07:44 - 24/02/2014

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ 2014!!!Ρωσίδα «προφήτισσα»: «Πυρηνική βόμβα… θα σκοτώσει εκατομμύρια ψυχές»!!!

Η ΤΑΜΑΡΑ ΓΚΛΟΜΠΑ «ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ» ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ 2014!!!

Παρθένα Τσαμουρίδου

Η Ταμάρα Γκλόμπα είναι στην Ρωσία ιδιαίτερα δημοφιλής. Γνωστή ως «προφήτισσα» στους κύκλους που ασχολούνται με την μεταφυσική. Η επίσημη Ορθοδοξία την αρνείται, αν και πολλές φορές οι Ρώσοι Ορθόδοξοι απορούν για την σύμπτωση ανάμεσα σε προβλέψεις της και γεγονότα που συμβαίνουν. Οι Ρωσικές Αρχές αναζητούν τις «πηγές» των πληροφοριών της, που θεωρούνται αρκετές φορές ως αξιόλογες. Όπως και να έχει το θέμα, η Ταμάρα Γκλόμπα, με την βοήθεια και του άντρα της, του Πάβελ Γκλόμπα, έχει καταφέρει να γίνει διάσημη, πολύ διάσημη, στην Ρωσία και στις χώρες που απάρτιζαν κάποτε την Σοβιετική Ένωση!

Τώρα, η Ταμάρα Γκλόμπα ήρθε ξανά στην επικαιρότητα. Με την βοήθεια των «άστρων» προέβλεψε να συμβούν πολλά δεινά στον κόσμο εντός του τρέχοντος έτους, του 2014! Πολλοί πιστεύουν πως θέλησε να «προειδοποιήσει» για κάτι, πως οι «προφητείες» της είναι σχέδιο της εξουσίας για έλεγχο των μαζών και διασπορά φόβου… Είναι όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον σαν «φαινόμενο». Το πώς δηλαδή μπορεί και επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους με λίγα και μόνο λόγια της.

Η πρόγνωση-σοκ της Ταμάρα Γκλόμπα έκανε λόγο, ούτε λίγο ούτε πολύ, για το ξέσπασμα ενός νέου παγκοσμίου πολέμου μέσα στο τρέχον έτος, το 2014! Η άσχημη πρόγνωση της Ρωσίδας «προφήτισσας» είναι συγκεκριμένα η ακόλουθη: «Το έτος 2014 είναι επικίνδυνο, λόγω του ότι ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό, κάτι που είναι ένας πολεμικός συνδυασμός… Φοβάμαι πως θα ξεσπάσει μόνιμος πόλεμος στην Ανατολή! Προσεύχομαι στον Θεό να μην έχει καμία σχέση αυτό με το Ιράν, γιατί τότε -ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πολέμου- τα επακόλουθα θα είναι τρομακτικά. Θα έχουμε το ξέσπασμα μίας απολύτως ανεξέλεγκτης παγκόσμιας τρομοκρατίας! Αναμένω ακόμα την χρήση ενός φοβερού πυρηνικού όπλου στα τέλη του 2014. Το όπλο αυτό θα φέρει την απόλυτη συμφορά. Θα ερημώσει μεγάλο μέρος της Γης, θα σκοτωθούν άδικα πολλά εκατομμύρια ψυχές… Ο αέρας θα μολυνθεί πολύ επικίνδυνα και θα εμφανιστούν κάποιες καινούριες, άγνωστες σήμερα, αρρώστιες που θα ταλαιπωρούν τους ανθρώπους»!

Στην Ρωσία αρκετοί παρατήρησαν πως τα όσα φοβερά είπε η Ταμάρα Γκλόμπα δεν είναι εντελώς αστήρικτα. Το 1937, δύο χρόνια προτού ξεσπάσει ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος, υπήρξαν επίσης παρόμοιες «αστρολογικές» προβλέψεις. Τότε και πάλι ο πλανήτης Ουρανός εισήλθε στο ζώδιο του Κριού, κάτι που σημαίνει -κατά τους «αστρολόγους»- συνδυασμό που φέρνει πολέμους… Θα σήμαινε κάτι τέτοιο πως η «προφητεία» της Ταμάρα Γκλόμπα θα πραγματοποιηθεί και θα οδηγηθούμε σε Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο;

Αυτά θα πρέπει να συνδεθούν και με κάτι ακόμα. Στις ΗΠΑ υπάρχει η κίνηση των «Χριστιανών Σιωνιστών», που αναμένουν τον «Μεσσία» τους! Οι «Χριστιανοί Σιωνιστές» είναι μία φοβερή αίρεση, κατά την οποία πρέπει να γίνει ένα μεγάλο «ολοκαύτωμα», για να νικηθεί ο εχθρός, το Ισλάμ, και να εμφανιστεί ο «νέος Χριστός». Μάλιστα, πιστεύουν πως η δράση των τρομοκρατών ισλαμιστών είναι «θετική», γιατί σκοτώνοντας ανθρώπους φέρνουν πιο κοντά τα «αποκαλυπτικά γεγονότα». Ρώσοι συγγραφείς, μελετητές και δημοσιογράφοι παρατηρούν την ομοιότητα αυτής της αντίληψης με αυτά που είπε η Ταμάρα Γκλόμπα για Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο. Η τάση που κυριαρχεί αυτή την εποχή στην Ρωσία είναι μία: ο φόβος, πως «άρρωστοι εγκέφαλοι» οδηγούν τον κόσμο σε καταστροφή, συνειδητά, για να εκπληρωθούν έτσι κάποιες «προφητείες» τους…

http://www.volcanotimes.com/

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (37)

 1. 0
  0
  ΝΑΙ! ΕΝΤΑΞΗ… ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΛΕΕΙ: ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ… ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟ…. (ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ) ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ!!!

  ΑΥΤΑ.
 2. 0
  0
  ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ SITE ΛΓΟ Η ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΟΒΟ ΜΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ?ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΟΥ?
 3. 0
  0
  Κάποιος να πεί στην ρωσίδα ότι οι ψυχές δεν πεθαίνουν.!!!!!!!!!
 4. 0
  0
  απάντηση στην κάθε …. Ταμίλα (ή Καμήλα):
  Κυρά Ταμήλα, ο Ουρανός είναι στον Κριό από το 2010 και από μόνος του δε φέρνει πολέμους, το πρόβλημα εμφανίζεται γιατί μπήκε και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω εντωμεταξύ και τώρα "τσακώνονται" το "παλιό" με το "νέο", η "εξουσία" με την "ανατροπή", κ.λ.π. για μένα, στο δίπολο αυτό, ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την ανθρωπότητα και τις αγωνίες μας για ανατροπή και αλλαγές, την ανάγκη μας για έναν διαφορετικό κόσμο.
  Πριν από κάθε παγκόσμιο πόλεμο (και στους δυο προηγούμενους συνέβη) έχει παρατηρηθεί από τους Αστρολόγους ότι υπάρχουν έντονα τετράγωνα (καυγάδες) με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Και μόνο τότε (γιατί είναι πλανήτες με αργή κίνηση και δεν "συναντιώνται" συχνά)
  Έτσι λοιπόν και τώρα που επαναλαμβάνονται (τα τετράγωνα αυτά, οι καυγάδες τους) και παρατηρώντας και τις εξελίξεις παγκόσμια, όλοι όσοι ασχολούνται με την Αστρολογία, πιθανολογούν πως θα φέρει πάλι πόλεμο παγκόσμιο.
  Τα τετράγωνα ακριβείας που πραγματοποιούν κάθε τόσο τελειώνουν στα τέλη του 2014 ή στις αρχές του 2015 (αν θυμάμαι καλά, νομίζω φτάνουν ως το 2015).
  Οι υπόλοιποι πλανήτες, στις θέσεις που είναι, για την ώρα "βοηθάνε" τον Πλούτωνα και ιδιαιτέρως ο Κρόνος με τον οποίο έχουν κάνει "αμοιβαία ανταλλαγή" βασιλείου… (ο Κρόνος κυβερνήτης του Αιγόκερω, εκεί κατοικεί ο Πλούτων τώρα, ο Πλούτων κυβερνήτης του Σκορπιού, εκεί κατοικεί ο Κρόνος τώρα), ο Δίας βοηθάει επίσης ειδικά στην αποτελεσματικότητα που έχουν τα μέτρα επιβολής πάνω στους ανθρώπους. Ο δε Ποσειδώνας έχει βυθίσει τους πάντες στο ψέμα και τις ουσίες (ναρκωτικά, αλκοόλ, κ.λ.π.) προσπαθώντας να βρουν γαλήνη από την πίεση ….
  Για την ώρα δηλαδή, οι εξουσίες αυτού του κόσμου, τα συμφέροντα εναντίον των ανθρώπων και λαών
  Προσωπικά το συνεχίζω και λέω (πιθανολογώ) πως όταν ο Δίας αλλάξει θέση (μέσα Ιουλίου) και πάει στο Λέοντα θα "βοηθήσει" εξαιρετικά τον Ουρανό με ένα υπέροχο, δυνατό/αρχηγικό τρίγωνο, ενώ από το τέλος Δεκέμβρη και ο Κρόνος θα γίνει σύμμαχος του Ουρανού (περνάει στον Τοξότη) και οι τρεις θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο Τρίγωνο Φωτιάς (δράση) και πολύ φοβάμαι πως ότι είναι να ξεσπάσει σε τοπικό επίπεδο ή παγκόσμιο θα είναι τότε.
  Από το καλοκαίρι και μετά
  Τότε θα αρχίσει σημαντικά να φαίνεται πως αποδομείται ότι μας βασανίζει και σιγά σιγά (ή και πολύ γρήγορα, Ουρανός είναι αυτός) να πάρουν οι λαοί "κεφάλι" ή τουλάχιστον να αρχίσουν να προσπαθούν.
  Πάντως η όποια δράση θα πάρει τεράστιες διαστάσεις (με τη συμμετοχή του Δία) για αυτό και ίσως θα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο.

  Υ.Γ. Εφόσον η Ελλάδα είναι Υδροχόος με ωροσκόπο στους Διδύμους (είναι η επίσημη εκδοχή για την πατρίδα μας που αποδέχονται οι Αστρολόγοι παγκόσμια) μας ευνοούν αρκετά (και πολύ γενικά μιλώντας πάντα γιατί υπάρχει συγκεκριμένη τεχνική για την πρόβλεψη αυτή) οι νέες θέσεις των πλανητών που προανέφερα
 5. 0
  0
  Ηρεμηστε. Η πεθερα μου που οτι πει ειναι συμφορα, αυτο δεν τοχει πει.
  Οποτε ακυρον.
 6. 0
  0
  Σου ευχομαι μεχρι τοτε να εχεις βρει καποιον κακομοιρη να σε τακτοποιησει ετσι για να μην πας εντελως αγα-μητη…
 7. 0
  0
  Mπορεί κάποιοι να μην συμφωνήσετε αλλά το 2007 το Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, σε μια ομιλία του (υπάρχει στο youtube) είπε ότι κάτι θα γίνει συνδιασμός γεγονότων που θα απαιτηθεί η παρουσία Αμερικανικών και Ρωσικών δυνάμεων ταυτόχρονα στη Μαύρη Θάλασσα. Τότε οι Τούρκοι θα επιτρέψουν να περάσουν μόνον τα Αμερικανικά και έτσι θα αρχίσει η διαμάχη Ρώσων με Τούρκους. Λίγα λεπτά αργότερα είπε ότι η Ρωσία θα απελευθερώσει την Ουκρανία, μεγάλες αερομαχίες θα γίνονται πάνω από τα κεφάλια των Ουκρανών και στο τέλος όταν επικρατήσει η Ρωσία θα μπει ως θριαμβευτής στην Ουκρανία. Και όλα αυτά 7 χρόνια πριν.

  Σήμερα :
  α) μεγάλο μέρος του Ρωσικού Στόλου είναι στη Μεσόγειο (ιδιαίτερα τα λεγόμενα βαριά πυροβολικά είναι πλησίον της Συρίας).
  β)Η Αμερική ζήτησε άδεια διέλευσης του μεγαλύτερου μέρους του 6ου στόλου από τα στενά.
  γ)Η Ρωσία ανέβασε το χρόνο επιφυλακής από 5 σε 2 ώρες (δλδ πορτοκαλί συναγερμός, ένα επίπεδο πριν τον πόλεμο).
 8. 0
  0
  Να συμπληρώσω στα αστρολογικά, από την άνοιξη με το μεγάλο σταυρό στα παρορμητικά (και με πολλούς πλανήτες πλέον στον κριό) υπάρχει περίπτωση να ξεσπάσουν ακόμα πιο έντονες αναταραχές και ξαφνικά γεγονότα και γενικά όλα θα τρέχουν πολύ πιο γρήγορα… Ο Κρόνος στο σκορπιό ήταν πάντα παρών πριν από κάθε μεγάλη απώλεια-χασούρα-δοκιμασία της Ελλάδας στο παρελθόν.
 9. 0
  0
  24 Φεβρουαρίου 2014 – 1:06 μ.μ.

  Ουπς!! αυτό το στατιστικό στοιχείο με τον Κρόνο το αγνοούσα…… ευχαριστώ που το συμπλήρωσες.
  Αυτό που λες για την Άνοιξη ισχύει, υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας αναταραχής (για αρχή) αλλά, ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο Ζυγό ως τον Ιούλιο οπότε ίσως να μη γίνει "ξέσπασμα" ακόμα αλλά αγωνιώδεις διαβουλεύσεις (και οργισμένες αλλά κεκαλυμένες) προκειμένου να αποφευχθεί αυτό το "μπαμ"
  (Άρης στο Ζυγό, προσπαθεί να τα συμβιβάσει και να τα "μαζέψει" κάπως όντας ανάδρομος με διπλωματικό τρόπο καταρχήν λόγω Ζυγού, η δράση του δηλαδή θα είναι Ζυγίσια)
  Το "ανάδρομος" βέβαια ερμηνεύεται και αλλιώς.
  Είναι αρκετό καιρό τώρα στο Ζυγό, έχει προσπαθήσει να τα συμβιβάσει όπως μπορεί, να τα συμμαζέψει αλλά ….. δεν.
  Έτσι, με το που γυρνάει ανάδρομος (2 Μαρτίου) "τα παίρνει" στο κρανίο, και γίνεται της τρελής! Μην ξεχνάμε πως όσο και αν ακούγεται λάθος το ζώδιο του πολέμου είναι ο Ζυγός (όπως και ο οίκος του, ο 7ος, εκεί ψάχνουμε για πόλεμο σε ένα κράτος)

  Βασικά, όποιος έχει βρεθεί μπροστά στη -σπανιότατη ομολογουμένως- φάση που Ζυγός ξεσπάει τα νεύρα του, θα καταλάβει τι εννοώ όταν λέω "ζώδιο πολέμου"

  άντε βοηθήστε και κανένας άλλος που ξέρει!! Αφού είστε πολλοί εδώ μέσα που ασχολείστε!!
  Που θα μας πει τώρα η κάθε Ταμήλα τι θα γίνει…….
 10. 0
  0
  ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ …ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΙΦΗΤΗ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΜΟ ΧΑΡΙΣΜΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 11. 0
  0
  astrologos.gr ρε παιδια αυτά. Εδω katoxika.gr..λετε μηπως και τον καφε? -φοιτητης-
  αα και κατι ακομα.. η παρουσα αναρτηση είναι ένα ψεμα και μισο(1μιση δηλαδή!!!)..και Μητηλινιος πως συνδιαζεις τα λογια ενός διορατικου ανθρωπου που αφιερωθηκε στο Θεο με μιας αστρολογου-απατεωνισσας η οποια όπως και ολοι οι απατεωνες αστρολογοι προσπαθουν να μας πεισουν(με τεραστια επιτυχια οφειλω να ομολογησω) πως μας μιλανε τα αστρα και μας δειχνουν το μελλον…καλα…συγνωμη αλλα σημερα εχω αναδρομο ένα πλανητη και δεν είμαι καλα..γιαυτο τοσα νευρα και κραξιμο…..ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!
 12. 0
  0
  Ποια ταμίλα και καμίλα….ο πόλεμος αρχησε απο τη στιγμη που μπηκε ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό…σκατά το εχει κανει το πρωταθλημα!!!
 13. 0
  0
  αμαν ποια με αυτες τις προφητιες μας εχουν ζαλησει.
 14. 0
  0
  ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ 2014!!!Ρωσίδα «προφήτισσα»: «Πυρηνική βόμβα… θα σκοτώσει εκατομμύρια ψυχές»!…ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΜΕ…"ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…ΣΟΣ…ΣΟΣ…ΣΟΣ…ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?
 15. 0
  0
  11:54 μαλλον ξερεις καλα αστρολογια !

  Να σου βαλω δυσκολα ?

  Θα σου δωσω τρεις ημερομηνιες

  3 Μαιου 2014

  6 Αυγουστου 2014

  9 Νοεμβριου 2014

  Μπορεις να μου πεις τι περιπου μπορει να γινει τοτε ?

  Ευχαριστω
 16. 0
  0
  3 Μαιου 2014

  6 Αυγουστου 2014

  9 Νοεμβριου 2014

  Μπορεις να μου πεις τι περιπου μπορει να γινει τοτε ?

  ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΣΠΑΝΑΚΙΑ? ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙΣ…ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

 17. 0
  0
  Να συμπληρώσω κι άλλο γι' αυτό που λες με τον Άρη στο Ζυγό, έχει και έναν Δία στον Καρκίνο που το φυτιλιάζει το σκηνικό, ο Ζυγός έκανε πολύ υπομονή και τώρα τα σπάει…σε συνδυασμό με Πλούτωνα και Ουρανό το κοκτέιλ γίνεται μπουρλότο. Επίσης είχαμε και βόρειο δεσμό στο σκορπιό που έκανε σύνοδο με Κρόνο στο σκορπιό, η αναγέννηση που θα έρθει, όταν έρθει θα γίνει μέσα από επίπονες-επώδυνες καταστάσεις
 18. 0
  0
  η Λιτσα Πατερα τι λεει επι του θεματος;
 19. 0
  0
  Ανώνυμε 10:17 μ.μ. η Πατέρα λεέι οτι υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο να εισαι τόσο ηλιθιος ως εκεί που δεν πάει. Δε μπορεί, τόσα χρόνια κάτι θα έχεις ψιλιαστεί..
 20. 0
  0
  24 Φεβρουαρίου 2014 – 4:12 μ.μ.
  Εσύ πουλάκι μου δεν έχεις ελπίδα, στα έχω ξαναγράψει και αλλού αυτά, μη λέμε συνέχεια τα ίδια. Οπότε τι να κάτσει να σου απαντήσει κάποιος; Έχεις τόσο δρόμο μπροστά σου (τον οποίο δεν πρόκειται να διανύσεις) που σε χωρίζει ένα απέραντο χάος και από τη λογική και από την πραγματικότητα. Το γεγονός ότι από Αστρολογία ξέρεις τη Λίτσα Πατέρα εσύ δείχνει και το επίπεδο που καλούμαι να απαντήσω. Και δε θα στην κάνω αυτή τη χάρη.

  25 Φεβρουαρίου 2014 – 1:11 π.μ.

  Άϊ γειά σου!


  Όλοι αυτοί για τους οποίους διαβάζετε εδώ μέσα στα Κατοχικά (οι ερπετοειδής, οι "μαύροι", οι εξουσιαστές, οι Εβραίοι κυρίως αυτοί, οι δαίμονες, κυβερνώντες, κ.λ.π. εχθροί της ανθρωπότητας) γνωρίζουν άριστη Αστρολογία και τη χρησιμοποιούν κατά κόρον διότι χρησιμοποιούν και εκμεταλεύονται τη Συμπαντική ενέργεια και με τη βοήθεια αυτής (όταν τους ευνοεί) εκτελούν τα σχέδια τους.

  Αυτήν την πληροφορία τη γνωρίζει φυσικά και ο stranger καθώς και όλοι όσοι παγκοσμίως ασχολούνται με την έρευνα και την αναζήτηση τέτοιων θεμάτων.
  Αν μερικοί εδώ μέσα που σχολιάζετε νομίζετε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τέτοια θέματα και να τα κατανοείται βγάζοντας απέξω τις γνώσεις της Αστρολογίας -τις βασικές τουλάχιστον- είστε αφελείς (ευγενικά μιλώντας γιατί είστε πολύ χειρότερα από αφελείς δυστυχώς για εσάς).

  Το γεγονός ότι επιλέχθησαν αυτά τα χρόνια, αυτή η εποχή από τους επικυρίαρχους για να βάλουν στην τελική ευθεία τα σχέδια τους και να τα ολοκληρώσουν δεν είναι τυχαίο, ούτε όταν "βιάζονται" για κάτι είναι τυχαίο

  Το "τυχαίο" ΔΕΝ υπάρχει, πάρτε το κάποια στιγμή απόφαση, θα βοηθήσει πολύ τις αναζητήσεις σας. Είναι μια λέξη που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να ορίζουν όσα δεν καταλαβαίνουν.

  24 Φεβρουαρίου 2014 – 7:03 μ.μ.
  όχι, δε θα ασχοληθώ παραπάνω, πέρα από τα γενικά γιατί απαιτεί πάρα πολύ χρόνο, διάβασμα και δουλειά η ερώτησή σου που δεν έχω να διαθέσω (χρόνο). Εξάλλου ερασιτέχνης είμαι. Αν ήμουν επαγγελματίας μπορεί να το έκανα για διαφήμιση.
 21. 0
  0
  12:54 μ.μ., έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες. Και ένα σχόλιο, με τον Ουρανό στον κριό θα πέσει πολύ χαστούκι, αφύπνιση με το στανιό, κάτι θα γίνει, μπορεί το πουλάκι να προοδεύσει…

  Είμαι ο άλλος ερασιτέχνης…
 22. 0
  0
  ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΚΥΡΙΑ" ;
  Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΤΟ 2010. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟΤΕ Ο Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ;
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΙΣΤΙΚΗ
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΖΗΜΙΑ !
 23. 0
  0
  Εσύ που ΔΕΝ ασχολείσαι με την αστρολογία που το ξέρεις ότι μπήκε το 2010 ο ουρανός στον κριό; Σου είχαν πει ότι μόλις αλλάξει και μπει στον κριό με το καλημέρα σας θα γίνει πόλεμος και εσύ περίμενες στο κατώφλι με τη ρόμπα;; Είσαι αφελής-ημιμαθής τουλάχιστον και πολύ μακριά νυχτωμένος-η.
 24. 0
  0
  ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΠΑΡΑΠΕΙΣΤΙΚΗ"
 25. 0
  0
  11:54 Ουτε εγω ξερω ΑΛΛΑ μπορω να εικαζω….. και να προσπαθω να συνιδασω αφου ακουσα το βιντεο του Χρηστου Παιζη και των υπολοιπων για το Ωροσκοπιο της Ελλαδος το 2014… και ψαχνω εαν υπαρχουν πιθανοτητες για τα εξης θεματα :

  3 Μαιου 2014 : ΠΙΘΑΝΩΣ "trigger" για τα DVD του Χριστοφορακου να "σκανε μυτη" ή "trigger" για επαναληψη τη Δευτερα 8 Ιουνιου του Αγιου Πνευματος οτι ειχε γινει την Καθαρα Δευτερα στη Κυπρο ?

  6 Αυγουστου 2014 ΠΙΘΑΝΩΣ "trigger" για επισημη αναγγελια χρεωκοπιας μετα το 15Αυγουστο, δηλαδη μεταξυ 16 – 31 / 8… δηλαδη μολις φυγουν οι τουριστες ?

  9 Νοεμβριου 2014 ΠΙΘΑΝΩΣ "trigger" για συρραξη στο Αιγαιο στα τελη Νοεμβριου ?

  Τωρα που εγινα πιο συγκεκριμμενος, εσυ τι σχολια εχεις να κανης ????
 26. 0
  0
  Ανεπιβεβαιωτες Φημες λενε οτι η Λιτσα Πατερα λεει επι του θεματος ΟΤΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2014…. ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝΕ…. ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ !!!!!

  Και οποιος θελει, το πιστευει !

  Εξαλλου ο Ιουνιος 2014, ειναι κοντα !
 27. 0
  0
  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ !

  ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΠΑΤΕ !!!!

  ΟΤΙ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ 25 ΕΤΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ" !!!

  ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!!!!

  ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ?????????
 28. 0
  0
  ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΓΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.
  ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΗ, 2 ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΒΙΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑ.
  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ Κ.Λ.Π.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΤΗΛΗ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΔΕΛΦΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !
 29. 0
  0
  δεν περιμεναμε κανενα παπαρολογο να μας πει για γ παγκοσμιο πολεμο εφοσον υπαρχουν ταραχες παγκοσμιως πολυ πιθανον να συμβει και το μοιραιο θελει και μελοντολογο για να το καταλαβεις!!!!!!!
 30. 0
  0
  9:25 π.μ., Μαλιστα συμφωνω.

  και στο "ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ"

  και στο : "ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ"

  αλλα και στο
  "Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΤΗΛΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ"

  Μολαταυτα, πειραζει να προσπαθουμε να προ-υπολογισουμε τα χρονικα περιθωρια που μας απομενουν ?

  Για να εχουμε μια ιδεα για το πως θα κινηθουμε – προετοιμαστουμε καλυτερα

  Για αυτο που ερχεται.. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ….

  ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2014 !!!!!
 31. 0
  0
  Ανώνυμε 9.25, έχω προσέξει ότι όποτε ασχολούμαι με τα μελλούμενα με τον έναν η τον άλλο τρόπο, "πέφτω" ψυχολογικά και μετά με πιάνει μια αγωνία του πως θα ρυθμίσω τα διάφορα θέματα που ενδεχόμενα να προκύψουν.
  Μετά θυμάμαι οτι ο Κύριος είπε "μη μεριμνάτε δια την άυριον", αρκετά βάσανα έχει η σημερινή μέρα, γιατί να της προσθέσουμε και τα μελλοντικά;
  Το μέλλον καταναλίσκει από την ενέργεια μας, το παρελθόν είναι πεθαμένο, μόνο η παρούσα στιγμή είναι ζωντανή.
  Ας φροντίσουμε να είμαστε σωστοί μόνο αυτή τη στιγμή.
  Όποτε σκέφτομαι έτσι τότε μόνο έχω ισορροπία.
  Αυτά ως προς εμένα, ο καθένας πράττει κατά βούληση
 32. 0
  0
  Η προετοιμασία δεν είναι κακό πράγμα όταν κρατάς το μέτρο και φυσικά είσαι ψυχικά-πνευματικά δυνατός. Εάν πέφτεις εύκολα ψυχολογικά, μαυρίζεις, σε πιάνει αγωνία, κλπ, καλύτερα άστο. Δυνάμωσε πρώτα εσωτερικά και μετά βλέπεις…
 33. 0
  0
  Αρα το συμπερασμα ειναι ενα και αυτο πηγαινετε Βραζιλια κανετε τις παρτουζες σας και τα οργια σας και τα αλλα ειναι μαλακιες
 34. 0
  0
  αχ καλε τι ωρα θα γινει? να προκαμω να βαλω πλυντηριο ναχω κανα καθαρο σωβρακο, δεν ξερεις ποτες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί