17:45 - 21/01/2015

ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..

ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..


ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…
 2. 0
  0
  Και ο καθηγητής Βαρουφάκης προτείνει ως λύση την κάρτα πολίτη, βοήθεια σε είδος αντί για επιδόματα. Φαντάσου σαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Τις ίδιες μπούρδες λέει στο αμφιθέατρο του ΕΚΠΑ εδώ και χρόνια. Για όσους ακόμα εθελοτυφλούν ότι θα έρθει αλλαγή στον τόπο.
 3. 0
  0
  Ενώ οι άλλοι υπηρετούσαν τι? ΟΛΟΙ αυτήν υπηρετούν κι εμείς απλά συναινούμε…
 4. Γιώργος από Χανιά 21 Ιανουαρίου 2015 @ 23:00
  0
  0
  Πρέπει όμως τη σκέψη μας να τη πηγαίνουμε πάντα και ένα βήμα πιο μπροστά. Διακαής πόθος της ΝΤΠ είναι αυτή η κάρτα πολίτη. Όσο δεν την έχουμε υιοθετήσει δεν πρόκειτε να δούμε ποτέ αγορές και ΕΕ να μας παρατούν γιατί απλούστατα μετά δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει αυτό το έκτρωμα και χωρίς αυτό το έκτρωμα δεν θα μπορούν να ελέγχουν τους πολίτες ατομικά. Ίσα-ίσα που όλο και κάποιο "τυράκι" θα μας πετάξουν για να επισπεύσουμε τις διαδικασίες. Επίσης, ότι αφήνουν το Σύριζα να βγει δεν είναι τυχαίο …..
 5. 0
  0
  Ο πρώτος κύκλος για την Ελλάδα έχει επιτευχθεί, η Παγκοσμιοποίηση Τραπεζών. Ο δεύτερος τώρα έρχεται, η Παγκοσμιοποίηση λαών ( μόνο αριστερή κυβέρνηση έπρεπε νά το επιτυχή). Και προχωράμε παλι στους ίδιους πολιτικούς κύκλους, προ καθορισμένους Πόλυ Κάλα προγγραματισμενους, και η εικονική πραγματικότητα επαναλαμβάνεται.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί