20:09 - 22/02/2014

Το χωριό που βουλιάζει είναι στην Κρήτη

Θα βυθιστεί κάτω από εκατομμύρια κυβικά νερού

Θα γενεί πόλεμος! Απο ‘παέ θα μας επάρουνε ποθαμένους, αυτά είναι τα λόγια της κας Ελένης μιας από τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού Σφεντύλι του Δήμου Χερσονήσου.

Η κ. Ελένη μαζί με τους εναπομείναντες μετρημένους κυριολεκτικά στα δάχτυλα συγχωριανούς της αρνούνται να αποχωρήσουν από το χωριό. Μετά την απόφαση της πολιτείας να δημιουργηθεί το φράγμα Αποσελέμη στη περιοχή, πρακτικά σημαίνει ότι το χωριό θα βυθιστεί κάτω από εκατομμύρια κυβικά νερού.

Διαβάστε περισσοτερα εδω

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  Αχ κυρα-Ελενη , κυρα-Ελενη…
 2. 0
  0
  Πονηροχωριάτες πασοκατζήδες ,που έχουν πάρει δύο και τρείς φορές παραπάνω αποζημίωση απο την αξία των ακινήτων τους ,και με πονηροχωριατιές προσπαθούν να φάνε και άλλα ! Γνωρίζω πονηροχωριάτη απο αυτά τα λαμόγια που πήρε 75000 ευρώ για ξεροχώραφο με βράχια που δεν άξιζε ούτε την αξία για τα χαρτιά του συμβολαίου του ! Και άλλοι πολλοί ξέρω οτι έχουν πάρει δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για περιουσίες που δεν άξιζαν ούτε το ένα δέκατο! Γιατί νομίζετε οτι το ΠΑΣΟΚ παίρνει ακόμα και σήμερα συντριπτικά ποσοστά στο πασοκονήσι ; Έχουμε να κάνουμε με λαμόγια του κερατά!!
 3. 0
  0
  πες τα 10.40
 4. 0
  0
  ΠΝΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!
 5. 0
  0
  ΠΑΣΟΚ ρε μουτρο!
 6. 0
  0
  κ εσύ 10:40 μάλλον στην γειτονιά σου πρέπει να εχεις πήξει στα πονηροπιτάδικα! άλλα λέει το θέμα άλλα λες εσύ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί