11:14 - 16/06/2014

Το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα χορηγός για τον Ελλάνιο Δαίδαλο

Τη συμφωνία με ένα μεγάλο διαδικτυακό κοινωφελή οργανισμό , το «HellasCoin», ως μέγα χορηγό για την περίοδο 2014-15 ανακοίνωσε ο Ελλάνιος Δαίδαλος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ιστορική ημέρα η σημερινή για την ομάδα μας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με μεγάλο κοινωφελή οργανισμό ως μέγα χορηγό για την περίοδο 2014-2015! Μετά από συζήτηση ημερών, βρέθηκε η οικονομική φόρμουλα με τον όμιλο, με αποτέλεσμα να επέλθει μια ιστορική, για τα οικονομικά μεγέθη, συμφωνία. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η προσωπική σχέση μελών του Δ.Σ. της ομάδος. Οι χρήστες του οικονομικού διαδικτύου, μπορούν να καταλάβουν ευκολότερα το μέγεθος του χορηγού!».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του χορηγού, το «HellasCoin» είναι το μοναδικό ελληνικό ψηφιακό νόμισμα. Πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια Ελλήνων πολιτών να δημιουργήσουν ένα ανεξάρτητο και ηλεκτρονικό νόμισμα με το οποίο ο ταλαιπωρημένος ελληνικός λαός και οι ομογενείς θα μπορούν να πραγματοποιούν αγορές στα συμβεβλημένα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα όπως και μεταξύ τους συναλλαγές χωρίς καμία επιβάρυνση, εύκολα & ανώνυμα.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  μπραβο και ξανα μπραβο
 2. 0
  0
  χαρ χαρ χαρ!
 3. 0
  0
  Ελευθερία η θάνατος! Καλή επιτυχία παιδιά! Η αρχή της ελευθερίας μας ξεκίνησε
 4. 0
  0
  Εύγε

  βαράτε τους εκεί που πονάνε

  στα κωλόχαρτά τους
 5. 0
  0
  μπραβο στα παιδια που το κατασκευαζουν και μπραβο και σε αυτη την κινηση που εκαναν για αυτη την πραγματικά ελληνική ομαδα με εναν προπονητή αγωνιστή σε ολα τα μεγεθη
 6. 0
  0
  ε ναι το λεει και το ονομα ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΑΙΔΑΛΟΣ μπραβο παιδια ειμαστε μαζι σας !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί