16:04 - 04/01/2015

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Μαρτυρία Ιατρού:Η επιστήμη λέει ότι πέθανε, αλλά…

Παρέμβαση (προσωπική εμπειρία) του κ. Δημητρίου Τσαντήλα, καθηγητή της Χειρουργικής του Α.Π.Θ., στην εκδήλωση για την Ενημέρωση για τις Μεταμοσχεύσεις.(Η εκδήλωση έγινε στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου στις 10/3/2013)

Πριν από δεκαπενταετία, εφημερεύων επιμελητής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, είχαμε μια κοπέλα 19 χρονών, μετά από ατύχημα και ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Την κρατήσαμε ένα μήνα, σαράντα μέρες στον αναπνευστήρα και μετά, λοιπόν, κινητοποιήθηκε η ομάδα των μεταμοσχεύσεων για να πάρουν τα όργανα.
Όπως είπε κι ο κ. Καρακατσάνης πρέπει να υπογράψει αναισθησιολόγος, ένας νευρολόγος και ο θεράπων ιατρός.

Οι δύο τα είχαν κανονίσει τα πάντα, πήραν υπογραφές, ετοιμαστήκαν τα χαρτιά όλα για τη μεταμόσχευση και περιμέναν, όμως, να πάρουν και τη δική μου υπογραφή, του θεράποντος χειρουργού.

Με ειδοποιούν λοιπόν αμέσως και πηγαίνω στο Ιπποκράτειο και μου λένε «έλα, υπέγραψε, για ν’ αρχίσει η μεταμόσχευση». Λοιπόν, βέβαια το σπίτι μου από το Ιπποκράτειο είναι πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο· εμένα μου φάνηκε χρόνος ολόκληρος μέχρι να φτάσω στο Ιπποκράτειο και προσευχήθηκα, να δω… λέω «Θεέ μου, φώτισέ με να μη γίνει αυτό που δεν πιστεύω».

Λοιπόν πράγματι πήγα στο Ιπποκράτειο, εκεί μπήκαμε στο γραφείο μου, μου φέρανε τα χαρτιά οι συνάδελφοι, να υπογράψω κι εγώ και να τελειώνει. Τους λέω, «δώστε μου, ευχαριστώ πολύ, περάστε έξω, φωνάξτε μου τη μητέρα μέσα». Λοιπόν, φωνάζουνε τη μητέρα μέσα και άρχισα να της κάνω μια ενημέρωση. Λέω ότι, η επιστήμη λέει ότι πέθανε. Εγώ σαν χειρουργός που πιστεύω, που είμαι Χριστιανός, δεν πιστεύω σ’ αυτά τα πράγματα. Και κάτι άλλο επιπλέον, ότι ο Θεός είναι ικανός. Μπορεί! Είναι Παντοδύναμος, μπορεί να κάνει και κάποιο θαύμα! Επομένως λέω, αν θέλεις να πεθάνει η κόρη σου, υπέγραψε. Εγώ διαφωνώ σαν γιατρός προσωπικά. Εγώ δεν θα υπέγραφα.

Οπότε, ξεσηκώθηκε λοιπόν η μητέρα, όχι γιατρέ, λέει, προς Θεού, λέει, τι λες τώρα, λέει, και μόνο που αυτό μου είπες, λέει, μου φτάνει. Λοιπόν, οπότε, λέω, θα υπογράψεις; Όχι, πώς, τι, λέει, θα υπογράψω; Όταν υπάρχει και μία ελπίδα! Κι εγώ πιστεύω στον Θεό, ότι μπορεί να κάνει και το θαύμα του.
Οπότε βγαίνω, λοιπόν, έξω, με πιάνουν οι συνάδελφοι, τι έγινε; Λέω, δεν θέλει η μαμά να υπογράψει. (πρέπει να υπογράψει η μητέρα ότι δέχεται) Μα, λένε, αυτό…. Όχι, γιατρέ, λέει, εγώ δεν υπογράφω!

Λοιπόν, το αποτέλεσμα. Λοιπόν, σε μια εβδομάδα η κοπέλα ανένηψε, έγινε καλά· είχα μάλιστα κι έναν βοηθό, είναι τώρα παιδοχειρουργός, λοιπόν ο οποίος το θυμάται το περιστατικό και είναι ανεξίτηλα μέσα στην καρδιά του τυπωμένο. Λοιπόν, η κοπέλα αυτή βγήκε από το νοσοκομείο μας, μάλιστα την κρατήσαμε κανένα μήνα μετά και τη γυρίζαν στους διαδρόμους που περπατούσε, και είναι σ’ ένα χωριό της Αριδαίας, παντρεύτηκε κι έχει παιδάκια!

Αν μου επιτρέπεται, για να μη σας φάω το χρόνο, να κάνω μόνο δυο σχόλια μικρούλια. Λοιπόν, εφόσον η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου μπαίνει καθαρά με ανθρώπινα κριτήρια, τα οποία ανθρώπινα κριτήρια ουδέποτε είναι αλάθητα, ας το σκεφτούμε. Τι θα μας πούνε αυτοί για τους μοναχούς, στους οποίους είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει πτωματική ακαμψία. Θα μας πουν ότι ζούνε; Ε, ας μας εξηγήσουν! Ζουν ή δεν ζούνε;

Και δεύτερον και τρίτον και τελευταίο. Αυτή η υπερευαισθησία μας για να σώσουμε δέκα, είκοσι, τριάντα, εκατό ανθρώπους… γιατί να μην υπάρχει, να υπάρχει και μια ανάλογη ευαισθησία, που σκοτώνουμε τριακόσιες χιλιάδες μωρά, πριν γεννηθούν; Τα σκοτώνουμε και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κλωνοποιημένα ανθρωπόμορφα τέρατα για να τους πάρουμε τα όργανά τους. Μήπως αυτό είναι ύποπτο;

Ευχαριστώ πολύ!

(Παρέμβαση κ. Δημητρίου Τσαντήλα Καθηγητή Χειρουργικής, όπου αναφέρει προσωπικό του περιστατικό ανανήψεως «Εγκεφαλικά Νεκρού» http://www.impantokratoros.gr, panagiamegalohari.gr/

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η Α Ρ Ν Η Σ Η Δ Ω Ρ Ε Α Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ω Ν !

  ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΘΝΗ ΔΗΛΩΣΗ !

  ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

  ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ( Ε . Ο . Μ ).

  ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ Α Ν Η Λ Ι Κ Α ΠΑΙΔΙΑ. ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ Ε Ο Μ , ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ .

  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ.

  ΚΑΙ ΙΣΩΣ……ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ….

  ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ Ε . Ο. Μ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

  ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ Ε. Ο. Μ , ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ !

  ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ . ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ κ.κ. ΙΑΤΡΟΙ ΕΡΩΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

  Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ : ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ : " ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ", ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο Ν Μ Ι Σ Η ΩΡΑ !! ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΤΑ ΟΡΓΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ .

  ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΛΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ !
  ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ!
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ


 2. 0
  0
  Κε καθηγητα Τσαντηλα.
  Γιατι αναφερατε…ακαμψιες μοναχων.., ανανηψη "κλινικα νεκρου"..,…εγω να προσθεσω
  και τον Αγιασμο που γινεται με μια ευχη Ιερεως αγραμματου ..κλπ ;;
  Γιατι ;
  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑβολο… ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΜΗ F16 …ΓΙΑ
  NA ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ….μπας και μωροξει η αγγελικουλα του ;;;;
  Αχχχ…ρε καθηγητη !!!
  ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ !!!! και εχουμε ενεργειακη κριση στον…στον ΟΛΥΜΠΟ !!!!

  ακκ
  • 0
   0
   τι δουλεία έχει ο διάβολος με τον Ερμή και τον Όλυμπο?
   • 0
    0
    Ολα [ακαμψια αγιασμος] κλπ γινινται με την χαρη του Χριστου !!!!
    Με την χαρη του ΔΙΑ..βολου και των λοιπων του Ολυμπου ;;;
    γινεται κατι;;
    Σε θεωρω ιδιαιτερως εξυπνο και σε πολλα..σωστο !! Σε αλλα..διαφωνω καθετα μαζι σου !!!
    ακκ
    • 0
     0
     το Δια και το Ζευ είναι το ίδιο νόμισμα με τις 2 διαφορετικές πλευρές
     Δια=χωρίζω (δια-σταση,δια-χωρίζω,δια-περνώ….και φυσικά δια-βάλω=διαβάλλω>δια-βολος
     Ζευ=ενώνω (ζευ-ξει=ζευξει,,ζευ-γάρι=ζευγαρι, κλπ κλπ)
     με τον Δία και τις ιστορίες του έγινε το θαύμα της αρχαίας Ελλάδας….ο πολιτισμός είναι όλα τα παράγωγα των ανθρώπων που τα περιβάλουν
     και ζούν μέσα σε αυτόν,από την θρησκεία τους μέχρι τον πολιτευμα τους
     υ.γ. να ξέρεις δεν είμαι κατά τις σωστής ορθοδοξίας….απλά θαυμάζω περισσότερο τους αρχαίους… προτιμώ φυσικά την ορθοδοξία περισσότερο από όλες τις σημερινές θρησκείες και σε ανάγκη θα την υπερασπιστώ…..πότε όμως έναντι της πατρώας θρησκείας!Για μένα η ορθοδοξία είναι μόνο σαν παράδοση.

     https://www.facebook.com/photo.php?fbid=860818053963447&set=a.465442340167689.107227.100001057823852&type=1
     • 0
      0
      Μεγαλωσα και Ζω σε Ηλεια -Ολυμπια !!
      Ειμαι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ και γιατι παταω τα χωματα εκεινων ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ…σε ολη την οικουμενη !
      Πρωτος ο Πλατωνας.. και υστερα αλλοι παραδεχθηκαν τον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ..μη το αναλυσουμε ..ξερεις !
      Εκεινοι οι ιδιοι Ελληνες ..που εγω λατρευω..ασπαστηκαν τον Χριστιανισμο.., τον διεδωσαν..,και διωχθηκαν γιαυτο !!! και διωκονται ακομη γιατι ειναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ και οχι μυασματα !!! καταλαβαινεις !!
      Γιαυτους μιλω τους ορθοδοξους..που δεχτηκαν την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που διδαξε ο ΧΡΙΣΤΟΣ εναντι του σωματος και της υλης που οολες οι αλλες θρησκειες πρεσβευουν !!! 'η θεωρουν την υλικοσωματικη απολαυση ως προυποθεση για την αναπτυξη του !!!
      Η ορθοδοξια λεει ακριβως τα αντιθετα..το πνευμα θρεφει την ψυχη δινοντας της ελευθερια πραγματικη !!
      Αυτο το κατανοησαν και γιαυτο το ακολουθησαν απορριπτωντας καθε αλλο τι…!!!!
      Ευχαριστω παντως!
      ακκ
 3. 0
  0
  Μην το ψάχνετε.

  Το ίδιο έγινε και στην Αργεντινή οταν πήγε το ΔΝΤ….

  http://synainesh.wordpress.com/
 4. 0
  0
  πολύ συγκινητικό περιστατικό,μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν έτσι…….αν δεν κάνω λάθος είμαστε όλοι ενδυνάμει δότες,έτσι δεν είναι?
 5. 0
  0
  Κάθε μέρα που περνάει φανερώνεται η μαφία της εμπορίας οργάνων που δραστηριοποιείται σε ΚΑΘΕ νοσοκομείο.


  Δείτε τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται το εμπόριο οργάνων εν άγνοια των ανθρώπων:

  Γιατί οι "εγκεφαλικά νεκροί" δεν είναι νεκροί:
  http://www.tiny.cc/830bxw

  Ο "εγκεφαλικός θάνατος" δεν είναι θάνατος:
  http://www.tiny.cc/y40bxw

  Ελλάδα αποθήκη ανθρώπινων ανταλλακτικών:
  http://www.tiny.cc/m50bxw
 6. 0
  0
  Μπράβο στο γιατρό που έδειξε οτι είναι πάνω απο όλα είναι χριστιανός!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί