Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:11 - 04/02/2015

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ… Δείτε πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων προωθεί την καταστροφή της Χριστιανοσύνης και την Πανθρησκεία…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει ανοίξει για τα καλά και το τελευταίο διάστημα οι «άρχοντες» τρέχουν με δαιμονιώδεις ρυθμούς για την ολοκλήρωση του σχεδίου της Παγκοσμιοποίησης. Και μέρος αυτού του σατανικού σχεδίου αποτελεί και η εξαφάνιση της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης, της μοναδικής και αληθινής, μέσω της επιβολής της Πανθρησκείας… Και δυστυχώς το κακό αυξάνεται και οι Χριστιανοί ολοένα και δέχονται τα δεινά του…

Πως όμως προωθείται η επιβολή της Πανθρησκείας; Πέραν των φανερών πρωτοβουλιών του Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο, η Νέα Τάξη Πραγμάτων ακολουθεί και άλλο πλάνο. Ας το αποκαλύψουμε… Μια μυστηριώδης οργάνωση γνωστή ως πρωτοβουλία των Ηνωμένων Θρησκειών (United Religions Initiative – URI) έχει αναλάβει να ενώσει τις θρησκείες του κόσμου σε μία. Έχει αναλάβει να πείσει εκκλησίες, ποιμένες και ηγέτες από όλες τις ηπείρους να ενοποιηθούν σε μια γροθιά, σε «One World Religion», παρόμοια με ότι προωθούν τα Ηνωμένα Έθνη για τα κράτη του κόσμου.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 02/04/2015 @ 11:41 ΜΜ

    Που ειστε ρε καλοπαιδα;;; Οι Εβραιοι τα βαζουν με τους Εβραιους…Χριστιανους !!!
    Και μαλιστα με τα "αδερφια"τους τους ορθοδοξους!!!
    Δεν θα γραψετε κανα κατεβατο;;; ΑΛΗΘΕΙΑ..ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ;;;;
    χμμμμμ…..βρωμαει αστραπες η πανθρησκεια τους!!!!!!!!!!!!!

  2. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 5:46 ΠΜ

    Χμμ… Προτείνω οι δωδεκαθεϊστές να διαβάσουν τον Ηρόδοτο, ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι οι θεοί των Ελλήνων προέρχονται από την Αίγυπτο. Χα Χα Χα!!!!!
    Όλοι εσείς οι αρχαιολάτρες αγνοείτε βασικά πράγματα!!!

  3. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 8:10 ΠΜ

    Ναι προωθούν την πανθρησκεία ….. Τα παγκόσμια κορόϊδα και πιόνια . Δεν πήραν το μάθημα τους ακόμη . Αυτά τα ασήμαντα ανθρωπάκια ; να τους πει κανείς ; ή οχιές και σκορπιούς ; Ότι και να κάνουν ακόμη και αν το κάνουν , λίγο θα κρατήσει και θα γίνει για να υπογράψουν μόνοι τους την καταδίκη τους .Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο . Όλα τα άλλα είναι "ευσεβείς πόθοι". Όσο για σένα "έξυπνε" 1 : 41 π.μ. που το παίζεις σπουδαίος επειδή "ανακάλυψες κι εσύ ξαφνικά την Αμερική" και νομίζεις ότι είσαι κάποιος , ναι ρε κορόιδο εσένα λέω . Είναι ποτέ δυνατόν ένας σώφρον και λογικός άνθρωπος να πιστέψει σε κάτι ή κάποιον με μοναδικό κριτήριο την εθνικότητα,όπως κάνετε εσείς ; Εντάξει έκανες την επιλογή σου , γιατί έτσι σου αρέσει , για να αισθάνεσαι πως είσαι πάνω από όλους βαυκαλιζόμενος με την ιδέα ότι ανήκεις σε μια ανώτερη "υπερφυλή". Αναρωτήθηκες όμως αν υπάρχουν οι υποτιθέμενοι θεοί σου και αν μπορούν να σε βοηθήσουν σε τίποτα ; σκέφτηκες ποτέ την πρακτική πλευρά ; Το έχω πει και σε άλλους του σιναφιού σας και σε προκαλώ : αν ποτέ σου τύχει , λέω , αν σου τύχει , να κινδυνεύσεις , επικαλέσου τον Δία . Για να δούμε θα σε σώσει ; αν σωθείς τότε σημαίνει πως πήρες τον σωστό δρόμο .Όλο το ζουμί εδώ είναι ! Όλα τα άλλα είναι άχρηστα και μάταια . Δεν περιμένω βέβαια να κατανοήσεις αυτά που σου λέω γιατί είσαι όμοιος με τους θεούς σου και το μυαλό σου έχει μεταβληθεί σε άψυχο και κρύο μάρμαρο .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*