Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:02 - 06/10/2014

Το «Ισλαμικό Κράτος» κήρυξε τον πόλεμο στο Ιράν

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το «Ισλαμικό Κράτος» κήρυξε τον πόλεμο στο Ιράν
Το ‘Ισλαμικό Κράτος’ παρότρυνε τους υποστηρικτές του σε πόλεμο κατά του Ιράν, προκειμένου να κατακτήσουν τα πυρηνικά μυστικά της Τεχεράνης, αυτό δημοσίευσε η «The Sunday Times», γράφει το βουλγαρικό Κρος.


Αυτή η πληροφορία αντικατοπτρίζεται σε ένα έγγραφο το οποίο συντάχθηκε από ένα ανώτερο στέλεχος της εξτρεμιστικής οργάνωσης.

Περιέχει 70 στρατηγικές με τι οποίες το Ιράν, συν τω χρόνω, θα χάσει όλη τη δύναμή του.

Το έγγραφο αποκαλεί τους οπαδούς του ‘Ισλαμικού Κράτους’, «δάδες φωτός» καλώντας τους για την εξάλειψη των Ιρανών διπλωματών, επιχειρηματιών, εκπαιδευτικών και κρατικών υπαλλήλων.

Σχετική αναφορά έχει και η ισραηλινή εφημερία- στην αγγλική – «Times of Israel» που αναφέρει ότι οι δυτικοί αξιωματούχοι ασφαλείας έχουν θεωρήσει ως αυθεντικό το έγγραφο, και σύμφωνα με αυτό, οι Ισλαμιστές θα πρότειναν στη Μόσχα πρόσβαση στο φυσικό αέριο του Ιράκ, σε αυτό που έχουν καταλάβει, με αντάλλαγμα «να αποκτήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν».

Η Ρωσία, στενός σύμμαχος του Ιράν, βοηθά στο χτίσιμο και στη λειτουργία του πυρηνικού σταθμού στο Μπουσέρ, όπως σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα, τέλος, στην βρετανική εφημερίδα «The Sunday Times», αναφέρει ότι το έγγραφο αυτό ήταν του Abdullah Ahmed al-Meshedani, ανώτερου στελέχους του ΙΚ, ο οποίος είχε συλληφθεί από Ιρανούς κομάντος στη διάρκεια μιας επιδρομής τον περασμένο Μάρτιο.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 10/06/2014 @ 10:54 ΠΜ

    Κανονικό call of duty,οι ομοιότητες είναι τρομακτικες

  2. Ανώνυμος 10/06/2014 @ 12:53 ΜΜ

    Ο αλλάχ τους είπε πώς δεν είναι εχθρός το ισραήλ,τα σκουπίδια είναι δημιουργία των ηπα,το χρηματοδοτεί το κατάρ εκπαιδεύονται στην τουρκία,βοσνία,αλβανία που έχει επιρροή η τουρκία και τώρα η τουρκία θα επιτεθεί στα σκουπίδια που εκπαιδεύει (και πουλάει και μπλουζάκια) που το΄κάνουν ήδη οι ηπα μαζί με τις εγγλέζες που προσπαθουν να βάλουν κι άλλες χώρες σε όλο αυτό που όλοι μαζί τους έλεγαν αγωνιστές της ελευθερίας απο τους δικτάτορες της ανατολής που στο πέρασμα δεν μένει πούστης και πάνε μέχρι 15 χρονα να ενταχθούν στα σκουπίδια που θα βάλουν στο παιχνίδι και τον έμπολα,που άρπαξαν και 12 αεροπλάνα και που στο διάλο είναι? Αμα βγάζει κανείς άκρη να μου πεί και μένα……….Με τις υγείες μας..

  3. Ανώνυμος 10/06/2014 @ 9:12 ΜΜ

    Χμμ, από δω το πήγαν, από κει το φέραν, μας αποκαλύπτουν & τον επόμενο στόχο τους,
    αυτόν που ψάχναν από καιρό, πώς να τον βάλουν στο χέρι…Ιράν, λοιπόν?
    Ααα, & όχι μόνον.
    Εδώ έχουμε “μ` ένα σμπάρο δυο τρυγόνια“. Στοχεύουν & την Μεγάλη Ρωσία.
    Δεν τους “βγήκε“ μέσω Ουκρανίας & βάλανε τα άααλλα μεγάλα μέσα.

    Την Συρία την βομβαρδίζουν, για να …πετύχουν, λέει, την ΙSIL (ISIS?).
    Θυμάστε, που ψάχνανε τον Μr. Μπίν L. (ονόματα δεν λέμε), “από …χωρίου εις χωρίον“,
    για κάτι χρόνια?
    Εεε, καλά, για τις παράπλευρες ζημίες θα λέμε τώρα?

    Τώρα, φαίνεται, ετοιμάζουν & το …excuse ( = πρόφαση, αφορμή, πρόσχημα), για χτύπημα στο Ιράν.
    Όσο για την Ρωσία, όποτε την “περιτριγυρίζουν“, αυτή …θεριεύει.

    Ο Λαός λέει, …“λαγός την φτέρη έτριβε, κακό της κεφαλής του“. Κάτι θα ξέρει, μάλλον.

    Πού `σαι ΓΙΑΝΝΗ απ` την ΚΟΖΑΝΗ?
    Μήπως, έχεις νέα από τον Πούτιν?

    Ο Πούτιν, μάλλον, λαδώνει τις μηχανές του & φορτίζει τις …Λάικες, να φωτογραφίσει τους
    Ισιλ-άδες, που σκέφτονται να του κάνουν εθιμοτυπική επίσκεψη.
    Μπορεί να τους “τρατάρει“ χαβιάρι & βότκα-μπόμπα μιας & ξεκινάνε τα κρύα εκεί πάνω.

    art
    (Βρεκεκέξ & κούνια που τους κούναγε,
    αν νομίζουν, πως κι` εμείς τρώμε κουτόχορτο)

    αφορμή

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*