουργείς καμουφλάζ και αποπροσανατολισμό στους εχθρούς !

Δεν έχετε ιδέα τι πόλεμος γίνεται κάθε μέρα ώστε να μπορούμε να είμαστε κάθε μέρα εδώ και να σου φωνάζουμε ΞΥΠΝΑ η μεγάλη συγκομιδή πλησιάζει!

Εδώ λοιπόν έρχεται και το θέμα που πρέπει επιτέλους να αποφασίσεις ,ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ Η ΟΧΙ;

Θα σου δείξω τι φτιάχνω αυτό τον καιρό ,θέλοντας ξανά να σου θυμίσω ότι όλα πρέπει να γίνουν με το σκεπτικό της αυτό επιχορήγησης της αντίστασης ΟΛΩΝ μας ! Πρέπει να γίνουν όμως με τρόπο που θα μπορούν να περάσουν τα “τείχη” Άμυνας και να είναι ικανά να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ώστε να μας καταστήσουν δυνατούς στον επόμενο στόχο!

Ο χρόνος πάντα δείχνει αν κάποιος η κάτι άξιζε της προσοχής και της εμπιστοσύνη μας , ένα βιβλιο γνωρίζεις αν ήταν καλό μόνο όταν φτάσεις στο τέλος ..και πάντα το χειροκρότημα πέφτει στο τέλος της παράστασης !

Να είστε σίγουροι ότι οταν φτάσουμε στο τέλος θα μείνετε με το στομα ανοικτό ,άλλα μέχρι εκεί χρειάζονται μικρά μικρά βήματα …. Μέσα στους επόμενους δυο μήνες άλλα και με την απόλυτη βοήθεια σου σου υπόσχομαι ότι θα δεις κάτι ….ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!

Αλλά είναι αναγκαστικά τα βήματα , είναι αναγκαστικό να ξεκινήσεις από κάπου που θα φαίνεται αλλιώς για να φτάσεις ως δούρειος ίππος εκεί που θες !

Το πρώτο βημα λοιπόν είναι εδώ , είναι αυτή η ιστοσελίδα http://www.3660.gr που κατά προσεγγίσει θα είναι έτοιμη σε 20 μέρες , ΕΔΩ λοιπόν σε χρειάζομαι , χρειάζομαι αυτή η σελίδα να γίνει γνωστή από σένα ,χρειάζομαι στο newsletter που θα δεις να υπάρξουν τουλάχιστον 10.000 συνδρομητές !

Αρα με αυτό που κάνεις μέχρι σήμερα μπορεις να βοηθήσεις απόλυτα και σημαντικά , μοίρασε την σελίδα αυτή , ενημέρωσε φίλους να κάνουν το ίδιο , κανε εγγραφη να λαμβάνεις μήνυμα ταχυδρομείου με τα νέα και πότε θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει!

ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ….ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ …ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ Η ΟΧΙ; ΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ http://www.3660.gr ΚΑΙ ΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ … ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10.000 ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ … ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!

Stranger… Μπορεί η λύση να είναι πολύ ποιο κοντά από ότι μπορείς να φανταστείς….πολύ ποιο κοντά!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (35)

  1. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 4:13 ΜΜ

    "Εδώ λοιπόν έρχεται και το θέμα που πρέπει επιτέλους να αποφασίσεις ,ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ Η ΟΧΙ;"

    ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΕΣΕΝΑ;

    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ STRANGER;

  2. αυτο που σκεφτεσαι ειναι δυσκολο…πολυ δυσκολο!…ο νεοελληνας δε θα το στηριξει. (αν ειναι αυτο που φανταζομαι δλδ…κατι σα σχεδιοαχιλλεας 2) εγω γραφτηκα στο νιουσλετερ με το δευτερευων email μου. αν δω πως δν ειναι πρηξαρχιδικο το νιουσλετερ ,θα γραφτω κ με το κανονικο μου…2 σε 1 αρα. :Ρ
    σε εμπιστευομαστε κ σε στηριζουμε. αρκει οντως να μιλαει ολος ο κοσμος για το 2ο σκαλοπατι μετα…

  3. Καλή δύναμη & καλή επιτυχία!

    "Θα παλέψω να μείνω υπήκοος πιστός

    του απάνω κόσμου, ως το τέλος. Να μείνω

    ως το τέλος στρατευμένος του σύμπαντος

    εν στολή αγάπης και ποίησης. Να ακολουθώ

    πορευόμενος τον ήλιο, ως το τέλος."

    -Ο άλλος στρατιώτης – Νικηφόρος Βρεττάκος-

    η "Ψυχαγωγός"

  4. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 4:22 ΜΜ

    Φίλε stranger το ένστικτό μου μου λέει ότι είσαι άξιος εμπιστοσύνης. Βέβαια πολλά από αυτά που λες δεν μπορώ να τα κατανοήσω πλήρως αλλά ξέρω μέσα μου ότι είσαι σωστός. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην προσπάθειά σου και θα πάνε καλά.

  5. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 4:23 ΜΜ

    ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΝΑΙ STRANGER ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ "ΜΠΑΙΝΩ" ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ, ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΤΕ, (ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ) ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΑΡΙΘΜΟ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ (ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ … ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ?

  6. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 4:29 ΜΜ

    Εσυ… ναι εσυ που κρατας τα σχολια τι εισαι;

  7. Μπράβο που τα λες ετσι….αλλά μια ένσταση , μας λες οτι δεν εχουμε ιδεα και στο καπακι μας λες ξυπνα….πες μας ξεκαθαρα τι παιζει…γιατι δεν μιλας ξεκαθαρα και μετα πες μας ξυπνα , για να ειμαστε εδω προφανώς και θα θέλουμε να ξυπνησουμε

  8. υποψιαζομαι νεο χτυπημα στα ζωγραφιστα χαρτακια…!!!!!! keep walking my friend!!

  9. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 4:43 ΜΜ

    Μην κιωτεύεις ορέ
    σε στηρίζουμε με τα κλικ!
    Τα τρολ αφού ξέρεις ότι είναι σαν τους μίστερ Άντερσον πετάγονται από το πουθενά σου επιτήθονται γιατί ο εγκέφαλος τους τους λέει ότι πράττουν το σωστό

  10. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 4:45 ΜΜ

    Καλησπέρα σας Stranger, μην πτοείσθε, συνεχίστε αυτό που έχετε δρομολογήσει, σας παρακολουθώ καιρό τώρα, προσπαθώ κι εγώ να αποκωδικοποιώ πράγματα και καταστάσεις….Ομολογώ ότι πολλές φορές με ξενίζουν κάποιες δηλώσεις σας αλλά δεν έχω αμφιβολία για τον αγαθό σκοπό σας, εγώ προσωπικά περιμένω τα επόμενα βήματα. Ακόμα και όσοι από αυτούς που σας παρακολουθούν έχουν αμφιβολίες ή γράφουν-πολύ κακώς-υβριστικά σχόλια, ας χαίρονται τουλάχιστον, γιατί, αν μη τι άλλο, είμαι σίγουρη ότι συναρπάζονται από όλο αυτό…
    Τί να πώ….Καλή συνέχεια και μην πτοείστε. Δ.Κ.

  11. Ισως ειμαι και εγω ενα απο τα τρολς (πρακτορακι δεν το συζηταω, ειναι χαζο), και κατα πασα πιθανοτητα ενας απο αυτους που σε "προσβαλαν" θεωρωντας πως κερδιζεις μεσα απο τα blogs….Μετα απο 20 ετη ελ.επαγγελματιας, δεν θεωρω κακο να ειναι καποιος επαγγελματιας και να εχει κερδος απο αυτο…καθε αλλο… αυτο ειναι το ζητουμενο για καθε ανθρωπο… Εσυ ομως "φιλε" stranger δεν εχεις πλασαρει τον εαυτο σου εως επαγγελματια, καθε αλλο…. Παρακολουθω τα αρθρα σου εδω και πολυ καιρο, και πραγματικα μου εκανε μεγαλη εντυπωση η αφοσιωση σου σε εναν στοχο,χωρις να παρεκκλινεις τον αρχικων ιδεων σου… Στα ματια μου,(και πολλων αλλων πιστεψε με) εδειχνες ως ενας ιδεολογος που ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα που μπορει να εχει αυτο, ο "ακολουθος σου" ειχε μια ευκαιρια να βρεθει σε ενα λιβαδι τροφης, τροφης για σκεψη. Δεν σε αδικω που παραπονιεσαι και ακουγεσαι απολογητικος( παρα το οτι δεν μου αρεσει καθολου αυτο απο σενα),! Ζητας την εμπιστοσυνη μας… Η εμπιστοσυνη,οπως και τα υλικα αγαθα κοποις κτωνται… Το ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΥΣΟ ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη μια τρομερα λαθος κινηση εκ μερους σου… Ευχομαι να κανω λαθος, και η πραγματικα αγνες προθεσεις σου, να μην στραφουν εναντιων σου καταστραφοντας οτι εχτισες…. Μην διαμαρτυρεσαι λοιπον οταν σε αμφισβητουν, η αμφισβητηση ειναι παιδι της σκεψης, και φροντισε να συμφωνουν η θεωρια σου με τα γεγονοτα, γιατι οπως ειπε και ο ΑΛΜΠΕΡΤ:
    Αν τα γεγονοτα δεν συμφωνουν με την θεωρια….τοτε, αλιμονο στα γεγονοτα.
    Με εκτιμηση….
    Χρηστος, Κερκυρα.

  12. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 5:01 ΜΜ

    Η Μεγάλη συγκομιδή ?

    Υπάρχει κάποια σχετική πληροφορία ρε παιδία ?
    Μιλάμε για την αρπαγή των πιστών ή για την φιλοξενία σε διαστημόπλοια απο τους δήθεν καλούς μελλοντικους επισκέπτες ?

    Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιο σχετικό άρθρο η κάτι άλλο…
    Ευχαριστώ

  13. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 5:28 ΜΜ

    Μολις εκανα εγγραφη στο newsletter. Νομιζω καταλαβα τι ειναι αυτη η σελιδα. Απαντες θα γνωριζουν σε καθε περιοχη ποιος προσφερει τι και με τι μπορει να το ανταλλαξει ο αλλος. Αν βεβαια δεν κανω λαθος. Stranger, προ καιρου μου εδωσες μια πολυ καλη επαγγελματικη συμβουλη στον τομεα μου. (οχι δεν εχει να κανει με χρυσο για οσους νομιζουν αυτο-ειπα στον τομεα μου). Οταν ειδα τι εννοουσες και το εψαξα σκεφτηκα '''αυτος εδω ο ανθρωπος θελει οντως να βοηθησει τους αλλους οπως μπορει και με αγνες προθεσεις'''. Οχι πως δεν το ενιωθα αλλα οκ οταν δεν ξερεις τον αλλον προσωπικα παντα διατηρεις και μια πισινη στο πισω μερος του μυαλου σου για παν ενδεχομενο. Εκεινη την μερα λοιπον για μενα κατερριφθει η οποια μικρη 'πισινη'. Ναι ξερω πολυ κοσμο και ναι θα το πω οπου μπορω και δεν μπορω και ναι θα το διαδωσω. Ειμαι σιγουρη πως κατι καλο εχεις σκεφτει. Μαζι σου λοιπον

    υ.γ1 Και να σκασουν οι οχτροι

    υ.γ2 εχω και αλλα 2 εμαιλς χεχε αμ θα κανω εγγραφη και με αυτα

    Ανυποτακτη

  14. Τι ετοιμάζεις πάλι;

  15. starnger ειμαστε μαζι σου και το ξερεις και οποιον δεν τον αρεσει ας ζει στην μιζερια του και να αλλαξη πλευρο για να χορταση υπνο.ειμαστε εδω και θα σε στηριζουμε με καθε τιμημα γιατι χρειαζομαστε και εμεις αληθινες πληροφοριες. και σου ξανα ειπα να ξανα ανεβασης την φωτο με τον σαμαρα και τον πουτην σε μεγενθηση σου το λεω ως υπενθύμιση

  16. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 6:05 ΜΜ

    Stranger, τιποτα δεν κρυβεται απο το φως του ηλιου. Συνεχησε τον ιερο αγωνα των δικαιωματων μας. Σε στιριζουμε και σε εμπιστευωμαστε. Οσοι δεν σου δειχνουν εμπιστοσυνη το κανουν αθελα τους, διοτι μακαριοι οι εν τω πνευματι πτωχοι. Μην τους καταλογιζεις ευθηνες, μιας και ο βαθμος νοημοσυνης τους δεν ειναι επαρκης να διαχωρισουν το αληθες απο το μη αληθες. Με λιγα λογια δεν βλεπουν το δασος απο τα πολλα δεντρα, και δεν μπορουν να ταξινομησουν τις πληροφοριες σε εναν κοσμο της υπερπληροφορησης. Ενα μεγαλο ευχαριστω για οσα κανεις. Με εκτιμηση Γεωργιος απο το Hildesheim της Γερμανιας

  17. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 6:10 ΜΜ

    Δεν εμπιστεύομαι ούτε τον κόλο μου γιατί μπορεί να κλάσει και να με προδώσει…….χεχεχε.
    Straiger όταν αποφάσισες να διαφήμισης το παιχνιδάκι σου με τον χρυσό δεν περίμενες πως κάποιοι θα προσπαθούσαν να σε σταυρώσουν;?
    Είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις πως η ύλη και κατ επέκταση ο χρυσός είναι το βασικό όπλο του αντιπαλου δέους……η μήπως δεν το γνώριζες;?
    Η μήπως δεν γνώριζες πως ο Ελληνισμός πρεσβεύει το πνεύμα και όχι την ύλη;?

    ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ !! (ΣΩΚΡΑΤΗΣ)
    http://www.youtube.com/watch?v=mN6VkRQPzHg

    …;?

  18. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 6:19 ΜΜ

    Parapedewolf
    Καποιοι βλεπουν την εικονα απο πολυ κοντα ( τα pixel δηλαδη ) οποτε αναγκαστικα καταλαβαινουν @ρ…ι@. Μαθαινουν τις ειδησεις απο τις ειδησεις με δυο λογια και υπαρχουν.Αλλα δεν δειχνουν εμπιστοσυνη.
    Αλλοι βλεπουν την εικονα απο μακρυα οποτε και καταλαβαινουν πολυ περισσοτερα αλλα μενουν στην εικονα και αραζουν ικανοποιημενοι μεσα στο κουτι τους. Αυτοι δειχνουν εμπιστοσυνη.
    Τωρα αυτοι που βλεπουν την εικονα απο μακρυα αλλα επισης και πισω απο την εικονα ειναι αυτοι ( ΟΙ ΛΙΓΟΙ ) που θα κανουν την διαφορα.
    Ειναι αυτοι που δεν εξεταζουν αν πρεπει να δειξουν καπου εμπιστοσυνη γιατι βαδιζουν διπλα και οχι πισω.
    Ειναι αυτοι που δεν τους ενδιαφερει αν καποιος ειναι καλος επιχειρηματιας.
    Ειναι αυτοι που δεν ευχωνται να ψoφησει η κατσικα του γειτονα.
    Ειναι αυτοι που παιρνουν το φως και γινωνται αυτοφωτοι και οχι ετεροφωτοι.
    Για αυτο stranger γουσταρω που εισαι καλος επιχειρηματιας ( αν εισαι επιχειρηματιας) και ενσυνειδητα σε κλικαρω επανειλημενα.
    Για αυτο γουσταρω να σε εμπιστευωμαι χωρις να αναρωτεμαι αν εισαι γνησιος η μουφα επειδη με αυτα που αναφερεις τους κανεις να ΣΚΕΦΤΩΝΤΑΙ εστω και αν βγαζουν το συμπερασμα οτι μπορει να εισαι λαμογιο.
    Τους κανεις τελικα να ΣΚΕΦΤΩΝΤΑΙ.
    Και οταν αρχισουν να σκεφτωνται μεσα απο τις πολλες μ@λ@κιες που θα σκεφτουν καπου θα αρχισουν να σκεφτωνται και λογικα.
    Κρατα τους ( μας ) στην τσιτα μεγαλε.

  19. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 7:01 ΜΜ

    επετρεψε μου να σε λεω αδερφε λοιπον εγω σε εμπιστευωμαι απολυτος παρολο που ειμαι του δημοτικου εμαθα να δουλευω υπολογιστη μονος και σε παρακολουθω καθημερηνα εγω παντως βλεπω οτι κανεις πολυ σωστη ενημερωση και πανω απο ολα τιμια αν πεσω εξω ενηλικος ειμαι ας προσεχα ισχιει για ολο τον κοσμο υτο δεν ξερω πως να ερθω κοντα σου προσπαθω ομως ειμαστε πολοι υποφερουμε και ισως ημαστε ευκολα θυματα με εσενα ομως το ενστικτο μου μου λεει να σε εμπιστευωμαι καλη δυναμη αδερφε ΕΛΛΗΝΑ

  20. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

    • Ανώνυμος 01/30/2014 @ 7:45 ΜΜ

      Αν εχεις την καλοσυνη θα ηθελα να με πεις δυο τρια πραγματακια μπας και αρχισω και γω να παρατηρω τι παιζει.

  21. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 7:43 ΜΜ

    Εγω δεν έχω εμπιστοσύνη ουτε στον εαυτό μου θα έχω σε σένα?αγγελο βλέπεις και δεν ξέρεις αν είναι αληθινός η ψευτικος….αν δεν έχεις δια κριση!!!
    Η καλο πνευματικό να σου πει……άστρο μεγάλες εμένα πρωσοπικα δν με ψηνεις….

  22. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 8:23 ΜΜ

    Όχι

  23. Καλή δύναμη !

  24. ΚΑΝΕΝΑΣ 01/30/2014 @ 10:16 ΜΜ

    ΠΡΙΝ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΤΥΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.
    ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ.
    (Π.Χ.)ΘΑ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΛΚΟ-ΟΙ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΑΓΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΜΑΞΑ- ΔΗΛ.ΤΡΑΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ.

    ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗΚΑΝ 150 ΚΑΙ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ,
    ΕΛΕΓΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!!
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ STRANGER ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ…..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΝΩ ΕΣΥ…ΦΤΥΝΕΙΣ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΥΘΕΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ!!!
    ΟΠΟΤΕ…ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ, ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ (ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ (ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ).
    ΠΕΙΣΕ ΜΕ Ή…..ΔΕΞΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΟΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
    ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ…
    ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ.

  25. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 10:37 ΜΜ

    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ… ΠΑΡΑΞΕΝΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ… ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΝΑ SITE ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΦΘΟΡΑΣ… ΛΙΓΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΑΙΟΛΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

    ΑΥΤΑ.

  26. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 1:33 ΠΜ

    Να σ'εμπιστευτώ? αφού δέν μου εξηγείς. Πώς να σ'εμπιστευτώ?

  27. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 5:03 ΠΜ

    Προχωρα stranger και μην φοβασαι κανεναν…ειμαστε μερικοι χιλιαδες που σε στηριζουμε…Εγω ο ανωνυμος θα κανω οτι μπορω να βοηθησω στο εργο σου για να φτασουμε ολοι μαζι στο τελος…

  28. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 12:52 ΜΜ

    Για να δούμε λοιπόν αν αυτή τη φορά θα δημοσιεύσεις την άποψη που έχω για σένα (γιατί την έχω γράψει πάρα πολλές φορές αλλά δεν την είδα ποτέ δημοσιευμένη). Εννοώ τι πιστεύω για τη "μηχανή" που έχεις στήσει, γιατί εσένα προσωπικά δε σε ξέρω, δεν έχω άποψη επί προσωπικού.

    Καταρχήν, σε είπα Επιχειρηματία δε σε είπα Κλέφτη. Εσύ όμως παρεξηγήθηκες και με αυτό…. γιατί άραγε (μήπως γιατί όποιος το ακούει κάνει αμέσως τους δικούς μου συνειρμούς); Δεν είναι τίμια δουλειά ο Επιχειρηματίας; και αν όχι γιατί δεν είναι; Εσύ θες να μας πεις από τι ζεις; Την οικογένεια σου πως τη ζεις; ποιό είναι το επάγγελμα σου; Ποιά επαγγελματική ιδιότητα γνωρίζει για σένα το Κράτος; Ιδ. Υπάλληλος; Δημ. Υπάλληλος; Ελ. Επαγγελματίας; Επιτηδευματίας; Τι;

    Αυτό λοιπόν που νομίζω εγώ ότι κάνεις είναι το εξής:
    Έχεις δημιουργήσει ένα blog/site στο οποίο αναδημοσιεύεις ότι παπαριά βρεις (σπανιότατα υπάρχουν έγκυρες ειδήσεις και πληροφορίες) που όμως ξέρεις ότι έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό.
    Θέματα κυρίως μεταφυσικής και συνομωσιολογίας.

    Παρατηρώντας με τον καιρό το γκελ που κάνουν τέτοια θέματα, μπαίνεις στο κόλπο και ο ίδιος (μαζί με κάποιους άλλους που ασχολούνται με το blog αυτό).

    Αρχίζεις να δημοσιεύεις διάφορα σενάρια συνομωσιολογικά κυρίως, κάτι θεόμουρλα κείμενα σε παραλλήρημα τύπου Πυθίας, οι αναγνώστες σε παρακαλούν να γίνεις σαφής εσύ όμως για έναν "περίεργο" λόγο γίνεσε όλο και πιο δυσκολονόητος (γιατί τα "δύσκολα" τραβάνε κοινό και επισκεψιμότητα), γίνεσε "μαγνήτης" για κάποιους (και ηξερες πολύ καλά ποιοί θα είναι αυτοί που θα "κολήσουν", στο μάρκετινγκ σε θαυμάζω και προσπαθώ και να σε αντιγράψω στη δική μου επιχείρηση) οι οποίοι κάποιοι νομίζουν ότι ανακάλυψαν "Θεϊκή μορφή", σε έχουν σχεδόν προσκηνύσει κάποιοι ηλίθιοι εδώ μέσα και ήδη, από το τίποτα, έχεις δημιουργήσει μια φανατική ομάδα που σχεδόν θα σκότωνε για να σε υπερασπιστεί, μερικοί ούτε λίγο ούτε πολύ το έχουν δηλώσει κιόλας.
    Αφήνεις ξεκάθαρο υποννοούμενο συνεχώς ότι κάνεις αστρικά ταξίδια, γιατί αυτό υποτίθεται ότι κάνεις αλλά δε το λες γιατί θα χαθεί το σασπένς. Το ίδιο -νομίζουν- ότι κάνουν και κάτι ονειροβλαμμένοι (κατά το ονειροναύτες που διάβασα εδώ μέσα!)

    ………… συνεχίζεται…….

  29. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 12:53 ΜΜ

    ….. σε συνέχεια……

    Ταυτόχρονα, την ίδια εποχή με το που ξεκίνησες να δημοσιεύεις τις "εμπειρίες" σου και τα "οράματα" σου από τα "ταξίδια" σου, δημιουργείς (δημιουργείτε; ουδείς γνωρίζει) και μια ομάδα με το όνομα Αχιλλέας που βγάζει διάφορα μανιφέστα (ενός Αχιλλέα που όμως δεν ….. εμφανίζεται ποτέ ??!!) τα οποία, για όποιον είναι διαβασμένος, δεν είναι τίποτα περισσότερο από συρραφή διαφόρων διδασκαλιών και φιλοσοφιών Ελληνικών κυρίως.
    Καλείς μέσα από την αυξανόμενη επισκεψιμότητα του blog άπαντες να μπουν σ' αυτή την ομάδα.
    Προσπαθείς να αντιγράψεις το κίνημα Zeitgeist αλλά ωρύεσαι ότι η δική σου ομάδα είναι σαφώς πιο "καθαρή" και "φωτεινή" (το Zeitgeist είναι ύποπτο για σένα).
    Αφού τέλειωσε και αυτό το στάδιο και αφού με το ζόρι έχει πλέον χώρο για δημοσιεύσεις μέσα από το βομβαρδισμό των διαφημίσεων δικών σου και της Google, προχωράς και στο επόμενο που -από την αρχή- ήταν και το τελικό.

    Πυραμίδα Χρυσού.

    Εδώ είμαστε. Αυτό ήταν το ζητούμενο λοιπόν ………

    Τι θα γίνει με τις πυραμίδες (γιατί είναι και άλλοι που σε ανταγωνίζονται) δεν ξέρω, μένει να το δούμε όλοι μας.
    Το βέβαιο είναι ότι εσύ δεν είσαι ακριβώς αυτό που έχουν πιστέψει κάποιοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είσαι κάποιος "κακός" ή άτιμος. Σιγουρα όμως είσαι πολύ έξυπνος.
    Για μένα όμως κάθε ένας που δεν είναι αυτό που λέει ή που δείχνει είναι άκυρος, δηλαδή σε μένα δεν περνάει ο λόγος του με τίποτα.
    Και όσο για τις πιθανές βοήθειες προς τον κόσμο που επικαλείσε, μέσα στα πλαίσια είναι και αυτές οι πολύ μικρές "βοήθειες".
    Αυτές ακριβώς είναι το κλειδί/τυρί του μάρκετινγκ που κάνεις.
    Για αυτό μπορείς ακόμα να απαντάς στα σχόλια με άρθρα, γιατί ξέρεις ποιοί και πόσοι είναι το κοινό σου. Έχεις δημιουργήσει ήδη και "ευεργετημένους" …….

    Αν δεν πάει καλά η πυραμίδα όμως, το ξέρεις ότι είσαι για να αλλάζεις χώρα (μη σου πω και πλανήτη) μετά από όλη αυτή τη μηχανή που έχεις στήσει.
    Φαντάζομαι ότι ξέρεις πως η τεράστια φούσκα που έχεις δημιουργήσει θα σκάσει οπωσδήποτε κάποια στιγμή όπως κάθε πυραμίδα στο τέλος καταρρέει.
    Δεν απειλώ ούτε εννοώ κάτι άλλο, ούτε υποννοώ ότι είσαι απατεώνας και θα σε πιάσει η αστυνομία. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φας πολύ ξύλο.

    Εγώ δεν είμαι ανάμεσα στους "εχθρούς" (ανταγωνιστές) που φοβάσαι, δεν είμαι τρολ (δεν ξέρω και τι είναι αυτό και ούτε με νοιάζει), δεν είμαι βαλτός. Είναι η γνώμη μου για σένα που έχω διαμορφώσει παρακολουθώντας καθημερινά την πορεία του ιστολογίου 2 χρόνια τώρα και τα δικά σου γραφόμενα.
    Αν δε σ' αρέσει λυπάμαι.

    Υ.Γ. Προς αφελείς και ονειροβλαμμένους:
    Τα αστρικά ταξίδια (που πάρα πολλοί γύρω σας υποστηρίζουν πως έχουν κάνει), αν ξέρατε πόσο απίθανο και δύσκολο είναι να πραγματοποιηθούν και να πετύχουν κιόλας θα φτύνατε στα μούτρα (το λιγότερο) όλους όσους σας πουλάνε φουμάρα……
    Πόσο μάλλον να δημιουργηθεί και "ομάδα" που αλληλεπιδρά και "πολεμάει" μαζί στο αστρικό πεδίο και μάλιστα αντιμετωπίζει και …. οντότητες!!!!!!!!!!!!! Ίσως για αυτό δεν σας αποκαλύπτουν οι σχολιαστές ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουν γιατί ξέρουν ότι θα πέσει πολύ γιαούρτι……

  30. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 5:08 ΜΜ

    Για την φίλη 30 Ιανουαρίου 2014 – 6:23 μ.μ.

    Όπως θα διάβασες από τα λεγόμενα του ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ (και όχι μόνο σήμερα ) γίνεται ένας απίστευτος πόλεμος που δεν χωρά ο νους μας από διάφορους ¨παράγοντες¨.
    Κάποιοι από αυτούς τους παράγοντες δεν άφησαν το παιχνίδι να κυλήσει όπως ¨έπρεπε¨ χωρίς προσωπικά συμφέροντα.
    Ευτυχώς που κάποιοι φοράνε παντελόνια ακόμα και όχι αυτές τις άσπρες ποδίτσες!
    Να είσαι σίγουρη λοιπόν ότι κάποια στιγμή θα μάθεις και εσύ και όλοι μας περί τίνος θα συνέβαινε καθώς πως και γιατί κόπηκε αυτή η προσπάθεια.
    Το είπαμε δεν το είπαμε;, αρκετό πόλεμο δεχόμαστε ήδη μην το δυσκολεύουμε και άλλο από μόνοι μας!

    ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

    Α7

  31. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 5:42 ΜΜ

    Μπορεις να εμπιστευθεις τους γονεις σου?Μπορεις.Οχι παντα αλλα και αυτοι κανουν λαθη.Μπορεις να εμπιστευθεις τους φιλους σου?Ναι αλλα οχι παντα εξαρτατε ποιον θεωρεις φιλο και πως θεωρεις την φιλια.Μπορεις να εμπιστευθεις καποιον αγνωστο (stranger)? Μπορεις?Θα μιλησω για μενα.Δεν τον ξερω προσωπικα και μαλλον το 99% των αναγνωστων δεν τον ξερει προσωπικα.Μπορω να τον εμπιστευθω λοιπον?Υπαρχει ο φοβος.Ο φοβος γενικοτερα.Ζουμε οχι απλα σε δυσκολους καιρους αλλα δεν εμπιστευομαι ουτε τον κολο μου.Να στηρηξω κατι που δεν ξερω?Γιατι?Αυτος τι εκανε για μενα οταν τον χρειαστικα? Μου προτεινε λυσεις που σε κανουν να φοβασαι ακομη περισσοτερο. Δεν ξερω γενικα πιστευω οτι οπως και εγω υπαρχουν και αλλοι που απλα φοβουνται και δεν θελουν να εμπιστευθουν κανεναν παρα μονον τον εαυτο τους.Δεν υπαρχει σωτηρας επι γης – ξεχαστε το αυτο.

  32. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 5:48 ΜΜ

    κοιτα,και να εβαζες κανα κωλαρακι δεν θα πειραζε

  33. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 7:32 ΜΜ

    γιατι μου βαζης δυσκολα????αντε τωρα να.δημιουργω email???? ναι τι κανω…μου ηταν αχρηστο ως τωρα…υπαρχη χρονικο περιθωριο?

    κασσανδρα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*