Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:25 - 16/03/2015

Χαρίζουμε και εμείς 600 δις … ΤΩΡΑ ΖΕΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το κατοχικά Νέα Και ο Stranger χαρίζει 600 δις στην Ελλάδα !! ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣ …ΤΩΡΑ ΖΕΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ καλώ τον πρωθυπουργό της χώρας και τον βαρουφακη να τους τα δώσω…μάλλον να τους δείξω που να τα πάρουν και πως να τα πάρουν!

Και εμείς το κάνουμε χωρίς όρκους , χωρίς ΜΚΟ για τον τον διαχωρισμό των δήμων , χωρίς να θέλουμε να βάλουμε τους Έλληνες να είναι απέναντι ο ένας με τον άλλων!

ΤΩΡΑ 600 ΔΙς ΖΕΣΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ !

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΔΕ ….

(^ΡΓΙΦΘ(*&Τ998099υ98υ%&^*&$*^%*%^^^&Ρ((_(&+)*(Θ(*^)*&%)*&%)*& ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ STRANGER ..KAI ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ!

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΣΑΛΕΠΙ ….ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ … ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥ Γ@@@@@@ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ….

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ …ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ …600 ΔΙΣ ΧΑΡΤΟΥΡΑ … ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΑΣ …ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ…..600 ΔΙΣ ΚΑΣΕΡΙ …. ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ….ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 8:42 ΜΜ

    XAXAXAXAXAAXA ΧΩΣΤΑ STRANGER

  2. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 8:42 ΜΜ

    Βάλε μου μισό κιλό παρακαλώ…

  3. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 9:28 ΜΜ

    ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ—
    –ΜΑ —ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΝΩΛΙΟ ΜΟΥ—
    –ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΟΥΔΕΙΣ—
    ΝΙΚΟ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙΣ—ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ—-
    ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ

  4. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 2:17 ΠΜ

    γιατι το κανεις αυτο?μια πιθανοτητα να υπαρχουν τα λεφτα δεν χανουμε τιποτα φιλε μ!!!δεν χρειαζεται διακωδομηση πιστευω….

    • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 11:21 ΠΜ

      Αν ψάχνεις την μία πιθανότητα καλύτερα παίξε τζόκερ .
      Έχεις περισσότερες πιθανότητες.

  5. ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΠΑΡΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ

  6. Γιώργος 03/17/2015 @ 12:05 ΜΜ

    Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για να μπει ένα τέλος (και οι απατεώνες φυλακή) στην υπόθεση των 600 Δις.

    Δεν είναι για γέλια ή ιστορία και δεν νομίζω ότι συνεισφέρει σε κάτι η διακωμώδηση της υπόθεσης γιατί ο κόσμος υποφέρει και πρέπει κάποιος να "πληρώσει" για τον εμπαιγμό του λαού, είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν τα χρήματα.

    Εάν υπάρχουν τα χρήματα πρέπει να λογοδοτήσουν αυτοί που δεν τα παίρνουν ως προδότες της Ελλάδος και εάν δεν υπάρχου να μπουν φυλακή όσοι εξαπατούν και εμπαίζουν τον Ελληνικό λαό!!! Τρίτος δρόμος ΔΕΝ υπάρχει.

  7. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 4:06 ΜΜ

    Αν ειναι απατεωνες γιατι δεν τους κλεινουν φυλακη?αν ομως δεν ειναι να παρουν τα 600 δις να τελειωνουμε.Και χωρις στοιχια και αποδηξεις να μην λες τιποτα διοτι παιζεις και εσυ το παιχνιδι αυτων που τρομαζουν και μονο στην ιδεα για λογηστικο ελεγχο του εξωτερικου χρεους καθως και οσων διαχειριστηκαν δημοσιο χρημα μεχρι σημερα.

  8. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 6:45 ΜΜ

    ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΛΟ – ΑΡΙΣΤΟ – ΤΕΛΕΙΟ !

    ΜΠΡΑΒΟ !!

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  9. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 11:47 ΜΜ

    Απο αυτα τα 600 δις που κατατεθηκαν το 2012 σε λογαριασμο της ελληνικης δημοκρατιας δεν πτωχευσαμαι. και ουτε μπορουν να μας πτωχευσουν.Ας κοιταξουμε να πιεσουμε οσο μπορουμε αυτους που πρεπει για να παρουν τα 600 δις και να βγουμε απο την κολαση αυτη που ζουμε.Δεν νομιζω να διακομωδει καποιος τις ελπιδες που προσφερονται για λυση του προβληματος μας ειναι ωραιο και λογικο.

  10. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 12:11 ΠΜ

    φιλε μου καλε δικαστηκαν αυτοι για τα 600 δις για οσα τους κατηγορουσαν και αθωωθηκαν πανηγυρικα και η αποφαση του δικαστηριου ειναι πως υπαρχουν τα 600 δις .αν θελεις πραγματικα να βαλεις φως στην υποθεση αυτη τοτε διμοσιευσε την δικαστικη αποφαση που πολυ ευκολα θα βρεις,αρκει να θελεις φυσικα.και αφησε κατα μερος τα ειρωνικα σχολια που κανεις.θελω να πιστευω πως εχεις μετανιωσει για οσα εγραψες και θεωρω πως εισαι ανθρωπος με νοηση και οσα εγραψες ηταν απλα μια ατυχη στιγμη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*