10:03 - 01/02/2014

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε : ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

«Μια μυστικοπαθής ομάδα της ΕΕ έχει συμφωνήσει να αναπτύξει μια συσκευή που θα τοποθετείται σε όλα τα αυτοκίνητα επιτρέποντας στην αστυνομία να ακινητοποιεί οποιαδήποτε μηχανή κατά βούληση.

Η τεχνολογία «ακινητοποίηση εξ αποστάσεως» θα ενεργοποιείται από ένα διακόπτη σε ένα δωμάτιο ελέγχου, απενεργοποιώντας τα καύσιμα και την ανάφλεξη.

Η συσκευή, η οποία θα μπορούσε να επιβληθεί μέσα σε μια δεκαετία, θα επιτρέψει επίσης τους αστυνομικούς να παρακολουθούν την κίνηση του οχήματος, καθώς και να το ακινητοποιήσουν.

Τα σχέδια χαρακτηρίστηκαν ως «δρακόντεια» από τους κριτικούς, οι οποίοι εξέτασαν κατά πόσον η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη εάν οι εν αποστάσει διακόπτες-θανάτου θα προκαλέσουν συγκρούσεις ».

Μια ομάδα ανώτερων υπαλλήλων της ΕΕ έχουν υπογράψει την πρόταση σε μια μυστική συνάντηση στις Βρυξέλλες.

Ο ηγέτης του UKIP, Nigel Farage, δήλωσε: «Είναι μια απίστευτη αρπαγή εξουσίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι τρομακτικό και μόνο που το σκέφτηκαν.

«Η ΕΕ αντιτίθεται σε μια ελεύθερη κοινωνία, και θέλει την επιτήρηση και τον έλεγχο, όχι μόνο των οικονομιών των χωρών και των νόμων, αλλά η κίνηση αυτή δείχνει, την επιβουλή της εξουσίας τους να σταματήσουν το αυτοκίνητο ενός ατόμου».

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Η ΕΕ ειναι καργα φασισταριο και οσο καθομαστε σε αυτο το εκτρωμα τοσο χειροτερα.
 2. 0
  0
  Μυστική; Αφού έχει ανακοινωθεί. Άντε μήπως και σταματάνε τίποτε κάγκουρες που κάνουν ασύστολα κόντρες. Αλλά πάλι θα βρεθούν και τα αντίμετρα.

  Όσο για το φασισταριό, 2:42, τον καθρέφτη κοιτάς και τα λες αυτά;
 3. 0
  0
  Σήμερα κυκλοφορεί η είδηση οτι αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, θα βάλουνε (λέει) GPS σε όλλα τα αυτοκίνητα το οποίο θα μετράει τα χιλιόμετρα που κάνουμε και θα μας χρεώνουν ανάλογα…

  Βέβαια θα ξέρουν ανα πάσα στιγμή το πού βρίσκεται το αυτοκίνητό μας.
 4. 0
  0
  Αυτό με το GPS τι το θέλουν; Είναι 100 % ένα ξεκάθαρο φακέλωμα και παραβίαση της ιδιωτικής μας ζωής που θα παρακολουθεί το αυτοκίνητο μας και της κινήσεις που θα κάνουμε μ'αυτό όλο το 24ωρο. Αυτό θέλουμε; Να ξέρουν που πήγαμε, ποιά ώρα, τι κάναμε εκεί, τι ώρα γυρίσαμε, που συχνάζουμε, ποιές μέρες συχνάζουμε εκεί, μέχρι τι ώρα μένουμε στο μαγαζί/μέρος, που το παρκάρουμε το αμάξι μας, τι ώρα το παρκάρουμε, αν το παίρνουμε στη δουλειά μας, ποιά μέρα δεν πήγαμε στη δουλειά, τι ώρες, πότε παίρνουμε άδεια, πότε πάμε στο εξοχικό/χωριό μας, για πόσο καιρό, που πηγαίνουμε διακοπές, κλπ. Τι νομίζετε; Ότι μ'αυτό το μέτρο θα παταχτούν οι παραβάτες; Δεν υπάρχει περίπτωση! Μόνο οι νομοταγείς πολίτες θα θίγονται. Στην Ολλανδία αντεδρασε ο κόσμος και η κυβέρνησή τους το πήρε πίσω αυτό το μέτρο. Έπιβάλλεται να αντιδράσουμε εναντίον αυτού μέτρου. Όσο δεν αντιδρούμε, τόσα άλλα δεινά θα μας επιβάλουν κάθε μέρα στην πατρίδα μας! Είναι κοινή λογική. Η επιλογή είναι δικιά μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί