Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:25 - 31/10/2014

ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΛΑ: Παραγγελία 250.000 στολών Hazmat για το Ντάλας!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΛΑ: Παραγγελία 250.000 στολών Hazmat για το Ντάλας!

Ένας διευθυντής μεγάλης εταιρείας μεταφορών αποκάλυψε αποκλειστικά στο Infowars ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει παραγγείλει 250.000 κοστούμια Hazmat για να στείλει στο Ντάλας, την τοποθεσία του πρώτου κρούσματος Έμπολα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο διευθυντής της εταιρείας απέδειξε τα διαπιστευτήριά του στο Infowars παρέχοντας πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία και αποστολή ενός ελεγχμένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό της εταιρείας, αλλά επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του λόγω δικαιολογημένου φόβου ότι θα μπορούσε να απολυθεί για την αποκάλυψη των πληροφοριών.

«Μόλις έμαθα ότι έχουμε κληθεί να μεταφέρουμε 250.000 κοστούμια HAZMAT στο Ντάλας, Τέξας για την κυβέρνηση των ΗΠΑ», δήλωσε το άτομο, το οποίο διαχειρίζεται τους οδηγούς που εργάζονται για την εταιρεία μεταφορών.

Η αγορά ενός τέτοιου αριθμού στολών Hazmat που θα σταλεί στο Ντάλας επιβεβαιώνει ότι οι υγειονομικές αρχές εξακολουθούν να είναι πολύ ανήσυχες για την εξάπλωση του ιού Έμπολα, αφότου δύο νοσοκόμες στην πόλη που φρόντιζαν τον ασθενή μηδέν, Τόμας Eric Duncan, προσβλήθηκαν από τον ιό νωρίτερα αυτό το μήνα .

Σε συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα, ο γιατρός James Lawrenzi αποκάλυψε ότι το Νοσοκομείο Corporation of America (HCA), ένας ιδιωτικός φορέας εκμετάλλευσης των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης, είχε αφαιρέσει τον προστατευτικό εξοπλισμό και τις στολές Hazmat από τοπικά νοσοκομεία χωρίς να τα αντικαταστήσει. Ο Lawrenzi αποκάλυψε επίσης ότι οι πιθανές περιπτώσεις Έμπολα πήγαιναν χωρίς να αναφέρονται και ότι οι ασθενείς είχαν «εξαφανιστεί» από τα νοσοκομεία.

Η εταιρεία διανομέας PPE Lakeland Industries ανακοίνωσε χθες ότι έλαβε 1 εκατομμύριο παραγγελίες για στολές Hazmat από κυβερνητικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, ένα δελτίο τύπου που ώθησε την τιμή της μετοχής της εταιρείας στα ύψη κατά 30 τοις εκατό.

Επίσης, όπως επιβεβαιώθηκε με διάφορους διανομείς, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει εξαντλήσει τις προμήθειες των στολών Hazmat και το απόθεμα τοποθετείται σε αναμονή για «κυβερνητικές ανάγκες».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 1:05 ΜΜ

    ή απλά οι μίζες είναι πολλές και τα κέρδη της εταιρείας ακόμα περισσότερα (για να μπορεί να ταϊσει πολιτικούς τύπου Αβραμόπουλου με τις παραγγελίες εμβολίων για την γρίπη…)

  2. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 1:38 ΜΜ

    Στα αρχιδα μας με τον εμπολα μας τα πρηξατε.Δεν κανουμε τα βρωμοεμβολια που να χτυπιεστε.Οι Ελληνες δεν κολλανε τιποτα.Αντε παραπερα

  3. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 2:58 ΜΜ

    και εδω η επιδημια μπομπολα και σια σαρωνει χρονια τωρα…….

  4. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 4:21 ΜΜ

    Δεν υπάρχει Έμπολα. Και όταν θα κυκλοφορήσουν κανένα εμβόλιο (που θα το κάνουν), ξέρετε. Μακριά από εμάς.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*