14:55 - 19/11/2014

Τουρκικό Υποβρύχιο στα νερά της Κώ!!!

Δεν αρχίσαμε καλά με τον τομέα ενημέρωσης στο ΥΠΕΘΑ και δεν είναι θέμα Επιτελείων από ότι φαίνεται , αλλά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας !
Δεν γνωρίζουμε αν υπήρχε σχετική εντολή αλλά η πρόσφατη απόκρυψης του κυνηγητού Πολιτικού Αεροσκάφους της ΥΠΑ από Τούρκικα μαχητικά F-16 εντός του FIR ΑΘΗΝΏΝ , που είτε πίστεψαν οι Τούρκοι στη Σμύρνη ότι το αεροσκάφος αν και δεν ήταν χαρακτηρισμένο ¨VIP ¨μετέφερε τον νέο ΥΕΘΑ Δένδια (πράγμα πολύ σοβαρό …ή ότι οι Τούρκοι εξέλαβαν ότι το αεροσκάφος της ΥΠΑ ήταν ηλεκτρονικού πολέμου )!

Επειδή ο ΥΕΘΑ Δένδιας είχε μόνο κάποιες ώρες στο Υπουργείο θα ενημέρωσε ΣΧΕΤΙΚΆ και θα ζήτησε οδηγίες …Αν δόθηκε (εντολή απόκρυψης του γεγονότος) είναι πολύ σοβαρό γιατί εδώ κάνουμε λόγο για Εθνικά Θέματα και όχι για κομματικά συμφέροντα!

Τώρα να «βοά» ο τόπος και όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Τουρκίας και οι εφημερίδες να αναφέρουν το γεγονός αντιπαράθεσης Ελληνικού Πολεμικού Σκάφους με Τουρκικό Υποβρύχιο που συνέδραμε Τούρκους ψαράδες !!!

Οι Τούρκοι παρουσιάζουν το γεγονός όπως εκείνοι θέλουν και έχουν και την συνδρομή αν όχι την εντολή να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή όλα τα ΜΜΕ της Τουρκίας !
Η Ελλάδα δεν μπορεί να αρνηθεί ότι υπήρξε αναγνώριση σκάφους του Πολεμικού μας Ναυτικού και Τουρκικού Υποβρυχίου ! (Ούτε το διαψεύσε )
Το να μην υπάρχει όμως μια ανακοίνωση όπου να βάζει τα πράγματα στη σωστή τους σειρά και θέση μόνο καλό δεν κάνει …Οι Τούρκοι κάνουν την δουλειά τους και πιθανόν κάπου θέλουν να φτάσουν !!!

Αλλά το να αγνοούμαι ένα γεγονός ούτε καν να το διαψεύδουμε ,αφήνει ότι κάτι έχουμε να κρύψουμε !

Αν οι Τούρκοι έστειλαν να αντιμετωπίσει Σκάφος του Λιμενικού όχι Τουρκική Ακταιωρός αλλά Υποβρύχιο αναγκάζοντας το Ελληνικό Σκάφος του Λ/Σ να αποχωρήσει απο τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα και να στείλουμε μετά Κανονιοφόρο να αντιμετωπίσει το Τουρκικό Υποβρύχιο σύμφωνα πάντα με τα Τουρκικά ΜΜΕ και δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ , δεν αρχίσαμε καλά και εδώ δεν είναι υπουργείο Ανάπτυξης που χειρίζονται Κόκκινα Δάνεια ,Αλλά οι Κόκκινες Γραμμές της Πατρίδος !

ΠΗΓΗ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί