Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:35 - 05/02/2014

Χρέος-βόμβα των Η.Π.Α για την Παγκόσμια Οικονομία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο υπουργός Οικονομικών των Η.Π.Α Jack Lew δήλωσε τη Δευτέρα ότι πλέον αποτελεί ζήτημα έκτακτης ανάγκης η επέκταση του ορίου δανεισμού της Αμερικής, διαφορετικά πολύ σύντομα η κυβέρνηση θα χρεοκοπήσει, ακόμη και στο τέλος του μήνα που διανύουμε.

“Δίχως την ικανότητα δανεισμού, σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις”, δήλωσε ο Jack Lew προς το Κέντρο Πολιτικής Bipartisan (σ.σ. pentapostagma.gr – Bipartisan Policy Center) στη Washington.

Τον Οκτώβριο, το Κογκρέσο ενέκρινε την επέκταση του ορίου δανεισμού του υπουργείου Οικονομικών έως τις 7 Φεβρουαρίου, αν και το υπουργείο εκτιμά ότι μπορεί να θέσει σε εφαρμογή «μέτρα έκτακτης ανάγκης» ώστε να έχει επιπρόσθετο περιθώριο διάρκειας τριών εβδομάδων.

Οι Ρεπουμπλικάνοι απαίτησαν κατά το παρελθόν περικοπές στον δημόσιο προϋπολογισμό ως αντάλλαγμα για την αύξηση του ορίου δανεισμού, και πλέον ετοιμάζονται για έναν νέο κύκλο έντονων «διενέξεων» με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α για το ζήτημα.

Από την πλευρά του, ο Barack Obama αρνείται να διαπραγματευθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας ότι δεν θα υποκύψει σε τακτικές που «αυξάνουν το ρίσκο μίας επικείμενης χρεοκοπίας των Η.Π.Α».

Πάντως, ο υπουργός Οικονομικών των Η.Π.Α υποστηρίζει ότι οι δραματικές περικοπές στις δαπάνες του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού δεν είναι απαραίτητες την δεδομένη χρονική στιγμή.

“Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η χρονιά που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την μακροχρόνια δημοσιονομική (μας) πρόκληση” υπογράμμισε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι «το χρέος των Η.Π.Α μειώνεται».

Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Mitch McConnell δήλωσε ότι αποτελεί μία «ανεύθυνη» τακτική του Προέδρου να απαιτεί την απάλειψη των χρεών των Η.Π.Α μέσω της αύξησης των ανώτατων ορίων δανεισμού, με την χώρα «να έχει να αντιμετωπίσει χρέος ύψους 17 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που ολοένα και αυξάνεται».

“Θα πρέπει να υπάρξει ένα θετικό αντίκτυπο για την χώρα που θα συνοδεύει το αίτημα του Obama για την αύξηση του ανώτατου ορίου δανεισμού”, δήλωσε ο McConnell προς το ειδησεογραφικό δίκτυο Fox.

Οι Η.Π.Α, σημειωτέον, είναι η χώρα με το μεγαλύτερο χρέος στον κόσμο, καθώς το ύψος του χρέους της χώρας είναι μεγαλύτερο από αυτό ολόκληρης της Ευρωζώνης..

pentapostagma.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

    http://universalblessing.blogspot.gr/ 3/2/2014

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*