22:00 - 27/09/2014

Τελικά τι είναι το Κατοχικά Νέα ;

Τέσσερα χρόνια ασταμάτητης αφοσίωσης για την ευκαιρία σε μια κρυφή αλήθεια που για όλους μας αυτή την στιγμή είναι αναγκαία όσο η ανάσα μας!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

έξω από την συνηθισμένη ρουτίνα όλων όσων θέλουν να είναι γονατιστοί..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πριν ακόμα συμβούν , όπως αξίζει σε νοήμονες και αφυπνισμένους ανθρώπους ..

24 ΩΡΕΣ

παρακολούθηση σε ότι αξίζει να μαθαίνεις …

Ένα αγκάθι στη

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Με στόχευση σε κρυμμένα

ΜΥΣΤΙΚΑ

, σε

ΑΠΟΡΡΗΤΑ

έγγραφα …

Κοιτάζοντας την

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

με το μάτι του πραγματικού ΕΛΛΗΝΑ…

Αναλύοντας και εξηγώντας την

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

και την

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

έτσι όπως ποτέ κανείς δεν τόλμησε….

Θέτοντας την

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

σαν κύριο στόχο μας…

Θέλοντας να προωθήσουμε την

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

για το συμφέρων των ανθρώπων και όχι των εταιριών..

Αναλύοντας και καταγγέλλοντας όλα τα θέματα σε σχέση με το

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

..

Γνωρίζοντας την χάλκευση στην

ΙΣΤΟΡΙΑ

δώσαμε μια άνιση μάχη για 4 χρόνια ώστε να βοηθήσουμε ουσιαστικά την Ελληνική

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και πετύχαμε το μεγαλύτερο στόχο να είμαστε σήμερα η καλύτερη και μεγαλύτερη Πηγή πληροφορίας πάνω στην εναλλακτική πληροφόρηση!

Όλα αυτά θα ήταν ανέφικτα αν δεν είχαμε κοντά μας εσάς , τους απλούς ανθρώπους που μπόρεσαν να βγουν από το σπήλαιο , εσάς που με τα σχόλια σας μας δώσατε τέμπο στα βήματα μας , που μας κάνατε να θέλουμε να συνεχίσουμε και άλλο , που μας δώσατε κουράγιο με την επιμονή και την πίστη σας !

Τι είναι τελικά το ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ;

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ !

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ , ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. 0
  0
  ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ-ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΥΡΕΣ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ-ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ,, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ , ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΥΜΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ . ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
 2. 0
  0
  Καλά,αυτά που κάνεις,δεν θα τα κάνουμε όλοι μας όσοι σου γράφουμε σε όλη μας την ζωή. Καλή συνέχεια…..
  τι κάνεις και δεν μας δίνεις;
 3. 0
  0
  ΟΤΑΝ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ …..
  ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ….
  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ…..
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ….
  ΑΣ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ,,,,
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ… ΜΑΡΙΑ.
 4. 0
  0
  Σε ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας.Σε πιστεύουμε και είμαστε μαζί σου.να'σαι Καλά!
 5. 0
  0
  Σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μουΠΠάντα μαζί.
 6. 0
  0
  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ
  ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ
  Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΘΕΜΗΣ.
 7. 0
  0
  Το μεγάλο ευχαριστώ είναι μόνο για σένα, που έφτιαξες και κρατάς το μόνο γνήσιο, περήφανο και ανεξάρτητο ιστολόγιο στο διαδίκτυο.
 8. 0
  0
  ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ διευκρινίσεις για τις 238.282,12 ευρώ που στοίχισε το site Δήμου το 2009 και για τα ευρωπαϊκά προγράμματα, που «κινδυνεύουν να χαθούν»!!

  Γράφτηκε από τον/την Kifisia Press
  Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 15:51
  Εμφανίσεις: 2249

  Η δημοτική της παράταξη «Δύναμη Ελπίδας» με ανακοίνωση της, χαραχτηριστικά αναφέρεται:

  (1) στο υψηλό κόστος που δαπανήθηκε για την κατασκευή του site του Δήμου, αξίας 238.282,12 ευρώ, γεγονός που επιβεβαίωσε η προηγούμενη Διοίκηση, κατά τη συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου 24/09/2014,

  (2) στην συμμετοχή του Δήμου Κηφισιάς στα ευρωπαϊκά προγράμματα, που «κινδυνεύουν να χαθούν».

  Διαβάστε την ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης:

  «Η Νέα Διοίκηση συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα που «κινδύνευαν να χαθούν». Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το πρόγραμμα με τίτλο «Διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας του πολίτη του Δήμου Κηφισιάς».

  Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προϋπολογισμού 61.500 ευρώ το οποίο θα εισάγει τις νέες τεχνολογίες στην ηλεκτρονική συναλλαγή με τους πολίτες, οι οποίοι μεταξύ άλλων θα έχουν τη δυνατότητα για αυτόματη υποβολή αιτήματος και παρακολούθηση της πορείας διεκπεραίωσης του σε 24ωρη βάση.

  Να σημειώσουμε πως στο εν λόγω πρόγραμμα η Νέα Διοίκηση συνάντησε δυσκολίες καθώς έλειπαν σημαντικά στοιχεία από το φάκελο υποβολής της πρότασης από την προηγούμενη Διοίκηση και επίσης η Ε.Ε.Τ.Α.Α. ζητούσε επίμονα διευκρινήσεις για την συνάφεια του εν λόγω προγράμματος με προηγούμενο έργο του επιχειρησιακού πρόγραμμα με τίτλο «Κοινωνία της Πληροφορίας» του Γ΄ΚΠΣ συμβατικής αξίας 238.282,12 ευρώ, το οποίο παραλήφθηκε το 2009 και αφορούσε το site του Δήμου Κηφισιάς (www.kifissia.gr).

  Η Νέα Διοίκηση του Δήμου για την προκλητική αυτή δαπάνη επεσήμανε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις πως προκύπτουν ερωτηματικά δεδομένου πως το ποσό των 238.282,12 ευρώ είναι πολύ υψηλό για την κατασκευή ιστοσελίδας, έστω «portal». Κατά την συνεδρίαση η προηγούμενη Διοίκηση επιβεβαίωσε ότι δαπανήθηκε το εν λόγω ποσό για το site.

  Επιπλέον η προηγούμενη Διοίκηση και σε άλλο θέμα αδράνησε και επεδίωξε μάλιστα την αποχώρηση της από πρόγραμμα συνολικού ύψους 390.000 ευρώ που αφορά κοινωφελές έργο προς όφελος ανέργων Δημοτών.

  Πρόκειται για την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ», στο πλαίσιο των Τοπικών Συμφώνων Απασχόλησης από την οποία αποφάσισε αδικαιολόγητα να αποχωρήσει η «Μένανδρος ΑΕ» που ανήκει στο Δήμο Κηφισιά, τόσο από συντονιστής όσο και από εταίρος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χαθούν τουλάχιστον 51.000 ευρώ.

  Να τονίσουμε μάλιστα πως η εν λόγω πρόθεση αποχώρησης της «Μένανδρος ΑΕ» εκφράστηκε μετεκλογικά, ένα μήνα πριν την ανάληψη των καθηκόντων της Νέας Διοίκησης».

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
  Πόσο μπορεί να στοιχίσει η δημιουργία μιας Διαδικτυακής Πύλης (Portal), για τον Δήμο Κηφισιάς ή γενικά μιας επιχείρησης;

  Σύμφωνα με το Δήμο Κηφισιάς στοίχισε 238.282,12 ευρώ……..άσχετα αν κατά μέσω όρο για τις περισσότερες επιχειρήσεις είναι δύο με τρεις χιλιάδες, άντε το πολύ να φτάσει τις 10.000 ευρώ!…….και αυτό διότι το κόστος μιας Διαδικτυακής Πύλης εξαρτάται από τον χρόνο κατασκευής της, αν είναι δυναμική και τι επιπέδου Flash Animation, Scripting και SEO (Search Engine Optimization) περιλαμβάνει.

  Προς ενημέρωση, η πρώτη σε επισκεψημότητα Διαδικτυακή Πύλη (Portal) στην χώρα μας έχει κοστίσει περίπου 120.000 ευρώ, αλλά έχει (1) υψηλό κόστος συντήρησης σε Web Servers και (2) μόνιμο προσωπικό!

  Το επόμενο ερώτημα πού προκύπτει είναι σε ποια εταιρία ανατέθηκε επί Δημαρχίας Χιωτάκη και πώς «μοιράστηκαν» στους συνεργάτες τα 238 αυτά χιλιάρικα;
 9. 0
  0
  Καλή δύναμη αδερφε,καλή συνέχεια!
 10. 0
  0
  Καλο χειμωνα,καλη συνεχεια Κατοχικα Νεα,ειμαστε μαζι σου.
 11. 0
  0
  σιγα ρεεε γιουτσο, μη φας εχει γλαροσουπα την ημερ/νια αληθεια δεν μας ειπες γιατι ειναι αναποδα? βαλε και το ονοματακι σου αναποδα
 12. 0
  0
  Τελικα το ''Κατοχικα Νεα'' είναι ο εθισμος μας στην ενημερωση…………….
  και όχι μονο…………. Keep Going

  4everpao13
 13. 0
  0
  Είμαστε εδώ με δύναμη και αγάπη στη καρδιά.

  ΔΑΝΑΗ
 14. 0
  0
  Ευχαριστώ για την αλλαγή τρόπου σκέψης μου. Να είσαι πάντα καλά.
 15. 0
  0
  Τα Κατοχικά Νέα είναι εθισμός
 16. 0
  0
  ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΄΄STRANGER΄΄ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΦΤΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ.

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

  ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ,

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
 17. 0
  0
  σας ευχαριστώ για την ενημέρωση και θα προτιμούσα να αφήσετε ανοιχτά τα σχόλια, επίσης μου αρέσει το χιούμορ που βγαίνει από την ελευθερία των σχολίων, έχω γελάσει με την καρδιά μου!

  να είστε πάντα καλά και καλή τύχη σε όσα έρχονται!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί