16:28 - 10/05/2014

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜ ΒΑΑΛ

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜ ΒΑΑΛ

Μια αναπαράσταση Σατανικής Μαύρης μαγείας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Queen’s Head Pub του Memorial Hall στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις 12 Μαΐου, με τη μαγεία να εκτελείται από την Εκκλησία του Σατανά, η οποία φιλοξενείται για το γεγονός από την πολιτιστική λέσχη μελετών του Χάρβαρντ.

Ο Lucien Greaves, εκπρόσωπος της Εκκλησίας του Σατανά, είπε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής, οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας του Σατανά θα παρέχουν μια αφήγηση για τις ακαδημαϊκές και ιστορικές πτυχές της σατανική Μασαχουσέτης.

Ενα διαφημιστικό φυλλάδιο με την εικόνα του Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ που στέκεται σε ένα βωμό και περιβάλλεται από κολασμένες ψυχές δημοσιεύτηκε στην πανεπιστημιούπολη του Χάρβαρντ για την ανακοίνωση της εκδήλωσης.

Το φυλλάδιο αναφέρει περαιτέρω ότι η Σατανική τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. στο Queen’s Head Pub του Memorial Hall στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Οι μαθητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ οργανώνουν και λειτουργούν μια σειρά από ανεξάρτητες φοιτητικές οργανώσεις, που εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων των φοιτητών.

«Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ υποστηρίζει τα δικαιώματα των φοιτητών και των καθηγητών μας, να μιλούν και να συγκεντρώνονται ελεύθερα.

Το Queen’s Head Pub βρίσκεται στην αναμνηστική αίθουσα, που είναι «στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης του Χάρβαρντ»

Οι φοιτητές του Χάρβαρντ αλλά και άλλων Πανεπιστημίων πάντοτε διοργάνωναν Τεκτονικές και Σατανικές τελετές.

Ενημερωτικά αναφέρω δυο έλληνες απόφοιτους του Χάρβαρντ, όπως ο Jeffrey Mineiko με μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων, και ο Αντώνης Σαμαράς με μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Τα δυο αυτά ονόματα δεν τα ανέφερα τυχαία διότι και οι δυο είναι απόφοιτοι του Amherst college, ενα κολέγιο που βρίσκεται επίσης στη Μασαχουσέτη με σατανικές επιρροές από τις τεκτονικές αδελφότητες που το απαρτίζουν όπου τα μέλη των αδελφοτήτων έχουν γαλουχηθεί και ορκιστεί αιώνια πίστη και μυστικότητα.

Πρόσωπα που έχουν συμβάλλει αλλά και συμβάλλουν αυτή τη στιγμή στον πλήρη έλεγχο της κοινωνίας.

Οποιος από αυτούς τους δούλους ανοίξει το στόμα του και πάει ενάντια στην Υπερνέα τάξη πραγμάτων εκτελείτε με συνοπτικές διαδικασίες.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. Ανώνυμος 10 Μαΐου 2014 @ 16:51
  0
  0
  ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΣΧΙΔΟΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 2. Ανώνυμος 10 Μαΐου 2014 @ 18:31
  0
  0
  Πάμε Χάρβαρντ!!!!
 3. Ανώνυμος 10 Μαΐου 2014 @ 19:17
  0
  0
  ΆΙΝΤΕ σατάνια δρόμο,ουστ, ε ναι είναι γνωστά αυτά για το Αμέρικα, επίσης είναι τίγκα στις παραθρησκευτικές οργανώσεις.
 4. Ανώνυμος 10 Μαΐου 2014 @ 20:37
  0
  0
  OΛOI οπαδοι μιας αιρεσης ειστε !
  τι φωναζετε ?
 5. Ανώνυμος 10 Μαΐου 2014 @ 21:10
  0
  0
  Οσο προσβαλετε τον Θεο τοσο βυθιζεστε στα σκατα σας!
  • Ανώνυμος 10 Μαΐου 2014 @ 23:10
   0
   0
   πολυ χριστιανικη απαντηση, ο χριστουλης σου θα ειναι πολυ περηφανος γι την πιστη και την αγαπη σου
 6. Ανώνυμος 11 Μαΐου 2014 @ 13:56
  0
  0
  ΑΝΟΗΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (152 ΝΟΜΠΕΛ !!!) (51 ΙΑΤΡΙΚΗΣ) ΑΠΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ CD ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΠΕΛ -ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
  ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
  Ο ΒΑΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ………..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί