10:06 - 20/04/2015

Τζιχαντιστές από την Τουρκία αποβιβάζονται σε ακτή της Μεσογείου

Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας η περιοχή που βρίσκεται πιο κοντά στις λιβυκές ακτές είναι η Κρήτη. Το ελληνικό νησί θεωρείται από τα εγγύτερα στη Λιβύη

Ανενόχλητοι οι τζιχαντιστές «κόβουν» βόλτες στη Μεσόγειο πάνω σε φουσκωτά, ταχύπλοα και άλλες μηχανοκίνητες λέμβους.

Αυτό καταγγέλλουν στο Twitter ειδησεογραφικοί λογαριασμοί που πρόσκεινται στη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης, οι οποίοι μάλιστα δημοσιεύουν και δύο φωτογραφίες, μία τζιχαντιστών εν πλω και μία ακόμα να κάνουν απόβαση σε ακτή της Βεγγάζης.

Οι ίδιοι επίσης διαμαρτύρονται έντονα επειδή το Ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό, που περιπολεί στην περιοχή από το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τους τζιχαντιστές που πλέουν ανενόχλητοι στα μεσογειακά νερά.

Το πρώτο αποκαλυπτικό tweet που εντοπίσαμε γράφει: «Η διαδρομή των τρομοκρατών στη Βεγγάζη: Από την Τουρκία στη Μισράτα και από εκεί στη Βεγγάζη μέσω θαλάσσης».

Όπως βλέπετε, το tweet συνοδεύεται και από δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη οι τζιχαντιστές περιχαρείς σκίζουν τα κύματα της Μεσογείου, στη δεύτερη αποβιβάζονται σε παραλία της Βεγγάζης.

Οι φωτογραφίες ολόκληρες είναι οι ακόλουθες:

Το επόμενο tweet γράφει: «Η ισλαμιστική Μαφία δρα ανενόχλητη στην Τουρκία και στη Μισράτα και στέλνει τρομοκράτες στη Βεγγάζη και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει».

Το τρίτο tweet καταγγέλλει αυτό που σας αναφέραμε παραπάνω, ότι δηλαδή το Ιταλικό Ναυτικό που περιπολεί στην περιοχή καταδιώκει το λαθρεμπόριο αλλά όχι τη μετανάστευση και επιτρέπει στους τζιχαντιστές να εισέρχονται στη Λιβύη. Από που εισέρχονται οι τζιχαντιστές στη Λιβύη; Από τη θάλασσα. Από που ξεκινάνε οι καραβιές των τζιχαντιστών για τη Λιβύη; Από την Τουρκία. Αυτά καταγγέλλουν οι Λίβυοι, όχι εμείς.


Μετά και από αυτή την αποκάλυψη, υπενθυμίζουμε κάποια πράγματα που έχουμε γράψει μόνο εμείς στην Ελλάδα

Το Tribune έχει ενημερώσει από τις 18 Φεβρουαρίου τους αναγνώστες του για τις αποκαλύψεις του Ινστιτούτου Quilliam ότι επίκειται εισβολή τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος στην Ευρώπη, προερχόμενων από τη Λιβύη.

Μάλιστα έχουμε υπογραμμίσει ότι οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να εισέλθουν στην ήπειρό μας από Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα ως πρόσφυγες.

Τις προειδοποιήσεις του ινστιτούτου Quilliam, ότι το Ισλαμικό Κράτος θα εισβάλει στην Ευρώπη από Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα έχει λάβει σοβαρά η νέα ελληνική κυβέρνηση.

Τόσο ο Νίκος Κοτζιάς όσο και ο Πάνος Καμμένος έχουν σηκώσει το θέμα ψηλά και το έχουν θέσει με επίσημες δηλώσεις τους στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Μόνο χυδαίες γερμανικές εφημερίδες, όπως η Bild, ειρωνεύονται αυτό που τώρα μεταδίδουν και τα αμερικανικά Μέσα.

Δείτε χάρτη που έδειξε το FOX NEWS, το πλάνο κυκλοφορεί ευρέως στο Twitter, που δείχνει με βέλη τα κύματα εισβολής των τζιχαντιστών από Λιβύη και Μέση Ανατολή να «δείχνουν» την Ελλάδα.

Δεν είναι αστείο ούτε πλάκα, ούτε απειλή, ούτε εκβιασμός. Η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο των τζιχαντιστών. Η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τι λέει.

Η χώρα μας -υπενθυμίζουμε- ότι έχει κηρύξει τον πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος συμμετέχοντας στον Συνασπισμό ενάντια στους τζιχαντιστές που ηγούνται οι ΗΠΑ.
Τζιχαντιστές εκπαιδεύονται για εισβολή σε Ιταλία και Ελλάδα, γράφαμε στις 15 Μαρτίου:

Το Tribune έχει προειδοποιήσει εγκαίρως ότι το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει εισβολή τζιχαντιστών στην Ευρώπη διασχίζοντας τη Μεσόγειο.

Όπως σας έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ και αναρτήσεις μας, το Ισλαμικό Κράτος σκοπεύει να στείλει βετεράνους τζιχαντιστές ανάμεσα σε πρόσφυγες να μπουν στην Ευρώπη από τρεις «πύλες»: Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα.

Για την εισβολή σε Ιταλία και Ελλάδα οι τζιχαντιστές θα εφορμήσουν από τη Λιβύη, στην οποία ελέγχουν δύο στρατηγικά λιμάνια: τη Σύρτη και τη Ντέρνα. Επίσης, το Ισλαμικό Κράτος δίνει μάχη να θέσει υπό τον έλεγχό του και τη Βεγγάζη.

Στο Twitter αναρτήθηκε η ακόλουθη φωτογραφία με τζιχαντιστές να πλέουν μέσα σε ένα ταχύπλοο:

Αφού διευκρινίζεται ότι η φωτογραφία δεν είναι από τη Λιβύη, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, αναφέρει η λεζάντα: «Ο Θεός (Αλλάχ) τους έδωσε ποτάμια ώστε να μπορούν να εκπαιδευτούν στο πώς θα κατακτήσουν τη Ρώμη».

Η φωτογραφία είναι απόδειξη, ντοκουμέντο, ότι το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει τους άνδρες του πώς να διασχίσουν τη Μεσόγειο με μικρά ταχύπλοα για να εισβάλουν στην Ευρώπη.

Το Ισλαμικό Κράτος, από ό,τι φαίνεται, δεν σκοπεύει να στείλει τζιχαντιστές μόνο ανάμεσα σε πρόσφυγες, αλλά και με καταδορμικές επιχειρήσεις, πλήρως εξοπλισμένους.

Τα καμπανάκια που έχει χτυπήσει στην Ευρώπη ο Νίκος Κοτζιάς δεν είναι ούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ούτε «εκβιασμοί» για τα Μνημόνια. Είναι πραγματικότητα για την οποία προειδοποιούν και από την Αμερική.

Απόβαση σε χώρες της Νότιας Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα σε ακτές της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας σχεδιάζει να κάνει το Ισλαμικό Κράτος, χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο τις στρατιωτικές βάσεις που έχει δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες στη Λιβύη.

Σύμφωνα με έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες η «δεξαμενή σκέψης» (think tank) για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας Ίδρυμα Quilliam, το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει μία μίνι «εισβολή» μικρών τρομοκρατικών ομάδων στην Ευρώπη, με απώτερο στόχο την πρόκληση αντιποίνων για την εκστρατεία της Δύσης κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία.

Το έγγραφο που παρουσίασε το Ίδρυμα Quilliam αναφέρεται σε ένα δοκίμιο που γράφτηκε και κυκλοφόρησε από κορυφαίο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη, εντός του οποίου αναγράφονται με λεπτομέρειες ο τρόπος που έχει οργανωθεί το εν λόγω σχέδιο.

Όπως αναφέρεται, οι τζιχαντιστές θα αποβιβαστούν στις ακτές της Νότιας Ευρώπης επιβιβαζόμενοι σε μικρές βάρκες, αξιοποιώντας την εμπειρία των προσφύγων της Βόρειας Αφρικής και ακολουθώντας περίπου το ίδιο δρομολόγιο.

Ως βασική πύλη εισόδου των ακραίων ισλαμιστών στη Γηραιά Ήπειρο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως η Ιταλία, λόγω της εγγύτητας των ακτών της με αυτών της Λιβύης.

Σύμφωνα με το εν λόγω δοκίμιο, η Λιβύη είναι ιδανική για κάτι τέτοιο διότι «έχει μια μεγάλη ακτογραμμή και είναι απέναντι από τις νότιες χώρες των σταυροφόρων, στις οποίες μπορεί να φτάσει κανείς με ευκολία ακόμα και με υποτυπώδεις βάρκες».

Παράλληλα, αφού ο εμπνευστής του κειμένου σημειώνει ότι κάθε μέρα «φτάνουν στην Ελλάδα, στην Ιταλία, ακόμη και στη Νότια Ισπανία, απαρατήρητοι, περίπου 500 Βορειοαφρικανοί», εν συνεχεία τονίζει πως αν αυτό αξιοποιηθεί έστω και μερικώς και υπάρξει στρατηγική ανάπτυξη, «θα ξεσπούσε πανδαιμόνιο στη Νότια Ευρώπη».

Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας η περιοχή που βρίσκεται πιο κοντά στις λιβυκές ακτές είναι η Κρήτη. Το ελληνικό νησί θεωρείται από τα εγγύτερα στη Λιβύη, αφού το χωρίζουν κάτι λιγότερο από 200 μίλια θάλασσας από την πόλη Ντέρνα, προπύργιο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Χτυπησε καμπανακια ο Κοτζας τα τετοια του χτυπησε κλιν κλον…. Οταν ακουγατε τις ομιλιες του Τσιπραχ σας εχει δηλωσει οτι θα φερει τους μεταναστες θα του δωσει ιθαγενεια , χαρτια , τροφη στεγη… Το τι θα γινοταν η το τι μπορει να γινει με ακομα περισσοτερους κατα χιλιαδες μεταναστες μεσα στην Ελλαδα το γνωριζατε το υποθετατε το ακουγατε το σχολιαζατε.. Αμα βγει και η προφητεια του Κοσμα του Αιτωλου.< μην κανετε μεγαλα σπιτια διοτι θα σας του φερουν μεσα> καλως τα δεχτηκατε.
  Τον βγαλατε κυβερνηση τον Τσιπραχ. και κανει αυτο που σας ελεγε προεγκλογικα ..ετσι δεν ειναι? . Τωρα τι κλαιγεσται ?
  Πηγενεται να εξομολογηθητε να αναψετε κανενα κερακι διοτι μπορει να ηρθε η ωρα να πεθανεται στο ονομα του θεου Ιησου… Εκτος αμα γινεται κρυφη Ισλαμιστες και τα κανετε πλακακια μαζι τους..
  Οπως τα κανανε πλακακια οι αρχηγοι της θρησκειας του Ιησου [οι παππαδες ] με τους τουρκους και ολα καλα και περνουσαν ζαχαρι και μελι…
 2. 0
  0
  η απαντηση ειναι απλη
  καμια υπερδυναμη δε βολευει η ειρηνη γιατι πρεπει να πουλησει τα παλια οπλα
  φανατιζουν λοιπον τα χαζοπαιδα ολα και μετα βγαζουν και τα ειρηνευτικα σχεδια……….
  ολοι υπερ της ειρηνης ειναι αλλα δε βολευει τις τσεπες καποιων….
  καθε πολεμος επανεκκινει της οικονομια … δυστυχως….
 3. 0
  0
  θα ειθελα μια παραρακληση στο σαιτας να βρειτε το κειμενο που υπογραψε ο κυριος παυλοπουλος που θελει τους μεταναστες να ζευγαρους με ελληνηδες ειμαι πολλη εξοργισμενη εχουμε λεει υπογενιτικοτιτα στην ιταλια εχει ιδει αρχηση ο βιασμος ιταλιδων εαν γινει και εδω θα γινει μεγαλος χαμος
 4. 0
  0
  5-40 ΜΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ KALERGI [ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ] ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ- ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ-
  ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ—-

  ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΕΜΠΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ [ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ] ΔΗΛΩΝΕΙ–ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ '' ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ '' ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΙΓΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΜΙΞΙΑ—–ΚΛΠ
  Κ-ΜΠ
 5. 0
  0
  5.40 αποκαλείς τόν βρωμομασσώνο λαθρολαγνο προκόπη ''κύριο''? Βρέ παιδιά μέ αυτά τά κυριλίκια καί τίς ψήφους πού δίνετε σέ τέτοια καθάρματα φθάσαμε στήν καταστροφή. Έ όχι έπειτα από αμέτρητες προδοσίες νά εξακολουθούμε νά τούς αποκαλούμε ''κυρίους'' ενώ θά έπρεπε νά τούς κρεμάσουμε από τήν μύτη. Επίσης διάβασε τό σχέδιο kallergi πού σού πρότεινε ό φίλος πιό πάνω νά φρικάρεις. Πληκτρολόγησε σχέδιο kallergi γιατί ή αμάθεια μάς κατάστρεψε. Αυτος πού έγραψε τό άρθρο ή εξωγίηνος είναι ή συριζοπασόκος. Επαφή μέ τήν Ελληνική πραγματικότητα μηδέν. Ό συριζοπασόκος κοτζιάς καί οί τσιπροκαμμένοι έχουν σηκώσει τό θέμα τών λαθροεποίκων ψηλά καί βαρούν καμπάνες…………ρέ καθήκια γιά συριζοπασόκους μάς περάσατε όλους καί κοροιδεύεται? Άι στό διάολο προδότες λαθρολάγνοι γεμίσατε τήν Ελλάδα σαβούρα…….καί όχι μόνο οί συριζοπασόκοι καί υπόλοιποι λαθρολάγνοι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί