Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:39 - 25/09/2014

Το Ισλάμ στον κόσμο και την Ευρώπη Η εισβολή άρχισε !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 09/26/2014 @ 5:36 ΠΜ

    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΡΘΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ??? ΕΙΑΝΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ??? ΛΕΩ !!!

  2. Toυς χρησιμοποιουν και τωρα που κανανε την βρωμοδουλεια θα τους πεταξουν τετοιες δουλειες κανουν οι μεγαλες αυτοκρατοριες κατακερματιζουν ανθρωπινες ζωες

    • Ανώνυμος 09/26/2014 @ 12:21 ΜΜ

      Τραβα να τους μαζεψεις σπιτι σου αφου τους λυπασαι! Λυπησου καλυτερα τον εαυτο σου γιατι αυριο, οταν με το καλο παρουν το συνθημα, μπορει να περασουν και απο σενα για ενα…τρυφερο τετ α τετ και μετα θα παιζουν ποδοσφαιρο με το κεφαλι σου.

  3. Το Ισλάμ σαν θρησκεία δεν εχει καμία σχέση με την ακραία ιδεολογία των τζιχαντιστών -Ισλαμιστών που χρησιμοποιούν το κοράνι για να εκτελούν τις δικές τους αδίστακτες ιδέες…. Καμία θρησκεία δεν ευθύνεται για τα διεστραμμένα μυαλά κάποιων που την χρησιμοποιούν ερμηνεύοντας την με τον δικό τους τροπο. Ένας ειναι φταίχτης στην ιστορια της ανθρωπότητας , ο ίδιος ο άνθρωπος ! Κατά τα αλλά ο θεός ειναι ένας για όλους κ όλοι εχουμε την ίδια εθνικότητα , είμαστε όλοι άνθρωποι, άλλοι κακοί κ άλλοι καλοί. Τίποτε άλλο δεν μπορεί να μας χωρίζει. Μην πεφτετε στην παγίδα εκείνων που έχουν στήσει ενα αιμοβόρο παιχνίδι για να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Κάποιοι το διασκεδάζουν, πιστέψτε με.

  4. Ανώνυμος 09/27/2014 @ 1:02 ΜΜ

    Κώστα Καπιωτη, συμφωνώ με σένα. Εννοείται ότι η Αμερική οταν δημιούργησε την λεγόμενη 'αραβική άνοιξη ' κ ανέτρεψε τα καθεστώτα σε Ιράκ , Αφγανιστάν , Λιβυη, Αίγυπτο βοηθούσε την αντιπολίτευση αυτών των χωρών για τα δικά της συμφέροντα.Επειδή δεν μπόρεσε όμως να ανατρέψει το καθεστώς στη Συρία , έβαλε παρά πάνω το χεράκι της στο να εξοπλησει την αντιπολίτευση της Συριας που γέννησε αυτά τα τέρατα που σήμερα ονομάζονται Ισλαμικό κράτος του Ιράκ κ του Λεβάντε . Οι τζιχαντιστές ειναι γέννημα θρέμμα των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής που τώρα δεν μπορούν πια να ελέγξουν την κατάσταση που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει. Εννοείται ότι η απερίγραπτη βαρβαρότητα τους δεν περιγράφεται κ ούτε δικαιολογείται , οταν σε βίντεο βλέπουμε πως αποκεφαλίζουν τον οποιοδήποτε που δεν μοιράζεται την ακραία ιδεολογία τους. Κ για ολα αυτά τα δεινά φταίει όπως πάντα η Αμερική, όπου χώσει το σατανικο της κεφαλάκι , εκεί υπάρχουν ποτάμια αίματος αθώων ανθρώπων . Αναρωτιέμαι πότε θα τους τιμωρήσει ο θεός για ολα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει στην ιστορια της ανθρωπότητας….. Πόσο ακόμα αίμα θα πιουν αυτοί οι βρυκόλακες για να ξεδιψασουν ????????? ΘΕΕ ΜΟΥ, σταμάτησε τους επιτέλους ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*