16:51 - 05/07/2014

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΜΙΚΡΗΣ» Δ.Ε.Η

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Για πολλά θέματα που έχουν σχέση με πούλημα , ξεπούλημα και ιδιωτικοποιήσεις, θα έχετε δει πως δεν ασχολούμαι. Όχι επειδή δεν με ενδιαφέρουν, ή επειδή δεν τα γνωρίζω , αλλά επειδή δεν έχουν και μεγάλη σημασία για την καθημερινότητα των Ελλήνων, αλλά και επειδή γνωρίζω πως στο τέλος , όλοι τους θα περιφέρονται γύρω από μία «τρύπα στο νερό» όπως θα γίνει και με τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και με το Ελληνικό.

Το ρεύμα όμως ως δημόσιο αγαθό αφορά όλους τους Έλληνες και η ΔΕΗ είναι από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, γι’ αυτό θα πω …δυό λόγια.

Όλες οι προσπάθειες για την ιδιωτικοποίηση νερού και ενέργειας, δεν γίνονται για το χρήμα, αλλα΄ για τον έλεγχο της Ελλάδος και θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο, όλων των ζωτικών πηγών. Αυτό θα γινόταν φανερό αν και σε αυτή την ιδιωτικοποίηση υπήρχε Ρωσική προσφορά.
Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πάει στους Ρώσους, ας έδιναν και τα τριπλάσια. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

Τους ενδιαφέρει ο έλεγχος, αλλά παράλληλα δεν θέλουν και μεγάλες αντιδράσεις γιατί αν φοβούνται κάτι , αυτό είναι η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ. Θέλουν πολλές, μικρές και διαφορετικές αντιδράσεις. Και ο λόγος είναι, διότι με αυτό τον τρόπο δεν ενημερώνουν, αλλά μπερδεύουν τον κόσμο.

Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι να «κονομήσουν» κάποιοι, αλλά ο έλεγχος του ανθρώπου. Όλο τον πλούτο της γής τον ελέγχουν και τον διαχειρίζονται δύο μεγάλα «ΛΟΜΠΥ» που μοιράζουν την «πίτα» όπου και όπως θέλουν. Αν κάποιος επιχειρήσει να μπεί «σφήνα», τρώει τα μούτρα του γιατί τον πετάει έχω το σύστημα. Γι’ αυτό και οι «καημένοι» οι Ρώσοι δεν μπορούν να πάρουν τίποτα από τις Ελληνικές «αποκρατικοποιήσεις» παρόλο που δίνουν τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Τώρα η προσπάθεια τους γίνεται για τον έλεγχο της ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Και το ΣΎΣΤΗΜΑ τους έχει επιστρατεύσει όλους. Κυβέρνηση, «αντιπολίτευση», «συνδικαλιστές» «επενδυτές», δημοσιογράφους για να «μπερδέψουν» ουσιαστικά την ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ με τις πολλές και διαφορετικές, αλλά…… χαμηλών τόνων αντιδράσεις.

Οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ βέβαια δεν πρέπει να είναι έντονες, αλλά παράλληλα πρέπει και να μας πείσουν, πως όλοι από την πλευρά τους, αγωνίζονται για το «συμφέρον» μας.

Πρόκειται για το απίθανο «τρελοκομείο» στη χώρα που ανθίζει η «φαιδρά πορτοκαλέα». Και όσο σε αυτή τη χώρα Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και η ΛΟΓΙΚΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ θα εξαντλείται στο επίπεδο των σημερινών πολιτικών και των δημοσιογράφων τύπου «Χατζηνικολάου», τόσο θα πηγαίνουν όλα από το κακό στο χειρότερο.

Θέλω λοιπόν να ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ κάποια στοιχεία, που δεν τα έχει αναφέρει κανείς, μέσα σε αυτόν τον δημόσιο διάλογο που γίνεται τις τελευταίες μέρες.

Καταρχήν ότι και να λέει ο οποιοσδήποτε «τρόφιμος» αυτού του απέραντου «τρελοκομείου», ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ οποιοαδήποτε εκχώρηση δημοσίου αγαθού σε ιδιώτες , ειδικά όταν αυτή η εκχώρηση αφορά ένα πρώτης ανάγκης δημόσιο αγαθό, που υποθάλπτει και εγκυμονεί ΣΟΒΑΡΟΥΣ κινδύνους, για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και το γενικότερο ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ λοιπόν ΠΟΤΕ ένα βασικό ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ, να γίνει εργαλείο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ, στα χέρια του οποιουδήποτε «τρελού» ιδιώτη.
Όλοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και αντιλαμβάνονται τι μπορεί να συμβεί στη χώρα , αν ένας ιδιώτης που κρατά στα χέρια του ένα ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ δημόσιο αγαθό όπως το ρεύμα ή το ΝΕΡΟ, ξαφνικά «τρελαθεί» και αποφασίσει για τους όποιους δικούς του λόγους να διακόψει την παροχή του.

ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΣΟΒΑΡΟΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Αλλά βλέπετε το έγκλημα είναι σχεδιασμένο, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να περιέλθουν σε ιδιώτες τα δημόσια αγαθά , γιατί μόνο έτσι θα μπορούν να ελέγχουν και να εξουσιάζουν τον λαό. Θέλουν πολύ σύντομα να αποκτήσουν τον έλεγχο όλων των αγαθών που έχει ανάγκη και χρησιμοποιεί ο άνθρωπος. Και την τροφή και το νερό και την ενέργεια.

Αυτά είναι τα «τρία πόδια» του πυλώνα πάνω στον οποίο στηρίζεται αυτός ο «γίγαντας» της σημερινής κοινωνίας των μεγαλουπόλεων. «Τροφή , νερό, ενέργεια». Όποιο πόδι όμως του πυλώνα και να σπάσει, ο «γίγαντας» γκρεμίζεται. Αυτοί όμως που «αγωνίζονται» για το «καλό» μας, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΤΡΙΑ ΠΟΔΙΑ».

Γι’ αυτό θα έχετε ακούσει ή θα έχετε διαβάσει πως σκέφτονται να ιδιωτικοποιήσουν το νερό, αλλά και να απαγορεύσουν τα πηγάδια, να ελέγχουν τους σπόρους των καλλιεργειών, αλλά και να απαγορεύσουν την ανεξέλεγκτη καλλιέργεια της γής και διάφορα άλλα, για να περιέλθει σιγά σιγά σε κάποιους ιδιώτες, ο έλεγχος ΟΛΩΝ των αναγκαίων αγαθών του ανθρώπου.

Τώρα πάμε και στην προσπάθεια του ΕΛΕΓΧΟΥ της Δ.Ε.Η. και στην μεγάλη παγίδα. Την έσπασαν και την ονόμασαν «μικρή» και «μεγάλη». Όχι όμως πως αυτό ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα. Την είπαν «μικρή» για να νομίζει ο κόσμος πως πουλάνε την «μικρή» και η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ να είναι ΜΙΚΡΗ. Αλλά η αλήθεια είναι ΑΛΛΗ.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ.

Η «μικρή» από μόνη της είναι μία αυτάρκης και ανεξάρτητη μονάδα , που μπορεί να λειτουργήσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο την «μεγάλη». Αλλά η λεγόμενη «μεγάλη» δεν μπορεί να λειτουργήσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την «μικρή». Έτσι όποιος πάρει την «μικρή», ΕΛΕΓΧΕΙ και την «ΜΕΓΑΛΗ».

Και το ΖΗΤΟΎΜΕΝΟ είναι Ο ΕΛΕΓΧΟΣ της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, όχι τα δευτερεύοντα κτιριακά συγκροτήματα ούτε τα ταμεία πληρωμής.

Βρε «παλληκάρια» της «αντιπολίτευσης» γιατί δεν μιλάτε;

Έτσι δεν είναι;

Βρε… «συνδικαλισταράδες» γιατί δεν μιλάτε;

Ποιά είναι βρε η «ΜΙΚΡΗ», και ποιά είναι η «μεγάλη»;

Τι μπορεί να κάνει βρε η «μεγάλη» χωρίς την «ΜΙΚΡΗ»;

Αλλά βλέπετε όπως είπα, είναι όλα τα παιδιά «μιλημένα» και κάνουν πως διαφωνούν για να μπερδεύουν και να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ενώ για την ΠΑΓΊΔΑ που έχουν στήσει για την εκχώρηση της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ…… όλοι μούγκα.

Έτσι όμως δουλεύει όλο το σύστημα στην Ελλάδα . Από την λεγόμενη …….. «ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ» , τους λεγόμενους ….συνδικαλιστές , μέχρι και τους λεγόμενους….δημοσιογράφους.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΤΗ» ΤΟΥΣ και για τα «αφεντικά» τους.

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Σήμερα κάνει ο Τσίπρας …καλή …. «αντιπολίτευση» στον Σαμαρά, αύριο ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, θα κάνει ο Σαμαράς …καλή … «αντιπολίτευση» στον Τσίπρα. Έτσι «δουλεύουν» αυτές οι «υποχρεώσεις».

Φοβούνται όμως την ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ, γι’ αυτό και προσπαθούν να ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ την ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.

Για πόσο όμως ακόμα, θα θεωρούν πως δεν βλέπουμε , δεν ακούμε και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα;

Για πόσο ακόμα, τον πολιτισμό και την υπομονή μας θα τα εκλαμβάνουν ως αδυναμία;

Για πόσο;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (28)

 1. 0
  0

  ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ " ΕΚΧΩΡΗΣΕΩΝ " ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ….

  ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Ρ Η Τ Ω Σ ΠΩΣ ΟΤΙ "ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ" , Δ Ε Ν ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ !!

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΜΕ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΑΝ !

  ΔΕΝ ΛΕΝΕ " ΠΩΛΗΣΗ", ΛΕΝΕ " ΕΚΧΩΡΗΣΗ" , ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.. ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΟΧΙ !!

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ " ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΥΧΟΥ" …. ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ? ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Υ Π Ε Δ Α Φ Ο Σ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ !!

  Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗ, ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ !

  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ !! ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΟΧΘΟ, ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΕΤΟΙΜΑ Η ΧΟΝΤΡΟ-ΒΑΡΕΛΛΑ ΧΙΤΛΕΡ- ΜΕΡΚΕΛ. .

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ…

  Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 , Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!

  ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΔΩ ΟΜΩΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ .
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 2. 0
  0
  σου διαφευγει μια λεπτομερια πριν τα κανουν όλα αυτά φροντισαν επι χρονια να μαλακιζουν αυτόν τον λαο και να φυλακιζουν κάθε πατριωτικη φωνη.
 3. 0
  0
  Ο άρχοντας δεν πρέπει ποτέ να λησμονεί τρία πράγματα : Πρώτον, ότι κυβερνάει ανθρώπους, δεύτερον, ότι κυβερνά σύμφωνα με τους νόμους και τρίτον ότι δεν θα κυβερνά για πάντα. ( Αγάθων )

  Ρακοσυλλέκτης
 4. 0
  0
  kalitera gadoyrodene para gaidoyrogireve xmoymmmm
 5. 0
  0
  Kυριακή κοντή γιορτή αδελφέ ,σίγουρα βρωμάει πολλή αυτή η ιστορία ,αυτοί όλοι βέβαια έχουν τα σχέδια τους ,και ο Θεός όμως έχει τα Δικά Του
 6. 0
  0
  ΄Οταν η Suez είχε το 5% της ΕΥΑΘ (ΕΥΑΣΠ) είχα κάνει πολλές προσπάθειες να πείσω όσους Ελληνες μπορούσα να πάρουνε μετοχές ούτως ώστε να έχουμε εμείς το νερό και της ΕΥΔΑΠ επίσης γιατί αυτό πάει πακέτο με το αποχετευτικό σύστημα και την συντήρησή του και και είχα διαπιστώσει τότε ότι είναι χρήσιμο και για οπτικές ίνες .
  Ο μεγαλύτερος υδραυλικός υπήρξε ο Ηρακλής ,παρεπιπτόντως .
  Σε όποιον το ανέφερα , γέλαγε , και όλοι αγόραζαν ΤΕΝΕΡΓ και ΓΕΚΤΕΡΝΑ.
  Είμαστε κατάπτιστοι γιατί δεν έχουμε αναπτύξει στρατηγική στην ζωή μας .
  Και αυτό φάνηκε απο την ευκολία που έπαιρνε κανείς δάνειο για το οτιδήποτε .
  '''Μη δείν δανείζεσθαι'' λέει ο Πλούταρχος στα Ηθικά του, γιατί οι οφειλέτες γίνονται δούλοι των δανειστών τους , που μετατρέπουν την αγορά σε κολαστήριο.

  ΄Ομως οι δανειζόμενοι επικαλούνται μάρτυρες και παρέχουν εγγυήσεις για να αποδείξουν ότι είναι άξιοι δανεισμού ως έχοντες περιουσία !!!!!!!!!

  ΕΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ .

  Αυτή είναι σκέψη με λογική πρώτον και με αξιοπρέπεια δεύτερον.

  Αίσχος , είμαστε αίσχος γιατί υποστηρίζουμε όλα τα ΑΝΤΙ και γιατί δεν υπάρχει πλέον λογική σε τίποτε .
  Το ''όργανον'' του Αριστοτέλη η λογική , ο λόγος η έκφραση του πνεύματος, βαστάει σε πολλές ψυχές ακόμη .
  Ας ελπίσω ότι η Μνήμη δεν θα μας αφήσει.

  Αγαπητέ κε Λαμπρόπουλε , συνεχίστε , σας έχω παρακολουθήσει και με βρίσκεται σύμφωνη στα πιο πολλά σημεία σας .

  Φοβούνται τους ΄΄Ελληνες γιαυτό τους δίνουν μια μικρή ελπίδα ότι θα ανοίξουν οι αγορές και όλα αυτά τα χαμερπή και μια μικρή ελπίδα ανάκαμψης όπου μαζί με τους συνδικαλιστές τους κοιμίζουν και στήνουν παγίδες ,για να μην ξεσηκωθούν.

  ΄Ομως γιατί κάποιοι δεν κοιμόμαστε ;
  Τους χρωστάω πολλά για πριν , για τώρα , για αύριο που λογαριάζουν δήθεν για μένα αλλά χωρίς εμένα.


 7. 0
  0
  Έλα μου ντε αυτό λέω και εγώ για πόσο ακόμα;;; για πόσο;;;
  Πολιτισμό και υπομονή;;;;;;;
  Εγώ θα το' λεγα παρτακισμό και αδιαφορία;;; Έχουμε πέσει στη παγίδα του έχω σιχαθεί τα κόμματα, δεν ασχολούμαι, ας κάνουν ότι θέλουν…
  Ε λοιπόν τα κατάφεραν κέρδισαν την αδιαφορία μας και κάνουν ότι γουστάρουν, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς….Γι' αυτό παίρνουν συνέχεια συχαρίκια απο τα αφεντικά τους…
  "Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο"
  Σύντομα δεν θα υπάρχει…..
  • 0
   0
   orea ta les ala ti na psifisoyme oli xaramofahdes anepagkelti xoris na doylepsoyne pote sti zoh ego psifiza gia xronia apo to 2009 de psifizo afoy katalava ti ginete kai na se po kati re file toys sixathika toso poy de mporo na pistepso pleon tpt o kosmos aganaktise ti na asxolithi mia zoh pseftia poystia klepsia simera opios katalave ti simveni exei klisti ti tileorasi kai de psifizi o noo noeito
 8. 0
  0
  και αλλη κλοπη ραδιενεργων υλικων στις -ηπα …… http://www.prisonplanet.com/texas-rangers-dispatched-to-secure-border-amid-stolen-mexican-nuke-threat.html
 9. 0
  0
  Τι βρε λαμπρόπουλε ξαφνικά ξύπνησες; για τον Αρτέμη Σώρρα καμιά εξυπνάδα δεν θα μας πείς; όταν κάποιοι τα έλεγαν εσύ χλεύαζες τώρα τι μας παριστάνεις;καλά ξυπνητούρια σε σένα και στους όμοιους σου.Μεγάλε ερευνητή!
  • 0
   0
   προσπαθει να βρει ζωτικο χωρο να επιβιωσει και αυτος…
  • 0
   0
   επι πσντως επιστητου αυτοι οι συγγραφεις – ερευνητες, βρε παιδακι μου.
   δεν ηταν στον επαγγελματικο προσανατολισμο που μας εκαναν στο σχολειο να παω κι εγω,
 10. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ... 6 Ιουλίου 2014 @ 00:02
  0
  0
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ, Η ΔΕΗ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!! ΑΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΛΙ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ, ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!! ΕΚΕΙ ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΘΕΛΩ…!!!!


 11. 0
  0

  Φ'ιλε / Φιλη 9,32, επιτέλους και κάποιος μιλάει για τον Ηρακλή ! Ο Ηρακλής, δεν ήταν αυτός ο "μπουνταλάς" με τον ρόπαλο και την Λεοντή μόνον…Ο Ηρακλής, ήταν ο Πρώτος Μηχανικός της Ιστορίας, που έκανε με επιτυχία την ε κ τ ρ ο π ή του Αχελώου, για την υδροδότηση των γύρω περιοχών. Ο Ηρακλής ταξιδεύοντας, κατάφερε να υδροδοτήσει και την ΄Ερημο, γι' αυτό και πρίν χρόνια, βρέθηκαν στην Ιορδανία Ιερά, αφιερωμένα σ' αυτόν .

  ΄Ισως η Κρίση, να επαναφέρει στον ΄Ελληνα την Ελληνική Σκέψη και την Δράση . Πρέπει να ξαναγίνουμε ικανοί να Συμμετάσχουμε στην Διοίκηση, στους Νόμους, στην Παιδεία, όχι να αφήνουμε το ΚΙΣ να μας Διοικεί και να μας Δουλοποιεί. Γιατί Παιδεία Δούλων έχουμε.

  Το λάθος των Ελλήνων ήταν η Θεοποίηση των αχρείων και δήθεν " Ηγετών". Τότε όποιος τολμούσε να κατονομάσει τον ν Ανδρέα Παπανδρέου και τον παππού Κων/νο Καραμανλή, τον δήθεν "Εθνάρχη" ως Προδότες, κινδύνευε με άγριο ξυλοδαρμό ή από τροχαίο…. Όλοι τους φυσικά είναι Πουλημένοι Προδότες, αλλά αυτοί οι δύο, ήταν οι πιο χαιδεμένοι και οι πολυδιαφημισμένοι …

  Πρίν από κάθε Επανάσταση, προηγείται μία μεγάλη περίοδος Προπαρασκευής και Οργάνωσης.

  Θα πρότεινα την επαναφορά της Θανατικής Ποινής μόνον για τους Πολιτικούς και την κατάργηση της Ομοφυλοφιλίας, που φθείρει και το Πνεύμα και την Κοινωνία εκτός από το σώμα. Και σίγουρα θα ξέρεις ότι οι ΄Ελληνες, ήταν ο μοναδικός λαός, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ την Ομοφυλοφυλία ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ . Και δεν ήταν μόνον ο Σόλων, ο Πλάτων κ.λ.π. που την απαγόρευαν. .ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ -ΚΡΑΤΗ υπήρχε η ίδια Ποινή.

  Υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουμε. Και κυρίως η Αλλαγή του Συντάγματος , που θα δένει με Δρακόντεια άρθρα τον κάθε επίδοξο "Ηγέτη" και θα τον ΕΚΤΕΛΕΙ σε περιπτώσεις Προδοσίας- Δωροδοκίας κ.λ.π. Δηλαδή πρέπει να προετοιμασθεί καλά και η "Επόμενη Μέρα " μιάς Εξέγερσης, διαφορετικά, τα ίδια θα γίνουν…..
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 12. 0
  0
  Ναι να ξεπουλησετε τη ΔΕΗ και να αλλαξετε και το συνταγμα οπως προτεινει η συνονοματη της Μερκελ.
  Μη ξεχασετε και τα Δρακοντια μετρα.
  Αγγελικη μηπως ανηκεις στο δεκατοτριτο ζωδιο?
 13. 0
  0
  Αφού οι ΔΥΟ που μπορούσαν δεν το έκαναν να ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ο τόπος (σε διάστημα 2 χιλιετιών μεταξύ τους γιατί δεν βρέθηκε άλλος εντωμεταξύ) λίγο δύσκολο να βρεθεί κάποιος στην εποχή μας.

  Εμείς οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ δεν κάνουμε ούτε για να κοπρίσουμε κάποιο χωράφι – ακόμη και σ' αυτό σκατά θα τα κάνουμε !!!!

  Αυτοί είμαστε και αυτά αξίζουμε – τίποτα καλύτερο.

  Και μην ακούσω τσιμουδιά – είπαμε σκασμός και το κεφάλι στα σκατά !!


  Αααά Ρε σεις Αλέξανδρε και Θοδωρή, δεν μπορέσατε να μην κάνετε και σεις την μαλακία σας -και ας σας λένε μεγάλους και τρανούς –

  Γιατί ρε όταν μπορούσατε δεν καθαρίσατε όλη την βρώμα και αφήσατε ετούτον το τόπο να γίνει κατιμάς της οικουμένης;

  Γι' αυτό εγώ θα σας ψέγω μέχρι να ψοφήσω …. σ' αυτόν τον τόπο πλέον δεν πέφτουμε ούτε αποθνήσκουμε ούτε αναχωρούμε …. απλώς ψοφάμε εκτός και νομίζουμε ή αφήσαμε να μας πείσουν για το αντίθετο !!

  Και μετά βλέπω μερικούς να ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν … και προδότες !!
  Λες και υπάρχει και κάτι άλλο … σ' αυτόν τον τόπο.

  Μιλάμε για κυβερνήτες, πρωθυπουργούς, υπουργούς, δικαστές, συνδικαλιστάδες κλπ. κλπ. προδότες
  Λες και ο ΛΑΟΣ είναι καλύτερος
  Είναι τα ίδια και χειρότερος !!
  Η μόνη διαφορά είναι ότι εκείνοι είναι ΜΕΓΑΛΟ…….
  ενώ ο ΛΑΟΣ είναι φτωχομπινεδιάρης κωλογλείφτης εφιάλτης.

  Και μην πείτε ότι δεν είναι ΕΤΣΙ

  Είπαμε αυτοί είμαστε (από την εποχή της κλασσικής Ελλάδας) ο κατιμάς της οικουμένης, ας το πάρουμε απόφαση και ας το βουλώσουμε επιτέλους.

  Αν Υπάρξει κάποια αναλαμπή θα είναι μεμονωμένα λίγα άτομα εδώ και εκεί, και σίγουρα δεν χρειάζονται τα δικά μας σκουσμάρια ούτε τις υποδείξεις μας – Αν φανούν … θα ξέρουν και τι να κάνουν !!!

  Η λογικότερη επιλογή …… να μην αφήσουν ούτε ΕΝΑΝ για δείγμα από εμάς, γιατί δεν τιμήσαμε ούτε τιμάμε τις παρακαταθήκες και την κληρονομιά μας.

  Ας σταματήσουμε να βρίζουμε και να κατηγορούμε τους άλλους για την κατάντια μας. Μόνοι μας είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτήν. Εκείνοι κάνουν αυτό που νομίζουν σωστό για εκείνους.
  ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;;;;;

  Νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι ΑΝ δεν αλλάξουμε ΟΛΟΙ εμείς εκ βάθρων και αν στην συνέχεια δεν ξεριζώσουμε όλη την βρόμα και την δυσωδία ολοκληρωτικά ;

  Αν δεν σας αρέσουν όσα γράφω, εδώ είμαστε απαντήστε …. αλλά με ντουκουμέντα !!
 14. 0
  0
  Μπράβο Φίλε ανωνυμε καλά τα λες
 15. 0
  0
  Στον νεοέλληνα 12:55 μμ.
  1.)Να μιλήσει κανείς με ντοκουμέντα πάνω σε ποιά γεγονότα. Απλά έγραψες ότι σου κατέβηκε.
  2.)Λυπάμαι που δεν έγιναν βρυκόλακες οι ήρωες του 1821 για να καμαρώσουν τα σκατά που έγινες.
  3.)Το ντοκουμέντο θα ήταν να μας πείς ,αν μπορείς να μας κάνεις την τιμή ,γιατι δεν τίμησες τις παρακαταθήκες σου και γιατί είσαι φτωχομπινεδιάρης , κωλογλείφτης , εφιάλτης.
  Δείχνεις το εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια τόσο ξεκάθαρα !
  Αλλά από που απορρέεις τόσο θράσος για να μας τσουβαλιάζεις όλους και να περιμένεις ότι αυτός που θα διαφανεί έχει ως πρώτη του προτεραιότητα να σώσει τα σκατά .
  Θα ήθελα να διαβάσω τι προτίθεσαι να κάνεις για όλα αυτά που σε ενοχλούν ,αν τελικά σε ενοχλούν και δεν έχεις βολευτεί !!!!!!

  • 0
   0
   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • 0
   0
   Στον 06/07/2014 – 06:24 μ.μ.
   Και μετά μιλάμε για Ελλάδα και … Έλληνες !!
   Ενώ δεν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε ότι διαβάζουμε !

   Ναι ρε με στοιχεία δεν σου κάνει ;
   Μπορείς να αποδείξεις ότι όντως αυτός ο ΛΑΟΣ δεν είναι πλέον ΜΟΝΟ σκατά;

   Εγώ δεν έβγαλα έξω τον εαυτόν μου – τον συμπεριέλαβα μαζί με όλους τους άλλους … έστω και αν έχω λόγους να το κάνω.
   Και τούτο διότι για την κατάντια αυτού του τόπου δεν φταίνε μόνο … τα σκατά, αλλά και όλοι οι άλλοι που δεν κάναμε περισσότερα για να μην υπάρχει αυτό το σημερινό εξάμβλωμα.

   Εσύ ρε …..μ@@@@@ δεν είσαι ο κοψοχέρης που κάθε φορά ψηφίζεις όλους αυτούς τους προδότες (δεν είσαι μέσα στους 5.9 εκατομμύρια που τους ψήφισαν προχθές ; δεν είσαι μέσα στους 4 εκατομμύρια που λιάζανε τον κώλο τους στις παραλίες και στις καφετέριες) και μην πεις πως είσαι από τους 67 χιλιάδες που τους μούντζωσαν όλους – το παραμύθι … οι άλλοι το έκαναν και όχι εγώ δεν πιάνει …..

   Αν και ουδέποτε υπήρξε …. καιάδας, σήμερα θα πρέπει να φτιάξουμε έναν και να πάμε ομαδικώς να φουντάρουμε …. μπας και ξεβρομίσει ο τόπος !!

   Γιατί το μόνο που φαίνεται να μας νοιάζει είναι να μην μας πουν ……
   Και ΟΧΙ να μην ΕΙΜΑΣΤΕ …. αυτό το κάνουμε γαργάρα !!!
 16. 0
  0
  ναι ναι ο Σαμαράς .ο Βενιζέλος ,ο γιωργάκης ,ο Σημίτης ομοφυλόφιλοι είναι….ρε αγ..μητε θρησκόληπτε κοίτα αυτους που ξεπουλαν την Ελλάδα και άσε τις λούλες.Ή ανέραστος είσαι ή κρυφή καταπιεσμένη
 17. 0
  0
  Ξεκίνησα να αναφερθώ στην Ανταλκίδειο ''ειρήνη'' το 393 π.Χ ότι ποιό προδοτικό .

  Καλύτερα να αναφερθώ στο Ισοκράτη και την Πανελλήνια Ιδέα δηλαδή του
  ''ενός έστι χρεία'',δηλαδή ,ένα πράγμα είναι που χρειαζόμαστε,
  το σύνθημα της ένωσης του Ελληνισμού.

  Είναι το σύνθημα αυτό που από μόνο του αναβλύζει μέσα από κάθε πονεμένη στιγμή στην ψυχή ενός ανθρώπου που ξεπερνώντας τον χρόνο συναιρεί μέσα του όλες τις αξίες του Ελληνισμού και προαισθάνεται να ανατέλλει το νέο συμβάν.
  Αναφέρεται σε :
  1) να ενωθούν όλοι οι Ελληνες
  2) να προλάβουν την επίθεση των Περσών και να επιτεθούν πρώτοι και
  3)να καταχτήσουν εδάφη στην Ασία για να εκμεταλλευτούν έτσι τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.
  εμείς μόνο το 3) πρέπει να διορθώσουμε δηλαδή πρέπει να επανακτήσουμε τα εδάφη μας για να εκμεταλλευτούμε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας.

  Εδώ λοιπόν εμείς πρέπει να ανατυπώσουμε την Χάρτα της Ελλάδος του Ρήγα και να την κάνουμε σημαία μας ,και μαζί με την Γαλανόλευκη , να μην βρούν δρόμο να φύγουν .

  ''Γκαλερί από Απατεώνες ''είναι κύριοι και κυρίες το σκηνικό.
  Αλλά αφού το καταλάβαμε , πόσο δύσκολο είναι να ενωθούμε;
  Αντί να παίρνουμε φάρμακα , να βάλουμε όλες τις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε, αφού είμαστε εν δυνάμει νεκροί.
  Πότε θα κάνουμε κάτι όταν θα μας έχουν'' εν ενεργεία'' νεκρούς ;

  Σκοτώνουν εσάς , τα παιδιά σας και αυτά που δεν θα έρθουν ποτέ έτσι όπως μας πάνε.
  Κανένα έθνος δεν πολεμήθηκε τόσο πολύ ανά τους αιώνες , θέλετε να έχει η δική μας γενιά ως έξυπνοι την αποκλειστικότητα της Ανταλκιδείου Ειρήνης , γιατί προδότες εδώ έχουμε και απο τις δύο πλευρές.
  ''Ζήτω στους φιλλέληνες και τους πατριώτες .''
  Δεν θέλω να νοιάζεται κανείς απο αυτούς για μένα . Φοβάμαι.

  Είμαι η 05/07/2014 9:32 μ.μ. — 06/07/2014 6:24 μ.μ.
 18. 0
  0
  ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΜΙΚΡΗΣ» Δ.Ε.Η…ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙ…ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΖΑΠΕΙΟ ! ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ 3Ο ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ -ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ…ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟΙ-ΔΕΜΕΝΟΙ" ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ…ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΝΕ…ΑΠΛΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΛΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ…Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΝΔΡΟΠΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΟΣ
  ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ…ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΤΑ ΑΔΑΩΝΗ..ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ._
 19. 0
  0
  12.55
  το αλλο προσωπο της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ!!!!
  αλλου φιλεεληνικα σχολια…αλλου προβοκατορικα κατεβατα!!!
  …..
 20. 0
  0
  Στον 7/7 9:25 π.μ
  Mιάς και μιλάμε για Έλληνες άνοιξε το Google Earth και δες .Κaiadas
  Αρχαιολογικός Χώρος Καιάδας , Spartis Kalamatas.Σπάρτη 23100, Greece.
  Αυτό μήπως και το δεις σαν ντοκουμέντο αφού απο ιστορία δεν ξέρεις
  ''''Αν και ουδέποτε υπήρξε …. καιάδας, σήμερα θα πρέπει να φτιάξουμε έναν και να πάμε ομαδικώς να φουντάρουμε …. μπας και ξεβρομίσει ο τόπος !!''
  Σαφώς και θα είμαι ευγενής .Εννοείται θα σε αφήσω να κάνεις ποδαρικό.

  Οσο για το εάν είσαι βολεμένος φάνηκε , γιατί όλοι οι βολεμένοι βάζουν ταμπέλες και είναι υπερασπιστές του δικαίου δήθεν ,για να μην ξεκουμπιστούν αυτοί που τους γεμίζουν τις τσέπες.
  Και η μαιευτική του Σωκράτη δούλεψε γιατί μας δήλωσες ότι:''Εγώ δεν έβγαλα έξω τον εαυτόν μου -. έστω και αν έχω λόγους να το κάνω.''
  Πες μας λόρδε '' πώς μπόρεσες και έφτασες τόσο χαμηλά ?

  Ο καθείς την μύξα του για βούτυρο την έχει .

  Αντίο
  • 0
   0
   Στον 07/07/2014 – 01:05 μ. μ.

   Ναι την ιστορία που σου μάθανε …. τα αφεντικά σου !!
   Μάθε αυτά που δεν θέλουν ….. βγάλε το κεφάλι από τον άμμο !!

   Αφού τόσο σου αρέσει το Google ψάξε να βρεις την πραγματικότητα για τον καιάδα σου …. τι έχουν φέρει στο φως έρευνες πάνω στο θέμα.

   Αλλά προσοχή !!! άλλαξε πρώτα αντιστάσεις …. μην καείς ή ορμήσεις σε κάνα τοίχο, οι επισκευές κοστίζουν!

   Όχι φιλάρα δεν είμαι από τους βολεμένους ….. δεν φιλάω ποδιές …. και ούτε αρέσκομαι στις …. επικύψεις.
   Είμαι από αυτούς που δεν ξύπνησαν τελευταία ….. σαράντα τόσα χρόνια σκούζω … μπας και ξυπνήσει κάνα βόδι …. αλλά μάταια !!!
   Τα ζωντόβολα ….. στον ύπνο τους !!!

   Αλήθεια …. εσύ δεν μας είπες τίνος κώλο έγλειψες στις ευρωεκλογές ;;;;;;;;;;
   Γιατί το κάνεις τουμπεκί ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί