16:28 - 13/04/2015

Το μήνυμα της Ανάστασης και οι εξωδιαστασιακές οντότητες! Ένα άρθρο…φαντασιακής πραγματικότητας!

Σαν παιδί κι εγώ, γούσταρα πολύ να παίζω με playmobil! Ακόμη και τώρα που σαραντάρισα, έχω κρατήσει την συλλογή μου! Το πειρατικό πλοίο, τους Ισπανούς κονκισταδόρες, τους Βρετανούς οπλίτες…Παρόλο, που δεν είναι…χειροποίητα από την αφεντιά μου αλλά έχουν κατασκευαστεί στο εργοστάσιο, αυτά τα ανθρωπάκια τα θεωρώ σαν παιδιά μου!

Χθες βράδυ, είδα ένα περίεργο όνειρο. Είχα λέει, μετατραπεί κι εγώ σε playmobil! Είχα περάσει στην διάστασή τους! Ήμουν πολύ περήφανος, που είχα γίνει κι εγώ ένα από αυτά, που είχα γίνει κομμάτι αυτού του πανέμορφου, ξένοιαστου, παιχνιδένιου κόσμου! Δυστυχώς όμως, η χαρά μου δεν κράτησε για πολύ! Μόλις με αντιλήφθηκαν κι ενώ είχα αρχίσει να τους μιλώ για το τί πρέπει να προσέχουν για να μην σπάσουν και καταστραφούν, τρεις στρατιώτες με άρπαξαν και με πέταξαν κάτω! Στη συνέχεια με κρέμασαν από ένα είδος σταυρού, καρφώνοντάς μου χέρια και πόδια! Οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι! Άρχιζα σιγά σιγά να λιώνω αλλά…είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν με ένοιαζε! Το μόνο που ήθελα ήταν…αυτά τα μικρά πλασματάκια να μην αλληλοεξοντωθούν, να μην εξαφανιστούν αλλά να μείνουν αιώνια και διαχρονικά! Γι αυτό, όσο και αν πονούσα, προσπαθούσα μέσω τηλεπάθειας να περάσω στην σκέψη τους να μην θέλει το ένα το κακό του άλλου! Και προσευχόμουν γι αυτό! Προσευχόμουν για να σωθούν οι βασανιστές μου!

Ξύπνησα κάθιδρος! Ξάφνου, άρχισα να συλλογίζομαι, όσα έπαθε ο Κύριός μας επάνω στον Σταυρό και κατά περίεργο τρόπο τα αισθανόμουν βιωματικά! Λες και το αρχέτυπο της ύπαρξής μου είχε ενωθεί με ένα είδος συλλογικού ασυνειδήτου, το οποίο εμπεριέχει τις κοινές, φυλετικές μνήμες ολόκληρης της ανθρωπότητας! Λες και βρισκόμουν κι εγώ επάνω στον Γολγοθά, όπου ο Κύριος με την σταυρική του θυσία αγκάλιασε σύμπασα την ανθρωπότητα! Άρχισα να αντιλαμβάνομαι, ότι η Σταύρωση και η Ανάσταση του Χριστού δεν αποτελεί μιαν ηθικοπλαστική διήγηση θρησκειολογικής προσέγγισης ούτε μια φορτισμένη συναισθηματικά ιστορία ενός φιλοσοφικού δοκιμίου. Ομοίως, ουδόλως αποτελεί ιδεοληψία, εικοτολογία και…παραφιλολογία αλλά αντιθέτως αποτελεί ένα τόσο απτό και μεγαλειώδες γεγονός, όσο και η ίδια η οντολογική μας ύπαρξη! Ένα γεγονός, που σηματοδοτεί την λύτρωση του ανθρωπίνου γένους, ένα γεγονός, από το οποίο εκ-πορεύεται η αποστολή του καθενός από εμάς εδώ στον πλανήτη!

Ο…κλειδοκράτωρ των διαστάσεων, ο υπερδιάστατος Δημιουργός κατήλθε στον τρισδιάστατο κόσμο μας και επέλεξε να ταπεινωθεί, να διαπομπευθεί, να χλευασθεί, να περάσει μέσα από την αθλιότητα της οδύνης και να σταυρωθεί από τα…playmobil της σαρκός του για να μας δείξει το μεγαλείο της αληθινής αγάπης! Έδωσε το αίμα της ψυχής του για να μας δείξει τον δρόμο της συγχώρεσης! Ενώθηκε με τις δικές μας…υλοενέργειες, ταυτίστηκε με το δικό μας χωροχρονικό αποτύπωμα, το οποίο δεν είναι παρά ασήμαντη σκόνη κονιορτού σε σχέση με την τρανή επιβλητικότητα της ακατάληπτης και αδιασάλευτης απειροσύνης του Σύμπαντος, μόνο και μόνο για να ενωθούμε κι εμείς με όλον αυτό τον…χυλό της Συμπαντικής ενέργειας, του οποίου αποτελούμε τμήμα αλλά που δυστυχώς, οι φθοροποιές δυνάμεις των ανθρωπίνων παθών, των τεράτων της ψυχής μας, μας έχουν αποκόψει και απομονώσει!

Αυτό το τελευταίο, ίσως να αποτελεί μια εν δυνάμει απάντηση σε ένα…ιντριγκαδόρικο ερώτημα, βγαλμένο από το όχι και τόσο μακρινό μας μέλλον. Ένα ερώτημα, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να θέσει ένα εξωγήινο ον σε κάποιον αστροναύτη του μέλλοντος εάν παρατηρούσε το σταυρουδάκι, που ενδεχομένως να κρέμεται επάνω στο στήθος του τελευταίου. «Το ορατό Σύμπαν έχει αμέτρητα δισεκατομμύρια άστρα και η γη σας δεν είναι παρά ένας κόκκος άμμου μέσα σε αυτό το μωσαϊκό. Γιατί θα έπρεπε ο Δημιουργός να διαλέξει την Γη για να στείλει τον γιο του;;» Ιδού ένα εξωγήινο ερώτημα μιας…γήινης λογικής! Διότι είναι τουλάχιστον αφελές το να προσπαθούμε να υπεισέλθουμε στην λογική του Δημιουργού των Πάντων και να επιχειρούμε να αναλύσουμε τα κριτήρια των επιλογών του, από την στιγμή που οι ατελείς μας ανθρώπινες αισθήσεις μας αποτρέπουν από το να αντιληφθούμε το μέγεθος του Συμπαντικού οικοδομήματος σε όλη του την έκταση και την…μεγαλοπρέπεια! Ακόμη κι έτσι όμως, η απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το…ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΕ!

Η σταυρική θυσία του Ιησού ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την Ανάσταση ολόκληρης της ανθρωπότητας. Με…πυρηνικά όπλα την αγάπη, την μετάνοια και την αυτοκάθαρση, ο Κύριος μας έδειξε τον δρόμο για να νικήσουμε κι εμείς τον θάνατο. Μας έδειξε τον δρόμο, ο οποίος δια της ταπείνωσης ανυψώνει τις…ταπεινότητές μας σε ανώτερες σφαίρες δημιουργίας και τις εξακοντίζει προς την ουράνια μέθεξη, οδηγώντας τες στην απόλυτη ταύτιση με το θείο! Διότι άνθρωπος δίχως συγγνώμη στην καρδιά του, διάγει βίο χειρότερο του θανάτου! Ομιλώ για τον πνευματικό θάνατο, ο οποίος ορίζεται, ως η έλλειψη της παρουσίας του Δημιουργού, ως η απουσία του φωτοφόρου εκμαγείου της οντότητας μας και…ουχί για τον υλικό, που δεν είναι τίποτε άλλο από την μεταβολή της καμπύλωσης του χώρου μιας υλικής μάζας, όπως έχει πλέον αποδείξει η Κβαντική Φυσική.

Δεν θα μπορούσα να μην επισημάνω, ότι το μήνυμα της αγάπης του Ιησού Χριστού απετέλεσε την μετεξέλιξη και την αρμονική συνέχεια της Ελληνικής έννοιας της φιλοξενίας, η οποία ακριβώς σημαίνει έμπρακτη μορφή αγάπης προς τον ξένο, (Έλληνα) ευρέως καθιερωμένη και κοινωνικά θεσμοθετημένη. Συνεπώς, οι γονιδιακοί και πνευματικοί μας πρόγονοι ήταν οι πρώτοι, οι οποίοι είχαν αντιληφθεί την έννοια του θείου, την απαστράπτουσα, γεμάτη έμπνευση παρουσία του σε κάθε βήμα τους, σε κάθε έκφανση της προσωπικής και κοινωνικής τους ζωής. Ίσως γι’ αυτό, το μεγαλύτερο θαύμα της Ορθοδοξίας, η αυτόματη έλευση του Αγίου Φωτός λαμβάνει χώρα μόνο με την παρουσία Ορθοδόξου αλλά ταυτόχρονα και Έλληνα Πατριάρχη! Αυτό αποτελεί ξεχωριστή τιμή του Ενανθρωπίσαντος Ιησού προς τον Ελληνικό γόνο.

Είθε λοιπόν, αυτό το Άγιο Φως, το οποίο πριν λίγες ώρες εισήλθε στις οικίες μας, να του…επιτρέψουμε να εισέλθει και στις ψυχές μας για να μας δείξει, ότι είμαστε ένα κομμάτι του Δημιουργού! Είμαστε εικόνες Θεού, ακριβώς, όπως και ο υπάρχων, τρισδιάστατος κόσμος μας αποτελεί εικόνα, αντανάκλαση και προβολή του πραγματικού τετραδιάστατου (τουλάχιστον) Σύμπαντος!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (69)

 1. 0
  0
  ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ-
  ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ-

 2. 0
  0
  Θα μου επιτρεψεις να προσπαθήσω να συνεχίσω την εξιστόρηση του ονείρου σου και να την παραβαλω με μια γνωστή σε όλους μας ιστορία.
  Αφού ξύπνησες λοιπόν και βλέποντας ότι ο καιρός ήταν πολυ καλός, αποφασισες να πιεις το καφεδάκι σου.Τηλεφώνησες στα τέσσερα καλύτερα φιλαράκια σου ώστε να πάτε για καφέ στην αγαπημένη σας καφετέρια. Δύο απο τα φιλαράκια έφεραν απο δύο φίλους ο κάθε ένας. Εκεί βρήκατε άλλους δύο γνωστούς και στο ενδιάμεσο πέρασαν και άλλοι δύο και εσείς τους καλέσετε όλους να καθησουν, σχημαντιζοντας μια μεγάλη παρέα, ΕΣΥ και άλλοι ΔΩΔΕΚΑ φίλοι αλλα και γνωστοί. Τότε αποφασισες να τους εξιστορήσεις το όνειρο σου. Σε άκουσαν με προσοχή και σχεδόν όλοι εντυπωσιαστηκαν, άλλος απο την ιστορία, άλλος απο την φαντασία, άλλος απο τον εξαιρετικά γλαφυρό αφηγηματικό τρόπο! Η ώρα πέρασε, ο καφές τελείωσε και όλοι γύρισαν στα σπίτια τους. Τους γοήτευσε όμως τόσο πολύ όλους η ιστορία, που με τηλέφωνα ο ένας με τον άλλο συμφωνήσατε μια φορά την εβδομάδα να συναντιεστε, ώστε να ξανασυζητατε την ιστορία και να προσπαθήτε να την βελτιωσετε. Τελικά προσθέσετε τόσα στοιχεία και τόσο σωστά που η ιστορία σου έγινε ένα σενάριο που προκαλούσε σασπένς, συγκίνηση, κοινωνική ευαισθητοποίηση και ιδιαίτερα συναισθήματα. Κάποιος ξαφνικά έριξε την ιδέα να την πρσωθήσετε προς τα εξω, να την ακούσει ο κόσμος και εσείς να κερδίσετε την αναγνώριση και την αποδοχή. Κανείς σας όμως δεν είχε την πωλησιακη ικανότητα ώστε να το κάνει. Τότε ο πιο κοντινός σου φίλος, πρότεινε να καλέσετε σε μια απο τις συναντήσεις σας τον περιπτερά της γειτονιάς του, έναν εξαιρετικό ΠΩΛΗΤΉ, τον… ΠΑΥΛΟ.
  Πράγματι αυτός έδειξε ενδιαφέρον και ήρθε. Του άρεσε η ιστορία και δέχθηκε να την προωθήσει, αλλα επειδή την είδε λίγο "ερασιτεχνική" τους είπε ότι θα δεχόταν αλλα Μα την προϋπόθεση να την διορθωνε, προσθέτοντας ο ίδιος αρκετά στοιχεία. Αφού όλοι δέχθηκαν τα αιτήματα του αυτός ανέλαβε την… ΠΩΛΗΣΗ της ιστορίας ΌΝΕΙΡΟ.

  Συνεχίζεται
 3. 0
  0
  Στη συνέχεια ο… ΠΑΥΛΟΣ ο περιπτερας, σκέφτηκε να ξεκινήσει μια περιοδεία σε πολλές περιοχές ώστε να πείσει τους ανθρώπους για το μήνυμα και τα νοήματα της ιστορίας ΌΝΕΙΡΟ! Μετα απο αρκετό καιρό και αφού γύρισε όλο τον κόσμο, γύρισε έκπληκτος σε Εσένα και τους… ΔΩΔΕΚΑ φίλους σου και σας είπε ότι οι πιο έξυπνοι και εξελιγμενοι άρχισαν να γελούν όταν τον άκουγαν και πολλοί τον έπαιρναν στο ψιλό. Αυτό όμως ήταν αναμενόμενο, το εντυπωσιακό του θέματος ήταν ότι το μεγάλο πλήθος, δεν έμενε στα μηνύματα και τους συμβολισμούς της ιστορίας αλλα πίστευε ότι… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΙΝΕΣ PLAYMOBIL ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΑΝ ΘΕΌ!!!
  Όταν τον ρωτήσατε σε ποιες περιοχές είχες την μεγαλύτερη αποδοχη, σας απάντησε διστακτικά ότι ήταν όλες οι περιοχές που ο πληθυσμός ήταν αγράμματος και απορος, για αυτό και αποζητουσε ένα παραμύθι για να αντέξει τη αφόρητη ζωή του!

  Συνεχίζεται
 4. 0
  0
  Αφού συζητησατε για αρκετή ώρα και γελασατε με τη αφέλεια των ανθρώπων και συνειδητοποιώντας σε ποιους απευθύνεται η ιστορία ΌΝΕΙΡΟ σου, εσυ αποφασισες να αποχωρήσεις απο το "σχέδιό" σας και να συνεχίσεις την καθημερινότητα σου! Το ίδιο αποφάσισαν και οι περισσότεροι απο τους… ΔΩΔΕΚΑ φίλους και γνωστούς σου, των οποίων απο τότε η τύχη τους αγνοείται γιατί απλά η ανάγκες της ζωής σας έκαναν να σταματήσετε να κάνετε παρέα! Ο πανουργος όμως και εξαιρετικός ΠΩΛΗΤΉΣ, ο περιπτεράς ο… ΠΑΥΛΟΣ, συνειδητοποιώντας πόσοι αναγκεμενοι και κατα συνέπεια ευκολοπιστοι άνθρωποι υπάρχουν και οι οποίοι πάνω στην απελπισία τους φτάνουν στο σημείο να πιστέψουν, ότι κάποιος μεταμορφώνεται σε PLAYMOBILE, επικοινωνεί με τα υπόλοιπα και τελικά αυτά τον σταυρωνουν, αλλα μέρα από τρεις μέρες εσυ αναστηθηκες και εκείνη την ημέρα καταστράφηκε η κατασκευή "κάστρο της PLAYMOBILE" και σκιστηκε στα δύο η χαρτινη
  συσκευασια του παιχνιδιού, πήρε την απόφαση ότι θα μπορούσε να γίνει Απόστολος-αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας στα εκατομμύρια "πτωχών τω πνευματι", όπου θα μπορούσε να τους επηρεάζει εγκεφαλικά και ψυχικά, πουλώντας του παράλληλα της "μαγικές" συσκευασίες. Χρειαζόταν όμως βοηθό και όπως προειπαμε, κανείς από τους ΔΏΔΕΚΑ ΦΊΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΎΣ, δεν είχε ούτε χρόνο ούτε διάθεση, ώστε να ταξιδεύει και να μιλάει για το ΌΝΕΙΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΆ στους ταλαιπωρους φουκαράδες, που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα!!!

  Συνεχίζεται
 5. 0
  0
  Ο περιπτεράς ο… Παύλος ΣΑΟΥΛίδης, κρατούσε επαφή με το πελατολόγιο του μέσω… ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ (οι πιο γνωστές, Προς Ρομά, Προς Μετανάστες, Προς Ανέργους και άλλες).
  Ο μόνος λοιπόν που δέχτηκε να τον συνοδεύσει στα… επαγγελματικά ταξίδια του ήταν ο κολλητός σου ο… ΠΕΤΡΟΣ, ο οποίος άνεργος όπως ήταν, ήθελε ένα χαρτζιλίκι για να μπορει να τη βγάλει, ευελπιστόντας όμως ότι η ΠΑΡΑΜΥΘΆ στο τέλος θα έχει επιτυχία και ίσως πιάσει την καλή τελικά.
  Αυτός πίστεψε στον περιπτερά τον… ΠΑΥΛΟ, ο οποίος αποζημιωνε τον κολλητό σου τον… ΠΕΤΡΟ με τον βασικό μισθό! Τα λεφτά δεν ήταν λίγα,γιατί το μόνο που του ζητούσε, ήταν όταν αυτός τελειώνει τις διανθισμενες ιστορίες του, ο κολλητός σου απλά να δηλώνει ότι όχι μόνο ΉΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΌΣ ΕΚΕΙ (κάτι που δεν μπορούσε να το πει ο ΠΑΎΛΟΣ) αλλα ότι ήταν και κολλητός σου, κάτι που επιβεβαίωνε ότι ο περιπτεράς λέει την αλήθεια. Ο ΠΈΤΡΟΣ λοιπόν ήταν απλά η πιστοποίηση της ΠΑΡΑΜΥΘΆΣ!
  Με τα χρόνια πολλοι ήταν οι φουκαράδες που άρχισαν να πιστευουν στον PLAYMOBILEΑΝΘΡΩΠΟ και στα θαύματα που αυτός είχε κάνει στο μαγικό κόσμο της PLAYMOBILE. Λίγα χρόνια μετά, τα εκατομμύρια πλέον των πιστών είχαν πιστέψει ότι και οι ίδιοι ήταν PLAYMOBILE, απαρνουμενοι την ανθρώπινη φύση τους και την αλήθεια, η οποία ποτέ δεν τους είχε προσφέρει τιποτε μέχρι τότε. Ενω η καινουριατους υπόσταση, σύμφωνα με τον Άγιο περιπτερά αρχιπωλητή ΠΑΥΛΟ, τους υποσχονταν μια παραμυθένια μετα θάνατον ζωη στη ΧΏΡΑ ΤΗΣ PLAYMOBILE! Βέβαια, εάν δεν ήταν καλοί ΠΛΕΪΜΟΜΠΙΛΙΑΝΟΙ σύμφωνα με τις οδηγίες του περιπτερά Παύλου, θα ζούσαν για πάντα σαν μικρά, άσχημα και αποσυναρμολογούμενα LEGO, στο γνωστό σε όλους, τόπο μαρτυρίου, την LEGOΛΑΣΗ, που είναι γεμάτη με παιδάκια που καταστρέφουν τα κακά LEGO!!!
  Όλα αυτά όμως, καθώς και τον τρόπο που πρέπει να ζουν οι ΟΝΕΙΡΟΔΟΞΟΙ ΠΛΕΪΜΟΜΠΙΛΙΑΝΟΙ, δεν τα έβγαλε ο περιπτεράς ΠΑΥΛΟΣ απο το κεφάλι του, οοοοχι, εσυ τα είπες, ο απεσταλμένος του ΘΕΟΎ των playmobile! Το έλεγε και ο φίλος σου ο ΠΈΤΡΟΣ που… Ήξερε!
  Απο τότε όλοι περιμένουν τη Δευτέρα παρουσία σου ΠΛΕΪΜΟΜΠΙΛΑΝΘΡΩΠΕ, ώστε να τους σωσεις από την αιώνια τιμωρία, ναζησουν μετα θάνατο για πάντα στη LEGOLAND!!!!

  ΤΕΛΟΣ
  Υ.Γ.: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και
  καταστάσεις, ΜΌΝΟ ΤΥΧΑΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ!!!

  Αδερφε σε ευχαριστώ, που έστω και κατα λάθος μου έδωσες τη δυνατότητα ώστε να εφρασω μια άλλη άποψη απο τη δικη σου και των περισσότερων!!!
  ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ
  • 0
   0
   ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΡΙΑ…ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ.
   ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.
  • 0
   0
   Τάδε εφη για εμένα!
   ΣΑΡΡΗ ΈΦΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ: "Αφρικανέ, Αφρικανέ έλα να κάνουμε κονέ!"
   Πως σου παει, πως σου πάει!!! Πάλι καλά να λέμε που δεν πιστεύεις και σε κανένα ΤΟΤΕΜ!!!
  • 0
   0
   @7.35 ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΕΙΣΑΙ???ΠΟΛΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΔΙΑΚΡΙΝΩ.ΘΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙ.ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ.
  • 0
   0
   Κατ' αρχήν πίθηκε, δεν γνωρίζεις εάν απευθυνεσαι σε άντρα ή γυναίκα! Και μόνο που γυρνας εκει την κουβέντα φαίνεται ποιος έχει δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση μικρός! Το αφρικανέ εάν το συνδυάσεις με το τοτέμ θα καταλάβεις το νόημα του σχολίου!
   Τώρα επειδή βλέπω ότι η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ που έχεις κάτω από τη μυτη την έχει εύκολα την εξαγωγή της λεκτικης κουραδας, αν το τραβάει η ψυχή σου σε λουζω κανένα συνεχόμενο μηνάκι με ότι δεν έχεις ακούσει στη ζωή σου, που θα κάνει και την ΚΟΝΤΣΙΤΑ να ντραπεί!
   Και κοιτα, είμαι πολύ καιρό στην ανεργία και αν σε βρω για απασχόληση θα σε πηγαίνω κωλοφεραντζα καθημερινά!
  • 0
   0
   ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ?ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ?ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ!!!…ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ.
  • 0
   0
   Άντε μπράβο, πολυ ωραία! Βλέπω οτι ξύνεσαι στη γκλιτσα του τσομπάνη καριολάκι!
   Μου φαίνεται μόνο για το γαμησι έρχεσαι!
   Καλή μας αρχή και καλή σου υπομονή!
 6. 0
  0
  Και όταν ξύπνησες, πριν τον ανυπαρκτο ιουδαίο που σου λένε ιουδαιοχριστιανοεβραιομουσουλμάνοι, στην περσική θρησκεία, ο Ζωροάστρης πέθανε και αναστήθηκε: «Ο Πλάτωνας αναφέρει ότι αυτός ο Ζωροάστρης, δώδεκα μέρες μετά τον θάνατο του, όταν είχε ήδη τοποθετηθεί πάνω στην πυρά, ξαναγύρισε στην ζωή…»(Κλήμης «Στρωματείς» Βιβλίο Πέμπτο, σελ 711).
  Σε πολλές θρησκείες του αρχαίου κόσμου και στην αρχαία Ελλάδα απαντώνται παραδόσεις σύμφωνα με τις οποίες θεοί γνώρισαν τον θάνατο και στη συνέχεια την ανάσταση, όπως π.χ. ο Φοινικικός Αδωνις ή ο Ελληνικός Διόνυσος.
  Αμέτρητοι οι «θεοί» που… σταυρώθηκαν και αναστήθηκαν! Ο Κρίσνα, το δεύτερο πρόσωπο της Ινδικής τριάδας αντίστοιχο της χριστιανικής τριάδας, ο οποίος ονομάζεται και «υιός θεού», σταυρώθηκε όπως και ο Ιησούς. Πρόκειται για την ενσάρκωση του Βισνού. Οι ουρανοί σκοτείνιασαν την ώρα του θανάτου. Ο Κρίσνα κατέβηκε στον άλλο κόσμο, και αναστήθηκε την τρίτη μέρα, και ανελήφθη στους ουρανούς. Ο Κρίσνα, θεωρείται επίσης«άνθρωπος και Θεός» καταρρίπτοντας το χριστιανικό επιχείρημα πως ο Ιησούς ήταν ο πρώτος άνθρωπος – θεός που νίκησε τον θάνατο.

  Ο Πέρσης θεός Μίθρα αποκαλούνταν «ο καλός ποιμένας» και σταυρώθηκε τουλάχιστον μια χιλιετία πριν τον Ιησού, για να λυτρώσει την ανθρωπότητα.

  Ο Ασσυροβαβυλώνιος Ταμμούζ (Damuzu) σταυρώθηκε και αναστήθηκε από την Αστάρτη.

  Ο Άττις, αποκαλούμενος «ο αμνός του θεού» περνάει το μαρτύριο της σταύρωσης και ανασταίνεται.

  Ο Μεξικανός Κετσατκοάτλ θανατώθηκε με σταύρωση και αναστήθηκε την τρίτη μέρα.

  Ο Όσιρης σκοτώνεται από τον Σεθ, και ανασταίνεται από την Ίσιδα, ενώ ο γιος τους Ώροςσταυρώνεται μεταξύ δύο κλεφτών.

  Ο Όντιν σταυρώθηκε στο δέντρο της ζωής, ενώ ο γιος του Μπάλντερ σκοτώνεται από τον πανούργο Λόκι με γκυ. Αμφότεροι ανασταίνονται.

  Οι θεοί ΙΑΩ, και Χέσους σταυρώθηκαν και αναστήθηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα χιλιάδες χρόνια πριν την εμφάνιση του Ιησού.

  Ο Ίντρα αναπαριστάται με οπές από καρφιά.

  Ο Χαλδαίος Κριτε και ο Ασιάτης Μπαλού αναφέρονται στα αντίστοιχα ιερά τους κείμενα ως«εσταυρωμένοι λυτρωτές».

  Ο Αιγύπτιος Θούλις πέθανε στο σταυρό, θάφτηκε, αναστήθηκε και ανήλθε στους ουρανούς.

  Ο μύθος της αρπαγής της Περσεφόνης (Αξιόκερσα κατά τα Καβείρια) περιέχει την κάθοδο στον Άδη, την παραμονή εκεί για ένα χρονικό διάστημα και την επιστροφή στη ζωή.

  Ο μύθος της Ευρυδίκης.

  Ο Ρωμαίος ήρωας Κουιρίνους, σταυρώθηκε και η γη σκοτείνιασε.

  Καλά κρασά

  Θωμάς
  • 0
   0
   ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΦΘΑΡΣΙΑ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΑΠΛΩΣ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΜΑ ,ΜΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ….
  • 0
   0
   Κάτι παραπάνω θα γνωρίζεις εσυ, 10:55! Πρέπει να ήσουν καλεσμένος σε όλες τις κηδείες! Περιμένω και περισσότερα gossip news από τις τελετές, λεπτομέρειες (ποιοί και πόσοι καλεσμένοι, τι έφαγαν, ποια τα μελλοντικά τους ΣΧΈΔΙΑ κλπ! Αφού γνωρίζεις τι έγινε εκεί, δεν μπορεί, όλο και κάτι θα ξέρεις και για αυτά!!!
  • 0
   0
   ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΚΤΕ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ?ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΤΑ COPY PASTE ΑΠΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ SITES ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ.
   ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ,ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΦΘΑΡΤΟΝ ΣΩΜΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ 12 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ(ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ).ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ?ΠΙΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.
   http://www.agioskosmas.gr/antiairetika.asp?isue=90&artid=4587
   http://www.newlife4you.gr/prophecy.asp
   http://oodegr.co/neopaganismos/sykofanties/zeitgeist/zeitgeist_4.htm
   http://www.egolpion.com/profhtes_pseftoprofhtes.el.aspx
   http://oodegr.co/neopaganismos/sykofanties/sykofanties.htm(ΕΔΩ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ).
   ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΣΑΣ.π.χ Ο ΚΡΙΣΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ.(ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΟΛΙΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ).
   ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ?ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ?

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΥΓΥΠΤΙΑΚΑ ΚΑΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΟΡΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ (24),ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ 924,4-5)ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ.
   ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ!ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΙ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΜΩΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΙΕΣ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΩΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ.

   Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν.(Ματθαιον 23,14).

   ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΛΕΣ.

   ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ…
  • 0
   0
   http://o-nekros.blogspot.gr/2011/12/blog-post_28.html

   ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ.
  • 0
   0
   Αβραμάκο εβραιάκο, οι έγκυρες γραφές που αναφέρεις είναι η ιστορία των Εβραίων, η παλαια διαθήκη δηλαδη και οι προώθησε που αναφέρεις είναι οι προγονοί τους, οι οποίοι περίμεναν έναν ΜΕΣΣΙΑ ώστε να σώσει τον λαο του Ισραήλ! Εγω σαν Έλληνας αυτό προσπαθω να σου δώσω να καταλάβεις!
   Εσυ τώρα ενώ είσαι έλληνας, πιστεύεις φανατικά στην ΕΒΡΑΪΚΉ ιστορία και στους προγόνους – προφητες τους, ενω διώξεις εμένα που ως έλληνας υποστηρίζω τον ΑΠΟΙΟΥΔΑΙΣΜΟ μας!
   Καταλαβαινεις τι μας έχουν κάνει; Μιλάς με τόση σιγουριά θεωρώντας έγκυρη γραφή την ιστορία των Ισραηλιτων!
   Που θα πάει, κάποια στιγμή θα ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ! Θα περιμένουμε με υπομονή!!!
  • 0
   0
   7,45- ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΠΟΤΕ ΘΩΜΑΣ ΠΟΤΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΤΕ ΑΒΡΑΜΑΚΟ…ΑΝΤΕ ΠΙΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
   ΑΠΟ ΤΟΝ 7,52 ΕΦΑΓΕΣ ΤΑΠΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.
  • 0
   0
   Ποιον 7:52 βρε όργιο, λες να μην καταλαβαίνουν όλοι ότι σχολιάζεις εσυ κάτω απο κάθε σχόλιο!
   "Εφαγες ταπα";;; Ρε συ, ή πιτσιρίκος είσαι, ή κανένα παπαδάκι από το κατηχητικό, κι εγω κάθομαι και σου μιλάω! Δε μου λες, άμα σε τραβηξω κανένα μπινελικι θα μου τραβηξεις το αυτί;
   Ρε συ, δεν πιστεύω να είσαι ο παπα Γιώργος και να επεστρεψες! Γλέντια που θα κάνουμε! Θυμάσαι κλωτσοπατιναδα που σε πηγαίναμε όλοι για καιρό εδω μέσα; Άντε καλή αρχή πάλι!
  • 0
   0
   Προς 5.29 βρε οργιο οτι εσυ εισαι ενας εδω μεσα που μας τα πρηζεις καθε μερα και σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι οτι εισαι της Ο.Ε.Α κατηχητικου & ΣΙΑ θα κανεις και υποδειξεις στους αλλους?που θα τραβηξεις και μπινελικι αμορφωτε.Παλι τον εαυτο σου θα μπινελικωνεις αφου δεν ξερεις τι σου γινεται!Λετε τις ιδιες μαλακιες και οταν σας στριμωχνουν αρχιζετε την "ανωτεροτητα" της παιδειας σας.Τετοια σας μαθαινουν τετοια λετε.Παρε εναν καθρεπτη αμορφωτε και βριζε οσο θελεις.Τουλαχιστον θα πιασει τοπο!
  • 0
   0
   Μωρή εβραιολίγδα 9:39, ΣΊΓΟΥΡΑ ο παπαΓιώργης είσαι! Άκου ρε σκουριά, με το ΣΚΑΤΟΣΤΟΜΑ που έχεις εσυ, είσαι ιδανικός εκπρόσωπος της εκκλησίας της… ΑΓΑΠΗΣ!!!
   Έτσι μπράβο, δειξε τις σημερινές της αξίες ώστε να καταλάβουν όλοι το παπαδαριό και τα εξαπτερυγά του έχει διαφθείρει τον χριστιανισμό! ΟΥΣΤ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ!
  • 0
   0
   Μωρή o.ε.αλουλου 9:33, ΣΊΓΟΥΡΑ ο ο.ε.αμακακας είσαι! Άκου ρε σκουριά, με το ΣΚΑΤΟΣΤΟΜΑ που έχεις εσυ, είσαι ιδανικός εκπρόσωπος του δωδεκαθεου… "ΑΓΑΠΗΣ"!!!
   Έτσι μπράβο, δειξε τις σημερινές της αξίες ώστε να καταλάβουν όλοι το δωδεκαθεο και οι αμορφωτοι του πως εχει διαφθείρει τους παντες! ΟΥΣΤ ΚΕΛΕΜΠΙΟΦΟΡΕΜΕΝΗ!
  • 0
   0
   Αντιγράφεις ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ έτσι; Ε βέβαια, που να σκεφτείς δικά σου! Οι μαυροφορεμενοι ΠΑΡΑΒΟΛΑΝΟΙ που γυρνάνε στις γειτονιές, τα ΒΛΑΜΕΝΑ μαρκαρουν και τα παίρνουν στο κατηχητικό της ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΑΓΩΓΗΣ!
   Έτσι μπράβο παπαδιά!
  • 0
   0
   Αντιγράφεις ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ έτσι; Ε βέβαια, που να σκεφτείς δικά σου! Οι κελεμπιοφορεμενοι που γυρνάνε στις γειτονιές, τα ΒΛΑΜΕΝΑ μαρκαρουν και τα παίρνουν στην συναγωγη της ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΛΟΥΛΟΥΣ!
   Έτσι μπράβο Δωδεκαθεολουγκρα!
  • 0
   0
   Πισω στο Ισραήλ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΕΝΌΣΗΜΟ; Αντε στειλε με πίσω στην Ελλαδα εβραιοπουστρίγκο! ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤ!!!
 7. 0
  0
  to treis εξαμαρτειν ουκ ανδρος—-

 8. 0
  0
  ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΑΕΙ ΒΑΡΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
 9. 0
  0
  ΘΩΜΑ, RESPECT…
  ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ 'Η ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ "12" ΚΑΙ "3"…?
  ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!
 10. 0
  0
  Πολυδιάστατο το άρθρο.

  υπερδιάστατατα τα σχόλια.

  Σφάλματα αντιλαμβάνομαι πολλά του Δημιουργού.
  Αν φυσικά υπάρχει Αυτός..;..
  Ανθρωπε μην θωρείς τον εαυτό σου διαφορετικό απο τα ζωάκια στην αυλή σου και το δάσος.
  Απλά δεν είχαν κάποιον να τ'οδηγήσει στο Φώς
  με Αγάπη.
  Τώρα όμως εγώ νύσταξα
  θα ξύσω την πλάτη μου στην κατσαρή την πέτρα
  και θα κοιμηθώ,σαν Ανθρωπος ο Ανθρωπος.

  s.o
  • 0
   0
   ΖΩΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ.ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΖΩΑΚΙ…ΟΥΓΚ…
  • 0
   0
   μεγάλε ορμητικέ 11 05

   εννοώ το αντίθετο απο αυτό που κατάλαβες!
   δεν με προσέχεις.
   ειρώνικο το ύφος μου,
   ανάλογο των σχολίων ''θηρίων''

   τα λέμε….ψυχραιμία.

   s.o
 11. 0
  0
  Το κορυφαίο γεγονός δεν είναι η γέννηση, δεν είναι η σταύρωση. Είναι αυτό που ακολούθησε. Ψυχές φυλακισμένες από τον εωσφόρο σε ένα επίπεδο μη εξέλιξης, μπορούσαν πλέον να πορευτούν σε κάτι ανώτερο. ‘Άρατε πύλας….!!!’
  Δεν είναι τυχαίο που όλες οι περιγραφές των αρχαίων αφορούσαν τον ‘Κάτω κόσμο.’ Όπου κυριαρχούσε το σκοτάδι και η στασιμότητα. Ψυχές που αιωρούνταν στο πουθενά. Και ένας ‘Άδης’ ένας ‘Πλούτωνας’ ένας ‘Κέρβερος’ να φυλάει τις ‘Πύλες’. Όλες οι περιγραφές έχουν νοήματα βαθειά, που οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούν να αναλύσουν υλιστικά και όχι πνευματικά.
  Αυτοί που πιστεύουν κατανοούν. Αυτοί που δεν πιστεύουν καταναλώνουν τεράστια ποσά ενέργειας για να θεμελιώσουν τα αίτια της μη πίστης τους. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Όταν δεν πιστεύεις, απλά δεν πιστεύεις. Προχώρα σε κάτι άλλο. Κάτι που δίνει νόημα στη δική σου ύπαρξη και κοσμοθεωρία.
  Χριστός Ανέστη
  Αληθώς Ανέστη
 12. 0
  0
  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΟΛΗΨΙΑ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ– ΚΑΙ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣ ΕΝΙΟΤΕ–
 13. 0
  0
  ΔΕΝ ΣΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ-ΘΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑΥΤΟ-ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΝΤΩΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ-ΔΕΝ ΣΟΥΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ''''
  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΟΛΗΨΙΑ'''
 14. 0
  0
  Δεν γνωρίζεις τίποτε απο αυτά που πιστεύεις, έχεις μόνο ακούσει και διαβάσει ιστοριουλες που γράφτηκαν πριν απο 2.000 χρόνια, τις εκμεταλλεύτηκαν οι ΕΞΟΥΣΊΕΣ των αυτοκρατοριών και τις διαμόρφωσαν σε θρησκεία για τα χαμηλά στρώματα της αυτοκρατορίας, ώστε να τα ομογενοποιησουν και να τα κρατούν σε ύπνωση, για να μην εξευρεθούν ποτέ!
  Στους περισσότερους λαούς επέβαλαν τα νέα διατάγματα με τη βία! Απο τους ιστορικούς της εποχής υπάρχουν από καθόλου ως ελάχιστες αναφορές για κάποια πρόσωπα, τα οποία ίσως να μοιάζουν με τα πολυδιαφημιζόμενα σημερινά!
  Όλες οι… "άγιες" γραφές, χρονολογούνται πολλα χρόνια μετά και με τις ευλογίες της τότε εξουσίας!
  Η εν λόγω Αυτοκρατορία, η οποία αποφάσισε να κάνει θρησκεία το εβραϊκό παραμυθακι, το οποίο "εμπνεύστηκε" ο Ρωμαίος πολίτης ΠΑΥΛΟΣ (Σαούλ), με σκοπό να διαδώσειι τα δεδομένα της φυλής του,
  (των Εβραίων) σε όλο τον τότε γνωστό κοσμο, διήρκεσε για ΧΊΛΙΑ ΣΥΝΑΠΤΆ ΈΤΗ!!!
  Αυτή την ΠΑΡΑΜΥΘΑ που ταισε κάποτε μια διεφθαρμένη εξουσία στον σκόπιμα αμόρφωτο λαουτζικο ώστε να τον ελέγχει και την διατήρησε η δομή της ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΆΣ, ακόμη και μετα την κατάρρευση της αιμοσταγούς ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑΣ, ώστε να μην χάσει τα προνόμια, ΕΣΥ, Ο ΑΠΌΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.000 ΧΡΌΝΙΑ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ, ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΕΊΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΌΣ, ΑΛΛΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΕΊΣΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΈΝΟΣ ΌΤΙ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣ!
  Ξέρεις γιατί; ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΗΨΙΑ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΧΑΠΙΏΝ!
  Γιατί μόνο εάν παίρνεις ψυχοφαρμακάκια δικαιολογείται η σιγουριά του λόγου σου, ΆΝΘΡΩΠΕ!!

  Υ.Γ.: Δεν μας σώζει τίποτε σαν είδος!!!
  • 0
   0
   AΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.
   1.ΕΙΣΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΓΚΑΟΥ.
   2.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΜΑΖΙ.
   3.ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ Σ@@ΤΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΕΣ.

   ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΟΥΓΚ…
  • 0
   0
   ΦΙΛΕ 4:29 ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΕΣ ΟΙ ΡΙΖΕΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ…
   ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
   1) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ 2000 ΕΤΩΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΡΡΕΑΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ) ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ.
   2) ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΡΜΙΣΗ ΓΑΛΟΥΧΙΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Η ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΙΣΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ? ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
   ΥΣ1: ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ "12" ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΟΡΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ… ΑΡΑ 'Η ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ 'Η ΚΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.
   ΥΣ2: ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΝ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ.
 15. 0
  0
  ΜΕΓΑΣ ΑΓΏΝ

  ΙΣΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

  ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΓΓΊΣΕΙΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  ΤΏΡΑ ΟΙ ΛΈΞΕΙΣ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ..

  ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ..

  ΚΑΙ ΑΝ ΦΎΓΕΙ …

  ΑΞΙΟΣ! Ο ΑΝΉΡ…

  ΦΑΕΘΩΝ

  Προσοχή στην φωτιά μην σβήσει..

 16. 0
  0
  Καλησπερα αδελφια…..

  Τωρα τι να πω εγω,,,,,
  οι χριστιανοι λενε τα δικα τους,οι αντιχριστοι λενε παλι τα δικα τους,,,,
  Και οι υπολοιποι θα λενε τα δικα τους,,,,

  Ειπαμε η χριστιανικη θελογια ειναι δυο κλικ παραπανω του πλατωνισμου και ενα κλικ παραπανω του ενοπλατωνισμου,,

  το εχω πει και και θα το ξαναπω,,,εκει που τους πηρε το σκαλπ ειναι η ανασταση σωματων,,,,κανενας δεν το ειχε σκεφτει πριν,,,,
  ο πλατωνας εφτυνε το σωμα σαν δοχειο ψυχης ,με το σκεπτικο οτι η ψυχη προυπηρχε,,,,,

  ο πλωτινος ελεγε ,ναι μεν η ψυχη προυπηρχε αλλα εδινε μεγαλη αξια στο σωμα,,,,και μαλιστα υπο ορισμενες προυποθεσεις μπορει να επελθει θεωση οσο ζει κανεις,,,

  ο χριστιανισμος εκανε το παραπανω βημα,,,διακηρηυσει πως η ψυχη γεννιεται με το σωμα μαζι,,,αλλα οταν πεθανει το σωμα η ψυχη το περιμενει,,,,,!!!!χαχαχχαχχα
  ειπαμε ανασταση νεκρων,η μαλλον σωματων,,,,
  γιατι ψυχη χωρις σωμα, κατα τους χριστιανους= φαντασμα,,,και σωμα χωρις ψυχη = ζομπι….

  Αυτα λενε οι χριστιανοι θεολογοι,,,,,οι οποιοι ειναι μεταξελιξη των πλατωνικων διδασκαλιων…

  γιατι ρε αρχαιοφασιστες τους καντηλιαζεται?
  Αφου δεν τους εχετε διαβασει,,,,ποιος απο σας ρε εχει διαβασει χριστιανους θεολογους που ειχαν κατι,,,α@@@@δια να με το συμπαθειο,,,,

  εσεις ρε θεουσες,,,γιατι δεν εχετε διαβασει χριστιανους θεολογους και ακουτε τους παισιους και κατι τα λιμα τους αγιοριτες χριστιανοταλιμπαν?
  οι οποιοι ειναι γ εθνικη,,
  εχει αραγε διαβασει ο παισιος τους μεγαλους θεολογους?
  γιατι ρε αναφερετε μονο τους καταστροφολογους?
  τι ηξερε ρε ο κοσμας ο αιτωλος απο θεολογια?
  θα σας πω εγω,,,,-τιποτα!!!

  η ανασταση του ιησου,δεν με ενδιαφερει αν εγινε πραγματικα,,,,,και ειλικρινα σας λεω χεστηκα,,,,
  ειναι 10 κλασεις πνευματικοτητας πανω απο την ανασταση του μιθρα,του κρισνα και το διονυσου,,,

  ολες οι αλλες ηταν απλα ανατολιτικες α[πψεις ενω η ανασταση του ιησου ηταν ατοφια ελληνικη,,,,,

  εγραψε στα παπαρια του τον ιεχωβα,,,,,και μην μου πει κανεις οτι οτι οι οβραιοι ειχαν τετοιες δοξασιες περι μετα θανατου ζωης ,,,,,
  γιατι οποιος το πει ,θα τον παρω με τις πετρες,,,

  εοαδες πειτε μου ποιες ειναι οι δοξασιες περι αναστασεων των ελληνων,,,,εχει ο χριστιανισμος παρει το σκαλπ των δοξασιων των ελληνων ναιι η οχι?
  αποτελει συνεχεια της ελληνικης σκεψης?
  ναι η οχι?

  μιλανε οι ελληνες για ανασταση σωματων?

  Αν εξαιρεσει κανεις τον επικουρο που τους εγραφε ολους και τους στωικους ,που με λιγα λογια ελεγαν χεστηκα τι θα κανω αν πεθανω,,,αφου κανεις δεν γυρισε να μου πει πως ειναι,,,,σας τα λεω χοντρα χοντρα,,

  οι αλλοι μιλαγαν για επανεσαρκωση,,,,

  εχει ο χριστιανισμος ιδεολογικη υπεροχη εναντι των προηγουμενων?
  αφου το καθε ψυχη περιμενει το σωμα της…..

  απαντηστε ρε ναι η οχι?

  λεμε,,,,,λεμε… αλλα δεν εχει διαβασει κανεις απο αυτους που γραφουν μπουρδολογιες ουτε καν πλατωνα!!!!ποσο μαλλον τους χριστιανους θεολογους,,,χαχαχχαχχα

  Αφηστε τις παπαρολογιες και μιλατε με ονοματα και διευθυνσεις,,,αφηστε το τι εκαναν οι σκουπιδοευραιοι και μιλατε για το τι ελεγαν οι ελληνες και αν η ορθοδοξια ειναι συνεχεια της ελληνικης σκεψης,,,

  και μην ακουσω για ιεχωβαδες και τετοιες παπαριες,,,
  η ορθοδοξια εχει κανει και εκει το βημα,,,,εχει γραμμενο τον ιεχωβα εκει που δεν πιανει μελανι…
  που αναφερεται στην ανασταση ο εβραιος ιεχωβας,,,
  ….πειτε μου καπου που τον αναφερει.

  μην ψαχνεστε αδελφια,ασε μην κουραζεστε,,,

  Π-ο-υ-θ-ε-ν-α…..!!!!

  ….τα λεμε αδελφια,
  υγεια και χαρα να χετε

  PANDAROS
  • 0
   0
   Χριστιανισμός στους Ελληνες ίσως ναι! Χωρίς όμως ΑΒΡΑΆΜ και ΙΣΑΆΚ που τους μνημονευει η εκκλησία, χωρίς τη γονιμότητα της Σάρας, χωρίς να ακούμε για το βρωμοσπερμα του Δαυιδ, χωρίς να δοξαζεται ο… ΙΣΡΑΗΛ σε ελληνικούς ναούς, χωρίς να αναθεματίζεται το ελληνικό πνεύμα και οι πρόγονοι μας την Κυριακή της Ορθοδοξιας, χωρίς να σκεφτόμαστε τον… ΝΩΕ οπότε ακούμε για κατακλυσμό, χωρίς να θεωρείται η Ιερουσαλήμ και τα περίχωρα (δηλαδή το Ισραήλ) ΆΓΙΟΙ ΤΌΠΟΙ, χωρίς να βρίζει ο έλληνας τους προγόνους του σαν ομοφυλοφιλους και παιδεραστες επειδή δεν ήταν χριστιανοί πριν γεννηθεί ο Ιησούς και πολλα – πολλα άλλα!
   Με τον απαραίτητο ΑΠΟΙΟΥΔΑΙΣΜΟ της ελληνικής εκκλησίας και θρησκείας και την ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ τους και κατα συνέπεια πολλών Ελληνων που βρίσκονται στους κόλπους τους, γίνομαι και καντηλαναφτης. Για πες!!!
  • 0
   0
   2 24 καλά το πάς. για μένα.
  • 0
   0
   @2.24
   ΘΩΜΑΣ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΛΠ…ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ.ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΣΑΣ(ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ) ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΟΠΙΧΤΟΥΡΙΑ.ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ BONUS ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ-ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ?ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
  • 0
   0
   Άρα 3:18, θέλεις ΑΒΡΑΆΜ, ΙΣΑΆΚ και ΣΑΡΑ, γουστάρεις δοξολογιες ΥΠΈΡ του Ισραήλ, ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ των Ελληνων και θεωρείς τους προγόνους μας ομοφυλοφιλους και παιδεραστες; Καλά κατάλαβα; Γιατί ο τρόπος που αντεδρασες σε αυτα που έλεγε το σχόλιο αυτό δείχνει; Είσαι Έλληνας; Αν όχι τουλάχιστον πες μας απο που είσαι και σε τι σε πληρώσαμε εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ και αντίδραση έτσι! Ψύχραιμα ΞΕΝΕ, σεβασου τον τόπο που σε φιλοξενεί!
   Υ.Γ.: δεν βαριέσαι να διαβάζεις όλα τα κείμενα και να απαντας σε κάθε σχόλιο; Σε έχει βάλει κανένα παπαδάκι και σου είπε ότι γίνεις… "μάρτυρας" της εκκλησιάς; Σε ποια συναγωγ… εεε συγνώμη, ενορία ανήκεις;
  • 0
   0
   Ειπε γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα 5:52 !!!
   Δεν εχεται αφησει σχολιο και σχολιο ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !!!

   Οσο για το "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" …!! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!οχι μονο εγω !!!!

   ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ;;;;
   Μεχρι και ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ οταν απευθυνθηκε στους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….το εκανε ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!!!

   ΕΣΥ…ΕΣΕΙΣ !!! Τα ξεχασμενα απομειναρια του ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ !!

   ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ;;;;

   ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΟ…., ΚΑΙ ΠΟΟΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΜΑ , ΝΑ
   ΑΥΤΟΑΠΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ….. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕ'ΙΣΤΕΣ 'Η ΟΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 99% ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ !!!!

   ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ;;;

   Και που σου γραφω οσα γραφω…ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ !!!!

   Μπενακης στο ενα αυτι σας…..βγαινακης απο το αλλο…..οοοτι και να σας πουν !!!!

   ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ !!!!!!


  • 0
   0
   Προς 5.52
   Υ.Γ.: δεν βαριέσαι να διαβάζεις όλα τα κείμενα και να απαντας σε κάθε σχόλιο; Σε έχει βάλει κανένα δωδκαθεολουλακι και σου είπε ότι γίνεις… "μάρτυρας" των Εθνικων; Σε ποια συναγωγ… εεε συγνώμη, δεντρο ανήκεις;
  • 0
   0
   "ΥΠΈΡ των ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ μας ΑΒΡΑΆΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ"
   Ω, τι γλυκό να δοξαζεις τους προγόνους σου! Μα για στασου, ο ΑΒΡΑΆΜ και ο ΙΣΑΆΚ δεν ήταν ΈΛΛΗΝΕΣ! Άρα αυτός που τους αναγνωρίζει για προπατορες τι είναι! Έλληνας αυτός που την Κυριακή της… Ορθοδοξιας αναθεματιζει τους ΈΛΛΗΝΕΣ, ή αυτός που λοιδωρεί την ΑΡΧΑΊΑ ΕΛΛΆΔΑ, αρνούμενος έτσι την ιστορία του Έθνους, λέγοντας τους απογόνους των αρχαίων Ελληνων απομεινάρια!
   ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΆ ΡΕ ΨΥΧΆΚΙΑ;
   Τόσο πολυ κουρκουτι σας το έκαναν το μυαλο τα εβραιοπουλα, πουλώντας σας για θρησκεία την ιστορία τους; Να ήξερες μόνο πόσο γελοιοι φαίνεστε εσυ και οι ομοιοι σου, όταν γεννημένοι απο τους ΛΎΚΟΥΣ τους ΈΛΛΗΝΕΣ και με σώμα λύκου, σας έπεισαν τα κατσίκια της στέπας ΌΤΙ είστε ΓΙΔΕΣ!
   Σκέψου μόνο να δεις λύκο στο βουνό και μέσα στη μεγαλοπρέπεια της φύσης του, να αρχίσει να βελαζει!!! ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΑ, κόψε τις μαλακιες με τα δωδεκαθεα που σου έμαθαν στο κατηχητικό και ξαναγύρισε στο ΈΘΝΟΣ σου, στους ΈΛΛΗΝΕΣ! Ξυπνά, δεν είσαι Ισραήλ ρε!
   Ελάχιστοι ΈΛΛΗΝΕΣ ψάχνονται με το δωδεκαθεο. Όλο αυτο είναι μαλακία της χριστιανικής συναγωγης, ώστε να κρεμάσει ταμπελακι σε αυτούς που τη ζοριζουν!
   Ο έλληνας είναι ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ μεν, ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ δε και έχει ιδιαίτερη επαφή με τον πραγματικο ΈΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΘΕΌ και όχι με ΓΙΑΧΒΕδες, Κρισνα, Μωάμεθ, Ιησού και ΌΤΙ άλλο αλλοεθνες μας ΈΧΕΤΕ μαζέψει μέσα στο σπίτι – χώρα! Ξυπνά και γυρνά πίσω εκει όπου ανήκεις! Αντε μπουφο!
  • 0
   0
   ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΈΡΑ ΤΊΠΟΤΑ ΒΛΈΠΩ 8:38.
   ξεπέρασες και Σαρες και Αβραάμ και Ισραήλ και αναθεματισμούς και ππιαστηκες με τη συμμετοχή στα σχόλια και μετα με μπουρδολογια! Πετάς και ένα δωδεκαθεο που σου έμαθε η μαυροντυμενη στο κατηχητικό και τρεχεις! Μετα κλάνεις και μέντες και αποχωρεις!
   Καλά κανείς γιατί πλέον βρωμάει μπαρούτι!
  • 0
   0
   Έτσι 9:44, δειξε σε όλους οτι στο κατηχητικό στέλνουν μόνο τα φτωχά πνευματικά παιδάκια και αυτοί είναι οι αυριανοί πιστοί. Ευφυΐα μηδέν παπαδακι, συνέχισε να επαναλαμβανεις. Έτσι είναι όταν δεν έχεις να πεις τίποτα!
  • 0
   0
   ΑΝΤΙΓΡΑΦΑΚΟ εβραιακο Αβραμακο 9:44 ναι έτσι! Δειξε στον κόσμο την απουσία ευφυϊιας που εχετε όλα τα θύματα της εβραιοχριστιανικής συναγωγής! Ε βέβαια, αλλιώς θα σας επειθαν οι μαυροντυμένες φούστες; Εάν δεν είσασταν retard όλοι!!!
  • 0
   0
   11:32 !! Δεν περιμενω οτι θα καταλαβεις… ΑΡΝΗΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ !!!
   Εχεις κολησει στο προ Χριστου , και αναφερεσαι για τους Ελληνες πριν ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !!
   Οι Ελληνες εσπευσαν και τον γνωρισαν και ΑΥΤΟΣ ειπε εφτασε η ωρα που θα δοξαστει ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!!

   Αν ζουσε ο Πλατωνας ο οποιος ειχε αναφερθει στον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ…θα ηταν ισως ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ !!
   Και ο Σωκρατης θα πεθαινε για ΑΥΤΟΝ !!!
   Εν πασει περιπτωσει … ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τοτε ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕ'ΙΣΜΟ !!!

   ΕΣΥ…
   ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ , ΑΣΠΑΣΘΗΚΑΝ , ΔΙΕΔΩΣΑΝ , ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΗΣ ΚΥΡΙΟΥ……..
   ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ 2000 χιλιαδες χρονια πισω …. μαζι με ενα αλλο 0,1 % ομο'ιδεατων σου !!!!

   Εεε.., λοιπον τι να κανουμε ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;;;; Με το ζορι να καταλαβεις ;;;
   ΟΧΙ βεβαια !!!

  • 0
   0
   Eσυ ρε 11.32 δικηγορος της Ο.Ε.Α εισαι?Αντε ρε τσου μπουρδολογε που μας τα διογκωσες εδω μεσα.Μιλησε για βρωμια η λερα των αντι-χριστιανικων σχολιων!!!
  • 0
   0
   Τι τσου μωρή Κατίνα! Σαλτα και τραβήξου με κανένα καντηλανάφτη! Μαγκεψε και η Λουλού!
   ΜΑΖΕΨΟΥ!!!
  • 0
   0
   Ρε 11:24 τι να καταλάβω, μήπως λες και τίποτα! Μιλάς για θέματα προ Χριστού, αλλα όλα όσα σου αναφέρω παραπάνω συμβαίνουν τωρα. Το "ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΒΡΑΆΜ ΚΑΙ ΙΣΑΆΚ" τώρα το τραγουδάνε στην εκκλησιά!!!
   Μετα αναφέρεις με σιγουριά γεγονότα που τα γράφει η ΚΑΙΝΉ ΔΙΑΘΉΚΗ, λες και αναφερεσαι στο πιο εγκυρο ειδησεογραφικό πρακτορείο! Ποιος το έγραψε ρε φιλε και είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι τόσο δεδομένα αληθινό;
   Γνωρίζεις ότι όλα αυτα γράφτηκαν πολλές δεκαετίες εώς αιώνες μετά και με την έγκριση ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ έγιναν άγιες γραφές!
   Δεν σε προβληματίζουν όλα αυτά! Τι πιθανότητες δίνεις να έχεις για πιστεύω σου μια σκηνοθετημένη ΠΑΡΑΜΥΘΑ;
   Το άλλο δε, να χρησιμοποιήσεις τα ΑΝ και ΊΣΩΣ τα οποία δηλώνουν μόνο υποθέσεις δικές σου και δεν αποτελούν αποδείξεις για κανέναν, πέραν των φανατισμενων!
   ΚΑΙ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ!
   Μια συμβουλή σου έχω: οι παράκτιες είναι παραισθησιογονες! ΓΗ ΚΑΛΕΊ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΤΟΥΡΗ OVER! Άντε, γυρνα πίσω στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ τώρα! Έλα, μεγάλωσε δεν είσαι πια παιδάκι!
  • 0
   0
   3.30&3.45 ο ιδιος εισαι.Κοψε τα ληγμενα πριν να ειναι αργα.Φιλικα.
  • 0
   0
   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ-ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ
   ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟΣ- ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;
  • 0
   0
   3.45μμ.
   Οχι νομιζω.. !!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ !!!

   Σε αντιθεση με τα κομιξ του ΑΣΤΕΡΙΞ που διβαζεις…και φοβασαι τον ουρανο μην πεσει στο κεφαλι σου !!!
   Διαβασε ΟΒΕΛΙΞ…, μπορει να ειναι πιο αληθινο !!!

   Οσο για μαστουρα …..εισαι ποοολυ βλακας για να σου πω !!!!
  • 0
   0
   Όχι σε παρακαλώ πολύ, πες μου! Μην με αφήνεις στο σκοταδι. Δίδαξε με τη ΓΡΑΦΉ, που αφου το λες με τόση σιγουριά θα… ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ!
   Εξάλλου να πούμε επιτέλους το μυστικό, την έγραψε ο ίδιος ο Χριστός, ήταν το ημερολόγιο του που θα το εξέδιδε σαν αυτοβιογραφία!
   ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΥ ΛΕΣ;
   Πως εκανα τέτοιο λάθος;
   Σοβαρά τώρα, μικρός σε πήγαιναν σε σχολείο για παιδια ΑΜΕΑ, η σε πέταξαν σε κανένα κακοφημο δημόσιο και σε είδαν οι αλήταροι έτσι ΒΛΑΜΕΝΟ και με το μπούλινγκ σε αποτρελαναν;
   Αχ καημενο μου παιδι!!!
 17. 0
  0
  ρε φιλαρα

  εισαι ωραιος σου λεω
 18. 0
  0
  Μπραβο Θωμα …μαζι σου…
  • 0
   0
   Ειπε ο Θωμας στον εαυτο του και αγαλιασε…
  • 0
   0
   ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ…
   ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
  • 0
   0
   "Αγαλίασε" 9:41; Πως φαίνεται οτι είσαι παπαδακι ρε μπινεδάκο! Δεν μας είπες, ο παπά Γιώργης είσαι, κανένα βλαμενο απο το κατηχητικό ή ένα απο τα πνευματικά του παιδιά;
  • 0
   0
   Ναι ρε Θωμα.Μην μας ανοιγεις τοσο τα ματια.Πληροφοριες της ο.ε.α μαλακιας και πασης Ελλαδος.Χιλιαδες μπουρδες ουτε μια πηγη.Τα ψυχοφαρμακα τα παιρνετε μετα ή πριν τα ληγμενα?Ελεος πια.
  • 0
   0
   9,44 πως φαινεται οτι εισαι μια α$$μητη γεροντοκορη ή χηρα!Μονο αυτες λενε τετοιες μα$$κιες.Εισαι;Σε καθε σχολιο σου τσυριζεις για Αβρααμ Ισαακ Προπατορες παπαδες κλπ.Θα παθεις εγκεφαλικο ετσι που το πας.Δειξε την ανωτεροτητα της δικης σου Θρησκειας ή ασε μας στην ησυχια μας να ξεπριστουνε(τα μεζεα).
   υ.γ δεν ειμαι ουτε παπας ουτε καντηλαναφτης ουτε του κατηχητικου επειδη ετσι θα σε βολεψει παλι.
  • 0
   0
   Τότε θα σε έχει βαρεσει η μαλακία στο κεφάλι μια και φαινεσαι να την παραβαράς! Ε ψιτ, να σου πω ένα μυστικό; Ο παπας της ενορίας σου σου έλεγε ψέματα! Δεν είναι ΑΜΑΡΤΊΑ το sex με γυναίκα! Σταματά να την παίζεις και βρες μια! Έστω και απο αυτές του κατηχητικου, με το ΜΟΥΣΙ, ηβη σε επίπεδο βλάστησης Αμαζονίου και super sexy ρούχα (μην ξεχάσεις την μαντίλα)
  • 0
   0
   Ε ψιτ, να σου πω ένα μυστικό; Ο Διας της ενορίας σου σου έλεγε ψέματα!είναι ΑΜΑΡΤΊΑ το sex με γυναίκα!Διοτι αυτος δεν αφησε αρσενικο μα αρσενικο.Το ξερεις ετσι? Σταματά να την παίζεις και βρες μια! Έστω και απο αυτές του δωδεκαθεου, με το ΜΟΥΣΙ, ηβη σε επίπεδο βλάστησης Αμαζονίου και super sexy ρούχα (μην ξεχάσεις την κελεμπια)
  • 0
   0
   Ουστ εβραιοπουστ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί