15:51 - 14/11/2014

Τα σημάδια εσύ τα βλέπεις;;;

Τα σημάδια εσύ τα βλέπεις;;;

Η Ελβετία ήταν η τελευταία χώρα που σταμάτησε το αντίκρυσμα στο χρυσό. Κατά την περίοδο 1936-2000, το ελβετικό φράγκο εξακολουθούσε να καλύπτεται για ενα 40% σε χρυσό.

Μετά από το 2000 η Ελβετία άρχισε να πωλάει τα αποθεματά της σε χρυσό.

Η SNB (Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας) κατέβασε την λαμπρή ιδέα ότι τα μισά από τα αποθέματα χρυσού μέχρι εκείνη τη στιγμή 2.590 τόνοι, δεν χρειάζονταν πλέον για νομισματικούς λόγους (λάβανε μήνυμα απο τον Μεγάλο Αδελφό).

Τα αποθέματα χρυσού κατά τα έτη που ακολούθησαν πωλήθηκαν στην αγορά.

Σε τιμές απίστευτα χαμηλές.

Οι πωλήσεις χρυσού απέφεραν 21,1 δισ CHF για την Ελβετία.

Η Εθνική τους τράπεζα κράτησε ομως το ποσό των 26 δισ CHF. (Η αξία του μετά από τρία χρόνια της μείωσης των τιμών του χρυσού!)

Η Helvetia είναι η τελευταία χώρα που σταμάτησε με το αντίκρυσμα σε χρυσό, αλλά ίσως είναι η πρώτη χώρα που θα ξαναεισάγει το αντίκρυσμα!

Τέλος αυτού του μήνα είναι ένα δημοψήφισμα προγραμματισμένο το οποίο θέλει να αναγκάσει την SNB να διατηρήσει το 20% των αποθεμάτων σε χρυσό.

Αν το δημοψήφισμα είναι θετικό, η SNB κατά τα επόμενα χρόνια θα αναγκαστεί να αγοράσει 1783 τόνους χρυσού!!!

Και την ίδια στιγμή είναι επίσης πολύ πιθανό να εγκαταλειφθεί η σύνδεση με το ευρώ.

Το ελβετικό φράγκο τότε θα γίνει ένα από τα πιο ελκυστικά νομίσματα του κόσμου.

Στις μέρες μας ολα τα νομίσματα καλύπτονται από Πλούσιο Αέρα, αλλά όποιος αγοράζει το φράγκο γνωρίζει (τώρα) ότι πίσω από αυτο βρίσκονται αποθέματα σε χρυσό.

Αν το δημοψήφισμα πετύχει, αυτή τη στιγμή μας είναι άγνωστο. Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση, ένα 44% των Ελβετών λέει ΝΑΙ.

Επίσης μην ξεχνάτε οτι τα αφεντικά του πλανήτη, όταν γίνει το μεγάλο προγραμματισμένο μπαμ, κάπου πρέπει να φυλάξουνε αυτά που πληρώνουν τα κορόιδα.

Η Ελβετία είναι Ή Χώρα για αυτές τις περιπτώσεις. Πολλοί Ελληνοφωνοι έχουν ήδη πολλά χρόνια διαμερισματάκια και άφθονο ρευστό στις Αλπεις. Εσύ θα έχεις πάντα άφθονο χρέος αν δεν αλλάξεις μυαλά.

Τώρα »τα κορόιδα, ο ελληνικός λαός, να κόψει το λαιμό του», λένε οι Σαμαραδο-Βενιζέλο-Τσιπρένο-Παπανδρεομαφία…..

Εσύ όμως τα σημάδια τα βλέπεις;;; Αχ ρεεε Ελληνα πότε θα έρθει η Άγια μέρα;;;

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 0
  0
  Αχχχ ποτέ…
 2. 0
  0
  ισως…. χωροθετικα γυρω -γυρω θαμενοι ΑΚΤΙΝΩΤΑ…οι ποιο σημαντικοι στρατηγοι της μεγαλης περιπετειας…ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ._
 3. 0
  0
  Νικόλα, ρίξε μια ματιά στις δύο πιο πρόσφατες καταχωρήσεις στην σελίδα αυτή (κάτω από τον χάρτη). Ήταν δύο διαφορετικοί σεισμοί σύμφωνα με αυτή την ξένη ιστοσελίδα. Ο ένας 10 χλμ και ο άλλος 2 χλμ βάθος. …Και οι δύο 5,2

  http://quakes.globalincidentmap.com/
 4. 0
  0
  Ελληνική ιστοσελίδα τώρα. Kάνε ζουμ στον χάρτη εδώ για να φανούν όλοι οι σεισμοι… Βοιωτία και Εύβοια!

  http://www.geophysics.geol.uoa.gr/stations/maps/recent.html
 5. 0
  0
  Στην τελευταία αυτή σελίδα που σου έστειλα, του Παν/μίου Αθηνών, η σεισμική ακολουθία δείχνει να συνεχίζεται μέχρι τώρα, αλλά εξασθενεί… Οι ώρες είναι Γκρήνουιτς.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί