Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:15 - 26/06/2014

Το τίμημα του πολέμου που δεν ξεκίνησε. Στον αστερισμό επικίνδυνων ανατροπών, με καταλύτη το φονικό και το αίμα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι εξελίξεις στο Ιράκ είναι ραγδαίες. Η χώρα οδηγείται στο διαμελισμό και η ανατροπή αυτού του στάτους, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για ευρύτερες γεωπολιτικές ανακατατάξεις σε ολόκληρη την Ευρασία…


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μπαίνουμε στον αστερισμό των επικίνδυνων ανατροπών, με καταλύτη το φονικό και το αίμα. Αυτό το συμπέρασμα κρατείστε το, γιατί σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι – και δυστυχώς σαν χώρα καθολικά αφοπλισμένοι – με πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σ αυτές τις διεργασίες, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται πως διαδραματίζουν οι ακραίοι φανατικοί ισλαμιστές. Το ερώτημα που προκύπτει ωστόσο είναι αμείλικτο:

Πως αναγορεύτηκαν σε παράγοντα πρωταγωνιστή των εξελίξεων, οι πιο σκοτεινές και αδίστακτες δυνάμεις του ισλαμισμού, και κυρίως…

Ποιο αόρατο χέρι συντονίζει με στοχευμένο τρόπο τη δράση τους σε ολόκληρο τον πλανήτη???

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ρώσος εμπειρογνώμονας και πρόεδρος του Ινστιτούτου Μέσης Ανατολής, Γιεβγκένι Σατανόβσκι, στην προσπάθειά του να ερμηνεύσει τις ραγδαίες εξελίξεις, ισχυρίζεται μεταξύ άλλων πως:…

«Ο πόλεμος του Ομπάμα κατά του φανατικού Ισλάμ απέτυχε παταγωδώς»

Πρόκειται για έναν κατάφωρα λαθεμένο ισχυρισμό, και θα τολμούσα να πω ότι προβληματίζει η ευκολία με την οποία διατυπώνεται κάτι τέτοιο, από χείλη Ρώσου αξιωματούχου. Επιχειρείται να εμφανιστεί ο Αμερικανός πρόεδρος ως πολέμιος του φανατικού Ισλάμ, ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αυτό τον πόλεμο δε τον έχασε, γιατί απλούστατα αυτό τον πόλεμο δε τον ξεκίνησε ποτέ.

Κι αυτή την αλήθεια, την επιβεβαιώνουν πλέον αδιαμφισβήτητα ιστορικά γεγονότα.

Είναι χρήσιμο βέβαια να επισημάνουμε, πως η υπόθεση αυτή δε συνιστά και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα – τρόπον τινά – προσωπικό στοίχημα του Αμερικανού προέδρου, αλλά αποτελεί στοιχείο κυρίαρχο στη στρατηγική της Αμερικανικής ελίτ, και της αμεσότατης εμπλοκής της με τους νεοταξίτικους σχεδιασμούς στη νέα εποχή.

Τα πρώτα δείγματα για τη στάση των Αμερικανών απέναντι σ έναν «πόλεμο» που δεν κηρύχτηκε ποτέ, φάνηκαν ήδη από τις εξελίξεις που ακολούθησαν τη δολοφονική επέμβαση στη Σερβία. Τα φαινόμενα της ανοχής έως και ανοικτής στήριξής τους, τόσο στο έκτρωμα του Κοσόβου, όσο πρωτίστως στον επικίνδυνο θύλακα του ισλαμοφασισμού στη Βοσνία, ενδεχομένως εκείνη την εποχή να αντιμετωπίστηκαν ως τυχαία περιστατικά. Σήμερα όμως, όλα δείχνουν πως αυτή η ολέθρια επιλογή, δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαία.

Η “Αραβική Άνοιξη” και οι κυρίαρχες δυνάμεις που ανέδειξε, με ή χωρίς την ανοικτή επέμβαση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, είναι μια δεύτερη κραυγαλέα περίπτωση – άκρως αποκαλυπτική – για την επικίνδυνη όσμωση που ανακύπτει ανάμεσα στην αμερικανική γεωστρατηγική και τα δολοφονικά κέντρα του ισλαμοφασισμού στις διακεκαυμένες ζώνες του πλανήτη.

Πρόκειται για μια όσμωση που επιβεβαιώθηκε με τρόπο τραγικό, και στα γεγονότα τις Λιβύης που οδήγησαν στη δολοφονία (με έντονο συμβολισμό) του Αμερικανού πρέσβη, και στις εξελίξεις που συντάραξαν την Αίγυπτο, με την προκλητικότατη στήριξη του ισλαμοφασίστα Μόρσι, και στην απροκάλυπτη συνενοχή τους στο μακελειό της Συρίας… για να οδηγηθούμε σήμερα στις δραματικές εξελίξεις στο Ιράκ, και έπεται συνέχεια στην Ιορδανία, στο Αφγανιστάν αλλά και στην ώρα της Ευρώπης που πλησιάζει επικίνδυνα.

Όχι… Όλα τα παραπάνω, δεν αποτελούν μια εκ του ασφαλούς και εκ των υστέρων διαπίστωση. Είναι στοιχεία που επιμέναμε να τα αναδεικνύουμε από το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ», όταν όλοι οι υπόλοιποι απλώς κατέγραφαν ειδησεογραφία ή αρκούνταν να μιλάνε για ιμπεριαλισμούς γενικώς, αρνούμενοι να διακρίνουν…

Τη νεοταξίτικη μετάλλαξη αυτών των ιμπεριαλισμών…

Το δραματικό επανακαθορισμό των κυρίαρχων στόχων του, με πρώτιστη επιδίωξη τις ψυχές των ανθρώπων, πράγμα που εξασφαλίζει μακροβιότερη έως διαχρονική εδραίωση των γεωπολιτικών τους σχεδιασμών…

Τη δραματική εξαλλαγή του και την τερατογένεση που έχει πλέον μορφοποιηθεί στα χρησιμοποιούμενα εργαλεία του, και το ακραίο Ισλάμ, είναι εκ των πραγμάτων πλέον το πιο επικίνδυνο, αφού χρησιμοποιείται ως φίδι στον κόρφο των λαών, και ως δολοφονικός Δούρειος ίππος μέσα στις ίδιες τις κοινωνίες.

Ας θυμηθούμε όμως τι αναδεικνύαμε εμείς, όταν όλοι οι υπόλοιποι ερωτοτροπούσαν απλά με τη γοητεία της ειδησεογραφίας:

15/9/2012: «Ο αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφασή του να διαγράψει χρέος ενός δις από τον ανοικτό λογαριασμό που έχουν οι ΗΠΑ με την Αίγυπτο. Σημασία φυσικά δεν έχει το ύψος του ποσού. Δεν μπορεί ωστόσο να περάσει απαρατήρητη η υποτιθέμενη επιδίωξή του, να εμφανίσει τον νέο ισλαμιστή πρόεδρο, ως όχημα γα τις δημοκρατικές εξελίξεις στην Αίγυπτο.

Δηλαδή, η Αμερική χτυπά στην πλάτη τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» για να ανατείλει μέσω αυτών και με όχημα αυτούς η δημοκρατία σε μια ισλαμοκρατούμενη Αραβική χώρα…

Τέλειο το παραμύθι??? Τόσο τέλειο που ζητείται αφελής πρόθυμος να το πιστέψει…»

Επίσης 15/9/2012: «Τα γεγονότα στη Λιβύη, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, και η ταινία που προσέβαλε το θρησκευτικό αίσθημα των φανατικών ισλαμιστών, δεν ήταν παρά το πρόσχημα που βόλεψε δυνάμεις που δεν βρίσκονται εν υπνώσει, αλλά σε θέση αναμονής περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο «εφιάλτης».

Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ

Λέγαμε επίσης στις 26/9/2012: «”Στο χορό της χρηματοδοτούμενης «εμπιστοσύνης» μπαίνει και η Ευρωπαϊκή Ένωση, και μετά τη χθεσινή συνάντηση του Μπαρόζο με τον Μόρσι, ανακοινώθηκε και ευρωπαϊκή βοήθεια 500 εκατ. ευρώ (περίπου 1 ακόμη δις δολάρια) στην Αίγυπτο…

Και μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια: Όσοι είδαν τα χθεσινά αποσπάσματα – πλάνα, από τη συνάντηση των δυο ανδρών, προφανώς και θα έμειναν έκπληκτοι βλέποντας, στην έδρα της κομισιόν τον «χρηματοδοτούμενο» Αιγύπτιο πρόεδρο να είναι ο πραγματικός «αεράτος» πρόεδρος… ο πραγματικός κυρίαρχος του παιχνιδιού… την ίδια στιγμή που ο Μπαρόζο στεκόταν δίπλα του ως φτωχός συγγενής ικετεύοντας κυριολεκτικά για ένα βλέμμα συμπάθειας…”.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Αυτή λοιπόν είναι η στάση των Αμερικανών και αυτή η στάση των Ευρωπαίων απέναντι στον ισλαμοφασισμό.

Τι λέτε λοιπόν??? Υπάρχει κάποιος πόλεμος που τον έδωσαν και τον έχασαν??? Ή μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα κατάσταση, όπου η ανοχή, η απροκάλυπτη στήριξη, και η στοχευμένη αξιοποίηση των πιο σκοτεινών δυνάμεων του Ισλαμισμού, θα βάλει σύντομα σε μεγάλες περιπέτειες ολόκληρο τον πλανήτη???

Η απάντηση είναι απλή:

Οι επικίνδυνοι θύλακες του ισλαμοφασισμού, κανιβαλίζουν αδίστακτα μέσα στις ίδιες τις κοινωνίες που τους δημιούργησαν, και ταυτόχρονα «φυτεύονται» απόλυτα καθοδηγημένα κυρίως στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, και προετοιμάζονται εντατικά για να βάλουν φωτιά στο φυτίλι του δυναμίτη.

Στα πλαίσια αυτού του δολοφονικού νεοταξίτικου σχεδίου, ο εφιάλτης του Ισλαμοφασισμού χρησιμοποιείται ως επικίνδυνο καρκίνωμα μέσα στις κοινωνίες, προκειμένου να προωθήσει με αίμα, με θάνατο και με καθολικό σκοταδισμό που όλα θα τα σκιάζει η φοβέρα, ευρείας έκτασης γεωπολιτικές ανακατατάξεις, που θα επαναχαράξουν με τρόπο δραματικό τη γεωγραφία του πλανήτη μέσα στην τρέχουσα δεκαετία.

Η Ελληνική πολιτεία έχει παραδοθεί σ αυτό τον εφιάλτη και το χειραγωγούμενο πολιτικό της προσωπικό δεν έχει ούτε τη βούληση ούτε τη δυνατότητα να αντισταθεί.

Η κοινωνία μας όμως, οφείλει να συναισθανθεί αυτό που έρχεται και να αντισταθεί, γιατί η ώρα της έκρηξης δεν είναι μακριά, κι αυτό που θα αφήσει πίσω της, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας δεν είναι δυνατόν να το φανταστούμε…

ellinikoforoum.blogspot.gr

freepen.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 06/26/2014 @ 9:40 ΜΜ

    Ο πόλεμος του Ομπάμα κατά του φανατικού Ισλάμ απέτυχε παταγωδώς…ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ…Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ …ΑΠΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΣ-ΣΕΡΒΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ…ΑΠΛΩΝΕΙ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ…ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ…ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ._

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*