20:33 - 05/09/2014

Το μεγάλο αδιέξοδο και ο αργός θάνατος της Ελλάδος

Ο πιο φιλοσοφημένος άνθρωπος είναι ο απλός, ο προσγειωμένος. Η γνώση είναι μόνον ένα εργαλείο και τίποτε περισσότερο. Διότι όταν το εργαλείο αυτό χρησιμοποιείται για ιδιοτελείς και μόνον σκοπούς και ενάντια προς την φύση του ανθρώπου και την κοινωνία, τότε γίνεται άκρως επικίνδυνο. Όλοι μας, χωρίς καμία εξαίρεση, έχουμε την διαίσθηση, ότι η κρίση που εμείς ως Λαός βιώνουμε, όχι μόνο βαθαίνει, αλλά οδηγεί την Πατρίδα μας σε αργό θάνατο. Δυστυχώς μόνο το Πολιτικό Σύστημα Εξουσίας και όλοι εκείνοι οι Θεσμοί της Πολιτείας που το στηρίζουν δεν θέλουν να αντιληφθούνε την κρισιμότητα της κατάστασης και τον μεγάλο εθνικό κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.

Η Ιστορία είναι σημαντική, διότι καταγράφει την πορεία ενός Έθνους. Ο απλός όμως άνθρωπος την βιώνει μέσα από τις παραδόσεις του, τα ήθη και τα έθιμα, ο οποίος πιστεύει και είναι υπερήφανος για αυτά. Οι άλλοι οφείλουν να διδάσκονται από αυτά και σεβόμενοι την αξία και το περιεχόμενό τους να κατευθύνουν, ως υπεύθυνοι Ηγέτες και Θεσμοί, την πορεία του Έθνους. Για τον λόγο αυτόν, για το συμφέρον και προστασία και μόνον του Έθνους μας, οφείλουν να παρακολουθούνε καθημερινώς και από κοντά τις παγκόσμιες εξελίξεις και να ερμηνεύουν τις προθέσεις και τα σχέδια των πρωταγωνιστών της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πολιτικής.

Είναι ήδη γνωστόν σε όλους, όσοι παρακολουθούνε το παγκόσμιο γίγνεσθαι, ότι εδώ και 3 δεκαετίες εμπεδώθηκε η τακτική και η αλλαγή της φιλοσοφίας των πολεμικών συρράξεων μεταξύ των Μεγάλων Δυνάμεων, η οποία επικεντρώνεται τώρα κυρίως εις τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Και ως εκ τούτου, αυτονόητα μέσω αυτού, εις την επέκταση της παγκόσμιας κυριαρχίας των. Τελευταία χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο εμφύλιος πόλεμος της Συρίας, του Ιράκ, η μεταστροφή της πολιτικής της ηγεσίας του Ιράν, η κρίση της Ουκρανίας, το αιματοκύλισμα της Παλαιστίνης, αλλά και η έξαρση της τρομοκρατίας κ.λ.π..

Δυστυχώς εδώ και 3 δεκαετίες η πολιτική ηγεσία αλλά και όλο το πολιτικο-κομματικό φάσμα της χώρας μας δεν αντιλήφτηκε την μεγάλη μεταστροφή της παγκόσμιας πολιτικής. Με την ανιστόρητη συμπεριφορά των, αλλά για ιδιοτελείς και κομματικούς και μόνον λόγους, ενέπλεξε την χώρα μας σε έναν άνευ προηγουμένου τεράστιο εξωτερικό δανεισμό. Ο οποίος, λόγω της οικονομικής αδυναμίας και της ανύπαρκτης παραγωγικότητας της χώρας μας, όχι μόνον δεν ήταν εξυπηρετήσιμος και βιώσιμος, αλλά ταυτόχρονα άνοιγε διάπλατα τον δρόμο σε μία εθνική κατάρρευση και υποταγή της Ελλάδος.

Και καθώς το κακό σπυρί φαίνεται ότι άρχισε να σπάει, είναι καιρός να μη λέμε μόνο τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά και τους πράξαντες. Τα πολλά λεπτά δεν ήταν στην απευθείας κλοπή. Ήταν στην έμμεση, την νομότυπη, σε αυτή που τη βάφτιζαν κοινωνική πολιτική, η οποία όμως ως ήταν αναμενόμενο, διέλυσε κυριολεκτικώς και την κοινωνία και την παραγωγή και την ηθική και το μέλλον μας.

Η κρίση επιδεινώνεται και βαθαίνει εις την χώρα μας και ο Ελληνικός Λαός κυριολεκτικά εξοντώνεται καθημερινώς με νέα μέτρα, με όλες τις τεράστιες παράπλευρες απώλειες π.χ. τεράστια ύφεση και ανεργία, κυριολεκτική κατάρρευση της Εθνικής Οικονομίας και του Ασφαλιστικού Συστήματος, γενική φτωχοποίηση όλου του Λαού και δήμευση των περιουσιών του, αλλά και διάλυση και παράλυση της Δημόσιας Διοίκησης. Όμως Κυβέρνηση και Κόμματα, αυτό το Πολιτικό Σύστημα Εξουσίας και οι Θεσμοί του δείχνουν ότι δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του εθνικού κινδύνου. Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τους ολέθριους και διχαστικούς διαξιφισμούς μεταξύ των για την ορθότητα ή μη των μέτρων και τον τρόπο αντιμετώπισης της ΤΡΟΙΚΑ, ενώ ως ήδη γνωστόν σε όλους μας, όλοι τους ανεξαιρέτως ευθύνονται για την κατάντια της Πατρίδας μας. Διατυμπανίζουν και προπαγανδίζουν μέσω των μεγάλων ΜΜΕ, τα οποία οι ίδιοι ελέγχουν, ότι μάχονται για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των Θεσμών της, και του λεγόμενου Συνταγματικού/Δημοκρατικού Τόξου. Έννοιες και ιδέες οι οποίες όμως εις την πραγματικότητα έπαψαν πλέον εδώ και δεκαετίες να υφίστανται εξαιτίας της ανεύθυνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς και πολιτικής των, που και πάλιν οδηγούν τον Λαό μας εις τον διχασμό και την καταστροφή.

Παρά όλα αυτά, επικαλούνται κάθε τόσο την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, δήθεν για την «αλλαγή της ολέθριας πολιτικής και την αντιμετώπιση τώρα της μεγάλης κρίσης». Ενώ δεν αντιλαμβάνονται οι ίδιοι και από μόνοι τους ότι η καταρράκωση της Δημοκρατίας και των Θεσμών της είναι συνεπακόλουθο της κατάρρευσης της πίστης και της δύναμης ενός ολόκληρου Λαού. Και ως εκ τούτου η ψήφος κάθε Έλληνα πολίτη, εις την πραγματικότητα, δεν αντικατοπτρίζει την δύναμη, την πίστη και την πεποίθηση του, τις ιδέες, αρχές και αξίες του, αλλά την σημερινή αδυναμία και παραλυσία του. Την οποία όμως το Πολιτικό Σύστημα Εξουσίας και οι «Θεσμοί» του προκλητικά εκμεταλλεύεται και μεταφράζει ως «αποδοχή και επιβράβευση» των ολέθριων πολιτικών του, των πολιτικών που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Ενώ η κρίση οδηγεί την Πατρίδα μας σε αργό θάνατο, φαίνεται ότι ουδείς αντιλαμβάνεται αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο. Αυτοί οι οποίοι ευθύνονται για την τραγική κατάσταση του Λαού μας και την εθνική ταπείνωση, αλλά και όλοι οι άλλοι οι οποίοι αν και γνωρίζουν, συνεχίζουν να σιωπούν. Δεν αντιλαμβάνονται όμως όλοι τους, ότι με δική τους και μόνον ευθύνη η Πατρίδα μας κατέστη το πρώτο πειραματόζωο της οικονομικής υποδούλωσης μίας ολόκληρης χώρας και ενός ολόκληρου Λαού. Εξαιτίας απλώς μη εξυπηρέτησης ενός χρέους, και όχι λόγω μίας πολεμικής σύγκρουσης και ήττας εις το πεδίον των μαχών.

Όμως η ΤΡΟΙΚΑ, αλλά και αυτές οι κυρίαρχες Δυνάμεις εντός της Ε.Ε., οι οποίες παρακολουθούν καθημερινώς, ενδελεχώς και με κάθε λεπτομέρεια τις εξελίξεις και συμπεριφορές εις το εσωτερικό μέτωπο της Ελλάδος, εκμεταλλεύονται εις το έπακρον την ολοκληρωτική διάβρωση του πολιτικού μας συστήματος και την κατάρρευση των δημοκρατικών μας θεσμών για την επίτευξη των επιδιωκόμενων στόχων τους. Αλλά παράλληλα εκμεταλλεύονται και την μεγάλη αδυναμία και την παραλυσία του ακέφαλου από εθνικούς ηγέτες Ελληνικού Λαού να αντιδράσει από μόνος του κατά του μεγάλου αυτού κινδύνου, της εθνικής ταπείνωσης και υποταγής του.

Γεώργιος Εμ.Δημητράκης

Υποσημείωση: Ο αρθρογράφος κρητικής καταγωγής διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε εις την Βόννη Πολιτικές, Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία. Διετέλεσε επί 5 χρόνια υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας όπου και έζησε πολλά χρόνια. Επέστρεψε εις την Αθήνα και σπούδασε για 2η φορά Ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά της οποίας τυγχάνει άριστος γνώστης.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (23)

 1. 0
  0
  ΑΡΙΣΤΑ…. ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ…. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΜΗΝΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ….. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ Δ Ι Κ Τ Α Τ Ο Ρ Ι Α.!!!! ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ " ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ " ΟΜΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ " ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ" …..
  ΣΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Α Ρ Γ Α ΚΑΙ Β Α Σ Α Ν Ι Σ Τ Ι Κ Α …..
  ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….
  • ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΒΑΙΑΣ 6 Σεπτεμβρίου 2014 @ 02:55
   0
   0
   ΜΑΡΙΑ ΒΑΙΑ
   Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣΩΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
   ΕΧΕ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
   Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ
   ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ
  • 0
   0
   Μην ανησυχειτς εχουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ.!! Καλο … δεκαπενταυγουστο και καλα κρασια
 2. 0
  0
  Πάλι καλά που ριξανε τον Παπαδόπουλο και την Χούντα χαρείτε την δημοκρατία που έχετε τώρα
 3. 0
  0
  Με τη βούλα του Συντάγματος της Ελλάδος.
  ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΣΕ ΑΙΡΕΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ!

  (https://www.youtube.com/watch?v=aQr7LDOXFSk)

  Ελευθέριος Νους
 4. 0
  0
  Ο ΑΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΙΣΤΑ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

  Μεγάλη είναι η αναταραχή στις τάξεις των ακραίων αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνων που ακούνε Ευρώπη και βγάζουν σπυράκια. Είναι πολλοί οι συγκεκριμένοι: Από τους λεγόμενους και «άπλυτους» των Εξαρχείων μέχρι τους πιο διαλλακτικούς της ομάδας Λαφαζάνη. Γιατί έχουν πάθει ταραχή; Για μια λέξη: Κόμο. Είναι η μικρή και πανέμορφη πόλη της Ιταλίας όπου υπάρχουν και ορισμένα πανάκριβα ξενοδοχεία.

  Ο σύντροφος Αλέξης λοιπόν, ο αντισυστημικός και πάντα επαναστάτης Τσίπρας αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόσκληση για να παρευρεθεί στο «Φόρουμ του Κόμο» το οποίο διοργανώνεται από το ιταλικό ίδρυμα European House – Ambrosetti.

  Προφανώς έμαθαν για το… μεγαλείο της σκέψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τον καλούν για να τους δώσει τα φώτα στην «ατζέντα για την αλλαγή της Ευρώπης». Η πλάκα είναι ότι το φόρουμ συνέπεσε με τα εγκαίνια της ΔΕΘ, όπου θα διαδηλώσουν χιλιάδες εργαζόμενοι και θα έπρεπε να βρίσκεται στην κορυφή της πορείας ο αντισυστημικός Αλέξης. Μεγάλο το δίλημμα; Να πάει στην πορεία μέσα στην υγρασία της Θεσσαλονίκης και μετά να φάει κοψίδια στα Λαδάδικα; Ή να πάει στο Κόμο και στο ξενοδοχείο «Βίλα ντ ΄Εστε» όπου έχει όλα τα κομφόρ τα οποία δεν συναντά συχνά ο Αλέξης στα ταξίδια του στη Βενεζουέλα.

  Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΝΕΝΕΚΟΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  • 0
   0
   Αυτα να τα πεις σε κανενα καφενείο και κανένα ΚΑΠΗ βρε βουρλο.

   Αυτό που κάνεις εδώ μέσα είναι σα να προσπαθείς να εκχριστιανίσεις τους τζιχαντιστές του ISIS.

   Αλλα τι περιμένεις… τόσο μυαλό διαθέτεις…
  • 0
   0
   ΡΕ ΤΡΥΠΗΜΕΝΕ 9.44
   ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ [ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ] ΛΟΥΓΚΡΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΕΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ '' ΑΡ [ ΠΑ ] ΟΛΑ '' ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ…
   ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ ΠΑΙΞΤΟΝ [ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ] ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…
  • 0
   0
   Ρε φιλε νταξ το καταντησες αηδια.. γελασες γελασαμε κοφτο τωρα αλλιως αστα διαλα
  • 0
   0
   Αδωνη σταματα πια να σχολιαζεις φτανει!πηγαινε στα μεγαλοκαναλα των εργολαβων που σε καλουνε και ασε μας εδω εμας στα δικα μας…
 5. 0
  0
  Πολυ ωραιο αρθρου ΑΛΛΑ…..δεν μπορω να πιστεψω,την αγνοια τους,για το πού βαδιζει η χωρα,ενεκεν των δικων τους επιλογων με βαση το προσωπικο τους συμφερον….ΟΧΙ !!! Η ιστορια γραφει κ σφραγιζει.Η μετακαποδιστριακη εποχη(ημιτελης κι αυτη)διαπομπευσε το ελληνικο πνευμα εις τον καιαδα της Σπαρτης…της γενετηρας αυτου!! Ομως,ξεχασαν πως τα τοιχοι τους δεν φαινονται και ορμησαν σαν μεταλαγμενοι μνηστηρες να καταφαγουν την Ελλας…ο καιαδας ομως,την καταλληλη στιγμη,θα τους ξερασει ολους,σαν αλλος Οδυσσευς και τοτε η Ανατολη,δεν θα'χει για συντροφο την δυση…."κανε το ταξιδι σου,αγαπημενε,και μην βιαζεσε απτο μισος της αγνοιας….".
  Υ.Γ.
  Θριασιο πεδιο….
 6. 0
  0
  Μας ζαλισατε πια με τον Σαμαρα.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ !! Που εισαι ρε μπλακ;
 7. 0
  0
  Το άρθρο είναι σωστό και διευκρινιστικό. Το κακό είναι ότι δεν θα βρεί την απήχηση που του πρέπει, γιατί το κακό έχει προχωρήσει δυστυχώς πολύ. Ο Ελληνικός λαός υπέστη πλύση εγκεφάλου όλα αυτά τα χρόνια κατά του ίδιου του του εαυτού. Αισθάνεται ένοχος, βρώμικος και υπεύθυνος για όλο το κακό, και ένα μεγάλο μέρος του δείχνει και υπερβάλλον ζήλο στην αποδοχή της τιμωρίας του νομίζοντας ότι έτσι συνετίζεται και διορθώνεται. Είναι λυπηρό, τραγικό αλλά από την άλλη και αξιέπαινο, το πως τελικά αυτό το σύστημα σε πείθει να θες να καταστρέψεις τον ίδιο σου τον εαυτό, φορτώνοντας τον με ενοχές. Η χώρα μας δεν επιλέχθηκε τυχαία ως πειραματόζωο,αντιθέτως επιλέχθηκε πολύ προσεκτικά γιατί ακριβώς διατηρούσε και εν μέρει διατηρεί ακόμη αξίες που για τον υπόλοιπο κόσμο είναι άγνωστες και για τους επικυρίαρχους πραγματική απειλή. Εάν το καταλάβαινε αυτό ο μέσος Έλληνας θα σταματούσε να νομίζει ότι κάτι γερμανοί, ολλανδοί, λουξεμβουργιανοί κ.α. είναι πράγματι καλύτερη από αυτόν και θα τους πέταγε έξω από τη χώρα του χωρίς δεύτερη σκέψη και με μια κλωτσιά στον πισινό.
 8. 0
  0
  Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΕΓΩ ΡΩΤΩ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΔΕΞ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΘΕΛΕςΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΟΣΩΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΣ ΣΗΝΤΑΞ ΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΦΟΣΩΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΠΟΣ ΛΕΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΙΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΗ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΣΕΙΣ ΠΙΑΝΟΥ ΣΥΝΦΕΡΩΝΤΑ ΕΞΗΠΕΡΕΤΗΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΦΩΣΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑΧΑΤΕ ΤΑΧΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΑΝΙΚΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ 300 ΑΝΙΚΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
  • 0
   0
   Αγαπητέ φίλε και συν'έλληνα. Δυστυχώς μάθε, πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι Έλληνας. Το πραγματικό του όνομα είναι το εβραϊκό της οικογενείας του από όπου κατάγεται. Δηλ. το ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ. Όπως ακριβώς ο Κώστας Σημίτης δεν λέγεται έτσι, αλλά ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗΣ κατ΄ιδίαν αυτού ομολογία στην Βουλή! Και άλλοι πολλοί εξ αυτών είναι εβραίοι, κρυπτοεβραίοι, ντονμέδες (οι Καραμανλήδες, Ραγκούσηδες κλπ.) ενώ ένα πλήθος κρυπτοεβραίων διοικούν εδώ και δεκαετίες την Ελλάδα. Να γιατί βρεθήκαμε εδώ. ΟΜΟΑΙΜΟΝ-ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ-ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ το τρίπτυχο του αληθινού Έλληνα. Αν έχεις μόνο το ομόγλωσσον όπως είναι όλοι δαύτοι, ε, τότε χάσαμε!
 9. 0
  0
  ΠΡΟΣ ΤΗΝ κυρια ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

  ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ…
  ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ " Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ "…..
  ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΥΦΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΜΟΙΒΕΣΑΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΟΥ….

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ….. ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ….
  ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΤΥΧΗΣ…
  ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΣ…. ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΙΕΣ…..
  Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ… ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ…. ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ….
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ……
  ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ….
  ΜΑΡΙΑ
 10. 0
  0
  Mπραβο Μαρια.
 11. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 8 Σεπτεμβρίου 2014 @ 05:42
  0
  0
  "Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ, ΔΕΝ ΗΘΕΚΕ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ" ΚΛΠ… ΓΕΡΜΑΝΟΘΡΕΜΕΝΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ FOCUS KAI AKOYS DEUTSHE VELLE ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ… ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ 'Η ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ? ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ…ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΟΓΙΣΤΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΑΝΙ ΑΔΕΛΦΟΞΑΔΕΡΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ???ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ… ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί