11:25 - 14/02/2015

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

Γνωρίζω πως σε αυτήν την χώρα, υπάρχουν τεράστια αποθέματα λογικής σκέψης, ήθους, αλλά και σοβαρότητας. Η επιθυμία όλων λοιπόν, είναι να δούμε και τους πολιτικούς μας κάποια στιγμή, να επιδεικνύουν πολιτικό ήθος, πολιτική σοβαρότητα και λογική σκέψη.

H απουσία βέβαια αυτών των στοιχείων μας οδήγησε με τις προηγούμενες κυβερνήσεις σε καχυποψία, για να μην αναφέρω κάτι βαρύτερο. Αλλά δυστυχώς αυτό το μεγάλο έλλειμμα σοβαρότητας και λογικής που παρουσιάζει και η νέα κυβέρνηση απο πολύ
νωρίς, μας οδηγεί στην ίδια καχυποψία, για να μην πω κάτι βαρύτερο. Και θα το εξηγήσουμε.

ΤΑ “ΣΗΜΑΔΙΑ” ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Το έργο της κάθε κυβέρνησης δεν μπορεί να κριθεί μέσα σε ένα μήνα, μόνο από τις εξαγγελίες, τα πολλά ΘΑ και τους θεατρικούς “παληκαρισμούς”. Και οι προηγούμενες κυβερνήσεις καλές ήταν τον πρώτο μήνα και μοίραζαν και λεφτά. Στην συνέχεια βέβαια έριχναν την χώρα στις “συμπληγάδες”.

Τι να τους κάνω τους “παληκαρισμούς” και τις “μαγκιές” της κυβέρνησης τον πρώτο μήνα, αν τον επόμενο πέσει η χώρα σε χρεοκοπία, και βλέπω στους δρόμους λεηλασίες και εικόνες Αργεντινής;

Όταν μιλάμε λοιπόν για πιθανότητα χρεοκοπίας, να έχουμε την σοβαρότητα και την αντίληψη, ώστε να γνωρίζουμε τις συνέπειες, υπό τις παρούσες συνθήκες της χώρας. Αυτό φυσικά δεν εννοεί , πως από το ένα άκρο που είναι η χρεοκοπία, θα πάμε στο άλλο άκρο που είναι η εθνική υποτέλεια. Δεν θέλουμε να μας κυβερνούν ακραίοι πολιτικοί με “λογική” των άκρων.

Μέχρι τώρα βιώσαμε σαν λαός την εθνική υποτέλεια, με τις αποφάσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων μας. Μία υποτέλεια που δεν είχε καμία λογική βάση και δεν υπαγορευόταν από καμία πολιτική σοβαρότητα. Γι’ αυτό και μετά από κάποια στιγμή, μιλήσαμε πλέον ανοιχτά για μεθοδευμένα σχέδια κατά της χώρας, που ήθελαν να απομυζήσουν τον εθνικό πλούτο. Μόνο έτσι μπορούσαν να βρούν έναν συνειρμό “λογικής”, οι ενέργειες υποτέλειας των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Αυτά τα μεθοδευμένα σχέδια δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν από τον κ.Κουκουλόπουλο το 2012 που είπε δημόσια πως υπήρχε σχεδιασμός για την χρεοκοπία της χώρας το 2015. Επίσης αποκαλύφθηκε πως ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου εκβιάστηκε από τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, για να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ. Και για να την βάλουν, μαγείρεψαν το έλλειμμα της Ελλάδος με την ΕΛΣΤΑΤ και το παρουσίασαν διπλάσιο.

Δηλαδή όταν ο λαός ακούει αυτά τα πράγματα και βλέπει πως δεν ιδρώνει το αυτί κανενός, ούτε κυβέρνησης, ούτε δικαιοσύνης, ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ;
Ότι έχουν τρελαθεί όλοι και δεν καταλαβαίνουν τι ακούν, ή ότι κάνουν πως δεν ακούν, γιατί όλα είναι μέρος σχεδίου;

Υπό το φώς των αποκαλύψεων, αν ο νέος πρωθυπουργός και η νέα κυβέρνηση έχουν πολιτική σοβαρότητα και πολιτικό ήθος, πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ με την οποία μπήκε Η ΕΛΛΑΔΑ στο ΔΝΤ.

Αυτές οι αποκαλύψεις δείχνουν ίσως την μεγαλύτερη προδοσία που έγινε ποτέ, κατά του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και δεν μπορούν να κάνουν πως δεν ακούν και δεν βλέπουν.

Όταν βλέπουμε λοιπόν πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να οδηγήσουν την χώρα στην χρεοκοπία και αυτό να το πουν “μαγκιά”, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του κράτους, για να διαπιστώσουν βρε αδερφέ, μήπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έχουν κάνει κάποια “λαμογιά” και το έχουν “φουσκώσει”.

Ε, όταν βλέπεις τέτοια πράγματα λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτό δείχνει και για αυτήν την κυβέρνηση, πως κολυμπάει μέσα στον ίδιο πολιτικό τυχοδιωκτισμό, με τους προηγούμενους.

Γι’ αυτό λέω πως δεν υπάρχει καμία πολιτική σοβαρότητα, από κανέναν πολιτικό σχηματισμό, αλλά και από κανένα βουλευτή. Στην τωρινή Βουλή μπήκαν πολλοί νέοι βουλευτές. Αναρωτιέμαι όμως γιατί πολιτεύτηκαν αν δεν έχουν ιδέα από πολιτική; Για να ακολουθούν σαν τα “σκυλάκια” χωρίς βούληση, σε ότι λέει ο αρχηγός; Τότε να το αλλάξουμε το πολίτευμα και αντί για Δημοκρατία, να το πούμε “αρχηγοκρατία”.

Και φθάσαμε στο σημείο ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας να κοροϊδεύει όλη την ΒΟΥΛΗ και όλους τους Έλληνες, λέγοντας πως “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” και να κάθονται όλα τα “σκυλάκια” της ΒΟΥΛΗΣ και να τον ακούν σα “χαζά”. Καλά οι Έλληνες δικαιολογούνται να μην γνωρίζουν. Αλλά αυτοί που έγιναν βουλευτές, μήπως τα έδρανα της ΒΟΥΛΗΣ τα μπέρδεψαν με τις κερκίδες του γηπέδου;

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ “EUROGROUP”

Το μνημόνιο ισχύει στην Ελλάδα επειδή το ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ η ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων και το έχει κάνει νόμο του κράτους. Ισχύει λοιπόν και ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ, όσο η ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων δεν ΨΗΦΙΖΕΙ την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του.

Oι “λεονταρισμοί” του κ. Βαρουφάκη, όλες οι “αντιμνημονιακές” εξαγγελίες του κ. Τσίπρα, όλες οι συζητήσεις στα “eurogroup” και όλο αυτό το δήθεν “φορτισμένο” κλίμα με το μεγάλο “OXI” της Ελλάδος, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ.

Εχθές την νύχτα γράφτηκε το εξής: “Πριν τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η «μαραθώνια» οικονομική διάσκεψη της ευρωζώνης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το Μνημόνιο και να επιδιώξει μια νέα συμφωνία με τους πιστωτές.”

Αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι για να κοροϊδέψει τον λαό και εννοώ “την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το Μνημόνιο και να επιδιώξει μια νέα συμφωνία με τους πιστωτές.”

Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν καταργείται με αποφάσεις, επειδή έτσι “λέει” ο κ.Τσίπρας ή ο κ. Βαρουφάκης.

Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν μας επιβλήθηκε με απόφαση, επειδή το “είπε” ο Παπανδρέου, ή κανένας άλλος.

To MNHMONIO μας επιβλήθηκε ως ΝΟΜΟΣ του κράτους, γιατί το ψήφισε η ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων.

Μόνο η ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων λοιπόν μπορεί να το καταργήσει ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, να σταματήσει να ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ στον Ελληνικό λαό με τις κοροϊδίες, λέγοντας πως δεν υπάρχει μνημόνιο.

Το μνημόνιο ΥΠΑΡΧΕΙ και θα ΥΠΑΡΧΕΙ μέχρι να το καταργήσει η ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων.

Ότι ώρα θέλουν μπορούν KAI το κάνουν. 162 ΕΧΟΥΝ.

Όλα τα υπόλοιπα που λένε, είναι μία ακόμα μεγάλη κοροϊδία στην πλάτη αυτού του ταλαιπωρημένου λαού, και αυτή η κοροϊδία είναι η μεγαλύτερη απ’ όλες, γιατί θα έχει τις χειρότερες συνέπειες σε περίπτωση χρεοκοπίας.

Και δυστυχώς σε αυτή την κοροϊδία, εκτός από την κυβέρνηση, την Ευρώπη και την Αμερική, φαίνεται να συμμετέχει ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ.

Ο κ. Λαβρώφ είπε προχθές προς την κυβέρνηση και έγινε πρώτο θέμα παντού, “αν χρειστείτε χρήματα, εδώ είμαστε”.

Αυτό γίνεται μόνο για κοροϊδία και για δημιουργία εντυπώσεων στον λαό, γιατί δεν θεωρώ τον κ. Λαβρώφ άσχετο με τα πολιτικοοικονομικά θέματα. Πως λοιπόν το λέει αυτό, αφού γνωρίζει πως υπάρχει όρος στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που έχει ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στην Ελλάδα να δανειστεί από οπουδήποτε αλλού, εκτός από την Ε.Ε και τις ΗΠΑ;

Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα κύριε Λαβρώφ, που είναι εκλεγμένες από τον λαό, γνωρίζετε πολύ καλά πωςείναι συνέχεια η μία της άλλης. Είναι υποχρεωμένες να σέβονται και να εφαρμόζουν την ισχύουσα νομοθεσία. Ότι δεν τους αρέσει από την ισχύουσα νομοθεσία και θέλουν να το αλλάξουν, δεν το αλλάζουν με “μπαρουφολογίες”, αλλά ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Όσο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ λοιπόν δεν καταργείται από την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η Ελλάδα δανείζεταιΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, μόνο από Ε.Ε και ΗΠΑ. Δηλαδή πάλι από την ΤΡΟΪΚΑ. Πάλι από το ΔΝΤ. Καταλάβατε κύριε Λαβρώφ; Αλλά μην μου πείτε πως δεν το ξέρατε, γιατί δεν θα το πιστέψω. Άλλο θέλω να ρωτήσω:

Και ΕΣΕΙΣ “παίζετε”στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ της κοροϊδιας των Ελλήνων, κύριε ΛΑΒΡΩΦ;

Οι κυβερνήσεις λοιπόν Ελληνικέ λαέ δεν κρίνονται από τις “μπαρουφολογίες” του πρώτου μήνα. Παίζεται ένα καλοστημένο παγκόσμιο “θέατρο” με σκοπό να κοροϊδέψει τους Έλληνες και όπως καταλαβαίνετε ο κίνδυνος είναι μεγάλος, γιατί οδηγούν την χώρα σε χρεοκοπία. Και δυστυχώς την οδηγούν σε χρεοκοπία, ενώ ισχύουν οι καταχρηστικοί όροι του μνημονίου.

Αν η νέα κυβέρνηση ήταν υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, πρώτα θα έκαναν ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ στα ταμεία του κράτους, για να ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει με το χρέος, και θα καταργούσαν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και όλους τους απεχθείς και απαγορευτικούς όρους του μνημονίου, όχι με “μπαρουφολογίες”, αλλά ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

162 ΕΧΟΥΝ.

Μόνο στην ΒΟΥΛΗ καταργείται το μνημόνιο, γιατί η ΒΟΥΛΗ το επέβαλλε στον Ελληνικό λαό. Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα καλοστημένο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Θεατρικό παιχνίδι μιας “τζάμπα μαγκιάς”, που θα οδηγήσει την χώρα, ή σε χρεοκοπία τύπου Αργεντινής με απρόβλεπετες συνέπειες, ή θα την πάρουν από την Ε.Ε. και θα την ρίξουν με νέα ΔΑΝΕΙΑ στα δίχτια των ΗΠΑ. Ή και τα δύο.

Και όλα αυτά, υπό την ανοχή και την σιωπηλή παρακολούθηση όλων των Βουλευτών, που υπηρετούν την “αρχηγοκρατία”.

Αυτό που θα ζητήσω από την μεριά μου είναι ένα : ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ.

Το μνημόνιο δεν καταργείται κύριε πρωθυπουργέ με “μπαρουφολογίες”, αλλά με ψηφοφορία της Βουλής.

Η αμετάκληση παραίτηση του Ελληνικού δημοσίου από κάθε δικαίωμα του, η υπαγωγή του χρέους, στο Αγγλικό δίκαιο, η απαγόρευση δανεισμού από άλλα κράτη πλήν Ε.Ε και ΗΠΑ και ένα πλήθος ακόμα καταχρηστικών όρων, έχουν ΨΗΦΙΣΤΕΙ από την Βουλή των Ελλήνων και είναι νόμος του κράτους.

Αυτά δεν καταργούνται με “μπαρουφολογίες”, θεατρινισμούς και “ψευτομαγκιές”. Καταργούνται ΜΟΝΟ με τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ που επιβλήθηκαν.

Με νόμο από την Βουλή των Ελλήνων.

Με 160 ψήφους επιβλήθηκαν τα μνημόνια.

162 ψήφους ΕΧΟΥΝ για να τα καταργήσουν.

Μέσα στην Βουλή λοιπόν θα ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ το μνημόνιο και μην τρέχετε στα “Eurogroup”. ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, λέγοντας πως δεν υπάρχει το μνημόνιο.

Και μην οδηγείτε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στην χρεοκοπία την χώρα, όσο τα μνημόνια είναι νόμος του κράτους και όσο ΙΣΧΥΟΥΝ οι ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ όροι που την έχουν ΔΕΣΕΙ.
Μην οδηγείτε συνειδητά την χώρα στην αφάνεια.

Έρχεται για όλους η ώρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. 0
  0
  Μαλων έχει χαθεί το νόημα των εκλογών μαζί με το μήνυμα όλων των συζητήσεων και σχόλιων μας εδώ σε αυτό το μπλοκ. Θα το πω ακόμα πιο χωριατικα κάνεις Έλληνας που αγαπά την Ελλάδα και θέλει το καλό της δεν θέλει τη παραμονή μας στο ευρώ.
  Δεν έχει σημασία αν μας διώξουν η αν φύγουμε από μόνοι μας δεν μας νοιάζει αν χρεοκοπήσει η Τράπεζα εφόσον εμείς είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι. Θέλουμε δραχμή για αυτό και εκλέχτηκε ο σφύριζα αλλά μάλλον δεν το κατάλαβε ο μπαρουφακης!!

  Τώρα Εσύ Νίκο
  Είσαι Έλληνας; αγαπάς την Ελλάδα; έχεις κάποιον στο ανατολικό μπλοκ που του στέλνεις ευρώ; γιατί δεν θες να γυρίσει η δρχ; μόνο οι βολεμένοι και οι ανθέλληνες έχουνε συμφέροντα της Νέας τάξης πραγμάτων και της παραμονής μας στο ευρώ.
 2. 0
  0
  EGO PROSOPIKA DEN XREIAZETE NA DIABASO TO ARTHRO MOU FTANI POU AKOUSA OTI I TROIKA THA ALAKSI ONOMA OPOS KAI TO MNIMONIO EPISIS.LIPON EPIDI TA NEYRAKIA MOU TORA TELEYTEA PAIZOUN KAPOS PERIESRGA IPA NA GRAPSO KATI.
  LOIPON. EMEIS OI ELLHNES DEN PSIFISAME GIA ALAGI ONOMATOS TOU MNIMONIOU ALA GIA NA TO SKISOUN OPOS MAS IPAN KAI I IDIOI
  EPISIS DEN THELOUME OUTE TROIKA I PARAGOGA ONOMATON TIS POU THA EINE TO IDIO KAI TO AYTO.SAN ELLHNAS 25 ETON DEN EXO KATAXRASTI DHMOSIO XREOS OPOTE DEN XROSTAO TIPOTA SE KANENAN GERMANO POLITI (NA TO XONTRINO LIGO MOU EPITREPETE.)OPO EDO KAI PERA ARXIZOUN TA KALA.
  DEN THELO KANENAN KANONA I NOMO POU NA SKLABONI TON KOSMO KAI LEO SKLABIA GIATI AN PERASOUN OLA TA METRA THA DOULEUOUME PROI BRADI GIA ENA EYRO(BLEPETE TIN KINA GIA PARADIGMA POU LIPOTHIMANE OI ANTHROPOI EKEI)
  AN NOMIZI I MERKEL OTI OLA AYTA POU KANOUN ME TA MNIMONIA EINE DHMOKRATIKA KANEI LATHOS.ELLHNES ENAS EINE O TROPOS NA KATAKREOURGISOUME AYTO POU PANE NA MAS KANOUN(NA MAS YPODOULOSOUN).ELLHNIKOTATO SYNTAGMA ME NOMOUS POU THA BGOUN KATEYTHIAN APO EMAS TOUS ELLHNES POLITES KAI OXI APO ELITIANOUS KOMPLEKSIKOUS KAI TEXNOKRATES KAI YSTERA NA MIRASTEI STHN EYROPI KAI AN DEN ARESI STOUS TEXNOKRATES TOTE AS GIRISOUME STHN GRAXMI NA PINASOUME GIA 10 XRONIA ALA TOULAXISTON THA GRAFTI STHN ISTORIA MAS OTI OI GERMANOI GIA DEYTERI FORA DEN KATEKTISE THN ELLADA.
  AYTA EIXA NA PO.
  Y.G.
  KSIPNA ELLHNA DEN SE THELOUN ELLHNA PLEON ALA ENA PROBATO STO MANTRI TOUS.
  O NOON NOITO
  • 0
   0
   Αν κατάλαβα καλά ψήφισες Σύριζα για να σου σκίσει τα μνημόνια κτλ. λυπάμαι πολύ φίλε μου. κάνε λίγο υπομονή ακόμα. προσπάθησε να έχεις πίστη στους έλληνες και όχι στους προδότες. όλοι μαζί όταν θα έρθει η ώρα θα είμαστε μαζί ενωμένοι.
 3. 0
  0
  Διαβάζοντας ολο αυτό με έπιασε θυμός οχι απόγνωση θυμός! Οι προηγούμενοι έφυγαν όμορφα αλλά ο Τσίπρας θα φυγει με πέτρες μακάρι να διαψευστούν οσα λέτε κύριε λαμπροπουλε ειδάλλως θα έχουμε σοβαρή αναταραχή του λαού!ψήφισα σύριζα για να καταργήσει την υποτελεια αλλα αν τυχόν παίζουν θέατρο αλοιμονο τους!
  • 0
   0
   δε ξεχνώ τους προηγούμενους.πιστεύω πως τους επόμενους μήνες που θα πάρουν μια ροή όλα θα φανούν πολλα και μην ανησυχείς υπάρχουν πέτρες για όλους.
  • 0
   0
   Για λαθος λογους , ψηφισες λαθος κομμα …δυστυχως δεν εισαι ο μονος κι αυτο το ΛΑΘΟΣ θα το πληρωσουν πολυ ακριβα , πολλες γενιες Ελληνων . Ο περιγυρος μου ειναι γεματος απο ατομα που εκαναν το ιδιο λαθος . Φωναξα , τσιριξα , ικετεψα : ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙ , ΠΑΣΟΚ-ΝΔ . ΤΙΠΟΤΑ …Τωρα σιγα-σιγα , μαζευονται και πεφτουν σε περισυλογη . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ . ΜΑΚΑΡΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ . ΚΑΙ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ . ΚΡΙΜΑ . ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ . ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ . ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ .
  • 0
   0
   Για λαθος λογους , ψηφισες λαθος κομμα …δυστυχως δεν εισαι ο μονος κι αυτο το ΛΑΘΟΣ θα το πληρωσουν πολυ ακριβα , πολλες γενιες Ελληνων . Ο περιγυρος μου ειναι γεματος απο ατομα που εκαναν το ιδιο λαθος . Φωναξα , τσιριξα , ικετεψα : ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙ , ΠΑΣΟΚ-ΝΔ . ΤΙΠΟΤΑ …Τωρα σιγα-σιγα , μαζευονται και πεφτουν σε περισυλογη . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ . ΜΑΚΑΡΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ . ΚΑΙ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ . ΚΡΙΜΑ . ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ . ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ . ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ .
 4. 0
  0
  Το να μην παιρνεις θεση για κατι σημαινει και εμμεση αποδοχη της υφισταμενης καταστασης,ειτε αυτο για παραδειγμα γινεται μεσω αποχης στις εκλογες,ειτε σιωπη οταν τιθεται θεμα λογιστικου ελεγχου του χρεους,"καταργουμε με ενα νομο στη βουλη",οπως ελεγαν χθες τα μεγαλα στελεχη της κυβερνησης.
  Οποτε οταν αυτοαναιρεισαι,ειτε εισαι στην καλυτερη γρψ@ρχιδης,ειτε στη χειροτερη προδοτης και συγκαλυπτεις.
  Το τελικο συμπερασμα ειναι οτι οσα υποσχοταν ο τσιπρας προεκλογικα εχει κανει τριπλη εναερια κωλοτουμπα και καθεται μαζι τους να συζητησει πως θα "τσουξει" λιγοτερο ο ελληνικος λαος με το νεο προγραμμα.Δηλαδη 5,4 ή 4,4% λιγοτερο συμφωνα με τα οικονομικα του συριζα οταν σε μια πενταετια εχουν χαθει 100 δισ ΑΕΠ!!!!!!! και 1000000 + θεσεις εργασιας…οποτε αντε μην πουμε κανενα γαλλικο και ειναι νωρις να κρινουμε….
 5. 0
  0
  όταν αρνείσαι το μνημόνιο δεν δέχεσαι και καμία δεσμευση περί μη δανεισμού από τρίτες χώρες…τόσο απλά…μη συμφωνία =καμία δεσμευση
 6. 0
  0
  ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΘΕΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί