18:17 - 19/08/2014

Το αφεντικό της ΜΙΤ σπουδαγμένο σε Πανεπιστήμιο της CIA

Το αφεντικό της ΜΙΤ σπουδαγμένο σε Πανεπιστήμιο της CIA

Ο Hakan Fidan, στην παραπάνω φωτογραφία είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνθρωπος που επέτρεψε τις δυνάμεις της ISIS να περάσουν από την Τουρκία και να καταστρέψουν τη Συρία.

Ο Hakan Fidan είναι το αφεντικό της μυστικής υπηρεσίας της Τουρκίας (ΜΙΤ).

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Maryland University College το οποίο έχει στενούς δεσμούς με την CIA.

Πρόσφατα μυστικές συνομιλίες του με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Νταβούτογλου και τον Αναπληρωτή Αρχηγό του Επιτελείου, τον Αντιστράτηγο Γιασάρ Γκιουλέρ, διέρευσαν από άγνωστα άτομα.

Η συζήτηση ήταν μέρος του εν εξελίξει σχεδίου του ΝΑΤΟ να πραγματοποιήσει μια false flag επίθεση για να προκαλέσουν τον πόλεμο με τον Ασάντ.

Στην ηχογράφηση ακούγεται η φωνή του Hakan Fidan να αναφέρεται στο στρατιωτικό προσωπικό: «μπορώ απλά να στείλω μερικούς άνδρες εκεί (στη Συρία) και να εκτοξεύσουν πυραύλους επάνω μας. Η νομιμότητα δεν είναι το πρόβλημα. Η νομιμότητα μπορεί να κατασκευαστεί.»

Η λογική του τουρκόσπορου εγλκηματία φονιά σπουδαγμένο στα πανεπιστήμια της μηχανής του κιμά σε όλο του το μεγαλείο! Ολοι τους εκπαιδευμένοι μέσα απο τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιων, το σχέδιο τους η ίδρυση του μεγάλου Ισραήλ.

Φίλοι μου αναγνώστες και οι μεν και οι δε μαζί τους…

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 0
  0
  ELLHNAS ENAI….ΤΟ D.N.A EINAI ELLHNIKO AS KANEI TEST 100%…ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΥΣΑΣ…ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΝΗ.
 2. 0
  0
  Οβριος γαμιολης ειναι
 3. 0
  0
  Σκατοτουρκε εβραιε
 4. 0
  0
  Τετρακοσια χρονια στην Ελλαδα αφεντικα ηταν οι Τουρκοι.
  Η που ηταν καλοι μαζι μας ή που δεν ειχαμε διαδυκτιο να επαναστατησουμε.

  Τοσα χρονια ηταν αφεντικα και στην Παλαιστινη.

 5. 0
  0
  Κλασική Ελληνομ@λ@κόφατσα.,βασικά μοίαζει με έναν περιπτερά που δίνει συνεχώς τσίχλες επειδή δεν έχει ψιλά λέει…έχω γεμίσει τσίχλες-πουλάω τσίχλες=0.02 σεντ η μία …λοοοοοοοοοοολλ ρε τον κυρ Αργύρη και αρχιπράκτωρας της ΜΙΤ.Θα τον ρωτήσω να δω αν είναι πατριώτης μου από μικρά ασία!
 6. 0
  0
  Και ο Ετζιεβιτ που διέταξε την τουρκική εισβολή στην Κυπρο σπούδασε στην Αμερική και είχε καθηγητή το Κίσσινγγερ που το 1974, κατά την διάρκεια της εισβολής στην Κύπρο ήταν υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ. Φαίνεται πως οι τούρκοι δεν αφήνουν ευκαιρία να τους ξεφύγει φτάνει πετύχουν τον σκοπό τους.
 7. 0
  0
  ΤΟ ΜΕΛΑ (ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ)?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί