23:18 - 31/03/2014

Την ημέρα του τρελού έχω δικαίωμα να λεω ότι θέλω…

Την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα αυτό το δικαίωμα μου είχα προβλέψει ενα σεισμό 8+ μέσα στα γενέθλια μου που είναι στις 15 Απριλίου..σίγουρα πολλοί θυμούνται!

Μόνο αυτή την ήμερα μέσα σε όλο το χρόνο μπορώ να πω τα παν τα…μάλλον να γράψω τα πάντα … όχι γιατι τα γραπτά μένουν …άλλα γιατί τα γραπτά μπορούν να γίνουν αντιληπτά από το ΜΑΤΙ!

Αυτή την φορα ομως θα πρέπει όχι μονό να γράψω άλλα να δείξω…να εκπαιδεύσω! Η διδασκαλία χωρίς σειρά για ακόμα μια φορα θα στήσει καθρέφτη στο μέλλον που θέλουν να σου δώσουν!

Σήμερα στην εποχή του φαίνεσθαι ..που το ματι παρατηρεί … που η εικόνα εχει νικήσει τον ήχο..που η επιφάνεια εχει γίνει αδιαπέραστη … το να μιλάς αλληγορικά σε βοηθά να χακαρεις το σύστημα τους!

Το μάτι βλέπει ..δεν ακούει … το πρόγραμμα φωτογραφίζει… η υπεροντοτητα δεν έχει αυτιά …άλλα μόνο μάτια !

Τα όντα που έχουν αυτιά και μπορούν να κάνουν συνδυαστικές σκέψεις είμαστε εμείς ,ο ήχος είναι η δική μας συχνότητα …μάλλον καλύτερα ο ήχος είναι ο τρόπος που μπορούμε να κατορθώσουμε να βγούμε από την φυλακήν της εικόνας!

Πάγος και φωτιά , γη και ουρανός , εικόνα και ήχος …μόνιμα μια αντιπαράθεση ..μόνιμα μια μάχη ..που όταν συμφιλιωθεί αυτή η Μάχη δίνει εξαίσια αποτελέσματα …δίνει Ζωή!

Ίσως αν έχεις φαντασία θα μπορούσες να πεις ότι εικόνα = κακό και ήχος = καλό …άλλα αυτό για μια ακόμα φορά θα σε οδηγούσε σε ένα συνειδησιακό επίπεδο διαχωρισμού!

Το σύμπαν δεν γνωρίζει καλό κακό …γνωρίζει μόνο σχέδιο και εξέλιξη!

Όταν γράφουμε δημιουργούμε μια πύλη από το άυλο – ιδέα προς το υλικό , ότι υπάρχει γύρω σου ήταν κάποτε μια ιδέα ,ο υπολογιστής που σήμερα κοιτάς ήταν μιας ιδέα ….κάποιος την σκέφθηκε , μετά την σχεδίασε σε ένα χαρτί σε μια οθόνη και μετά την υλοποίησε …!

Τα γράμματα και οι ιδέες , τα σχέδια και οι γραμμές , το μοτίβο της δημιουργίας πριν την υλική ύπαρξη είναι η μήτρα του σύμπαντος μας !

Το επίπεδο χαρτί με ορνιθοσκαλίσματα , η άσπρη οθόνη με σχέδια που βγάζουν νόημα αν ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη πορεία είναι η κύηση μια νέας ύπαρξης στην ύλη!

Από την άλλη η φωνή , δίνει την αίσθηση και το συναίσθημα , δίνει την αρχή της αντίθετης δύναμης , την αρνητική εντολή του μέλλοντος!

Το μυστικό κρύβεται στο συναίσθημα της ήδη εκπλήρωσης , το γραπτό μένει η φωνή ξεχνιέται , το γραπτό χαράζει πάνω στην πέτρα της μήτρας του μέλλοντος η φωνή σβήνει από αυτή την πέτρα!

Μια κατάρα γραμμένη σε ένα πάπυρο είναι μόνιμα εκεί , μια κατάρα σπαρμένη στο σύμπαν με δυνατή φωνή ταξιδεύει αιώνια μέσα στο χρόνο!

Το ίδιο και μια προσευχή ,μια θεραπεία ,μια ευχή ..όλα είναι συνδεόμενα με το αίσθημα της ήδη εκπλήρωσης !

Η πρόθεση , η απόφαση της αρχής είναι το μεγαλύτερο βήμα στην εξέλιξη όλων μας!

Δεν μπορείς να ψάχνεις κάτι που έχεις ήδη σε άλλα σημεία πλην από σένα , έτσι δεν πρόκειται να το βρεις ποτε!

Όλοι ψάχνουν την επίγνωση παντού άλλα η πραγματική επίγνωση μπορεί να γίνει κατανοητή μόνο μέσα από την ανυπαρξία της!

Όλοι έχουμε την ίδια δυνατότητα ,όλοι είμαστε ενωμένοι με την αρχική πηγή ..πως να πας να πιεις νερό στην Λίμνη της γνώσης όταν ο ίδιος είσαι η Λίμνη; Πως να σε διδάξει κάποιος πως να φτάσεις στο νερό όταν ήδη είσαι νερό;

Το νερό είναι η δύναμη , είναι αυτό που εξελίσσεται ,που κινείται ,που αλλάζει μορφή ,..

Πως να σου μιλήσω ΩΣ ένας με ταμπέλα …όταν από την φύση μου είμαι νερό… αν εσύ μου πεις είμαι κίτρινος πως να σου μιλήσω με την αλήθεια αφού εγώ μπορώ να είμαι κίτρινος,πράσινος ,κόκκινος ,όλα τα χρώματα μαζί μα και κανένα από αυτά;

Από που πηγάζει η επόμενη σκέψη σου ; …μην εστιάσεις στην απάντηση της ερώτησης ..εστίασε στο κενό μεταξύ της ερώτησης και της απάντησης που θα σου έρθει …όποια και αν έρθει!

Όσο ποιο μεγάλο το κενό τόσο ποιο κοντά στην Πηγή των ιδεών πλησιάζεις , τόσο ποιο Αγνή καθαρή θα ειναι η ιδέα που θα ξεπηδήσει από την μήτρα!

Οι ιδέες είναι οντότητες , γεννιούνται και έχουν την αγωνία της επιβίωσης , περνούν από το σοκ του τοκετού και όσο εσύ είσαι ποιο μακριά από την Πηγή – μήτρα τόσο οι ιδέες αγχώνονται μέχρι να σε φτάσουν , όσο ποιο πολύ κατανοούν την ύπαρξη τους τόσο ποιο πολύ γίνονται εμμονές ..ώστε να γαντζωθούν στην Ζωή και στην υλοποίηση!

Πλησίασε την Πηγή , όχι έξω από σένα ,όχι μακριά από σένα , όχι αλλού… η Πηγή και η επίγνωση είσαι εσύ …η απουσία του ΕΣΥ είναι η απόδειξη της επίγνωσης σου…δώσε σημασία στο κενό και όχι στην απάντηση!

Γράφω αυτή την φορά δεν μιλάω , πράγμα που σημαίνει ότι δημιουργώ γεγονός και δεν σβήνω!

Στις 15 Απρίλη στα γενέθλια μου θα μου μου κάνω δώρο ένα δράκο , κίτρινο με κόκκινα μάτια , θα εκπαιδεύσω τον δράκο αυτό να μπορεί να είναι δίκαιος , να μπορεί να αναγνωρίζει μέσα στο ψέμα και στην εικόνα αυτούς που είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι των ντόμινο της δικής μας ιστορίας !

Στις 15 Απρίλη θα γεννηθεί ένας Δράκος, για κάθε πόλεμο που θα ξεκινήσει αυτός ο δράκος θα βρει και θα θανατώσει τους πραγματικά υπευθύνους!

Το πεδίο θέλει ξεκάθαρα λόγια τωρα, πόλεμος = θάνατος κάποιου από το κρυφό σόι που ελέγχει τον πλανήτη …. συνέχεια Πολέμου = συνεχείς θάνατοι ατόμων από το σόι … !

Stranger …Μην με κοιτάς έτσι δεν είμαι ο μόνος που στα παραμύθια έχει και δράκο… και δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτή η Ζωή δεν είναι πάρα μόνο ένα παραμύθι!

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (32)

 1. 0
  0
  μαλιστα πολυ καλος ο λογος σου stanger και πολυ εξυπνος.
 2. 0
  0
  "Στις 15 Απρίλη θα γεννηθεί ένας Δράκος, για κάθε πόλεμο που θα ξεκινήσει αυτός ο δράκος θα βρει και θα θανατώσει τους πραγματικά υπευθύνους! "

  Άντε να δούμε.. πάλι μέσα θα πέσεις.. προφήτη.
 3. 0
  0
  Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΣΟΦΟΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…Ο ΔΕ ΣΟΦΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ.
 4. 0
  0
  τι θα συμβει αραγε…..ηρθε το τελος..μετανοια κ ταπεινωση..
 5. 0
  0

  Απέραντη πόλη, ατέλειωτοι δρόμοι
  και όταν νυχτώνει
  στο πλήθος του κόσμου κανένας δικός μου
  που να 'ν' ο άνθρωπός μου.

  Πού να σε βρω, ποιες γειτονιές να γυρίσω;
  Χάθηκα, χάθηκα, δε θα σε βρω.
  Πού να σε βρω, ποιον ουρανό να ρωτήσω;
  Χάθηκα, χάθηκα, δε θα σε βρω.

  Χαφιέδες κι αλήτες, προστάτες και πόρνες
  τα ίδια πουλάμε,
  κι ο ένας στον άλλον για όσα μας φταίνε
  ποτέ δε μιλάμε.

  Δειλοί και λεβέντες, φονιάδες και άγιοι
  για πάρτη μας όλοι,
  σαπίλα και μπόχα απ' άκρη σε άκρη,
  με πνίγει η πόλη.


  Γ. ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗΣ
  • 0
   0
   Στον κόσμο αυτό υπάρχει πάντα ένα άτομο που περιμένει ένα άλλο,
   είτε στη μέση μιας ερήμου είτε στη μέση μιας μεγάλης πόλης.
   Κι όταν οι δύο αυτοί άνθρωποι διασταυρώνονται και οι ματιές τους σμίγουν,
   το παρελθόν και το μέλλον χάνουν τη σημασία τους και το μόνο πράγμα που υπάρχει είναι εκείνη η στιγμή μαζί με την απίστευτη βεβαιότητα ότι τα πάντα κάτω από τον ήλιο είναι γραμμένα από το ίδιο Χέρι το Χέρι που αφυπνίζει την Αγάπη…


   Paulo Coelho

 6. 0
  0
  Αυτος ο υπεροχος δρακος υποθετω οτι θα εχει πολλα οπλα στη φαρετρα του.
  Ακομα θα πρεπει να εχει και δυνατα δοντια για να αγωνιουν τα αλλα θηρια στο δαγκωμα του καθως θα πεθαινουν.
  Θα ηθελα να ειμαι και εγω ενα μερος του δρακου ενα δοντακι ας πουμε για να εχω τη χαρα να πνιξω μερικα τερατα.

  Νικος Νεοφυτος
 7. 0
  0
  δρακο ή αρκουδα??

  τακης
 8. 0
  0
  Μολις μου λυθηκε η απορια τι ηταν η στοχευση στο νερο!! Το νερο ειναι η αγνη ψυχη καθενος απο εμας. Οσο αγνοτερη η σκεψη μας, τοσο αποφευγεται η κακη ενεργεια! Τα λεω καλα stanger?
  • 0
   0
   πωω φιλε/-η σιγουρεψε το μπας και αρχιζω να καταλαβαινω και τιποτα γιατι δεν μπορω να καταλαβω και πολλα..
   Ηλιας
 9. 0
  0
  Μην με κοιτάς έτσι δεν είμαι ο μόνος που στα παραμύθια έχει και δράκο… και δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτή η Ζωή δεν είναι πάρα μόνο ένα παραμύθι!

  Τώρα μιλάς σαν το Είναι σου.. τα άλλα παραμέρισέ τα δεν είναι ωφέλιμα πια ..

  mimian
 10. 0
  0
  Φιλε μου Νικο, καλημερα και καλο μηνα.
  Αυτο με τους θανατους των ηγετων της αλλης οχθης, το ακουσα παλι πριν απο τρεις μερες κι απο αλλου.
  Αυτο που ειπωθηκε ηταν οτι θα πεθαινουν ενας -ενας συνεχως καθως το φως, νικαει το σκοταδι.
  Ευχομαι κι ο δικος σου δρακος να συμβαλλει τα μεγιστα στην διαδοση του φωτος. Αρκετα πλεον με το σκοταδι. Η ανθρωποτητα χρειαζεται να ζησει πραγματικα ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Οσο εμεις αφυπνιζομαστε,απελευθερωνουμε ενα κομματι της συλλογικης πραγματικοτητας., Εστω ΕΝΑΣ την φορα, αρκει να κανει την διαφορα.
  Η κρισιμη μαζα και η θετικη σκεψη πλεον εχει μεγαλωσει και μεγαλωνει καθημερινα σε τετοιο βαθμο που τα γεγονοτα θα τρεχουν με ταχυτατους ρυθμους. Η πλαστιγγα της συλλογικης συνειδησης, γερνει προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
  Απο την αλλη μερια το τερας βρυχαται και σιγουρα προσπαθει να κανει οσο περισσοτερο κακο μπορει. Ομως ολος αυτος ο βρυχηθμος οσο κι αν προσπαθουν να τον καλυψουν, δεν κρυβεται πια, οτι απλα ειναι ο επιθανατιος ρογχος τους.
 11. 0
  0
  O τρόπος που παρουσιάζεις το συγκεκριμένο θέμα, να μου επιτρέψεις μα πω ότι είναι λίγο δυσνόητος. Το "πρόγραμμα" είναι πιο απλό και λιιιιγο πιο διαφορετικό. Δεν το έχω δοκιμασει συνειδητά και αυτό είναι σημαντικό
  Πηγαίνοντας όμως πίσω,βλέπω ότι δουλεύει. Αν τα καταφέρεις με τον δράκο σου στην ημερομηνία που δίνεις,τότε θα το δοκιμάσω. Να ξέρεις όμως ότι πότε δεν θα καταφέρεις σπουδαία πράγματα,αν παραβαίνεις τους νόμους του Θεού και τον συνανθρώπων σου.
 12. 0
  0
  πολλές φορές με τα παραμύθια.. διδάσκουμε τις μεγαλύτερες αλήθειες..
  αν δεχθούμε τελικά ότι η Ζωή μας είναι ένα.. παραμύθι.. που το τέλος μπορούμε να το γράψουμε εμείς.. ας κάνουμε την αλήθεια μας να λάμψει..


  "-«Σας οδηγώ εγώ», μας είπες! -Σας οδήγησα. Μα εσείς; Σέρνεστε όλο πιο πολύ στη λάσπη, μπουσουλώντας με τα τέσσερα, σα ζώα. Σκοτείνιασαν τα μάτια τους και φάνηκε μέσα σ’αυτά η λάμψη του θανάτου. «Κοίτα τους», μονολόγησε, «πριν όλοι φίλοι, τώρα όλοι τους θηρία» και λάμψανε τα μάτια του σαν φάροι. Και βλέποντάς το αυτό, σκέφτηκαν πως τρελάθηκε και πως, γιαυτό -έτσι ζωηρά- φλογίστηκε η ματιά του και φυλάχτηκαν. Και σαν κοπάδι λύκων –που θήραμα μυρίστηκε- μαζεύτηκαν, γιατί περίμεναν πως θα ριχτεί πάνω τους πρώτος. Και άρχισε να στενεύει γύρω του ο κλοιός. Και αυτός κατάλαβε τη σκέψη τους και η σκέψη γέννησε στην φλογερή καρδιά του το παράπονο. Και όλο το Δάσος άρχισε να ψέλνει το μαύρο, πένθιμο τραγούδι του. Και ο κεραυνός βροντάει και η βροχή πέφτει ασταμάτητα…

  -«ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΩ ΕΓΩ –ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΕΙΣ ΕΣΥ- ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΦΩΣ;»

  φώναξε, κι απ’τη Βροντή πιό δυνατά.. Και έσκισε με τα χέρια του το στήθος του και έβγαλε από μέσα την καρδιά του και την κρατάει ψηλά, απ’τα κεφάλια πάνω των Ανθρώπων. Αναλαμπάδιασε η Καρδιά –σαν ήλιος- και το σκοτάδι διαλύθηκε μέσα στο φως. Και οι Άνθρωποι –κατάπληκτοι- μαρμάρωσαν.

  -Εμπρός, φωνάζει ο Ντάνκο και ρίχνεται μπροστά, στην πρωτινή του θέση, ψηλά κρατώντας την Φλεγόμενη Καρδιά του -που φώτιζε την Μοίρα των Ανθρώπων. Τον ακολούθησαν σαν μαγεμένοι. Το Δάσος αντιβούισε έκπληκτο, μα η βοή του πνίγηκε στον Ήχο των Χρωμάτων. Και τώρα πέθαιναν, μα πέθαιναν δίχως παράπονα και παρακάλια. Έτρεχαν γρήγορα μπροστά, με γενναιότητα το Φως του Φάρου ακολουθώντας –την Καρδιά του…"


  απόσπασμα από το βιβλίο του Μαξίμ Γκόργκι :Η φλογερή καρδιά του Ντάνκο και άλλα διηγήματα.

  ΠΗΓΗ :http://antikleidi.com/2012/12/26/danko/  όσο χαμογελάς .. κρατάς σφιχτά το μολύβι που γράφει την εξέλιξη του παραμυθιού..
  και όσο πλησιάζεις.. στο τέλος.. η ανάγκη να χαμογελάς.. μεγαλώνει..

  καλημέρα –

  η "Ψυχαγωγός"
 13. 0
  0
  σου εσπασε το δοντι το μπιζελι?

  τον τρελο του χωριου, στο τελος της μερας πρεπει να τον σκοτωσουμε…

  αλληγορικο ειναι, ξερεις εσυ…

 14. 0
  0
  ενας εσυ κι ενας ο παισιος..συνεχισε να αποβλακωνεις τον κοσμο!
  • 0
   0
   μη συγκρινεις τον Παίσιο μ αυτον
   • 0
    0
    Αν ζουσε ο Παισιος θα θυμωνε μαζι σου που απαξιωνεις τον συνανθρωπο σου λεγοντας …με αυτον…δεν εγινε αναφορα στον Παισιο απο τον ιδιο ουτε ζητησε να τον συγκρινετε,αυτα τα λογια ειναι δικα σας και ειναι ασχημο να αδικης αυτον που θελει να σου περασει ενα μηνυμα.
 15. 0
  0
  sxedon katalava pisteuw den thelw na dwsw akomi apantisei

  peftei megali triti i imerominia
 16. 0
  0
  15 Απριλίου είναι τα γενεθλιά σου;
  στις 15 Απρίλη θα γεννηθεί ο κίτρινος Δράκος σου;
  τι σύνπτωσάρα !!!!
  στις 15 Απριλίου του 2014 έχουμε ολική σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 16 πρώτα λεπτά του Ζυγού, το φαινόμενο θα είναι ορατό στην Αυστραλία, στον Ειρηνικό και στην Αμερική.
  ελπίζω να πρόκειται για την γέννηση του βασιλιά που ψάχνεις μέσα στα πραγματικά σεληνιακά υγρά του πεδίου !!!
  αλλα πάλι;
  Δράκος ο Βασιλιάς;
  και για να μην προλάβουν οι σχολιαστές σου να υποθέσουν την χι ψι καλή η κακή σκέψη….
  "μια Σεληνιακή Έκλειψη συμβαίνει, όταν η Γη μπαίνει ανάμεσα στον Ήλιο και την Σελήνη και έτσι μπλοκάρει το φως από τον Ήλιο και ρίχνει την σκιά της στην Σελήνη" χαχαχα!!!!
  ελπίζω ως "ημέρα του τρελλού" να μην πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα!

  Ήχος και Φώς 17. 0
  0
  '' ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ [STRANTZER ] ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ [ ΠΕΔΙΟ ] ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ''…ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ…ΘΕΛΩ ΚΕΡΑΣΜΑ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 18. 0
  0
  Εγω περιμενω προς την μερια του Η.Β. εξελιξεις. Θα δουμε.
  April 14 ,Christchurch
 19. 0
  0
  ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝ, Ο ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ, ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Σ΄ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕ ….ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
 20. 0
  0
  Στο δρακο και την γενια του
  καλη δυναμη…
  Και ας αποδωση δικαιωση…

  Κασσανδρα
 21. 0
  0
  αν τρωει πολυ αστο
 22. 0
  0
  Νικο αν θες μπορεις να μην αναρτησεις το μηνυμα μου,το αφηνω σε σενα…πριν 20 περιπου ημερες ειδα ενα ονειρο.Ειδα τον Χριστο πανω στο σταυρο κι'εγω ημουν περιπου 30 μετρα μακρια του, ο ενας εσπρωχνε τον αλλο για να φτασουν κοντα του.Εγω εμενα ακινητη προσπαθοντας να καταλαβω και να ακουσω αυτο που μου φωναζε απο τον σταυρο κοιταζοντας με.Οταν ξυπνησα ημουν πολυ ταραγμενη και γεματη θλιψη που δεν ακουσα το μυνημα που μου φωναζε.Στις 24.3.14 τα ξημερωματα ξυπνησα απο μια δυνατη φωνη να μου λεει….μεχρι σημερα λειτουργουσαν οι νομοι των ανθρωπων απο τωρα θα λειτουργουν οι νομοι του συμπαντος.Η φωνη ερχοταν απο ψηλα ηταν αυστηρη…ξυπνησα και σκεφτηκα να το γραψω μην το ξεχασω αλλα στο λεπτο με πηρε παλι ο υπνος.Στο γραφω διοτι ο Θεος εστειλε ενα μηνυμα σε μενα και νοιωθω οτι αφορα ολους μας.Σε παρακαλω θελω να με πιστεψεις.
 23. 0
  0
  δράκων
  εδρακον
  αοριστος του
  δερκομαι = παρατηρω , βλεπω καθαρα , βλεπω μεχρι το τερμα
  Ζ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί