09:17 - 09/12/2014

Φρικιαστικό! Το Ισλαμικό Κράτος πoυλά τα όργανα νεκρών τζιχαντιστών

Μια φρικιαστική αποκάλυψη τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του πλανήτη. Το Ισλαμικό Κράτος κάνει και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων για να χρηματοδοτεί τα ταμεία του, σύμφωνα με καταγγελίες του ωτορινολαρυγγολόγου Σιρουγάν Αλ Μοσούλι (Siruwan Al Mosuli).


Ο γιατρός είπε ότι έχει παρατηρήσει ασυνήθιστη κινητικότητα στις ιατρικές εγκαταστάσεις της Μοσούλης. Άραβες και ξένοι χειρουργοί έχουν προσληφθεί, αλλά τους απαγορεύεται η συναναστροφή με τους τοπικούς γιατρούς.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι το Ισλαμικό Κράτος κάνει εμπόριο οργάνων και οι γιατροί αυτοί κάνουν τις επεμβάσεις. Οι εγχειρίσεις γίνονται μέσα σε νοσοκομείο και τα όργανα ταχύτατα μεταφέρονται μέσω δικτύων έμπειρων διακινητών.

Ο ίδιος γιατρός είπε ότι τα ανθρώπινα όργανα που πωλούνται προέρχονται είτε από νεκρούς τζιχαντιστές, που μεταφέρονται ταχύτατα στο νοσοκομείο, από τραυματισμένους ανθρώπους που έχουν εγκαταλειφθεί, αλλά και από θύματα που απάγονται για αυτό τον σκοπό.

Το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων φέρνει μεγάλα κέρδη στο Ισλαμικό Κράτος. Μάλιστα είναι σχεδόν βέβαιο ότι το Ισλαμικό Κράτος πουλά όργανα αλλά και ολόκληρα σώματα ανθρώπων που έχει αιχμαλωτίσει.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΣ ΝΑ ΠΆΩ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΚΑΙ ΕΓΏ. ΗΛΙΘΙΟΙ
 2. 0
  0
  Αφού το "ισλαμικό κράτος" εκπαιδεύτηκε στο Κοσσυφοπέδιο όπως αποκαλύφθηκε, δεν μπορεί, κάτι θα έμαθε εκεί από τα εγκλήματα του UCK και το εμπόριο οργάνων.
 3. 0
  0
  Εκεί (Μοσούλη) γιατί δεν βομβαρδίζει κανένας;;; Όλοι στο κόλπο είναι.
  Αλοίμονο στην ανθρωπότητα!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί