19:13 - 01/03/2014

Τσουνάμι εξελίξεων. Οι Εβραίοι σκοπεύουν να απαγορεύσουν την χρήση του τεμένους του Ομάρ, ώστε να κάνουν τον τρίτο ναό. Ο Νταβούτογλου πήγε στους Ουκρανούς εχθρούς του Πούτιν

Χαμός εξελίξεων. Η εβραϊκή κνεσέτ (βουλή), σκοπεύει να απαγορεύσει την είσοδο μουσουλμάνων στο χώρο που βρίσκονται τα δύο τεμένη και όπου υπήρχε κάποτε ο ναός του Σολομώντος.

Αυτό έχει ξεσηκώσει τους Παλαιστινίους και αναμένονται συγκρούσεις και ένταση.

Καταλαβαίνει κανείς, ότι αφού το όρος του ναού θα επιτρέπεται να το επισκεφθούν μόνο Εβραίοι, θα χτιστεί και ο ναός του Σολομώντος (ο τρίτος) και θα αχρηστευθεί το τέμενος του Ομάρ.

Εντωμεταξύ, η διεθνής αμνηστία, στην ετήσια έκθεσή της, μιλά κατά του Ιασραήλ, που καταπιέζει λέει τους Παλαιστινίους (τώρα το θυμήθηκαν) και ζητά διεθνή παρέμβαση πάνω στο θέμα.

Θυμίζουμε ότι ο Λιακόπουλος είχε παρουσιάσει στην τηλεοπτική του εκπομπή, τις καταγγελίες του Νετανιάχου, για τους εκβιασμούς των ΗΠΑ κατά του Ισραήλ.

Δεν αποκλείεται αυτή η ενέργεια των Εβραίων, να δώσει την αφορμή για νατοϊκή παρέμβαση στα Ιεροσόλυμα.

Δήλωσε μάλιστα το εβραϊκό κοινοβούλιο, οτι χωρίς το χώρο του ναού του Σολομώντος κάτω από αποκλειστική εβραϊκή κυριαρχία, δεν υπάρχει εβραϊκό κράτος.

Από την άλλη πλευρά σε μία επίδειξη ανείπωτης ανοησίας, ο Νταβούτογλου, επισκέφθηκε σήμερα το Κίεβο για να συναντήσει τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης και τους εκπροσώπους των μουσουλμάνων Τάταρων της Κριμαίας (Γιουγκούρ Τούρκοι).

Η κίνηση αυτή του Νταβούτογλου, βάζει την Τουρκία απέναντι στον Πούτιν και ίσως η προφητεία που μιλάει για βροχή πυραύλων στην Τουρκία, να μην απέχει πολύ από το να εκπληρωθεί.

Μιλώντας για προφητείες, θυμίζουμε ότι στα βιβλία του Λιακόπουλου, υπάρχει η προφητεία του Αγίου Αγαθάγγελου, που λέει ότι:

Άκουσα φωνή που έρχονταν απ’ το βορρά, κι έλεγε τα εξής· Ρωσία ξύπνα λοιπόν απ’ τον ύπνο, σ’ εσένα απευθύνεται ο λόγος του Αγγέλου του Κυρίου, και το πρωί, με τον ήλιο, θα γεμίσει με καθαρό λάδι ο πυρσός σου, και πριν ο ήλιος φτάσει στο ανατολικό ζώδιο, θα φανερωθείς· ω φίλη, κοίτα τα πολεμικά σου όργανα πώς γεμίζουν τον αέρα με μελωδίες· οι πολεμιστές και οι ήρωές σου ψάλλουν για τη νίκη, προσκαλώντας σε να ξαναφτιάξεις τον πλανήτη από το αμόλυντο, ξεφλουδισμένο κριθάρι με την αληθινή σφραγίδα του Χριστού, που σε γλίτωσε κάποτε από τα σκοτάδια της ειδωλολατρίας·

πάρε γρήγορα τα όπλα, αδελφή μου, πορεύσου, υπερασπίσου την αιώνια αλήθεια του· γιατί εσύ έχεις το σημάδι μιας τόσο λαμπερής δόξας. Αλλά άκουσε, φίλη αδελφή· από τους Αγαρηνούς θα ενοχληθείς κατά την έβδομη εκατοντάδα, και μέτρα σχεδόν μέχρι τον τεσσαρακοστό, και θα δεις πως θα νικήσεις και θα τον καταστρέψεις, και στην χερσόνησο (Κριμαία) θα νικήσεις και θα περάσεις την Μαιώτιδα λίμνη, θα σπάσεις την Ταυρική (Κριμαία) και τα γύρω μέρη.

prisonplanet.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. 0
  0
  ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ= Η Γ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΟΣ=Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…ΜΑΑ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΑΤΕΕ !
 2. 0
  0
  ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΒΕΙΑ made in HELL AS
  Με πολύ ΔΙΑπλοκή και ΔΙΑνόηση η ΔΙΑφθορά εδώ και 2000 χρόνια,τον νου και την καρδιά του Ανθρώπου προσπαθεί να ΔΙΑβάλει.Τρέχεις να ΔΙΑκανονίσεις και είσαι έτοιμος ηλεκτρονικά να ΔΙΑκυβερνηθείς,το μήλο της τεχνολογίας πάλι έχεις δαγκώσει(apple) και χωρίς αυτήν δεν ζεις.Ποτέ δεν πίστεψες φουκαρά ανθρωπέ Αυτόν που σου είπε 'πίστεψε και μπορείς μόνος σου ακόμα και βουνά να κινείς'
  Δεν άφησες σε Αυτόν την επιβίωση,Τον παραμέρισες για την υλική σου και μόνο ΔΙΑβίωση.
  Η νέα παγκόσμια θρησκεία δεν θα'ναι τόσο νέα,πρόσεχε από την πόρνη την ρώμη μην πλανηθείς.Κάτω από τις αρχαίες φτερούγες της αν συΖΕΥκτείς να ξέρεις,δεν είσαι γραμμένος στο βιβλίο της ζωής.Ελληνα πρόσεχε το φως στην οικουμένη θα νομίσεις ότι πάλι δίνεις,άλλα θολωμένος κεφάλι Χριστιανού στους ώμους δεν θ'αφήνεις.
  Μην αφήνεις τον Σταυρό και μην πας στον κεραυνό ακόμα και αν γίνει συμβολο λατρευτικό,απ' όλο τον κόσμο κάτω εδώ.Ο τοξοβόλος με νίκες θα'ρθει και θα σε σώσει από αυτούς με το ένα μάτι το κακό.Τότε θα πλανευτείς και θάλαλάζεις και δεν θ'ακούς τι θα σου λένε προφήτες δυό.
  Μετά την νίκη του αυτή για δευτέρα παρουσία θα το νομίσεις και θα τον προσκυνήσεις για θεό.
  Αρχαία σύμβολα Ελληνικά θα φοράει και από όλους θα ΔΙΑφέρει.Με αρχαίο Ελληνικό χαιρετισμό θα χαιρετάει και το χάραγμα του κεραυνού στο μέτωπό σου θα βάλει ή στο χέρι.
  Περήφανος θα νιώσεις τότε για την καταγωγή σου,και κανείς από την θέση(άποψη) σου δεν θα σε κουνάει.ΑΧ καημένε άνθρωπε…. ο εωσφόρος φοίβος απόλλων ΠΑΛΙ σε πλανάει.
  Τον ΧΡΙΣΤΟ μην ΔΙΑκόψεις με κεραυνό, πιστεψέ με δεν θα έχει ΕΝ ΔΙΑ ΦΕΡΩΝ.
 3. 0
  0
  ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ [ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ ]…ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΥΝ [ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΚΑΨΕΙ ΟΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ]…ΕΙΤΕ [ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ] ΛΑΘΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ … ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ [ ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ]….ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙ [ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ]…ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 9.36 ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ …Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ [ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΘΕΙΚΗ ]…ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΒΑΣΙΜΗ…Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 4. 0
  0
  ΜΑ ειστε τοσο ασχετοι που δεν ξερετε οτι ο σταυρος ειναι ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑ !!!
  Αιντε κλεφτοκοταδες !
  ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ
 5. 0
  0
  9,48 Εσένα γιά Παπαδαριό σε κόβω !!!
 6. 0
  0
  1 Μαρτίου 2014 – 9:59 μ.μ.
  Για στείλε μας ένα σύνδεσμο από σοβαρή πηγή για να το διαπιστώσουμε και μεις οι αμόρφωτοι.
 7. 0
  0
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ… ΩΣ ΚΤΙΣΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΑΛΙΦΗ Κ.Λ.Π. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ.

  ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ… ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΕΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ Η ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ… ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. Η ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ".

  ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ "ΘΑ".

  https://www.youtube.com/watch?v=FHxNeycuGHo

  ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΧΑΜΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΗ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΘΑ… ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΗ…

  ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΗ (ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ)… ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ "ΧΑΜΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

  ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

  ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ… Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΝΕΣΕΤ ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΗ Κ.Λ.Π. ΠΟΘΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΙΕΥΘΕΙ; ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ! ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ.. ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ.

  ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ… ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο. "ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ"…

  ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ; ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ; Η ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΤΑΧ;

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ… ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ.

  ΑΥΤΑ.
 8. 0
  0
  10.45 ο ισοσκελης σταυρος ειναι αυτος που οντως υπηρξε ως συμβολο στην αρχαια Ελλαδα και συμβολιζει την ισομερια του πνευματος και της υλης . Στη συνεχεια , ο χριστιανικος Σταυρος , ανεβαζοντας το μικροτερο οριζοντιο μερος του σταυρου προς τα επανω , μας λεει πως ο Χριστος με την θυσια του εξυψωσε το πνευμα και νικησε την υλη . Μια εμφανεστατη σχεση και εξελιξη του ελληνικου πνευματος με το Χριστο . Τωρα απο κει και περα , οτι θελει ο καθενας λεει , δειχνει το επιπεδο του και φυσικα κρινεται εστω και ανωνυμος .
 9. 0
  0
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ http://youtu.be/SBlpEQZrwqE

  ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΟLLYWOOD……KAI ΕΔΩ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ…….ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ……….

  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ………….

  ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ…….ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ……ΒΛΕΠΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ………….ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ………

  ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……..ΘΑ ΠΕΙ……ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ…..ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ………ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…………..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…….

  ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ…….ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…….ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ………ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ……………….

  ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ……..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ……….

  ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…….ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ……ΓΙΑΤΙ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ……….

  ΟΣΟΙ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ……ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ……ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ……….

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ…….ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ……ΤΟ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ 666…..ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ……ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑ……ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜ…..ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ……ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΘΕΟ…..ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ ΘΗΡΙΟ 666 ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑ…..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ……

  ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ……ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ…….ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ……ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ…….ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ…..ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ……ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ……ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ…….ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΑΣΑ ΤΟΥΣ…..ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ……ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ…..Η ΤΟ ΕΝΑ….Η ΤΟ ΑΛΛΟ……

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ http://youtu.be/SBlpEQZrwqE

  ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΟLLYWOOD……KAI ΕΔΩ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ…….ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ……….

  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ………….

  ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ…….ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ……ΒΛΕΠΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ………….ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ………

  ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……..ΘΑ ΠΕΙ……ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ…..ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ………ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…………..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…….

  ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ…….ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…….ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ………ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ……………….

  ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ……..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ……….

  ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…….ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ……ΓΙΑΤΙ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ……….

  ΟΣΟΙ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ……ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ……ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ……….

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ…….ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ……ΤΟ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ 666…..ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ……ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑ……ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜ…..ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ……ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΘΕΟ…..ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ ΘΗΡΙΟ 666 ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑ…..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ……

  ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ……ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ…….ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ……ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ…….ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ…..ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ……ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ……ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ…….ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΑΣΑ ΤΟΥΣ…..ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ……ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ…..Η ΤΟ ΕΝΑ….Η ΤΟ ΑΛΛΟ……

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ 1 Μαρτίου 2014 – 9:48 μ.μ……ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ……ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ……ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ……
 10. 0
  0
  2 Μαρτίου 2014 – 3:32 π.μ.
  θεος ποιος θεος υπαρχει? η στο ειπαν αλλοι?
  μην ακους οτι πυστευεις εδω σφαξαν χιλιαδες ελληνες για να περασει η θρησκεια.
  τεσπα δεν θα πω αλλα δεν κανει να αλλαζω μυαλα που κοιμουνται ακομα
 11. 0
  0
  Εύγε στον Ηλία και στον 3.32 π.μ.. Σύνεχιστε την αφύπνιση παιδιά. μαζι με προσευχές κι όλα θα πάνε κατ'ευχήν..
  iceamenos 888
 12. 0
  0
  Για στείλε μας ένα σύνδεσμο από σοβαρή πηγή για να το διαπιστώσουμε και μεις οι αμόρφωτοι.
  1 Μαρτίου 2014 – 10:45 μ.μ.
  Οχι , να μου στειλεις εσυ ενα σοβαρο συνδεσμο που λεει για το χριστο !!
  ΜΙΑ ιστορικη πηγη !
  Ανεκδιηγητοι ειστε
 13. 0
  0
  2 Μαρτίου 2014 – 12:52 π.μ.
  Μα όσο ψάχνεις διαπιστώνεις ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν το έχουν ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ και "μεταποιήσει" προκειμένου να στήσουν το παραμάγαζο τους που είναι η "εκκλησία του ιησού".
  Από τα Ορφικά (τα πρώτα γραπτά κείμενα) έχουν αρχίσει το ξέσκισμα και συνέχισαν βέβαια και στο ξέσκισμα και κατασφάξιμο των ανθρώπων.
  Στο τέλος βλέπεις τα αποτελέσματα στους εγκεφάλους τους στα σχόλια…….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί