Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:20 - 18/02/2014

Το ECOFIN έδωσε το πράσινο φως για «κούρεμα» τραπεζικών καταθέσεων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την πολιτική συμφωνία 17ης Δεκεμβρίου 2013 μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των κρατών μελών για το νέο τραπεζικό καθεστώς, που ουσιαστικά επιβάλει τη διάσωση των προβληματικών τραπεζών από τους καταθέτες, επικύρωσε το Ecofin.

«Χαιρετίζουμε την υιοθέτηση της πολιτικής συμφωνίας μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την αναδιατυπωμένη οδηγία η οποία αφορά στα Συστήματα Εγγύησης Καταθέσεων», δήλωσε ο προεδρεύων του Ecofin, Γιάννης Στουρνάρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εγγύηση για λογαριασμόυς μέχρι 100.000 ευρώ θα συνεχίσει να παρέχεται υπό τη μορφή επιστροφής των χρημάτων σε περίπτωση πτώχευσης μιας τράπεζας. Οι καταθέτες θα αποκτήσουν επίσης ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση στο εγγυημένο ποσό και θα τους παρέχεται καλύτερη πληροφόρηση όσον αφορά την προστασία των καταθέσεών τους από τα συστήματα εγγυήσεων.

Πρόκειται ουσιαστικά για την θεσμοθέτηση του μοντέλου διάσωσης των τραπεζών που εφαρμόστηκε στην Κύπρο, το λεγόμενο bail in.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κύπρος, οι καταθέτες με λογαριασμούς άνω των 100.000 ευρώ υπέστησαν «κούρεμα» 47,5% και τους επιβλήθηκαν πολύ σκληροί περιορισμοί διακίνησης κεφαλαίων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 02/18/2014 @ 5:28 ΜΜ

    Μετα τις εκλογες,οχι τωρα…

  2. Ανώνυμος 02/18/2014 @ 5:48 ΜΜ

    ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ…. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ… ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ…

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ… ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ… ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!… ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΦΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΛΟΓΟ "ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑΥΤΑ.

    ΥΓ. https://www.youtube.com/watch?v=z8u5qJh0q6w

    "ΑΜΗΝ" ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!

  3. Ανώνυμος 02/18/2014 @ 5:58 ΜΜ

    '' ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ …ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ''……………………'' ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΚΟΨΕ ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΣ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟΨΕ………….. '''ΑΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑ ΒΑΘΥ ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΛΛΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΚΙΑ''……………….''ΧΟΡΕΨΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΑΔΥΑΣΟΥΜΕ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ Σ.ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΠΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ '''….ΑΘΑΝΑΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΛΚΟ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. Ανώνυμος 02/18/2014 @ 6:52 ΜΜ

    στην ελλαδα δεν προκειτε να γινει γιατι πολύ λιγα βληματα εχουν τα χρηματα που τους εχει ληστεψει η κρατικη αλητια στις τράπεζες.
    με αυτά που γινονται και ακουγονται θα εισαι πολύ μεγαλο βλημα να εχεις πολα χρηματα σε τραπεζα

  5. Ανώνυμος 02/18/2014 @ 10:45 ΜΜ

    ΣΤΙΣ 20 απριλιου 2014
    ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

  6. Ανώνυμος 02/19/2014 @ 8:22 ΠΜ

    ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΘΑΝΑΙ

  7. Ανώνυμος 02/19/2014 @ 10:42 ΠΜ

    10.22 φιλε 20 απριλιου ειναι το Πασχα τι εννοειs γραψε

  8. Ανώνυμος 02/20/2014 @ 8:13 ΠΜ

    8a ginei to sigoura to kourema!! To sitise h h Lagard pou einai proedros tou DNT!!!TO TTo anakinose eidi tou 2013 gia oles ths xores!!!h elada einai meta thn Elbetia h defteri xora sths kata8eseis!! O ftoxos den exei ala xrhmata tou piran me biao tropo xaratsia, forous, mis8on kai sintakseis se euro akoma (logon aksia)Arage kati prepi na kanei sintoma to kratos !!!Ean den exei o laos xrhmata pos me th 8a kibernisei h kibernish (arxisei na girisei o troxos)!!!Arage na perimenoume ekplikseis kai sintoma!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*