Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:35 - 22/10/2014

Χάος στον Καναδά – Πυροβολισμοί, τραυματίες και νεκροί

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

23:20 Ο αρχηγός της αστυνομίας Τσαρλς Μπορντελό δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει ότι κυκλοφορεί άλλος ένας ένοπλος. Η κατάσταση παραμένει «ρευστή» τονίζουν οι αρχές. «Συνεχίζουμε να διεξάγουμε έρευνες (. . .) μια επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη» είπε ο Μπορντελό.

23:17 H αστυνομία της Οτάβας ανακοίνωσε ότι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε δύο μόνο περιοχές στην πόλη, στο Μνημείο των Πεσόντων και στο εσωτερικό και τα περίχωρα του κτιρίου του Κοινοβουλίου. Δεν υπήρξαν πυροβολισμοί σε ένα κοντινό εμπορικό κέντρο όπως αρχικά μεταδόθηκε, επισήμαναν.

22:41 Πρόκειται «για μια δυναμική και εξελισσόμενη κατάσταση», δήλωσε ο Ζιλ Μισό, υπαρχηγός της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε. «Δεσμευόμαστε να δώσουμε απαντήσεις αμέσως μόλις είμαστε σε θέση να το κάνουμε», προσέθεσε αναφερόμενος στην επίθεση.

22:15 Το πρωθυπουργικό γραφείο του Καναδά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Στίβεν Χάρπερ καταδικάζει την σημερινή επίθεση και τονίζει ότι είναι σημαντικό να συνεχίσει κανονικά η λειτουργία του κοινοβουλίου. Ο Καναδός πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπαράκ Ομπάμα.

21:44 Εκπρόσωπος της καναδικής αστυνομίας ανέφερε ότι η επίθεση ήταν «μία έκπληξη» για τις αρχές. «Αν γνωρίζαμε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήμασταν σε θέση να το αποτρέψουμε», ανέφερε. Η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους να είναι σε επαγρύπνηση.

21:22 Τα καναδικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πλέον το ανθρωποκυνηγητό λαμβάνει χώρα στο κοινοβούλιο και στο μνημείο των Πεσόντων. Δεν υπάρχουν νέοι πυροβολισμοί στο πολυκατάστημα.

20:24 Σοκάρει η φωτογραφία που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας, με βουλευτές να έχουν «μπλοκάρει» με καρέκλες αίθουσα του κοινοβουλίου, υπό τον φόβο των ενόπλων.

20:21 Η Βορειοαμερικανική Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας (Norad) τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού ώστε να είναι σε θέση «να ανταποκριθεί γρήγορα» σε τυχόν αεροπορικά επεισόδια που θα μπορούσαν να συνδέονται με την επίθεση η οποία σημειώθηκε στο κοινοβούλιο του Καναδά, ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

20:02 Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα:

– Ένας Καναδός στρατιώτης πυροβολήθηκε θανάσιμα στο Μνημείο των Πεσόντων στην Οτάβα του Καναδά. Τραυματίας είναι ένας φρουρός του Κοινοβουλίου.

– Το κοινοβούλιο του Καναδά είναι αποκλεισμένο.

– Πυροβολισμοί σε τρία σημεία που είναι πολύ κοντά μεταξύ τους: στο μνημείο, το κοινοβούλιο και σε πολυκατάστημα.

– Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να αναζητούν τους δράστες. Ένας από αυτούς έχει πυροβοληθεί θανάσιμα.

– Όλοι οι βουλευτές είναι καλά στην υγεία τους.

19:45 Σύμφωνα με τα καναδικά μέσα, ο υπουργός Εργασίας και Δικαιοσύνης του Καναδά επιβεβαίωσε πριν λίγο ότι ο στρατιώτης που πυροβολήθηκε στο μνημείο των Πεσόντων έχασε την μάχη με την ζωή, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Real.gr ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΝΑΔΑΣ ΒΟΥΛΗ by realmedialive


Real.gr ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΝΑΔΑΣ ΒΟΥΛΗ από realmedialive

19:18 Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πυροβολισμοί σε πολυκατάστημα που βρίσκεται κοντά στο μνημείο και στο κοινοβούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

19:05 Υπενθυμίζεται ότι χθες Καναδός τζιχαντιστής σκότωσε στρατιώτη στο Μόντρεαλ.

18:35 Νεκρός είναι ο ένας από τους δράστες των πυροβολισμών στην Οτάβα του Καναδά. Ο ένοπλος πυροβολήθηκε εντός του κοινοβουλίου από αστυνομικούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πυροβοληθεί και δεύτερος ύποπτος. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι είναι οι δράστες.

18:27 Τα καναδικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για δύο υπόπτους, «δύο άνδρες οπλισμένους με κυνηγετικά όπλα», όμως οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι έχει πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών ένας δράστης και αναζητούνται ακόμη δύο.

18:21 «Δεν έχουμε συλλάβει όλους όσους ψάχνουμε» ανέφερε αξιωματούχος των αστυνομικών αρχών της Οτάβα.

18:20 Πριν από λίγο, δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο με τους πυροβλισμούς μέσα στο κοινοβούλιο της Οτάβα. Ένας άνδρας εισήλθε στο κτίριο και καταδιώχθηκε από αστυνομικούς, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

18:11 Υπάρχουν διαρκώς μαρτυρίες για πυροβολισμούς στην περιοχή.

18:07 Οι αστυνομικοί προτρέπουν τους ανθρώπους που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή να απομακρυνθούν, υπό τον φόβο να υπάρχει ελεύθερος σκοπευτής σε ένα από τα κτίρια.

18:01 Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά:

– το κοινοβούλιο της Οτάβα έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς.

– Ένας στρατιώτης που πυροβολήθηκε κοντά στο σημείο είναι στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση.

– Ο δράστης είναι ακόμη ελεύθερος και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του.

Συναγερμός στον Καναδά

Ένοπλος στον Καναδά άνοιξε πυρ έξω από μνημείο των Πεσόντων στην Οτάβα, λίγα μόλις μέτρα από το κοινοβούλιο, το οποίο αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν έναν άνδρα να τρέχει στα κυβερνητικά κτίρια, εκεί όπου ακούστηκαν και άλλοι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας στρατιώτης έχει τραυματιστεί σοβαρά από την επίθεση. Η αστυνομία της Οτάβα ανέφερε ότι «υπήρξαν πυροβολισμοί στο μνημείο και έχει τραυματιστεί ένας στρατιώτης.

Τα καναδικά μέσα αναφέρουν ωστόσο ότι υπήρξαν πολλοί πυροβολισμοί και στο συγκρότημα όπου στεγάζεται το κοινοβούλιο της χώρας.

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης ανέφερε νωρίτερα ότι ο Καναδάς έχει αυξήσει το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής από το χαμηλό στο μεσαίο, μετά την επίθεση καναδού τζιχαντιστή εναντίον δύο στρατιωτών.

Από το γραφείο του πρωθυπουργού έγινε γνωστό ότι ο Στίβεν Χάρπερ είναι ασφαλής και έχει ήδη φύγει από το κτιριακό συγκρότημα του κοινοβουλίου, το οποίο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 10/22/2014 @ 10:15 ΜΜ

    Staged!

  2. Ανώνυμος 10/23/2014 @ 7:09 ΠΜ

    Να μην αναπαράγετε τις ειδήσεις λάθος
    ….αρχηγός της αστυνομίας Τσαρλς Μπορντελό στον Καναδά δεν υπάρχει…
    Αρχηγοί Ελληνικής αστυνομίας ….ναι…..υπάρχουν με αυτό το όνομα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*