06:08 - 13/03/2014

Τα ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ !! Ούτε πέτρα Ελληνική δεν θα αφήσουν.

Σε έναν αγώνα ξεπουλήματος κάθε γωνιάς της πατρίδας μας, έχει επιδοθεί η εγκάθετη μνημονιακή συγκυβέρνηση. Τρέχει για να προλάβει να παραδώσει ότι έχει αξία, φιλέτα, οργανισμούς, λιμάνια, αεροδρόμια ακόμα και ακίνητα στρατηγικής σημασίας για την εθνική ασφάλεια. Η προδοτική πολιτική δεν έχει τέρμα.

Η πατρίδα μας, η Ελλάδα ζει μια πρωτοφανή κατάσταση η οποία πολύ δύσκολα θα είναι αναστρέψιμη μελλοντικά. Με πρόσχημα τις ξένες επενδύσεις και άλλες ανόητες δικαιολογίες, βγάζουν στο σφυρί, με ένα νέο πακέτο πώλησης 168 κτίρια και οικόπεδα του Δημοσίου, στο οποίο περιλαμβάνονται 15 ακίνητα στην Πλάκα, 137 προσφυγικές κατοικίες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και τρείς Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, Με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και

Αποκρατικοποιήσεων μεταβιβάστηκε στο ΤΑΙΠΕΔ, όπως αναφέρει δημοσίευμα

Ελεύθερος Τύπος δημοσίευμα

του Ελεύθερου Τύπου.Η απόφαση ελήφθη στις 4 Μαρτίου και αναρτήθηκε χθες στην ιστοσελίδα της «Διαύγειας». Με τη μεταβίβαση των παραπάνω ακινήτων το ΤΑΙΠΕΔ διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των περιουσιακών στοιχείων που θα προωθήσει το προσεχές διάστημα προς αξιοποίηση, κυρίως μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης ή πολυετούς παραχώρησης χρήσης.

Πάει και το λιμάνι του Πειραιά

Το σημαντικότερο Ευρωπαϊκό λιμάνι μετά το Άμστερνταμ, ο Πειραιάς πρόκειται να φύγει και αυτό από την ιδιοκτησία της Ελλάδας και να περάσει αντί πινακίου φακής στα χέρια ξένων. Ενόψει μάλιστα της αναβάθμισης του ως κόμβος μιας και αποτελεί ήδη το σημείο διανομής προς την Ευρώπη των κινεζικών προϊόντων.

Και τα αεροδρόμια

Από το 2013 έχει μπει σε εφαρμογή το σχέδιο πώλησης των αεροδρομίων Το σχέδιο, που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης, προβλέπει την αποκρατικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων σε δύο σχήματα, όπου, ανάλογα με το ενδιαφέρον, θα ενταχθούν από 7 εως 10 αεροδρόμια. Τον βασικό κορμό της Ομάδας Α αποτελούν τα αεροδρόμια: Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου, Καβάλας. Αν όμως υπάρξει ενδιαφέρον ο επενδυτής έχει την δυνατότητα να εντάξει στην συγκεκριμένη ομάδα και όποιο από τα αεροδρόμια της Αλεξανδρούπολης, Αράξου, Καλαμάτας και Νέας Αγχιάλου.

Τον βασικό κορμό της Ομάδας Β αποτελούν τα αεροδρόμια: Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου. Αν όμως υπάρξει ενδιαφέρον ο επενδυτής έχει την δυνατότητα να εντάξει στην συγκεκριμένη ομάδα και όποιο από τα αεροδρόμια Λήμνου, Χίου, Καρπάθου και Νέας Αγχιάλου.

Και τα νησιά μας, λες και είναι ιδιοκτησία του μπαμπά τους με πρόσχημα την κρίση…

Στην ιδιοκτησία του εμίρη του Κατάρ Χαλίφα Αλ Θάνι έχει ήδη περάσει το νησί Οξυά και άλλα πέντε μικρότερα νησιά έναντι 4,9 εκατομμυρίων ευρώ για το πρώτο και 3,5 για τα άλλα πέντε. Το νησί της Οξυάς που έχει έκταση 4.900 στρέμματα ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων και βρίσκεται απέναντι από τον Αστακό. Τα άλλα πέντε νησάκια έχουν συνολικά έκταση 1600 στρέμματα.

Αλλά νησιά προς πώληση είναι: ο Αγιος Αθανάσιος στην Ιτέα με τιμή πώλησης 1,9 εκατομμύρια δολάρια, το Μόδι στον Κορινθιακό έναντι 1,5 εκατ. δολάρια, τα Τοκμάκια της Λέσβου προς 5 εκατ. δολάρια, η Καρδιώτισσα Σικίνου, για 8 εκατ. δολάρια, το τμήμα του Αγίου Θωμά στον Αργοσαρωνικό για 15 εκατ. δολάρια. Το Δουλίχιο που πωλείται έναντι 50 εκατ. δολαρίων, το νησί Ομφορι για 62 εκατ. δολάρια, η Γαία, που έναντι 5 εκατ. δολαρίων και η νησίδα Πάτροκλος, κοντά στην Αττική, που κοστίζει 186 εκατ. δολάρια.

Ελληνικό το μεγαλύτερο οικοπέδου-φιλέτο της Ευρώπης με 80 ευρώ το τ.μ !

Μια ακόμη εξωφρενική πώληση του μεγαλύτερου οικοπέδου-φιλέτο της Ευρώπης έκτασης 6.240.000 τ.μ. του Ελληνικού και της παραλίας του Αγ. Κοσμά έχει πάρει τον δρόμο της «εισφοράς» Γιατί χάρισμα είναι όταν αντικειμενικής αξίας 9 δις ευρώ ( σύμφωνα με μελέτη του καθηγητή του πολυτεχνείου Ν. Μπελαβίλα) εκποιείται μόνο 0,5 δις ευρώ δηλαδή 80 ευρώ το τ.μ. και αυτά 25 % προκαταβολή και τα υπόλοιπα με δόσεις σε βάθος 15ετίας. Το Ελληνικό είναι τμήμα του Παράκτιου Μετώπου, που ξεκινά από το ΣΕΦ και φτάνει στο Σούνιο. Ο χώρος αυτός αποτελεί μια τεράστια παραθαλάσσια έκταση, ένα μοναδικής αξίας -οικολογικής, αρχαιολογικής, μνημειακής και αισθητικής- τοπίο. Ένα οικόπεδο 6.240 στρεμμάτων, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας, επί της ακτογραμμής του Σαρωνικού, με μία νεότευκτη μαρίνα, δύο σταθμούς μετρό, μία γραμμή τραμ και δύο λεωφόρους, σε απόσταση 20′ από την Ακρόπολη και το λιμάνι του Πειραιά. Επίσης φροντίζουν ο αγοραστής να απαλλάσσεται από φόρους και χαράτσια που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι

Έρμαιο οι Έλληνες των ξένων μετά την πώληση της ΔΕΗ και στην ενέργεια.

Με το νομοσχέδιο που μπαίνει σε δημόσια διαβούλευση μέχρι την επόμενη Παρασκευή πωλείται το 30% του παραγωγικού δυναμικού της ΔΕΗ. Σε αυτή που θα περάσει στα χέρια ιδιωτών θα μεταφερθούν μονάδες, περιουσιακά στοιχεία, προσωπικό και πελάτες που αντιστοιχούν στο 30% της επιχείρησης. Η νέα εταιρεία θα αποκρατικοποιηθεί και θα δοθεί σε ιδιώτη, μετά από διεθνή διαγωνισμό.
Συγκεκριμένα οι μονάδες που θα περάσουν στη νέα εταιρεία είναι:

· Λιγνίτης: ΑΗΣ Αμύνταιο Ι & ΙΙ, ισχύος 600 MW, ΑΗΣ Μελίτη Ι, ισχύoς 330 MW και η άδεια ηλεκτροπαραγωγής για τον σταθμό παραγωγής Μελίτη ΙΙ, ισχύος 450 MW. Επίσης τα δικαιώματα της ΔΕΗ στα λιγνιτωρυχεία που απαιτούνται για τη λειτουργία τους (Αμυνταίου, Κλειδιού, Λόφων Μελίτης, Κομνηνών Ι & ΙΙ, Βεύης.
· Υδροηλεκτρικά: Πλατανόβρυση, ισχύος 116 MW, Θησαυρού, ισχύος 384 MW, ‘Αγρας, ισχύος 50 MW, Εδεσσαίος, ισχύος 19 MW, Πουρνάρι Ι και ΙΙ, συνολικής ισχύος 334 MW.
· Φυσικό αέριο: ΑΗΣ Κομοτηνής, ισχύος 485 MW.
· Πρόκειται δηλαδή για μονάδες συνολικής ισχυος 2.318 μεγαβάτ συν την άδεια παραγωγής για τη μονάδα Φλώρινας (Μελίτης)2 και τα λιγνιτωρυχεία.

Δήμητρα Παπαγεωργάκη για τον Κοινό Παρονομαστή

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. 0
  0
  To πιστεύω….Γι αυτό αφήστε τους καναπέδες και τις προφητείες και πάρτε τις πέτρες στα χέρια σας …. τώρα που είναι ακόμα Ελληνικές….προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε …
  "Pastourmas"
 2. 0
  0
  Δεν θέλετε να πουληθούν; Ξηλωθείτε και πληρώστε τους φόρους σας λαμόγια. Πού θα βρει η χώρα λεφτά; Πολύ φρέσκο παράδειγμα: 9 δις ΦΠΑ χρωστούν οι έντιμοι και υπερφορολογημένοι Έλληνες. ΦΠΑ που τον θεωρούν εισόδημα οι απατεώνες συμπολίτες μας, τον εισπράτουν από εμάς και αντί να τον αποδώσουν, τον τσεπώνουν. Θέλεις κύριε μαγαζάτορα/επιχειρηματία/επαγγελματία να μην πληρώνεις ΦΠΑ στο κράτος; Τότε τι τον πληρώνεσαι από τον πελάτη; Απλά κλέφτες.

  Και μετά αναζητούνται χρήματα για να συντηρήσουν υποδομές.
 3. 0
  0
  9.43
  Καλό πρακτοράκι είσαι!!!! Ούστ από δω!!!!! Τα θαλασσοδάνεια των βοθροκάναλων, του μεγάρου μουσικής, των ΜΚΟ και τόοοοσα και τόσα άλλα, δεν ξεστραβώνεσαι να τα δείς ε;;;;;;

  8.20
  ++++++++++++++++
  ++++++++++++++++++++++
 4. 0
  0
  Εαν πουληθούν ολες οι κρατικές υποδομές,απο που θα εισπράττει εσοδα το κράτος, αφου αυτοί που τα αγοραζουν δεν θα πληρώνουν φόρους,Οπότε κορόιδο εσυ θα πληρώσεις τα έσοδα του κράτους
 5. 0
  0
  8:20 οι προφητειες τι σχεση εχουν παλι?μαλλον επρεπε να πεις "αφηστε τα πληκτρολογια"
 6. 0
  0
  ΠΟΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ? ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ? Α! ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ?
  ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ . Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΛΕΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ !!!!! mix.
 7. 0
  0
  13 Μαρτίου 2014 – 11:29 π.μ.

  Παλιολαμόγια ωραία τα παίρνατε μέχρι τώρα και μόλις σφίξανε τα πράγματα το γυρίσατε σε ΧΑ, ΣΥΡΙΖΑ και τα τοιαύτα και τολμάτε κιόλας να κράζετε τους άλλους για πράκτορες. Να πληρώσετε ρε τα βολέματα και τις αρπαχτές που κάνατε όλοι μέχρι τώρα, τα αυθαίρετα, τις απατεωνιές με τον ΦΠΑ, τα λαδώματα και τις δήθεν Ελληνικές μαγκιές που είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα. Αλλιώς να λουστείτε αυτά που έρχονται με τις πωλήσεις της κρατικής περιουσίας, τις φορολογήσεις των ακινήτων και όλα τα άλλα. Και αφήστε τις εύκολες δικαιολογίες για τα κανάλια και τους πλούσιους. Και αυτοί να πληρώσουν αλλά και κυρίως εσείς που το μόνο που θέλατε είναι να τους μοιάσετε. Έξω παλιοκλέφτες.
 8. 0
  0
  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΄΄ΕΛΛΑΔΑ΄΄.ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΛΙΑΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!
 9. 0
  0
  13 Μαρτίου 2014 – 12:12 μ.μ. να μας πεις που σπούδασες οικονομικά για να μην πάμε και εμείς και πάθουμε το ίδιο.
 10. 0
  0
  εγω δεν δεχομαι να πουληθει τιποτε απο την πατριδα μου. η γερμανια οταν χρωστουσε μετα τον πολεμο πουλιοτανε? οσοι πουλανε χωμα ελληνικο ειναι προδοτες και πρεπει να τιμωρηθουν.
 11. 0
  0
  ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΆΝΕ?? ΈΣΕΝΑ ΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ? ΣΤΑ @ρχιδια μου και αν την πουλανε και αν οχι. Ασ νοιαζει αυτους που εχουν περιουσιες εδω…εμενα προσωπικα…καρφι δεν μου καιγεται…αυτη η χωρα ποτε δεν μου προσφερε τιποτα, για ποιο λόγο λοιπον να νοιαστω?? και για ποιο λόγο να σηκωθω απο τον καναπε μου??? Ας νοιαστουν αυτοι που τρώνε απο αυτη τη χώρα….
 12. 0
  0
  Ορίστε είδηση από εδώ http://www.naftemporiki.gr/story/779994/megali-apati-se-nosokomeia-me-uperkostologiseis-sto-mikroskopio-ton-eisaggeleon:

  "Στα 10 εκατομμύρια ευρώ φέρεται να ανέρχεται η ζημία που προκλήθηκε στο Δημόσιο από υπερκοστολογήσεις ιατρικών ειδών που ξεπερνούσαν το 241% σε πάνω από 100 δημόσια νοσοκομεία, μέσω πλαστών και εικονικών τιμολογίων.

  Η απάτη, που φέρεται να είχε στήσει ένας 55χρονος επιχειρηματίας ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα των επίκουρων εισαγγελέων διαφθοράς Γιάννη Δραγάτση και Αντώνη Ελευθεριάνου, με εντολή της Εισαγγελέως Ελένης Ράικου.

  Βάσει των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελικές αρχές, προκύπτει η εκτίμηση ότι ο 55χρονος επιχειρηματίας, ενεργούσε με βοήθεια που του παρείχαν διοικήσεις νοσοκομειων και αρμόδιοι υπάλληλοι για τις προμήθειες αυτών.

  Ο επιχειρηματίας συνελήφθη από την οικονομική αστυνομία σε πολυτελές συγκρότημα μεζονετών στη Γλυφάδα, όπου στο γκαράζ υπήρχε ένα αυτοκίνητο Φεράρι αξίας άνω των 200.000 ευρώ. "

  Για αυτούς τους άθλιους και όσους παρατρεχάμενους μικρούς και μεγάλους που τα έπαιρναν από αυτούς πουλάει το κράτος ό,τι μπορεί.

  Και να μην ξεχνιόμαστε επίσης: Διαχείριση από κρατικό φορέα του ο,τιδήποτε σημαίνει κατασπατάληση. Αν δεν τα πονάς τα λεφτά και δεν είναι και δικά σου, τα αφήνεις να τα τσεπώνει ο καθένας που σε βολεύει. Με αυτό μεγάλωσαν γενιές και γενιές και τώρα που ήρθε ο λογαριασμός κάνουν όλοι τις πάπιες.

  Και όποιος σχολιάσει για πράκτορες κλπ. ας δει πρώτα τον εαυτό του στον καθρέπτη.
 13. 0
  0
  4:24 ΓΙΑ ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ???
 14. 0
  0
  Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ.
  ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΜΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
  ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ?
  ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.
  ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ,ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.
  ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΚΑΙ ΛΑΟ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ.
  ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΟΒΟΣ.
 15. 0
  0
  6:31 Υπάρχουν ρε άνθρωπε και άνθρωποι που έχουν βιώσει τέτοιον τέτοιον τρόμο, φόβο και τέτοιαν απελπισία, στον βαθμό, που οι άλλοι κάνουν του μαλθακες σε τέτοιο βαθμό που δεν πρόκειτε να αλλάξουν, εκτός κι' αν εξαφανιστούν από το πρόσωπο της Γης (πασιφανεστατο παράδειγμα, ο νεοελληνικός λαός). Αυτοί οι άνθρωποι με την ψυχή τους και την καρδιά τους κάνουν για δέκα, εκατό, χιλιάδες ανθρώπων και μερικοί ξεπερνάνε και τα όρια φτάνοντας σε επίπεδο εκατομμυρίων και δεκάδων εκατομμυρίων! Δυστηχώς για τους άλλους αφτοί επιβιώνουν γιατί νομοτελειακος έχουν προτέρημα επιβιώσεως και θελεσεως για ζωή! Τώρα καταλαβαίνεις γιατί η ανθρωπότης περνάει κάθε φορά τα ίδια & τα ίδια. Ανθρωποτης (ποσό μάλλον λαός) που ξεχνάει αυτά που έχει περάσει ειναι καταδικασμένος δυστηχώς ή ευτηχως να τα εξακολουθήσει να τα περνάει ξανά σε αυτόν τον πλανήτη όπου είναι φιλοξενούμενος και δανεικός και όχι ιδανικός για τον καθένα μας!
 16. 0
  0
  ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
 17. 0
  0
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ
  ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
  ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί