Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:26 - 21/02/2014

Το νέο τραγούδι σοκ του Β.Παπακωνσταντίνου για τα “ερπετοειδή” ανθρωπόμορφα όντα που κυβερνούν τη χώρα; Ακούστε το…(βίντεο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το νέο τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου μιλάει για πολιτικούς που είναι εξωγήινοι!

Μήπως αναφέρεται στους ερπετόμορφους που παρασκηνιακά κινούν τα νήματα στους πολιτικούς που δεν είναι τίποτα άλλο από εντολοδόχους μαριονέτες;

Κοιτάξτε τους στίχους:

«Βλέπω στις τηλεοράσεις ανθρωπόμορφα τα όντα να αρθρώνουνε προτάσεις λες και έχουν τα προσόντα

Τους ακούω που μιλάνε προσπαθώ να καταλάβω μα μιλάνε σ’ άλλη γλώσσα κι όλο τρέχω να προλάβω

Σαν κουνούπια μ’ ενοχλούνε που βουήζουνε στ’ αυτιά μου

θέλουν αίμα να τραφούνε τρέφουν φόβο στην καρδιά μου

Κι όταν περπατώ στο δρόμο τους κοιτάζω τρομαγμένος

κι άμα με χτυπούν στον ώμο τους κοιτάζω απορρημένος

Πες μου θεέ μου τι θα γίνει

μας την πέσαν οι εξωγήινοι

γιατί αν αυτοί είναι οι γήινοι

αχ δεν ξέρω τι θα γίνει …»



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 9:49 ΜΜ

    Πολυ καλο!!!

  2. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 9:53 ΜΜ

    Εχεις ξεφυγ

  3. Εύγε στο γατι που το ξετρυπωσε …!
    Βασιλαρος .-

  4. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 10:29 ΜΜ

    ΚΑΛΑ Ο ΜΠΙΛΗΣ …''ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΩΘΩ ''…ΑΣΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΑΝ …ΤΣΙΡΑΚΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥ ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  5. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 10:36 ΜΜ

    Kαλό!!!

  6. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 11:15 ΜΜ

    Όταν τα τραγούδαγαν αυτά οι Ευθύμης και Σπανουδάκης, δεν σε είδα να τα προβάλεις. Κάνω λάθος;;;

  7. Βρε Γιάννη Κοζάνη είσαι καλό κι έξυπνο παιδί , δεν μπορείς να κρινεις απο μια στιγμη του άλλου ,όλη του την ζωή .Όλοι έχουμε κανει-πει λάθη ,σημασια εχει να μαθαινουμε απ αυτα και να μην τα επαναλαμβανουμε.
    Πως θα ένιωθες να ήσουν μια ζωή στην καραντίνα-επίκριση για την δική σου λάθος στιγμη ??? Ο αναμάρτητος πρώτος ,το λίθο βαλετω .Ας δίνουμε ευκαιρίες στους συνανθρώπους μας ,ιδίως όταν αυτοι κινούνται προς το καλυτερο .
    Άλλωστε δεν το είπα εγώ Άλλος το είπε "Μην κρινετε ίνα να μην κριθείτε"

  8. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 12:31 ΜΜ

    Πολύ ωραίο τραγούδι!!!

  9. σωστός ο δαναός…

  10. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 4:39 ΜΜ

    Παλι ρε Γιαννακη την αμολυσες.Παλι στο θρησκευτικο το πας;

  11. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 5:52 ΜΜ

    KATAΡΧΗΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ mpafiasmene danae ΓΕΙΑ ΣΟΥ …ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ…ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟ…ΤΑ ΔΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΚΛΟΝΗΤΑ…ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΝΟΣ [ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ]…ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ [ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΑΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ]… ΜΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ [ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ]…ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΚΤΟ…ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΛΑΘΗ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  12. Ανώνυμος 02/23/2014 @ 8:56 ΠΜ

    ΜΠΑΦΙΑΣΜΕΝΕ ΔΑΝΑΕ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΜΕΣΩΣ 🙂 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ …..Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ…ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΚΤΛ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ….

  13. Ανώνυμος 02/24/2014 @ 8:16 ΠΜ

    πες τα βασιλακη πληρωνεσαι καλα για την δουλεια σου τοσα χρονια κριμα που καποτε ειμουν θαυμαστης σου γιατι μαρεσει η φωνη σου και γω δεν στέκομαι σαυτα που εκανες παλια γιατι πολύ απλα όπως ελεγε και ο παυλαρας πρεζες υπαρχουν πολλες μπορει να μην εισαι πρεζακιας αλλα πουλας την πρεζα του συστηματος με και καλα επαναστατηκους ανουσιους ρυθμους και στοιχου που κατι θες να πεις αλλα στο τελος δεν το λες αμερικανοκομουνηστη λαμογιο αξιος ο μησθος σου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*