Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:59 - 01/12/2014

ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 12/01/2014 @ 11:00 ΜΜ

    Αφηστε εδω το σχολιο σας ..

  2. Ανώνυμος 12/02/2014 @ 12:13 ΠΜ

    Ισχύει αυτό, δυστυχώς. Όπως ισχύει και το γεγονός ότι απέκλεισαν αυθαίρετα μερικοί αποκαλούμενοι "πατέρες" από την Καινή Διαθήκη κάποια ευαγγέλια, τα οποία αργότερα ονομάστηκαν "απόκρυφα". Σε δύο από αυτά τα ευαγγέλια, ο Ιησούς έκανε κάποιες αναφορές που αναρωτιέται κανείς γιατί ενόχλησαν τους "πατέρες".

    • Ανώνυμος 10/25/2015 @ 1:40 ΜΜ

      ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
      ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ
      Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ,ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ
      ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

  3. Ανώνυμος 12/02/2014 @ 1:32 ΠΜ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ2011 ΓΙΑ ΤΟ 2012.ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΣΑΡΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ?

  4. Ανώνυμος 12/02/2014 @ 1:39 ΠΜ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 2012 ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ?

    ΕΛΕΕΕΟΣΣΣ..

  5. Ανώνυμος 12/02/2014 @ 7:38 ΠΜ

    Ο Τουλατος ειναι ερευνητης, ποτε δεν ειπε οτι ειναι προφητης. Περιμενε το 2012 πολεμο με την Τουρκια, δεν ειπε οτι θα γινει 100% απλα το περιμενε, ηταν απλα μια προβλεψη

    • Ανώνυμος 12/02/2014 @ 8:28 ΠΜ

      ΒΑΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ? ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ? ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΕΙ Η ΟΧΙ?

  6. ρε πάτε καλά,ο Τουλάτος δεν ξέρει καλά καλά ιστορία.σε βιντεάκι μιλάει και λεέι ότι οι Είλωτες ήταν άποικοι στην Λακωνία.ΤΈΤΙΌς ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ….και έχει κάνει και άλλα Ιστορικά λάθη!!!!Άλλοι είναι απο πίσω του,άλλοι του δίνουν και λεέι αυτά που λέει,ο ίδιος δεν "ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ " το τι λέει!τα έχει μάθει παπαγαλία και απλά τα λέει.

  7. Ανώνυμος 12/02/2014 @ 12:06 ΜΜ

    Άντε πάλι με τα μουσαντένια χωρία. Κομμάτι από τον Ιώσηπο είναι ζώα, ξυπνάτε

    • Ανώνυμος 02/06/2015 @ 6:05 ΜΜ

      Ιωσηπό ;; Σε παρακαλώ , δώσε μου κάποιες διευκρινήσεις ακόμη αν θες . Με έχουν ζαλίσει στο παρελθόν με αυτό το εδάφιο αλλά δεν πίστευα οτι είναι δανεικό απο κάποιο χειρόγραφο .

  8. Μorgan_Christos 10/25/2015 @ 3:11 ΠΜ

    Πιο επιφανεια πεθαινεις! που λεει και καποιος αλλος….Ρε μαγκες τη πεφτετε σε εναν ανθρωπο που τον εχετε ακουσει ελαχιστα αποσπασματικα σε καποια βιντεο. Και γραφετε και ανακριβειες. Ουτε προφητης, την εχει δει, ουτε μελλοντολογος. Τα ιστορικα γεγονοτα που γνωριζει, και εκει που εχει παει και τις εμπειριες που εχει ζησει, ζητημα να υπαρχουν 1-2 ερευνητες – συγγραφεις στην Ελλαδα. Αυτος οτι λεει το λεει με αποδειξεις, οχι αυθαιρετα. Πραγματα που συμβαινουν τωρα , περι 666 τσιπαρισματα κλπ τα ελεγε πριν 20 χρονια(πολυ πριν βγουν οι αλλοι) και ετρωγε το κραξιμο της αρκουδας. Μην βγαζετε ετσι αυθαιρετα συμπερασματα. Εκτος αν εχετε διαθεση για τρολλαρισμα και χαβαλε.

  9. Ο Τουλατος, επειδή τον παρακολούθησα αρκετά ένα διάστημα που ήμουν απίστευτα μπερδεμένος, είναι σύμφωνα με το Ορθόδοξο δόγμα αιρετικός.
    Δεν μπορείς να παιρνειςις κομμάτια από την Ορθοδοξία και να τροποποιεις κατά βούληση.
    Ο άνθρωπος πάει να φτιάξει νέα θρησκεία αποτελούμενη από Ορθοδοξία και αρχαιολατρεια.
    Μπερδεμένος δεν πιστεύω ότι είναι γιατί είναι πανέξυπνος.
    Ένας φίλος πιο πάνω έγραψε κατι για στοές στην Αγγλία….. Για όποιον δεν ειναι τυφλός.
    Επίσης όποιος δεν έχει διαβάσει τα κόμιξ που κάποιοι ονομάζουν απόκρυφα ευαγγέλια ας μη σχολιάζει..
    Εάν δεν έχετε ασχοληθεί ιστορικά με αυτά τα θέματα καλό είναι να μην έχετε γνώμη.
    Σε παγκόσμιο επίπεδο οι ειδικοί θεωρούν τα κείμενα αυτά απλά γελοία.
    Τα παίρνουν και 2 ηλίθιοι, αναφέρουν απλά την ύπαρξη τους και ξεσηκώνονται περισσότεροι ηλίθιοι και λένε τα δικά τους.
    Άραγε αυτοι που ξεσηκώνονται δεν συνειδητοποιούν πόσο ηλίθιοι γίνονται όταν έχουν γνώμη χωρίς να έχουν διαβάσει?
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ.. καληνύχτα Ελλάδα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*