Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:31 - 09/09/2014

ΦΡΙΚΗ: Τρεις ηλικιωμένες μοναχές ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ και ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ μέσα στο μοναστήρι τους!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Φρίκη στο Μπουρούντι. Τρεις ηλικιωμένες Ιταλίδες μοναχές βρέθηκαν άγρια δολοφονημένες, και τουλάχιστον οι δύο από αυτές είχαν βιαστεί και αποκεφαλιστεί από τους δράστες, στα βόρεια της Μπουζουμπούρα, της πρωτεύουσας του Μπουρούντι.

Η αστυνομία της αφρικανικής χώρας ανακοίνωσε ότι τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται. Το κίνητρο της δολοφονίας δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Ο πατήρ Μάριο Πουλιτσίνι, που είναι υπεύθυνος για την ενορία στα βόρεια προάστια της Μπουζουμπούρα, είπε ότι τα δύο πρώτα θύματα, η Λουτσία Πουλίτσι 75 ετών και η Όλγκα Ρασκιέτι, 82 ετών, δολοφονήθηκαν στον κοιτώνα τους το απόγευμα της Κυριακής. Η τρίτη, η 79χρονη μοναχή Μπερναντέτα Μποτζιάν, βρέθηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Κατά τα φαινόμενα, οι δολοφονίες έγιναν σε διαφορετικές ώρες. “Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε το λόγο, όμως τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο”, πρόσθεσε ο πατήρ Μάριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τουλάχιστον οι δύο γυναίκες είχαν βιαστεί πριν από τη δολοφονία τους.

“Ο δράστης αποκεφάλισε τις δύο μοναχές, τη Λουτσία και την Όλγκα και στη συνέχεια συνέθλιψε το πρόσωπο της μίας από αυτές χτυπώντας το με μια πέτρα” εξήγησε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της αστυνομίας του Μπουρούντι, ο στρατηγός Γκοφρουά Μπιζιμάνα.

Ο πάπας Φραγκίσκος ενημερώθηκε για τη δολοφονία και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των γυναικών και το ιεραποστολικό Τάγμα των Αδελφών της Μαρίας στο οποίο ανήκαν.

Η Καθολική Επισκοπή της Πάρμας από την πλευρά της ανέφερε στον ιστότοπό της ότι ο θάνατος των αδελφών ήταν “το τραγικό αποτέλεσμα μιας ένοπλης ληστείας από ένα διανοητικά ταραγμένο πρόσωπο”. Όμως η αστυνομία του Μπουρούντι τόνισε ότι ο δράστης “δεν πήρε τίποτα, ούτε καν τα χρήματα που υπήρχαν εκεί”.

Ο πατήρ Πουλιτσίνι εξήγησε ότι το τρίτο θύμα, η αδελφή Μπερναντέτα, του τηλεφώνησε γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής επειδή άκουγε θορύβους στο μοναστήρι. Δυο ώρες αργότερα, αφού άκουσε κραυγές, βρήκε ο ίδιος το άψυχο σώμα της “μέσα σε μια λίμνη αίματος” πρόσθεσε εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του: “Πώς μπορεί να το κάνει κανείς αυτό σε αυτές τις 80χρονες αδελφές;” διερωτήθηκε.

Στη μονή την ίδια ώρα κοιμόντουσαν άλλες δύο αδελφές, μία από τη Ρουάντα και μία από τη ΛΔ του Κονγκό, όμως δεν άκουσαν απολύτως τίποτα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*