07:47 - 06/02/2014

Το Σύμπαν Αποτελείται Από Πληροφορίες

Όπως η κβαντική φυσική, μπορεί τώρα να επιβεβαιώσει, το σύμπαν που ζούμε δεν αποτελείται από στερεά αντικείμενα, αλλά από Ενέργεια και Πληροφορίες. Αυτή η ανακάλυψη έχει τεράστια σημασία για την κατανόηση της φύσης της πραγματικότητας μας, αλλά και την κατανόηση της πραγματικής πηγής του να σφύζεις από υγεία. Σημαίνει, επίσης, ότι είναι δυνατό να συνθέσει όλες τις έννοιες που συζητήθηκαν στον κόσμο της ολιστικής φυσικής υγείας σε μία ενιαία θεωρία.

Συμπαντικός νόμος. Η αληθινή πηγή της υγείας ή της ασθένειας: Από τη στιγμή που κατοικούμε στο σύμπαν, η ανθρωπότητα υπόκειται σε συμπαντικούς και φυσικούς νόμους. Τούτου λεχθέντος, σε ένα σύμπαν πληροφοριών φτιαγμένο από ενέργεια, η υγεία ή η ασθένεια μπορεί να προέλθει μόνο από ένα μέρος. Αυτό το μέρος είναι από τις πληροφορίες. Η ιδέα έχει ως εξής: Όταν τα κύτταρα στο σώμα μας ευθυγραμμίζονται με καθαρές, υγιείς πηγές πληροφοριών, είμαστε υγιείς. Ομοίως, όταν είμαστε εκτεθειμένοι σε διαστρεβλωμένα πεδία πληροφοριών, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα υγείας, αν δεν καταργήσουμε την πηγή των διαστρεβλωμένων πληροφοριών.

Πηγές των υγιών πεδίων πληροφοριών και διαστρεβλωμένα πεδία πληροφοριών: Έτσι, ποια είναι τα καθαρά πεδία πληροφοριών και ποια τα διαστρεβλωμένα πεδία πληροφοριών, ρωτάτε; Λοιπόν, μερικά παραδείγματα των καθαρών πληροφοριών είναι το να τρώτε αγνά, φυσικά, άψητα βιολογικά τρόφιμα και καθαρό φιλτραρισμένο νερό. Εφοδιάζοντας με αυτό το είδος των καυσίμων το σώμα μας, το βοηθάμε να διοχετεύει καθαρή ενέργεια κάνοντας το να σφύζει από υγεία. Μερικά παραδείγματα διαστρεβλωμένων πληροφοριών είναι το πρόχειρο φαγητό και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τα ασύρματα δίκτυα και τους πύργους κινητής τηλεφωνίας.

Το Πρόχειρο φαγητό-Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί έχει αρνητική επιστροφή ενέργειας πληροφοριών η οποία τελικά θα προκαλέσει προβλήματα υγείας αν συνεχίσουμε να το καταναλώνουμε, ενώ η ακτινοβολία EMF είναι μια πηγή αρνητικών και διαστρεβλωμένων πληροφοριών που διαταράσσει το ενεργειακό πεδίο του σώματος και που με την πάροδο του χρόνου θα μας στερήσει την υγεία, αν η πηγή της παραμορφωμένης ενέργειας δεν αφαιρεθεί. Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι μια άλλη πηγή στρέβλωσης , δυσαρμονικών πληροφοριών. Αν τα επιβλαβή βακτήρια ή ένας ιός εισέλθουν στο σύστημά μας, δημιουργούν στρεβλώσεις στην κανονική λειτουργία του σώματός μας και προκαλούν προβλήματα υγείας.

Εμπεριέχοντας όλες τις σχετικές με την υγεία πληροφορίες σε μια ενιαία ιδέα. Όπως μπορείτε πιθανώς να πείτε έως τώρα, η πληροφορία αυτή έχει θεμελιώδεις συνέπειες στο χώρο της φυσικής υγείας. Αυτό που σημαίνει είναι ότι ουσιαστικά, όλες οι πληροφορίες, άρθρα και προτάσεις που διαβάζουμε σχετικά με τη φυσική υγεία μας κατευθύνει να γεμίσουμε τη ζωή και το σώμα μας με καθαρές, υγιείς πηγές πληροφοριών αποφεύγοντας και μειώνοντας τις πηγές των διαστρεβλωμένων πληροφοριών.

Αυτό είναι το ενιαίο κλειδί για την πηγή της υγείας και της επούλωσης, καθώς και η πηγή όλων των ασθενειών και της κακής υγείας. Αν χρησιμοποιήσουμε τη λογική και τη διαίσθησή μας, γίνεται σχετικά εύκολο να συμπεράνουμε αν ένα τρόφιμο, ένα ενεργειακό πεδίο ή το περιβάλλον είναι γεμάτο με καθαρή περιστρεφόμενη ενέργεια ή παραμορφωμένη ενέργεια.

Στη συνέχεια μπορούμε να κάνουμε συνειδητά την επιλογή να αλληλεπιδράσουμε ή όχι με την εν λόγω πηγή πληροφοριών. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναλάβουμε δυναμικά τον έλεγχο της πορείας της υγείας μας και κατ’ επέκταση, της ζωής μας. Κάτι που όλα τα υγειή-συνειδητοποιημένα άτομα άμεσα ή έμμεσα επιδιώκουν.

Written by Zach C. Miller

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  Οι πληροφορίες που δώθεικαν στο παρελθόν που οδήγησαν; είναι σωστό να δίνοντε άλλες πληροφορίες;τι θα εκανεσ στη θέση του;
  Ο θρόνος του Δια είναι σύμβολο η πραγματικότητα;
 2. 0
  0
  η πααραβιασι απο ποίους εγινε θιγη
 3. 0
  0
  Τι είναι προτιμότερο να θαυμάζεις μεγαλιθικα νοιώθωντας ικανοποιηση η να διαβαζεις επιστημονικες ανακριβειες και μπετον αρμε
 4. 0
  0
  θα τρεξουν να δουν ενα θαύμα
 5. 0
  0
  Και μετά θα το ξεχάσουν
 6. 0
  0
  Χειρηστής ελικοπτερουτ ε ας πουμα ε και μελλοντικων σκαφών?
 7. 0
  0
  Ωιμε τι δράμα ο θάνατος όλα και όλοι τα ξεχνούν μαφτον χα χα χα Ψ
 8. 0
  0
  Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΙΛΑΑΑΑ…[ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ] ..ΤΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ …ΕΜΕΝΑ ..ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ …ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΛΑΑΑΑ…ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΣΟ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 9. 0
  0
  Θα πω την άποψη μου χωρίς πολλά λόγια. Γνωρίζω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό έχει μεγάλη σημασία η πληροφορία που ο καθένας μας εκπέμπει όταν τρέφεται. Πιθανόν τότε αυτός που εκπέμπει «θετικές πληροφορίες» να ωφελείται πολύ περισσότερο από κάποιον άλλον που καταναλώνει την ίδια ακριβώς τροφή αλλά ο ίδιος εκπέμπει αρνητικές πληροφορίες. Το που μπορεί να φτάσει αυτό ……………
  AAA επίσης υπάρχει ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ που λέει ότι κάποιοι παλιοί όταν πάγαιναν σε ένα μαγειρείο μπορούσαν από την γεύση, την νοστιμάδα και την αίσθηση που έπαιρναν από το φαγητό να αντιληφθούν σε τι ψυχική κατάσταση ήταν ο μάγειρας όταν μαγείρευε το φαγητό.
  Τι σου κάνει η φαντασία
  laonikos

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί