Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:07 - 31/08/2014

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο μηχανικός Stefan Nystrom, είχε ανακαλύψει μια μέθοδο για να παράγει ηλεκτρική ενέργεια απο τα κύματα της θάλασσας. Μέχρι τώρα έχουν…
δημοσιευτεί δεκάδες τέτοιες πατέντες σε όλη την ανθρωπότητα. Οι περισσότερες απο αυτές τις εφευρέσεις έχουν πολύ υψηλό κόστος κατασκευής και μικρή ενεργειακή απόδοση. Οπότε η τιμή ανα κιλοβατώρα, υπερέβαινε τη τιμή της κιλοβατώρας της ΔΕΗ. Η εφεύρεση όμως του Stefan Nystrom, άλλαξε τα δεδομένα. Κατάφερε να φτιάξει μια συσκευή τόσο απλή που μπορεί ο καθένας απο εμας να την κατασκευάσει με υλικά που βρίσκει σπίτι του. Το κόστος ανα κιλοβατώρα είναι μόνο το 5% του κόστους της ΔΕΗ. Πάμφθηνη και άφθονη ηλεκτρική ενέργεια.

Έκανε ένα λάθος όμως. Αγνόησε τα διεθνή οικονομικά συμφέροντα. Πήγε λοιπόν σε μια πάμφτωχη Αφρικανική χώρα τη Γκάνα. Προσπάθησε εκεί να στήσει μια τέτοια μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για να τροφοδοτεί ένα χωριό. Ξαφνικά οι χρηματοδότες του άρχισαν να φεύγουν.

Μισθοφόροι πρώην στρατιωτικοί του επιτίθονταν και προκαλούσαν ζημιές στη συσκευή του, δεχόταν απειλές συστηματικά. Κάποια στιγμή αποφάσισε οτι πρέπει να φύγει απο την Γκάνα γιατί κινδύνευε η ζωή του. Την ώρα που τηλεφωνούσε (2-9-2008) απο ένα θάλαμο σε έναν δημοσιογράφο για να τον ενημερώσει οτι μέχρι εκείνη την ώρα είχε δεχθεί 3 δολοφονικές απόπειρες, το τηλεφώνημα κόπηκε και απο τότε αγνοείται.

Πρόλαβε μόνο να πεί στον δημοσιογράφο να δημοσιοποιήσει ελεύθερα την πατέντα του στο διαδίκτυο. Όσοι γνωρίζουν απο τεχνολογία έμειναν έκθαμβοι απο την απλότητα της συσκευής και την απόδοσή της. Δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν με απλά μέσα να την κατασκευάσουν.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα

http://www.loveforlife.com.au/node/5431



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 08/31/2014 @ 9:39 ΜΜ

    ανεφερε και τον δικο μας ''ενας εφευρετης στην απομονωση'' Μιχαλης Καλογερακης https://www.youtube.com/watch?v=hu7eIJG_NSM ο ανθρωπος εχει φτιαξει δικο του καυσιμο και εχει να παει σε βενζιναδικο 15 χρονια.Οι πολιτικοι μας τον απομονωσαν επι Γιωργου παπανδρεου, οταν τους ειπε να γινει η πατεντα του εθνικο προιον να φτιαχτει σε μεγαλη κλιμακα η πατεντα του να δουλεψουν ελληνες και να αποκοβομαστε σιγα σιγα απο τα πετρελαια.! Εχουμε τους επιστημονες η θεληση για ενωμενη προσπαθεια μας λειπει..! εστω και απο εδω μακαρι να γινει κατι..Πιστευω ο αγωνας εχει ξεκινησει αντε να ξυπναμε επιτελους..

    • Ανώνυμος 09/01/2014 @ 4:07 ΠΜ

      Καλογερακης κι αυτος σαν το Γερασιμο???φτιαξτε σπιτικο καυσιμο με αγνα υλικα!!!!και μην ξεχναμε και τους αλλους παρασκευαστες καυσιμων το Γκιολβα το Σωρρα!!!!
      Βαλε ρε κατοχικε την ελευθερη ενεργεια του Κεσε για να θυμκυνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι ……
      ΝΙΚΟΣ

      • Ανώνυμος 09/01/2014 @ 3:45 ΜΜ

        ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΣΑΝΑ ΣΟΥ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ, ΠΑΡΕ ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: http://www.ribandsea.com/face/943–qq-.html

        ~Εχετλαίος~

    • Ανώνυμος 09/01/2014 @ 8:34 ΜΜ

      Τσιου τσιου εκανε το εξυπνοπουλι…γεμισε την ταρατσα του με φωτοβολταικα και μικρες ανεμογενητριες,δικαιωμα του καθενος να πεταει τα λεφτα του οπου θελει!!,
      Τι εχει εφευρει δηλαδη που οι αλλοι δεν ξερουμε???αποσβεση παντως δεν θα κανει ποτε!!!
      Εχει πολλα λεφτα και τα ξοδευει για πλακα οτυπος,να δεις που καποια μερα θα εψευρει και την ηλεκτρονικη πιπα!!!!
      Ασχετοσυνη το μεγαλειο σου!!!!
      ΝΙΚΟΣ

      • Ανώνυμος 09/02/2014 @ 5:39 ΜΜ

        Όπως ήταν αναμενόμενο το εξυπνοπούλι, ΠΑΛΙ βιάστηκε ν' απαντήσει να πετάξει την κοτσάνα του περί μη απόσβεσης! Φίλε μου, όσα δεν φτάνει η αλεπού….. (για σένα γράφτηκε η παροιμία).

        Ο τύπος μια χαρά απόσβεση κάνει με υλικά που τα συνέδεσε ο ίδιος (έστω και after market) με ένα πολύ καλό και αποδοτικό backup σύστημα για καύσιμα και ενέργεια.

        Εσύ τί είσαι ικανός να κάνεις; Χμμμ, τίποτα… ααα, ναι, είσαι σε κάτι καλός.. στον εκσφενδονισμό κοτσανών, εξυπνακισμών, χολής και ειρωνίας σε σχόλια προσπαθώντας να δημιουργήσεις υπεραξία μέσα από το μηδέν (όπου ανήκεις). Ξεχνάς όμως ότι κατά τον Αριστοτέλη ενέργεια εκ του ΜΗΔΕΝΟΣ ΔΕΝ παράγεται. Συμπέρασμα: ήσουν, είσαι και θα είσαι μηδενικό και δια της ανυπαρξίας σου θα παλεύεις μια ζωή μάταια να δείξεις ότι "κάτι" είσαι κι εσύ κακόμοιρο. Χαχαχααχα

        ~Εχετλαίος~

      • Ανώνυμος 09/05/2014 @ 9:37 ΜΜ

        Ό,τι να'ναι… φιλε…
        Τουλαχιστον αν δεν ξερεις ρώτα! μάθε !

      • Ανώνυμος 09/11/2014 @ 10:03 ΠΜ

        The Civilization Kit

        Rex Research was established in 1982 by Robert A. Nelson to archive and distribute " InFolios " — Information Folios — of collected Articles about suppressed, dormant, or emerging Sciences, Technologies, Inventions, Theories, Therapies, & other Alternatives that offer real Hope & Choices to help Liberate Humanity from its Stupidity

      • Ανώνυμος 09/11/2014 @ 10:04 ΠΜ

        Practical Guides to Free-Energy Devices
        by Patrick J. Kelly

        If you are a newcomer to "Free-Energy" and would like a quick introduction to what it is all about, then go HERE where technicalities are kept to a minimum.

        If you are already familiar with "Free-Energy" and want a lot of hard facts about it, then go HERE where more than a hundred free-energy devices are explained in detail.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*