Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:31 - 02/12/2014

Χαμός στο κέντρο της Αθήνας | κατέβασαν κόσμο από λεωφορείο και το έκαψαν (φωτο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στην πορεία συμπαράστασης για το Νίκο Ρωμανό.

Η πορεία συμπαράστασης για τον απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό, ξεκίνησε στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης και ολοκληρώθηκε μετά τις 20:00 το βράδυ, ωστόσο εδώ και ώρα εκτυλίσσονται τα… μεθεόρτια, με επεισόδια, καμένα αυτοκίνητα, ένταση και επέμβαση των ΜΑΤ.

Η πορεία ξεκίνησε από το Μοναστηράκι, με τους συγκεντρωμένους να είναι περισσότεροι από 4.000 και να κατευθύνονται στη συνέχεια προς το ελληνικό κοινοβούλιο.

Όταν έφτασαν έξω από την Βουλή, οι συγκεντρωμένοι άναψαν καπνογόνα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Αμαλίας, για να καταλήξουν ακολούθως προς τα Εξάρχεια.


επεισόδια – κέντρο Αθήνας

Τέλος πορείας και… επεισόδια

Μετά το τέλος της πορείας, ξέσπασαν επεισόδια σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Αρχικά άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας, ενώ στη συνέχεια αναποδογύρισαν αυτοκίνητα στην οδό Κωλέττη.

Τα επεισόδια και η ένταση μεταφέρθηκαν στο κέντρο των Εξαρχείων, με άγνωστους να βάζουν φωτιά σε ένα μηχανάκι που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στην οδό Στουρνάρη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες φώναζαν στους υπαλλήλους “βγείτε έξω θα σας κάψουμε ζωντανούς”.

Έκαψαν λεωφορείο

Στη συνέχεια άγνωστοι κατέβασαν τον κόσμο από ένα διερχόμενο λεωφορείο και του έβαλαν φωτιά! Ακόμη, τα επεισόδια συνεχίστηκαν, με τους νεαρούς να βάζουν φωτιά και σε άλλα αυτοκίνητα, ενώ μερικά ακόμη βρέθηκαν αναποδογυρισμένα. Τα επεισόδια προκάλεσαν την επέμβαση της αστυνομίας, αφού δυνάμεις τον ΜΑΤ επενέβησαν στην πλατεία Εξαρχείων.

Αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 12/02/2014 @ 8:32 ΜΜ

    Αφηστε το σχολιο σας εδω ..

  2. Ανώνυμος 12/02/2014 @ 9:36 ΜΜ

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΛΑΤΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗ ΜΑΡΦΙΝ Π ΚΑΨΑΝΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ.ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥΣ ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ,ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ.(ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ.ΠΟΣΟΣ

  3. Ανώνυμος 12/02/2014 @ 10:08 ΜΜ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ Η ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ; Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΩΛΙΝΑΣ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ; ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ… ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΡΑΓΕΣ; ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ…

  4. Ανώνυμος 12/03/2014 @ 2:33 ΠΜ

    αυτό το τσογ….είναι η κατάντια, αποτέλεσμα του συστήματος τους. Γιαυτο και δίνετε τόση μεγάλη έμφαση. Θα έρθει καιρός που οι βρομεροί, ψεύτες, κλέφτες, αλήτες, πονηροί, θα κάνουν οτι γουστάρουν και οι γενναίοι, αγνοί θα παραμερίζονται και το μόνο που θα τους μένει ως δύναμη θα είναι η ελπίδα, το θάρρος… Τοτε ο Πατέρας Διας θα αφανίσει και τούτο το κόσμο.
    για ενα #$@ που φέρει την καταστροφή, καταστρέφονται και όλα γύρο του, λογικό το βρίσκω.

    • Ανώνυμος 12/03/2014 @ 12:28 ΜΜ

      Προσεχε superman μην σου πεσει ενα βαζο και και γινει μπαζο. Εγω δεν εχω λεφτα σαν και εσενα να τα σκορπαω αλλα γαμαω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*