17:06 - 02/07/2014

Φρίξον ήλιε !!! Ελτον Τζον: «Ο Χριστός θα ήταν υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων»

«Αν ζούσε στις μέρες μας, ο Ιησούς θα υποστήριζε τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων», δήλωσε ο σερ Ελτον Τζον. Ο βρετανός καλλιτέχνης που σχεδιάζει να παντρευτεί του χρόνου «σε μια πολύ ήσυχη τελετή» τον επί χρόνια σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις, ισχυρίστηκε ότι ο Χριστός θα ήταν υπέρ της ένωσης αυτής , διότι ήταν – είπε – «γεμάτος αγάπη και ευσπλαγχνία».

Μάλιστα χαρακτήρισε «αναχρονιστικούς και ανόητους» τους κανόνες της Αγγλικανικής Εκκλησίας με τους οποίους απαγορεύει τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ιερέων και υποχρεώνει τους καθολικούς κληρικούς να μην παντρεύονται. Σύμφωνα με το Sky News είπε πως «οι ιεράρχες της Εκκλησίας, οι υπέρμαχοι των παραδόσεων, μπορεί να είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη, όμως οι καιροί έχουν αλλάξει».

«Αν ο Χριστός ζούσε σήμερα – συνέχισε – αυτό δεν θα το επέτρεπε. Δίδαξε την αγάπη, τη συμπόνοια και τη συγχώρεση προσπαθώντας να ενώσει τους ανθρώπους και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει και η Εκκλησία».

Ο σερ Ελτον Τζον εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Γουέλμπι, «κάνει καλή δουλειά» και έπλεξε το εγκώμιο του Πάπα Φραγκίσκου χαρακτηρίζοντάς τον υπέροχο. «Με έχει ενθουσιάσει με την ανθρωπιά και την ανεκτικότητά του» είπε για τον Ποντίφικα ο βρετανός τραγουδοποιός, επισημαίνοντας ότι «ο Πάπας έκανε την Καθολική Εκκλησία πιο “ανοιχτή” και αυτό θα έπρεπε να παραδειγματίσει την Αγγλικανική Εκκλησία».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σερ Ελτον Τζον κάνει τολμηρές δηλώσεις. Το 2010 είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν, μιλώντας για τον αγώνα του κατά του ΑΙDS μέσω του ιδρύματος που ίδρυσε το 1992, είχε πει ότι «ο Ιησούς ήταν ένας συμπονετικός γκέι, ένας πανέξυπνος ομοφυλόφιλος που κατανοούσε τα προβλήματα των ανθρώπων. Από τον Σταυρό συγχώρεσε εκείνους που τον σταύρωσαν».

www.tanea.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  Σε απευθείας σύνδεση του τα είπε.
 2. 0
  0
  Το παιδί (αφου παλιμπεδιζει) η ξεκούτιανε η δέν ξέρει τι έργο ήρθε να κάνει ο Χριστός.
  Οταν προηγείτε το πέος μιλάς μόνο στο αντικειμενό σου διότι και μία φορά να τον φάς επηρεάζοντε οι πνεύμονες και χάνεις λάδια.
 3. 0
  0
  Στις διακεκριμένες θεσεις του ορους είναι το π΄ρωτο που σε ρωτάνε αν τον παίρνεις η αν κάνεις παρα φύση σεξ.
 4. 0
  0
  Θα μπορούσε, αλλά κρίμα δεν θα το μάθουμε ποτέ.
 5. 0
  0
  Εξκιούσμι μίστερ… Ο Χριστός Ζει. Απλή επισήμανση κι αν το Ενέκρινε δεν Θα Είχε Δημιουργήσει αρσενικό και θηλυκό αλλά ένα μιξγκριλ-ερμαφρόδιτο ον!
 6. 0
  0
  ΤΙ '' ΣΕΡ ΕΛΤΟΝ '' ΡΕ '' ΜΙΣ ΒΑΛΤΟΝ '' …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 7. 0
  0
  ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩ Τ' ΑΛΛΩΤΡΙΑ .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί