Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:59 - 25/02/2015

Τρομοκρατημένη η παγκόσμια ελίτ…εγκαταλείπει το πλοίο! Ποιος είναι ο άγνωστος κίνδυνος που κρύβουν σκόπιμα;; (βίντεο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακραία καιρικά φαινόμενα, οικονομικό χάος, πολεμικές προετοιμασίες και συζητήσεις για επερχόμενες συγκρούσεις…

Πλέον δεν περνάει ούτε μέρα χωρίς να συμβεί κάτι συνταρακτικό. Μάλιστα ολοένα πληθαίνουν τα σημεία που δείχνουν ότι η ανθρωπότητα οδεύει προς ένα συγκλονιστικό γεγονός.

Σύμφωνα με την Αποκάλυψη, ο φόβος θα γιγαντωθεί τις «έσχατες ημέρες» και οι καρδιές των ανθρώπων θα πλημμυρίσουν από πανικό.

Η παγκόσμια υπερεθνική ελίτ, οι Κροίσοι και οι ολιγάρχες γνωρίζουν τον κίνδυνο που έρχεται και έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται. Αγοράζουν ολόκληρες εκτάσεις σε απομονωμένες περιοχές και υπερπολυτελή υπόγεια καταφύγια. Ποιος είναι όμως ο άγνωστος κίνδυνος, τον οποίο σκόπιμα κρύβουν από τους ανθρώπους;

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 02/25/2015 @ 5:06 ΜΜ

    ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ(ΑΓΓΛΙΚΑ) Κ ΒΑΖΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ?
    ΤΙ Ν ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ?

    • Ανώνυμος 02/26/2015 @ 8:45 ΠΜ

      Εχει υπότιτλους ρε φίλε.
      Πατάς εκεί που έχει τις γραμμούλες κάτω δεξιά, δίπλα απο το ρολόι.
      Επιλέγεις μετάφραση —-> Ελληνικά.

    • Ανώνυμος 02/26/2015 @ 12:17 ΜΜ

      το παταω για υποτιτλους και δεν μου βγαζει τιποτα …..πως να το κανω?????

  2. Ανώνυμος 02/25/2015 @ 6:26 ΜΜ

    Αμα ήξερα ιγγλέζικα ρε μάγκα μου, τώρα θα ήμανε εφημεριδοπώλης κάτω από τη Γκόλντμαν Σαξ…

  3. Ανώνυμος 02/25/2015 @ 6:28 ΜΜ

    νε ρε παιδια κανενα υποτιτλο please

  4. Ανώνυμος 02/25/2015 @ 6:45 ΜΜ

    Μάλλον εξακολουθούν πολλοί να μην καταλαβαίνουν το παιγνίδι των οργανωτών της παγκόσμιας διακυβέρνησης…
    Οι «ισχυροί», με τους οποίους μίλησε ο δημοσιογράφος, του είπαν πως τα έθνη αποτυγχάνουν και αυτό τους προκαλεί «φόβο»!

    Ας το διευκρινήσω (για όσους δεν κατάλαβαν το υπονοούμενο): Τα έθνη αποτυγχάνουν ΆΡΑ πρέπει να αντικατασταθούν από κάτι άλλο!!! που δεν θα είναι έθνος αλλά «Μεσσίας» που θα βάλει τα πράγματα σε τάξη… σε Νέα Τάξη. Οι «ισχυροί», μάς κατευθύνουν προς τον δικό τους τρόπο σκέψης και στον ΔΙΚΌ τους «φόβο».

    Οι «ισχυροί» θα προκαλέσουν πόλεμο και λοιπά δεινά (κάπου θα γίνουν πόλεμοι και κάπου αλλού καταστροφές ή επιδημίες) και και θα πουν πως άλλοι φταίνε (το ISIS, οι τρομοκράτες, οι εξωγήινοι, οι αντιδραστικοί, οι ΝΑΖΙ, κλπ). Φυσικά θα την σκαπουλάρουν χαλαροί προς «καθαρές» περιοχές και θα επιστρέψουν ως μεσσίες προσφέροντας προστασία -ως μαφιόζοι- μέσω του νέου φεντεραλιστικού κόσμου ΝΤΠ, δίνοντας ψίχουλα βοηθείας στους ταλαιπωρημένους πρώην πολίτες και νυν σκλάβους.
    Σε καμιά 10ριά χρόνια θα το ζήσουμε το έργο, ή όχι.

  5. αυτα ειναι για οσους φοβουνται
    τι μας τα δειχνεις για να φοβηθουμε η να συνειδητοποιησουμε οτι ο φοβος ειναι μια πλανη?

  6. Ανώνυμος 02/25/2015 @ 7:43 ΜΜ

    Νόμιζα οτι με τη Διαμαντοπούλου η Αγγλική έγινε πρώτη γλώσσα μας γιαυτο

  7. Ανώνυμος 02/26/2015 @ 1:39 ΠΜ

    Ναι, ναι…έρχεται ο σαλούσα και οι ανδρομέδιοι!…Καθ' όδόν είναι, έκαναν μία στάση στα έβερεστ να πάρουν ένα freddo και έρχονται….

  8. Ανώνυμος 02/26/2015 @ 6:53 ΠΜ

    Ρε παιδιά , είναι δυνατόν, να είστε τόσο , μα τόσο αφελείς ; Αυτές οι ανοησίες με Ανδρομέδιους και άλλοτε με Πλειάδειους , που όλο έρχονται αλλά τελικά δεν φτάνουν ποτέ , είναι για ανθρώπους άμυαλους , αφελείς , και μειωμένης αντίληψης . Που δεν αποφασίζουν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους αλλά τα περιμένουν όλα απο "κάποιους άλλους ". Και στον Θεό μεν δεν πιστεύουν , αλλά σε τίποτα παραμύθια με εξωγήινους που δήθεν μας "αγαπούν" και τάχα "ενδιαφέρονται" για μας , τρέχουν πρώτοι και καλύτεροι ! ! ! Είναι ντροπή και μόνο να το σκεφτεί ένας σώφρων άνθρωπος . Όχι ρε , οι Ανδρομέδιοι δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ηλιακό μας σύστημα . Απ' ότι με έχουν ενημερώσει απο το Ανδρομέδα News τους έσκασε το λάστιχο στο δρόμο και δεν θα μπορέσουν να έρθουν ούτε και φέτος .

  9. Ανώνυμος 02/26/2015 @ 4:23 ΜΜ

    PAIDIA MHN PSAXNETE TOYS ANDROMEDIOUS ,TOYS ESTHLA NA MOY FEROYNE ENA EKATOMYRIO PAKETA TSIGARA..THA ARGYSOYN LIGO..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*