20:19 - 09/10/2014

Φλέγονται οι τουρκικές μεγαλουπόλεις – Εξέργεση των Κούρδων και στην Άγκυρα!

Aπίστευτης έντασης επεισόδεια έχουν ξεσπάσει στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα, το μεσημέρι της Πέμπτης από Κούρδους που διαδηλώνουν
ενάντια στο χορηγούμενο από την τουρκική κυβέρννηση Ισλαμικό Κράτος, και τον ίδιο τον Ρ.Τ.Ερντογάν.

Χιλιάδες Κούρδοι διαδηλωτές δέχονται βροχή τα δακρυγόνα και τις πλαστικές σφαίρες.

Είναι φανερό ότι οι Κούρδοι το ενοούν…εάν πέσει η Κομπάνι αυτό θα είναι το τέλος του σημερινού τουρκικού κράτους.

Πολλοί στο παρελθόν αναφερόντουσαν στην Τουρκία σαν πληθυσμιακή υπερδύναμη 80 εκατομμυρίων κατοίκων αδιαφορώντας για το γεγονός ότι 20 εκατομμύρια από αυτούς έιναι Κούρδοι και ότι ο ρυθμός των γεννήσεων είναι υψηλός στους Κούρδους καθώς οι Τουρκάλες επιθυμούν και αυτές πλέον την σεξουαλίκή ελευθερία τους και την τέλεια γραμμή στα σώματά τους.

Όπως επίσης αγνοούσαν την ύπαρξη 12 εκατομμυρίων Αλεβιτών (σιιτική αίρεση που πιστέυει στον Τριαδικό Θεό, αποτελεί γέφυρα μεταξύ σιιτών και χριστιανών Ορθοδόξων), οι οποίοι ναι μεν δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα στο κεμαλικό κράτος αλλά αντιμετωπίζουν τώρα στο ισλαμικό κράτος του «Σουλτάνου» Ρ.Τ.Ερντογάν.

Eίναι εμφανές ότι το τουρκικό κράτος έρχεται αντιμέτωπο με τις αμαρτίες που έχει διαπράξει σε βάθος αιώνων.

Νύχτα κόλασης στην Τουρκία με τον αριθμό των δολοφονημένων Κούρδων διαδηλωτών να αγγίζει τους 30.

Οι Κούρδοι παίρνουν τα όπλα και απαντούν πλέον στις αστυνομικές δυνάμεις με πυρά.Σε πολλές περιπτώσεις, που καταγράφτηκαν και σε βίντεο, οι οδομαχίες και οι συγκρούσεις θυμίζουν την Συρία όταν ξεκινουσε ο πόλεμος την άνοιξη του 2012 με την χρηματοδοτούμενη από την Δύση εισβολή χιλιάδων ισλαμιστών.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν τον Ερντογάν ότι η επεκτατική του πολιτική στην Συρία είχε ως αποτέλεσμα να κάνει Συρία την Τουρκία. Ακολουθούν βίντεο από πολλές πόλεις της Τουρκίας όπου η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Κανένας στα λογικά του δεν χαίρεται όταν το δόγμα του "διαίρει και βασίλευε" πνίγει άλλη μια χώρα στο αίμα. Αίμα κουρδικό, τούρκικο, αρμένικο, αίμα και ελληνικό, να 'μαστε βέβαιοι, αφού όταν οι Οθωμανοί κατακτούσαν, αφομοίωναν τους πάντες με τη βία… Πλησιάζει η ώρα να επαληθευτεί ο Πατροκοσμάς.
 2. 0
  0
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Τα κτήνη του Ισλαμικού Κράτους ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 1.700 ΜΑΘΗΤΕΣ…ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ "ΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ" Ο ΚΟΜΗΣ "ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟ ΘΡΥΛΟΣ" ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ…"Η ΝΕΚΡΟΣ Η ΖΩΝΤΑΝΟΣ Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ "ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟ(ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΤΟΥΡΚΟΤΖΙΧΑΝΤ)."ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ"…ΟΙ "ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ"… VS (ΕΝΑΝΤΙΩΝ)…"ΠΑΛΟΥΚΩΜΑΤΟΣ"…"φειγ βολαν" ΚΑΙ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ.Οταν θα χτυπησουν την Ελλαδα οι εν υπνωση…ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΗΧΤΟΥΝ…(ΠΡΟΚΥΡΗΣΟΝΤΑΣ ΚΥΝΕΓΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ παλουκωματος… "ΛΥΣΑΣΜΕΝΩΝ ΓΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ")…ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ…ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟΥ…ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ "ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ…Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ".ΦΙΛΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΤΣΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΣΟΝΟΣΙΜΗΤΗ ΑΒΟΥΡΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΓΚΑΛΟ"ΩΣ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ…"ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ "ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΩΡΟ(2+3) και ΤΟΥΣ "ΠΑΠΑΔΗΜΟΣΤΟΥΡΝΟΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ"ΝΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΛΟΥΚΩΣΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ" ΓΙΑ "ΕΞΑΣΚΗΣΗ" ΚΑΙ ΤΕΡΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.
 3. 0
  0
  11:55 μ.μ .Συμφωνω…
 4. 0
  0
  ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί