05:11 - 20/03/2014

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΟΛΑΣΗ: ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΠΟΙΝΗ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ

«Το μέλλον της βιοτεχνολογίας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ξεγελάσουμε το μυαλό ενός κρατουμένου στη σκέψη ότι έχουν εκτίσει ποινή 1.000 χρόνια, υποστηρίζει μια ομάδα επιστημόνων.

Η Φιλόσοφος Rebecca Roache είναι υπεύθυνη σε μια ομάδα επιστημόνων που επικεντρώθηκαν στο πώς οι φουτουριστικές τεχνολογίες μπορούν να μετατρέψουν την τιμωρία. Η Δρ Roache ισχυρίζεται ότι η ποινή φυλάκισης των σοβαρών εγκληματιών θα μπορούσε να επιδεινωθεί με την παράταση της ζωής τους.

Μιλώντας στο περιοδικό Aeon, η Δρ Roache είπε ότι τα εν λόγω φάρμακα θα μπορούσαν να αναπτυχθούν για να νοθεύσουν τα μυαλά των κρατουμένων στη σκέψη ότι περνούσε η ώρα πιο αργά.

«Υπάρχουν μια σειρά ψυχοδραστικών φαρμάκων που στρεβλώνουν την αίσθηση του χρόνου των ανθρώπων. Μπορείτε να φανταστείτε την ανάπτυξη ενός χαπιού ή ένα υγρό που θα έκανε κάποιον να αισθάνεται σαν να εκτίει 1.000 χρόνια ποινή».

Ένα δεύτερο σενάριο θα είναι να ανεβάσουμε τα ανθρώπινα μυαλά σε υπολογιστές για να επιταχύνουμε το ρυθμό με τον οποίο λειτουργεί το μυαλό, έγραψε στο μπλόγκ της.

Αυτό, προφανώς, είναι πολύ φθηνότερο για τον φορολογούμενο από την επέκταση ζωής των εγκληματιών να τους δοθεί η δυνατότητα να εκτίσουν 1.000 χρόνια σε πραγματικό χρόνο. «

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…
 2. 0
  0
  Δηλαδη 8 ωρες φυλακη , ο φυλακισμενος θα το βιωσει σαν 1000 χρονια , και μετα θα τον αμολησουνε παλι εξω . . . .. . και δεν θα ειναι πουρες το μυαλο του . . .. . ..
 3. 0
  0
  ''' ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ …ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟ [ ΝΟΗΤΟ ] ..ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ ''…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 4. 0
  0
  Τα μοντέρνα ψεκαστικά (όπως του Κάπτεν-Τζιμ) μπορούν να ψεκάζουν και τέτοια βιο-ψυχο-δραστικά φάρμακα ώστε να γλυτώνουμε από τους προβληματικούς. Το πιο αποτελεσματικό από αυτά τα ψυχο-βιο-αντι-δραστικά χημικά είναι το βλακένιο. Έχετε ήδη πάρει μεγάλες δόσεις αλλά λόγω του επιπέδου εξυπνάδας του Έλληνα λαού σε σχέση με άλλους, οι ψεκασμοί θα πρέπει να συνεχιστούν και να ενταθούν τις επόμενες ημέρες. Θα συμμετάσχουν και τα τροποποιημένα δέντρα που πετούν κιτρινοπράσινη σκόνη βλακενίου που μοιάζει με γύρη για να επιτευχθεί ο στόχος που είναι ένας: η εξόντωση κάθε βιο-ψυχο-αντίδρασης. Αλλά ας μην αποκαλύψω τώρα όλα τα μυστικά μας.

  ΖΦΝΤ (βούτυρο δεν έχει άλλο; )
 5. 0
  0
  ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ;
  ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΩΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 6. 0
  0
  υπαρχει κανενα χαπι να το παιρνεις πριν πας στο ΙΚΑ για να νομιζεις οτι περιμενες λιγο?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί