19:07 - 31/01/2015

Τσιπάκι στους υπαλλήλους της εμφυτεύει σουηδική εταιρεία

σχόλιο ID-ont: Η «δημοκρατική», «φιλελεύθερη» και «πρωτοπόρα» Σουηδία δείχνει το δρόμο: Γιατί κάρτες και αηδίες; Κατ’ευθείαν στο εμφυτεύσιμο τσιπάκι! Αλοίμονο την εποχή που όλοι μαζί επιχειρήσεις και κράτη θα υποχρεώνουν τους πολίτες τους στην εμφύτευση. Δεν είναι μακριά! απλά είναι η εποχή «της super προόδου» η εποχή δηλ. μετά τις Ηλεκτρονικές Κάρτες…

Αντί για κάρτα εισόδου η σουηδική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Epicenter αποφάσισε να εμφυτεύσει στην παλάμη του χεριού των εργαζομένων της ηλεκτρονικά μικροτσίπς.

Το χαμηλής ραδιοσυχνότητας τσιπάκι τοποθετείται απλώς πιέζοντάς το κάτω από το δέρμα του χεριού και ακολούθως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχει πρόσβαση ο εργαζόμενος σε διάφορες υπηρεσίες που έχει δικαίωμα, δηλαδή να ανοίγει πόρτες, να βγάζει φωτοτυπίες κ.λπ.

«Πονάει σαν να σου κάνουν ένεση με λεπτή βελόνα», σχολιάζει ο ρεπόρτερ του BBC που καλύπτει θέματα τεχνολογίας, και εμφύτευσε και αυτός το τσιπάκι στο χέρι του.

Το τσιπάκι υπέγραψαν ότι δέχονται 400 άνθρωποι και όπως δηλώνουν οι περισσότεροι, ελπίζουν στο μέλλον να μπορούν με αυτό να κάνουν και τις συναλλαγές τους, να πληρώνουν τον καφέ και το σάντουιτς που αγοράζουν από την καντίνα του γραφείου τους.

Μάλιστα, είναι πολύ ευχαριστημένοι, καθώς δεν χρειάζονται κωδικοί πιν ή άλλου είδους δικλίδες ασφαλείας, αφού η κάρτα τους δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ή να κλαπεί.

tanea.gr

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Να έπαιζαν και τα video…
 2. 0
  0
  Ψυχανωμαλα προβατααααααααα.
 3. 0
  0
  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΡΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ!!!
  ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
  ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟ.
  Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΣΙΣ ΕΦΘΑΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΩΡΙΝΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΑΡΝΙΟΥ.
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
 4. 0
  0
  το τσιπάκι του αντιχρίστου…καμμία ασφάλεια για την υγεία όσων το βάλλουν βέβαια, ηλεκτρονική σκλαβιά…μακριά από τέτοιες σατανικές τεχνολογίες…ούτε στα ζώα δεν πρέπει να βάζουν τσιπ…φυσικά εκτός από τις πληρωμές που θα σε βάζουν να κάνεις με αυτό θα χρησιμεύει και για να σε εντοπίζουν όπου πας…ελεύθερος σκλάβος…ένας αιχμάλωτος του αντιχρίστου…
 5. 0
  0
  τα τσιπάκια θα χακάρονται στο μέλλον μια χαρά, όπως και όλα τα άλλα συστήματα. Σε κάθε μέτρο υπάρχει και αντίμετρο. Τέλος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί