08:46 - 17/12/2014

Το διαχρονικό πρόβλημα του νεοΈλληνα είναι ότι βλέπει μόνον το καβούκι του! Περί «τυχαίων γεγονότων» και απωλειών!

Γράφει την άποψη του ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Το διαχρονικό πρόβλημα του νεοΈλληνα είναι ότι βλέπει μόνον το καβούκι του ή αλλιώς όπως έλεγε και η συχωρεμένη η γιαγιά μου «εδώ ο κόσμος καίγεται και ο λαός χτενίζεται».

Η χώρα μας αυτή τη στιγμή είναι σαν την ΑΡΓΩ και βρίσκεται μπροστά στις συμπληγάδες πέτρες. Από τη μια ο βράχος των οικονομικών προβλημάτων, της διεθνούς οικονομικής λαίλαπας και από την άλλη οι γεωστρατηγικές και πλέον γεωφυσικές διαφορές με τις γειτονικές χώρες.

Και οι δύο «πέτρες» είναι βαρίδι στο λαιμό των κατοίκων αυτής της χώρας και αποτελούν τον λόγο για τον οποίο οι «ξένοι» και οι «αγορές» έχουν αποφασίσει να μας συνθλίψουν. Όμως αυτοί οι «ξένοι» δεν είναι και τόσο ξένοι, αφού «μπήκαμε» στην οικογένεια τους πριν 33 χρόνια (τυχαίο που στα 33 σταυρώθηκε και ο Χριστός και πέθανε και ο Μέγας Αλέξανδρος;) και οι αγορές δεν είναι κάτι αφηρημένο, είναι οι τράπεζες που από την 1η του έτους θα στέκονται εκεί έτοιμες να σου πάρουν ότι έχεις και δεν έχεις, εάν δεν το έχει κατάσχει πρώτα η εφορία…

Και μην μου πείτε ότι δεν είναι όλα στημένα από την αρχή γιατί αυτό μόνον οι κακόβουλοι και οι αφελής το πιστεύουν. Δηλαδή τυχαίο ήταν ότι η εφορία ανέστειλε τις κατασχέσεις τον Οκτώβρη μέχρι τέλος του έτους; Τυχαίο ήταν ότι δόθηκαν τα προνοιακά επιδόματα δύο και τρεις μήνες νωρίτερα; Τυχαίο είναι ότι σε δύο μήνες λήγει το 18μηνο και οι φυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα βγουν έξω και ακόμα δεν έχει καν προσδιορισθεί η ημερομηνία της δίκης; Τυχαία τις τελευταίες ώρες έρχονται οι τροπολογίες – ρουσφέτια σαν τη βροχή στη βουλή;

Τίποτα τυχαίο δεν υπάρχει!

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί λογαριάζουν χωρίς τον Μεγάλο Ξενοδόχο (Θεό), ενώ δεν βλέπουν ούτε καν την καμαριέρα (βλέπετε Τουρκία – Ρωσία – Ισραήλ) που τους παίρνει μάτι…

Τώρα εάν όλο αυτό το σκηνικό (πολιτικό και γεωστρατηγικό) μας βγει σε καλό, αυτό θα το δείξει «ο τον πάντων κριτής, χρόνος».

Πάντως σαν Έλληνες και απόγονοι των ηρώων της ΑΡΓΩ και του Ιάσονα, πρέπει να κάνουμε και εμείς αυτό το βήμα προς τα εμπρός και εάν πραγματικά θέλει ο Θεός, οι «απώλειες» θα είναι αποδεκτές και όσοι μείνουν είμαι σίγουρος ότι θα φροντίσουν να είναι για πάντα γραμμένες στο πάνθεον των ηρώων του έθνους!

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. 0
  0
  Για αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνουμε με το θέμα νεοέλληνα, να μου το θυμηθείτε θα σωθεί αυτή η χώρα μόνο αν εκληψει τελείως ο κάτοικος αυτής της χερσονήσου, είναι σκληρό αλλά αληθεινο, μόνο αν γίνει γενικευμένη εθνοκάθαρσης από τα 7.500.000 των αλλοδαπών, όπου οι κάτοικοι αυτής της χερσονήσου επιγαν προδοτικος και εψήφισαν έναν ή κάποιους προ 20αετιας και τους άνοιξαν τα σύνορα, κοινός, την οπίσθια οδό, τώρα οι κάτοικοι αυτής της χερσονήσου θα παθουν τα ίδια και πολλαπλάσιος τα χειρότερα και από την ΜικραΑσιατικη καταστροφή και οοιαδιποτε καταστροφή άλλην, σαν αποκατάσταση της ιστορικής ανισοροπιας η οποία προήλθε από ανισοροπα όντα τους νεοέλληνες και οι οποιοι δεν σεβαστικαν τιποτας σε αυτόν το κόσμο τον οποιον ημεθα όλοι περαστικοί και αυτός ο κόσμο δανεικός και όχι ιδανικός είναι. Διότι στο Σύμπαν διέπεται από νόμους & αρχές και αν αυτοί οι κάτοικοι αυτής της χερσονήσου δεν το καταλάβουν λίαν σύντομος, νομοτελεικος θα υποστούν το ράπισμα της μοίρας η οποία δεν παίρνει χαμπάρι ούτε και από το ιδιο το Σύμπαν.

  Σκοτώστε και κάφτε καλά του προσκυνημενους γκιαουριδες προδότες έιτε τους νεοέλληνες, είτε της ηγεσίες των, και της οικογένειες των τα σπίτια των τα χωρια των και ας μείνει έστω κι' ένας αφεντικός άνθρωπος Έλλην.
  Τουλάχιστον θα ξεβρωμισει ο τόπος από χαφιέδες, προδότες, δοσίλογους, αγνοούμενους καθοπρεπιστες, βλάκες, μαλθακες, ανόητους, ηλίθιους! Διότι όπως προείπε και ο Αλέξανδρος Δουμας (1802-1870) :
  Προτιμώ τους αμαρτωλούς από τους ηλίθιους. Οι αμαρτωλοί ξεκουράζονται κάπου… κάπου.

  Προς απαντά ένοπλα τμήματα με μανδύα μεταναστών, είτε τζιχαντοφασιστες, είτε ισλαμοφασίστες, είτε Ταλιμπάν, είτε ενόπλους UGKαδες Αλβανίας Τσαμουριας, είτε κρυφοστρατους κρυφολοχαγους Κινέζους, είτε ISIS κάντε ντού από παντού. Δωρεάν τα περνετε δωρεαν εποικιζεται αυτή η χώρα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί