22:04 - 03/04/2015

Υπάρχουν ίχνη εισβολής στη Γη στο παρελθόν από διαβολικά «δια-διαστατικά» όντα;

Σύμφωνα με τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας, η Στρατιωτική Επιστημονική Επιτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας (MSC) σε έκθεση που συνέταξε δηλώνει «επειγόντως» στους συμμάχους της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ινδία, Κίνα και Βραζιλία ότι:

«χρειάζεται να υπερασπιστούμε τον πλανήτη μας εναντίον «δια-διαστάτικών οντοτήτων» που θα μπορούσαν σύντομα να επιχειρήσουν να ανακτήσουν τη Γη».

Η έκθεση περιλαμβάνει αναφορές σε «δια-διαστατικές οντότητες», γνωστές ήδη από τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Β” Παγκόσμιο Πόλεμο), όταν οι τότε σοβιετικές υπηρεσίες πληροφοριών λέγεται ότι επιβεβαίωσαν πως το γερμανικό ναζιστικό καθεστώς είχε «σύνδεσμο επικοινωνίας» με αυτό που μπορεί μόνο να περιγραφεί ως «έκπτωτοι άγγελοιδαίμονες», αλλά τους οποίους τα παλαιότερα γραπτά αρχεία του πλανήτη μας αναφέρουν ως «θεούς».

Οι εκπεσόντες «άγγελοι/δαίμονες», σύμφωνα πάντα με την εν λόγω υποτιθέμενη έκθεση, είχαν κατατροπωθεί στη Γη πριν περίπου 10.000 χρόνια σε αυτό που τότε αναφέρεται από τους αρχαίους ως η «μεγάλη ανατροπή» που πάγωσε σχεδόν αμέσως εκατομμύρια τριχωτά μαμούθ στη Σιβηρία, κατέστρεψε την αυτοκρατορία της Ατλαντίδας, και καταγράφηκε στις ιστορίες, θρησκείες και θρύλους των περισσοτέρων λαών του πλανήτη ως η «μεγάλη πλημμύρα» – κατακλυσμός.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, σύμφωνα με την έκθεση, ήταν η κύρια γεωγραφική περιοχή που οι «έκπτωτοι άγγελοι/δαίμονες» κατοίκησαν στη Γη. Αυτή εντοπίζεται από την ινδική υποήπειρο, μέσω της οροσειράς των Ιμαλαΐων ως εκεί που εκτείνεται σήμερα η Ουκρανία. Οι ανθρώπινοι απόγονοι των «αγγέλων/δαιμόνων» είναι γνωστοί ως η Άρια φυλή.

Τα δύο σανσκριτικά μεγάλα έπη της αρχαίας Ινδίας, Μαχαμπαράτα και το Ραμαγιάνα, αναφέρει η ίδια έκθεση, εξηγούν με πλήρεις λεπτομέρειες τις αλληλεπιδράσεις αυτών των «έκπτωτων αγγέλων / δαιμόνων» με την Άρια φυλή, περιλαμβάνοντας τη χρήσης του διαστημικού αεροσκάφους του Vimana που περιγράφεται ως «μία συσκευή η οποία μπορεί να πάει από τη δική της δύναμη, από το ένα μέρος στο άλλο ή από σφαίρα σε σφαίρα».

Επαλήθευση αυτού του απίστευτου αρχαίου ισχυρισμού της δύναμης του Vimana όχι μόνο στο δικό μας πλανήτη, αλλά και στους άλλους επίσης, η έκθεση λέει, μπορεί να βρεθεί στο σύμβολο αυτών των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων» που ονομάζεται Σβάστικα και ανακαλύπτεται σε όλη την Γη, καθώς και πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι στρατιώτες του 45ου τμήματος Πεζικού των Ηνωμένων Πολιτειών φορούσαν με υπερηφάνεια αυτό το σύμβολο πριν από την άνοδο της ναζιστικής Γερμανίας.

Στην πραγματικότητα, σημειώνει η έκθεση, το αρχαιότερο γνωστό αντικείμενο με μοτίβο Σβάστικας είναι ένα πουλί από χαυλιόδοντα μαμούθ από τον Παλαιολιθικό οικισμό του Mezine, στην Ουκρανία που χρονολογείται στο 10.000 π.Χ., και η αρχαία χρήση του έχει επίσης ανακαλυφθεί στις τοποθεσίες του Μισισιπί στο Οχάιο, στους Hopi και Navajo Ινδιάνους της Βόρειας Αμερικής και στους Κέλτες, τους αρχαίους Γερμανούς, Φινλανδούς και Έλληνες… και πάρα πολλούς άλλους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο που δεν χωράνε σε ένα μόνο άρθρο.

Για την ανθρώπινη φυλή μας η επανασύνδεση με αυτούς τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες», η έκθεση αναφέρει, φαίνεται να έχει συμβεί τον 16ο αιώνα, όταν ένα λαμπρό νέο αστέρι εμφανίστηκε στον ουρανό στις αρχές του Νοέμβρη του 1572, και το οποίο γνωρίζουμε τώρα ότι ήταν ο σούπερ-νόβα Tycho που συνέβη στον αστερισμό της Κασσιόπης και ο οποίος ήταν ένας από τους περίπου οκτώ ορατούς με γυμνό μάτι σούπερ-νόβα στα ιστορικά αρχεία.

Πιο κρίσιμο είναι να σημειωθεί σχετικά με τον σούπερ-νόβα Tycho, αναφέρουν οι ειδικοί του MSC στην έκθεση, είναι ότι φάνηκε επίσης να προκάλεσε ένα «ρήγμα μεταξύ των διαστάσεων» που επέτρεψε στους ανθρώπους να επικοινωνήσουν και πάλι με τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες» που είχαν στο παρελθόν απελαθεί από πλανήτη μας.

Ο πιο σημαντικός από τους ανθρώπους που επικοινώνησαν με τους «έκπτωτους αγγέλου/δαίμονες» ήταν ο προσωπικός αστρολόγος-μάγος της Βασίλισσας Ελισάβετ Α” της Αγγλίας, ο John Dee.

Από τα ιστορικά αρχεία του 16ου αιώνα περίπου ο Dee και οι βοηθοί του επικοινωνούσαν με αυτούς τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες» όπως μπορούμε να διαβάσουμε παρακάτω:

«Ο Dee εκτελούσε τελετουργικές επικλήσεις αγγέλων και ο Kelley κοίταζε στον διορατικό καθρέφτη ή την κρυστάλλινη σφαίρα, όπου μια σειρά αγγέλων φαίνονταν και μετέδιδαν προφητείες, οδηγίες και μανιώδεις δηλώσεις σχετικά με την πνευματική φύση της ανθρωπότητας.

Οι άγγελοι δεν ήταν φιλάνθρωποι. Αντίθετοι στην πτωτική κατάσταση της ανθρωπότητας, η οποία έχει γίνει μόνο σταδιακά χειροτερέψει από τότε που εστάλησαν Ανατολικά της Εδέμ, που παρομοίαζαν τους ανθρώπους με «πόρνες» -όχι με τη σεξουαλική έννοια, αλλά με την έννοια ότι ασθενώς επιτρέπουν την προσοχή τους να γοητεύεται από κυριολεκτικά οτιδήποτε εκτός από τον Θεό.

Μετά από χρόνια δράσεων, οι άγγελοι περιγράφουν την τάξη του σύμπαντος, μια σειρά από οδηγίες για τελετουργία επικλήσεις, προβλέψεις της Αποκάλυψης και γεγονότα που θα έρθουν στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή και, τέλος, η Αγγελική ή «Ενωχική» γλώσσα, εξήγησαν ότι ήταν η γλώσσα της ανθρωπότητας της Ουρ, που ομιλήθηκε πριν από την πτώση του Αδάμ.

Για τον Dee, αυτό δεν ήταν μαγεία, αλλά θρησκεία, ο ίδιος παραδόθηκε στους αγγέλους εντελώς. Ο Kelley, όμως, ήταν τρομοκρατημένος από τα πνεύματα, θεωρώντας τα δαίμονες και συνεχώς παρακαλούσε τον Dee να σταματήσουν τις συνεδρίες.

Ο Dee επέμεινε να τον πιέζει, κρατώντας τον Kelley υπερβολικές ώρες εργασίας μέχρι εξαντλήσεως και έχοντας τον ουσιαστικά κρατούμενο στο Mortlake.

Οι άγγελοι, από την πλευρά τους, απεχθάνονταν τον Kelley, γνωρίζοντας αμέσως ότι είχε προηγουμένως εμπλακεί με δαιμονική γριμορική μαγεία και γρήγορα εξοργίστηκαν τόσο με τον Dee και όσο και τον Kelley.

Αν και ο Dee μπορούσε να είναι το πιο έξυπνο μέλος του είδους, εξακολουθούσαν να τον θεωρούν ως μια άσχετη σκνίπα.

Οι αγγελικές υπερ-νοημοσύνες εξοργίστηκαν ιδιαίτερα όταν ο Dee και ο Kelley άρχισαν να τους ικετεύουν για λεφτά (ο Kelley, ακόμη και ρώτησε αν οι άγγελοι μπορούσαν να του δανείσουν χρήματα!). Αλλά για όλη την ενοχλητική ντροπιαστική εξέλιξη του Dee και του Kelley δεν μπορούμε να πούμε κάτι, επειδή οι άγγελοι είχε ένα σχέδιο και ο Dee και ο Kelley είχαν τσιμπήσει το δόλωμα.

Με απλά λόγια, οι άγγελοι δεν ήθελαν τίποτα λιγότερο από μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, που διευθύνεται από τις θείες αρχές και πρότειναν αυτή που πρέπει να είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ιδέες στην ιστορία της Δύσης:

Μια παγκόσμια θρησκεία, που βασίζεται στην αγάπη και την ενότητα, έναν υπερ-Χριστιανισμός ή Δογματικό μονοθεϊσμό που όχι μόνο θα ξανά ενώσει τον καθολικισμό και τον προτεσταντισμό, αλλά ακόμη και τον Ιουδαϊσμό και το Ισλάμ σε μια συγχωνευμένη ολόκληρη θρησκεία.

Όλα αυτά γίνονται δυνατά, φυσικά, από την τεχνολογία που οι άγγελοι είχαν για την άμεση μεμονωμένη επαφή με τους πνευματικούς παράγοντες του Θεού, αντί να βασίζονται στην επίγεια αρχή ή γραφή.

Σε συνδυασμό με το ίδρυμα του Dee που εργαζόταν ήδη για μια χρονική Νέα Παγκόσμια Τάξη υπό την Ελισάβετ, αυτή η νέα θρησκεία θα ένωνε τις ψυχές ολόκληρου του πλανήτη, συνδυάζοντας όλη την ανθρωπότητα σε ένα κράτος και μία Εκκλησία, όλα διευθυνόμενα από τους αγγέλους τους ίδιους, τη Νέα Ιερουσαλήμ .

Έτσι, ένθερμη ήταν οι άγγελοι όταν διέταξαν τον Dee και τον Kelley να παρουσιαστούν στο δικαστήριο του Rudolf ΙΙ, της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, λέγοντας του ότι είχε καταληφθεί από δαίμονες και την εντολή τους να λάβει σοβαρά υπόψη του το αγγελικό μήνυμα. Αυτή ήταν μια θανατική καταδίκη αλλά ο Dee και ο Kelley, σκανδαλωδώς, έκαναν καλό.

Ο Rudolf τους αγνόησε, αλλά ο παπικός Νούντσιος δεν το έκανε και σχεδίασε τη καταστροφή τους. Η Εκκλησία, όπως φαίνεται, πήρε τις αξιώσεις των Dee και Κέλλυ σοβαρά, ίσως ως απειλή για την ίδια την ύπαρξή της. Ο άνθρωπος να μιλάει στο Θεό χωρίς γραπτό ή θεσμικό διαμεσολάβηση δεν προβλεπόταν».

Η απόδειξη της επιτυχίας της Αγγλίας υπό τη διεύθυνση/καθοδήγηση αυτών των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων», η έκθεση αναφέρει, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, δεδομένου ότι ξεκίνησε η Βρετανική Αυτοκρατορία στην οποία «ο ήλιος ποτέ δεν έδυε», δηλαδή μέχρι το τέλος της τον 20ο αιώνα, όταν μετά το θάνατο της βασίλισσας Βικτωρίας, το 1901, η γερμανική Βουλή του Αννόβερου (στην οποία η βασίλισσα Βικτώρια ήταν επικεφαλής) διέδοσε την «απόκρυφη γνώση» της σε όλους τους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης.

Αυτό που ξεκίνησε τότε, επισημαίνει η έκθεση, ήταν ένας αιώνας πολέμων «σκόπιμα υποκινούμενος και ελεγχόμενος» από τους «πεσμένους άγγελους/δαίμονες» που σκόπευαν την ολική καταστροφή έτσι ώστε να δημιουργηθεί η παγκόσμια θρησκεία τους, με τον πιο καταστροφικό Β” Παγκόσμιο Πόλεμο.

Για να κάνουν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο να είναι τόσο καταστροφικός, η έκθεση αυτή συνεχίζει, οι Γερμανοί Ναζί πέτυχαν τη δημιουργία μιας δια-διαστατικής συσκευής μεταφοράς επικοινωνίας που ονομαζόταν Die Glocke (The Bell), επιτρέποντας για πρώτη φορά από το 1561 ένα διαστημικό αεροσκάφος Vimana να εμφανιστεί στη Γη το 1937.

Η προηγούμενη προσπάθεια αυτών των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων» να επαναφέρουν τα διαστημόπλοια Vimana τους στη Γη μετά «τη μεγάλη ανατροπή», η έκθεση σημειώνει, συνέβη στις 14 του Απριλίου, 1561 όταν ο John Dee ταξίδεψε στη Νυρεμβέργη, στη Γερμανία και χρησιμοποίησε «απόκρυφους μηχανισμούς» που είχε διδαχθεί από τις οντότητες αυτές και προκάλεσε μια εξαγριωμένη μάχη στον ουρανό με μάρτυρες όλους τους κατοίκους της πόλης, και στην οποία «ηττήθηκαν οι έκπτωτοι άγγελοι/δαίμονες».

Μέχρι το 1937, όμως, η έκθεση αυτή αναφέρει, ένα άθικτο Vimana αερο-διαστημόπλοιο ήταν όχι μόνο στα χέρια των Γερμανών Ναζί, αλλά μπορούσαν να ξεκινήσουν την παραγωγή του με αποτέλεσμα αυτό που τώρα αναφέρεται ως «foo fighters», ένας όρος που χρησιμοποιήθηκε από τους πιλότους των συμμαχικών αεροσκαφών για να περιγράψουν τα διάφορα UFO ή μυστηριώδη εναέρια φαινόμενα που έβλεπαν στον ουρανό πάνω από το ευρωπαϊκό και το θέατρο επιχειρήσεων του ειρηνικού.

Ακόμα και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ειδικοί της MSC στην παρούσα έκθεση λένε, τα υπολείμματα των «foo fighters» των Ναζί Γερμανοί που έμειναν, μαζί με τη συσκευή Die Glocke, κρύφτηκαν στην Ανταρκτική όπου παραμένουν και σήμερα, και πιστοποιείται από πολλούς υψηλόβαθμους νυν και πρώην Ρώσους στρατιωτικούς και αξιωματούχους.

Ο μεγάλος κίνδυνος του πλανήτη μας εξαιτίας της επανεμφάνισης των αεροδιαστημoπλοίων Vimana των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων», αυτή η έκθεση προειδοποιεί, αποδεικνύεται από τη μυστηριώδη εκδήλωση στις 9 Δεκεμβρίου 2009 που ονομάστηκε «Σπιράλ της Νορβηγίας».

Δείτε το βίντεο:

Μια φανταστική απόκοσμη σπείρα εμφανίστηκε στο νυχτερινό ουρανό πάνω από τη Νορβηγία και τη Σουηδία και την οποία οι αρχαίοι άνθρωποι του πλανήτη μας είχαν όλοι καταγράψει ότι ήταν σημάδι που προηγείται πάντα την άφιξη των «θεών».

Εξίσου κρίσιμο να σημειωθεί για το «Σπιράλ της Νορβηγίας» του 2009, οι εμπειρογνώμονες του MSC δηλώνουν, ότι αυτές τις μέρες συμβαίνουν «δεκάδες, αν όχι περισσότερες» μυστηριώδη σκάφη προκαλούν εκρήξεις βαθιά κάτω στο έδαφος της Σιβηρίας αφήνοντας τεράστιους κρατήρες και πάνε στο διάστημα με ένα από αυτά να παρακολουθείται αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο μας.

Καθώς ο Πρόεδρος Πούτιν τον περασμένο Αύγουστο (του 2014) ταξινόμησε ως «πιθανή εθνική απειλή» οποιαδήποτε νέα/πληροφορία σχετικά με αυτά τα μυστηριώδη σκάφη που εκρήγνυνται κάτω από τη Σιβηρία, αυτή η έκθεση σημείωνει… ωστόσο, αναφέρει, επίσης, ότι αυτό που καλείται τώρα μετεωρίτης του Chelyabinsk της 15ης Φεβρουαρίου 2013, ο οποίος εξερράγη με 20-30 φορές περισσότερη ενέργεια από όση απελευθερώθηκε από την έκρηξη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, ήταν (με βάση την τροχιακή πορεία) στην πραγματικότητα μια «προφανής επίθεση» εναντίον της περιοχή της Σιβηρίας, από όπου αυτά τα μυστηριώδη σκάφη ξεκινούν και ήταν «ακριβώς όπως» η επίθεση μετεωρίτη στις 30 Ιούνη του 1908 εναντίον αυτής της ίδιας περιοχής που τώρα ονομάζεται το συμβάν της Τουνγκούσκα.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης και ίσως το πιο ανησυχητικό, η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν τον Πρόεδρο Πούτιν και να εμπλέξουν τη Ρωσία σε πόλεμο, είναι, στην πραγματικότητα, μια «επιμελημένη μεταμφίεση» σχεδιασμένη έτσι ώστε αυτές οι δυτικές δυνάμεις μπορέσουν να υπερβούν τη Σιβηρία για να καταστρέψουν/διαλύσουν ότι από όλες τις εμφανίσεις φαίνεται να είναι, ένα αρχαίο σύστημα άμυνας που αποσκοπεί στην προστασία του πλανήτη μας από αυτούς τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες» που είναι τώρα σε επαφή, αν δεν έχουν οριστικά τον έλεγχο, σχεδόν με όλα τα δυτικά έθνη στη Γη.

Και τέλος, αν και δεν αναφέρεται ακριβώς σε αυτήν την έκθεση του MSC, οι δυτικοί επιστήμονες φαίνεται ότι προετοιμάζουν τους πολίτες για το τι πρόκειται να έρθει, δημοσιεύοντας πολλές επιστημονικές εργασίες το περασμένο έτος που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν παράλληλοι κόσμοι και αλληλεπιδρούν με τον κόσμο μας, μία θέση, που ενοχλεί και διατυπώθηκε για πρώτη φορά από το διάσημο Γάλλο επιστήμονα και ερευνητή UFO Jacques Vallée, ο οποίος πριν από δεκαετίες προειδοποίησε ότι αυτοί που συνήθως αποκαλούνται εξωγήινοι από άλλους κόσμους μπορεί, στην πραγματικότητα, να είναι έκπτωτοι άγγελοι και δαίμονες.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. 0
  0
  Ο Δημοσθένης τα "λέει" πολύ καλύτερα και αυτά τα όντα ονομάζονται νεφελίμ!!!!!!!
  καιρός δε πολύ γαρ εγγύς
 2. 0
  0
  Το άρθρο είναι καταπληκτικό(υπάρχει και δόλος όμως πίσω διότι οι Αμερικάνοι Γερμανοί Χαζάριοι εβραίοι και άγγλοι είναι οι Άριοι)….όμως σε πολλά δεν συμφωνώ όπως περί Ατλαντίδας το 9000 π.χ…ο πόλεμος Ατλαντίδας είναι περί το 2000 π.χ. και θα το εξηγήσω παρακάτω (και μνημονέυετε κατά την γνώμη μου σε 4 διαφοερτικούς πολιτσμούς,αυτόν των Ινδών Μαχαμπαράτα,Εγκενεκον Τούρκων,Γιλγαμές Βαβυλωνίων και Νόνου Διονυσιακά…
  -οι Άριοι εμφανίστηκαν περί το 11.500 π.χ. στον Καύκασο..αυτή η τοποθεσία πρέπει να είναι το πρώτο outopost …
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B9_%CE%A4%CE%B5%CF%80%CE%AD
  μην βλέπετε εδώ που μιλάει για χωρίο με ψαράδες…έχουν μ΄νο το 3-4% σκάψει???(ας είμαστε σοβαροί,σε μια τέτοια τοποθεσία θα τα είχαμε σκάψει σε χρόνο ντε-τε.)
  η τοποθεσία είναι κοντά στην ερυθρά ημισέληνο. και είναι νεολιθικού πολιτισμού με γνώσεις αστρολογικές αλλα απέχει παρασάγγας στο να είναι τεχνολογικός ανεπτυγμένος σε σημείο που μετά από 1000 χρόνια να δημιουργηθεί πολιτισμούς σημερινού τύπου και κατασρτοφή με πυρηνικά(μιλάω για την Ατλαντίδα)
  ο χάρτης του Πιρι ρεις το δείχνει ξακάθαρα ότι δεν υπάρχει Ατλανίδα στον Ατλαντικό το 10000 π.χ.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Piri_Reis#/media/File:Piri_reis_world_map_01.jpg.
  Στο διατυτά,οι Οντότητες-Άριοι δημιουργήσαν ένα παγκόσμιο πολιτσμό που είχε που είχε 4 κέντρα..Κρήτη-Αιγύπτιοι με τους Πελασγούς αλλά με άρχουσα τάξη-ιερείς(Κρόνιους) τους Άριους-Σουμέρ με τους Άριους , Μοχέντζο ντάρο Ινδία με Ινδούς-Άριους και Τακλα μακαν(μούμιες του Ταριμ μπασιν κοκινομάληδες) Αριοι -Τουρκοι-Ταρταροι=Ταρτ-αριοι
  .Για κάποιο λόγο οι Μινωίτες & Αιγύπτιοι διασπαστηκαν από τους άλλους(πιθανολογό ότι ο Αιγιακός πολιτισμός(κοσμοπολιτικός λόγο εμποριού) εξανθρωπίστηκε γρυγορότερα
  -κάποια στιγμή το ένα Κέντρο (Μινωική Κρήτη-Αίγυπτος) αποστάτησε από τα άλλα Κρονια κέντρα(εξού και η Τιτανομαχία οπού ο Διας αποστάτησε έναντι του Κρόνου)..άλλος ένα μύθος εκτός της Τιτανομαχίας που μας δείχνει αλλαγή εξουσίας είναι και ο μύθος του Θησέα…κατόπιν ο πόλεμος πρέπει να μένετε σε όλα τα μήκη των κέντρων διότι έχουμε την ίδια περίοδο (2000-1800 π.χ.) καταστροφές πολιτισμών…και εμφανές Νίκη των Ελληνικών δυνάμεων σε εκστρατείες στην Ανατολή
  -καταστροφή Ινδίας Μοχέντζο Ντάρο 2000 π.χ. από "πυρηνικά"" (μνημονέυετε από το Μαχαμπαράτα-βέδες-ραμιγιάνα,καθώς μνημονέυετε το άσπρο νησί "Αταλα"=Σαντορίνη(αν δείτε η Σαντορίνη είναι λευκή και δεν μιλάω για τα σπίτια…αν και τα σπίτια των Κρητών όντως ήταν λευκά http://ellinondiktyo.blogspot.gr/2014/06/blog-post_30.html#gsc.tab=0
  άρα δεν αποκλείεται να είναι όπως σήμερα..ακόμα μνημονέυονται οι Έλληνες σαν γιαβανας με ιπτάμενες μηχανές-ουφο
  εδώ ένα απόσπασμα """The rising power of Yavanas
  A passage in the Mahabharata, which is rendered as a futuristic prediction mentions thus:- The Andhra Kingdom, the Sakas, the Pulindas, the Yavanas, the Kamvojas, the Bahlika Kingdom Valhikas and the Abhira Kingdom Abhiras, will then become possessed of bravery and the sovereignty of the earth (3:187).
  Encounters with Yavanas of ancient India[edit]
  Yavana rulers might have spread throughout ancient India, who established their city-states or small kingdoms during the period of Mahabharata. Many ancient Indian warriors like Pandu, Arjuna, Nakula, Sahadeva, Karna and Vasudeva Krishna were mentioned as encountering Yavana kings."""…αφιερωμένο σε αυτούς που λένε ότι καταγόμαστε από τους Ινδούς και όχι το αντίστροφο.
  αυτή η ιστορία των Γιαβανασ είναι η Ιστορία του Νόννου τα Διονυσιακά
  που οι Δυνάμεις του Διος κατατρόπωσαν τους Κρόνιους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

  συνεχίζετε
  • 0
   0
   ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ
  • 0
   0
   Ο "Δίας" και ο "Κρόνος" πέρα των "προσώπων" είναι διαχειριστικές γνώσεις και δυνάμεις κατασκευής ή διάλυσης πολιτισμού και είναι ρευστά και δισδιάκριτα τα όρια μεταξύ της εξουσίας του κρόνου ή του διός.
   Οι Κρόνιοι όχι απλώς επέζησαν αλλά αυτή τη στιγμή είναι κυρίαρχη υπερδύναμη και εαν ξέρεις να ξεχωρίζεις τις ιδιότητες του κρόνου θα το εντοπίσεις έυκολα παντού γύρω σου στο μάτριξ. Το ματριξ είναι εξ ορισμού ο κρόνος όπως και τα πειράματα επιμειξιών.

   Επίσης δεν βλέπω καμία αποστασία των μινωιτών απο τον κρόνο με την προυποθεση πως μιλάς συνολικά και στην περίπτωση που τους ταυτίζεις με τους φοίνικες τουλάχιστον σε λατευτικές πεποιθήσεις, διότι ήταν ακριβώς ίδιες. Φιλισταίοι δηλαδή οι πελασγοί είχαν υιοθετήσει τη λατρεία του κρόνου άγνωστο ακριβώς απο που όπως και οι Μινωιτες. Απο τους φοίνικες μεν, αλλά αυτό είναι γενικό.
   Στην αρχαιότητα οι φοίνικες (μαζί με τους δραβίδες νεγρίτος) ήταν σχεδόν επισήμως οι λάτρεις του κρόνου, αλλά και οι φορείς της συνολικής οντότητας που λέγεται "κρόνος" ή "νταγκον" όπως και αυτοί που ήλεγχαν το μινωικό ιερατείο. Στους φοίνικες που ήταν ένα συνοθύλευμα (απομεινάρι φυλετικό αλλά και πολιτικό αποσχιστικό της Ατλαντίδος) συμπεριλαμβάνονταν πολλές φυλές όπως σκουρόχρωμενες με σημιτικά χαρακτηριστικά, κελτοσημίτες κοκκινομάλληδες, οι εβραίοι, κανονικοί λευκοί, πελασγοί, αιθίοπες, οι Τρώες (τουλάχιστων αυτό που εννοεί ως γραμμή αίματος το κοινό της σιών) και οι περίεργοι γαλανομάτηδες… προφανώς φτάσαμε στους "άριους" που λέτε.


   ΥΓ "ΑΡΙΟΙ" ΣΗΜΑΙΝΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ…ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟΙ (ΜΕ ΕΨΙΛΟΝ ΙΩΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΡΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΛΤΕΣ.

   Την αινιγματική φυλή,των φοινίκων δηλαδή αυτό το συνοθύλευμα ανατολικών λαών των Φοινίκων που λάτρευαν τον κρόνο, εκμεταλεύεται ο σιωνισμός για να βρεί πολιτισμικές βάσεις στη μεσόγειο αλλά και τις βάσεις για την αναβίωση του κρόνου. Οι φοίνικες επειδή δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο φυλετικά ή λιγότερο θρησκευτικά αλλά ένας "πολιτισμός" μέσα στον πολιτισμό και φυλές μέσα στις φυλές του αρχαίου κόσμου. Σε γενικότερο επίπεδο έχουν αφήσει και καλά και βρώμικα στοιχεία, ιδίως το δευτερο ήταν σε απίστευτο βαθμό που το πληρώνει η ανθρωπότητα συνεχώς μέχρι σήμερα.
  • 0
   0
   με αυτά που έγραφες, σταμάτησα κάπου στην μέση της πρώτη παραγράφου. λολ

   Οι γερμανοί είναι μογγολακια, οι Χαζάροι εξαγοράστηκαν από τον σημερινό ροτσιλντ κατά την διάρκεια άλωσης Κωνσταντινούπολης, που στην ουσία ήταν μαζί με τους Ούννους οι πραγματικοί εβραίοι στο αίμα, από εκεί ξεπήδησαν, είναι επιμιξία μογγολον η ομάδα αίματος τους και πίστευαν ότι είναι σπέσιαλ μογγολα, οι Χαζάροι αφού εξαγοράστηκαν περί του 400+ μετά χρηστών, για να το παίζουν εκλεκτοί, ούτε καν εβραίοι δεν ήταν… σήμερα είναι μόνο στο θρήσκευμα.

   Η Χαζάροι είναι μια φυλή, η οποία στην κυριολεξία ναι μεν άνηκε στης παλιές φυλές, αλλά έκανε συμφωνία με τον σατανά. Με αποτέλεσμα πλέον χαρακτηρίζονται ως χαμένες φυλές αυτές. Αφού και σήμερα δεν γνωρίζουν καν την ιστορία τους και έτσι θα σβήσουν. Πιστεύουν το ίδιο τους το ψέμα πλέον.

   Η όλη καταστροφή γενικότερα προήρθε από της ορδές μογγολων και μια από αυτές είναι οι γερμανοί/τουρκοι = Ούννοι. Ταιριάζει και με τα βδελυρά έθνη τούτο, οι ορδές από μογγολα, μισανθρωπα πλάσματα, ζώα.

   Αναρωτιέμαι εάν σχετίζονται και με τους σάτυρους στα αρχαία χρόνια. Ο Μωυσής τους πχ, ήταν σάτυρος.

   Όσο για την εβραϊκή έξοδο από Αίγυπτο και τον Νώε τους, δεν εφίσταντο, στο μεν ακόμη και η Αίγυπτος έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν στέκι αυτό ιστορικά και το δε, ΔΕΝ υπήρχαν μογγολα το 9-10000πχ. Άρα ούτε ΝΩΕ.
  • 0
   0
   Ανώνυμος4 Απριλίου 2015 – 5:37 μ.μ.

   Δεν πειράζει δεν τα έγραψα για σένα..αλλά για αυτούς που συγκρήνουν την ιστορία,τους μύθους και έχουν κριτικό μυαλό και σκέφτονται από μόνοι τους και δεν ακολουθούν κάποιου είδους μυστική κολεκτίβα με "ατρ'ανταχτες αλήθειες" που δεν φέρουν αμφισβήτηση από τα μέλη τους.
  • 0
   0
   ειπες και τουρκων στην αρχη? ουτε καν να το διαβασω
  • 0
   0
   Ανώνυμος4 Απριλίου 2015 – 9:48 μ.μ.
   (Τούρκοι)Τουράνιοι-Του-Α-ν-ριοι Τοχαριοι=Τοχ-αριοι,Χαζαριοι=Χαζ-αριοι Τάρταροι-Ταρτ-αριοι……μήπως γνωρίζεις ότι ΟΛΟΙ αυτοί είναι Τούρκοι? Ολόι αυτοί είναι Τούρκοι..οι Άριοι είναι Τούρκοι!
   http://en.wikipedia.org/wiki/Andronovo_culture
  • 0
   0
   προς Ανώνυμος4 Απριλίου 2015 – 1:10 μ.μ.

   Οι Φοινίκες είναι απόγονοι των Κρητών.Φοίνικας σημαίνει το βαθύ μωβ από ρούχα που έφτιαχνάν…το ίδιο έκαναν και οι Κρήτες ,χιλιάδες χρόνια πριν.Η Κρήτη είναι από το 4000 π.χ. τουλάχιστον απόγονοι του Αιγιακού πολιτισμού,ενώ οι Φοίνικες από το 1800 π.χ. Οι Μινωίτες είχαν την κρόνια λατρεία με τον Μινώταυρο και μετά την πείραν οι Φοίνικες με τον Μολωχ,οι οποίοι μετά αναμείχθηκαν με τους Σημιτικούς λαούς.Έχεις δίκιο για το ότι οι Φοινικές είναι απόγονοι των Ατλάντων διότι οι Άτλαντες απλά είναι οι Μινωίτες Κρήτες-Σαντορίνη που καταστράφηκαν την ίδια περίοδο με τους υπόλοιπους πολιτισμούς (Μοχεντζο Ντάρο -ανδρόνοβο-Σουμέρ-Κρόνιοι Υκσώς Ινδοι στην Αίγυπτο).
 3. 0
  0
  συνέχεια
  http://en.wikipedia.org/wiki/Yavana_Kingdom (φυσικά είναι ανακατεμένα,πρέπει να ξέρεις ιστορία και να συνκρήνησ και με τον Νόνο για να καταλάβεις ποιος είναι ποιος)
  http://unmyst3.blogspot.gr/2014/09/atala-white-island.html (ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΠΕΙΡΟΣ)
  http://unmyst3.blogspot.gr/2014/09/atala-white-island.html
  εδώ σκόπιμα ο αρθρογράφος σε οδηγεί στον Ατλαντικό…ενώ στο Μαχαμπαράτα το λέει ξεκάθαρα ότι η Αταλα είναι των ΠΟΥΡΑΝΑ= ΟΥΡΑΝΙΔΕΣ=ΑΡΙΟΙ=ΟΥΡ=ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ ..που κάποια στιγμή ανατράπικαν(αποστασία) από τις δυναμεις Διος στην Κρήτη και Σαντορίνη…και μετά ο Διας-Διονυσός έκανε ένα τουρ σε όλο τον Πλανήτη.
  -πάμε στην Τακλα μακαν..εδώ έχουμε τον Τούρκικο μύθο-Εποσ του ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ ο οποίος μοιάζει με την Τιτανομαχία(Τάρταρα) από την ανάποδη,όπου κάποια στιμγή κάποιοι τους έκλησαν τους Τούρκους-Τάρταρους-Αριους σε ένα βουνό που ήταν στα Αλτάι(Τάρταρα???)https://www.youtube.com/watch?v=quDRrkc2j4k
  διαβάστε τη ιστορία από κάτω από το βιντεάκι..αν και έχει και ανακρήβιες διότι έχουν βάλει και δικούς μας θεούς μέσα=Αθηνά=Ασανα.
  άρα κάποια στιγμή ο Διας αποστάτησε και άρχιζε και εκστράτευσε στην ανατολή η τουλάχιστον οι Πελασγοί-ακόμα δεν είχαμε γίνει Έλληνες (Διονυσιακά http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC) νίκησε τους Ινδούς (μαχαμπαρατα -Θιβετ-Ταρταρα) νίκησε τους Τούρκους(εργενεκον-Τάρταρα) …και τέλος νίκησε και τους Σουμέριους (Γιλγαμες)http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC
  Βαβυλωνιακό έπος(τα ονόματα είναι Σημιτικά γιαυτό δεν θα δείτε ομοιότητες με τα Ινδικά ,Ελληνικά)
  -εικάζω ότι μόλις νικήθηκαν οι Κρόνιοι διασπαστηκαν σε δυο ομάδες,μια ομάδα ιερέων πηγαν στην Αμερική εξού και Κρόνιες λατρείες των Μαγια-Αζτεκων..Η ΑΛΛΙΏς ΚΑΙ Η Γη του Κρόνου
  https://www.youtube.com/watch?v=xAFL-ovNKic
  ενώ οι άλλοι είναι οι Τούρκοι-Χαζ-άριοι Εβραίοι(που μένουν σε Αμερικάνη-Αγγλοσάξονες-Ούνοι-Γερμανοί) και είναι ο εχθρός μας…εξού κι το άρθρο των Ρώσων.
 4. 0
  0
  Καλή η προσπάθεια της Κόκκινης Σαμπάλα να εμφανιστεί ως προστάτιδα δύναμη του "χριστιανικού" κόσμου,αλλά δυστυχώς
  οι πράξεις και οι ενέργειες του νεομπολσεβίκου δήθεν τσάρου δεν
  βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση.Ο Ιησούς από τη Γαλιλαία
  δεν προέτρεπε τους ανθρώπους να ΚΛΩΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ,ούτε
  να φοράνε κέρατα στις γυναίκες τους,ούτε να εξαφανίζουν
  αντιφρονούντες μέσα στη μαύρη νύχτα.
  Περαστικά σας ΜΟΓΓΟΛΙΑ,εγχώρια και διεθνή.
 5. 0
  0
  αυτα που λεει ο cobra εδω και γενικά τι ρόλο παίζουν αν ''ξέρε' 'κάνεις''…http://universalblessing.blogspot.gr/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί